Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu saa selailla palstaa seuraavan viikon ajan ilman kirjoitusoikeuksia, sillä hänen Helsinki Garden -ketjuun kirjoitettu viestinsä oli aivan turha, sisälsi pelkästään pään aukomista ja lisäksi lainauksen sisältöäkin oli muutettu.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. lai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sharks
  Lainaus:
  Yksi peli banaania Jumbolle eli varmaan yhden pelin verran vielä tällä kaudella päästään Jumbo Joen partaa ihailemaan.

  Thornton suspended one game
   
 2. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Onpahan taas keksintö tuo että pelikiellon pituus riippuu ottelusarjan pituudesta.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mun mielestäni ihan hyvä ajatus: kolme peliä on tietty aika vähän, mutta viisi olisikin jo sopivasti. Se tuossa on hyvä, että ainakaan Kadri ei tule enää bruinseille kostamaan.
   
 4. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vaikea uskoa, että Kucherov kärsi yhden ottelun ja Kadri jopa 5. Ei sitten mitään linjaa.
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Varsinkin nyt kun tiedetään, että Nutivaara loukkaantui tuosta niin, ettei voinut pelata ainakaan edellistä peliä.
   
  Fat Cat ja Alamummo tykkäävät tästä.
 6. steierwrass Jäsen

  Mä oikeastaan pidän tästä ratkaisusta Kadrin kohdalla. Kaveri otti viime vuonna Bruinsia vastaan pelikiellon, teki sen nyt uudestaan, niin olkoon sitten pelaamatta Bruinsia vastaan, jos ei pää pysy kasassa. 3-5 peliä on varmaan aikalailla muutenkin se väli mihin rangaistus olisi mennyt, niin miettikööt siellä penkillä.
   
 7. Lainaus:
  Mikä on Kucherovin historia? Käsittääkseni häntä on sakotettu tasan yhden kerran uransa aikana, mutta pelikieltoja hänelle ei olla jaettu.
  Mikä taas on Kadrin historia? Hänellä on eri pelikieltoja nyt käsittääkseni viisi kappaletta, niistä löytyy lisää tietoa esimerkiksi täältä: Looking back at Maple Leafs' Nazem Kadri's lengthy suspension history - Sportsnet.ca

  Totean vain sen, että ei Kucherovin ja Kadrin rangaistukset lähtökohtaisesti edes pitäisi ollakaan aivan "samaa linjaa". Rikoksenuusijoille kuuluu tottakai myös isommat rangaistukset.

  Toki itsekin olisin voinut antaa Kucheroville 2-3 peliä tuosta tempusta.
   
  SVSV tykkää tästä.
 8. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kommentoin tämän aiemminkin johonkin ketjuun, mutta DOPS:n munattomuuden takia ei tähtipelaajille juuri pääse kertymään tätä historiaa. Esimerkkinä siis tämä törttöily viime kaudelta, josta pääsi kuin koira veräjästä:

  https://www.youtube.com/watch?v=cmPN2AzscAg

  Ilman historiaakin tuosta niitistä Nutivaaraan olisi pitänyt selvästi antaa ainakin se 2 peliä, mielellään enemmän jos niitä aivotärähdyksia tosiaan halutaan kitkeä.

  Havaitsen myös sen, että yhdessä viestissä kritisoin kahta suomalaispelaajaan osuvaa taklausta.
   
 9. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Minkä takia tuosta Devils -pelaajan taklauksesta olisi pitänyt tulla pelikieltoa?
   
 10. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Coach's Corner: Doughty should not have been suspended. 12-04-2018

  Tämä Cherryn ulinaviteo on ainoa minkä löysin, mutta Doughty sai tuosta yhden pelin verran pelikieltoa. Lähes yksi yhteen täsmälleen sama taklaus. On se nyt perkele kun edes lähes identtisistä tapauksista ei voi antaa samaa tuomiota.

  Toki Kucherovin taklausessa on se ero, että hän vieläpä hyppää ja molemmat luistimet irtoaa jäästä. Päähän kohdistunut taklaus, lopputuloksena aivotärähdys.
   
 11. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Doughty osuu ensisijaisesti päähän, Kucherov kroppaan.

  Molemmissa toki tuollaista kiekon perään kurottelua, mutta kyllä mielestäni Doughtylle peli oli ok.
   
 12. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Scott Stevens -aikoina ei pitäisikään. Nyt eletään kuitenkin aikaa kun liiga "haluaa" päästä päähän kohdistuneista taklauksista eroon. Tuo pommi osui ihan täydellisesti päähän niin kovaa että Kucherovilta itseltäänkin lähti tasapaino.

  Lisäksi kuollut kulma, hyppy jne. mitä näitä nyt on.
   
 13. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  ^ Mun mielestä tilanne ei ole ollenkaan niin selkeä pelikiellon suhteen, että sitä kannattaa käyttää esimerkkinä "aiemmasta rikehistoriasta, josta on jäänyt pelikielto saamatta."

  Doughty tilanne on vastaavahko, mutta mielestäni selkeämpi. Siitä tuli yksi peli. Ihan linjassa, ettei Kucherov saanut Devils-pelaajan taklauksesta yhtään.

  Se on sitten oma keskustelunsa, että pitäisikö linjan olla toinen, jos aivotärähdyksistäbhalutaan eroon.
   
  Asukki ja Kari Runk tykkäävät tästä.
 14. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Eikö DoPS nimenomaan siinä omassa päätöksessään tulkinnut, että taklaus ei kohdistunut päähän? Osuihan se, mutta ei kohdistunut. En ulkoa muista koko tapausta, mutta muistaakseni tilanne tulkittiin tavalla, jossa Kucherovin ensisijainen osumakohta (Vatasen olkapää) tulkittiin kohdaksi johon Kucherovin taklaus kohdistui, vaikka taklaus sitten "jatkuikin" päähän. Olin jo silloin sitä mieltä, että silloisilla säännöillä siitä ei pelikieltoa tule, eikä linjausta ole tällä välin muutettukaan.

  @larzzon on siinä kyllä oikeassa, että onhan tuo tapauksena äärimmäisen huono esimerkki tilanteesta, jossa "pelikielto on jäänyt saamatta", ja jota voisi käyttää vipuvartenaan omassa argumentissa.
   
  larzzon tykkää tästä.
 15. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Niin, no tässä tapauksessa sitten nähdään tuo tapaus täysin eri lailla. Omasta mielestä Kucherovin nimi painoi sen verran, että DOPS jätti rankaisematta (toki Doughty ei ole täysin nimetön). Viimeisin Kucherovin tuomio taas vahvistaa epäilystäni siitä, että mies saa erityiskohtelua.
   
 16. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  No sanotaanko nyt näin, että kanadalainen Norris-voittaja Doughty Losin markkina-alueelta oli nimeltään ihan samanlainen kuin venäläinen Kucherov vielä viime kaudella, jolloin tuo tapahtui. Mieleni tekisi melkein vieläpä väittää, että huolimatta Kucherovin huikeasta 2017-2018 runkosarjastakin, Doughtyn nimen voisi pistää edelle, joten joo, ei Doughty tosiaankaan ole "täysin" nimetön.

  Jos tuomio olisi jätetty nimen perusteella tekemättä, olisi jäänyt Doughtyltakin peli saamatta. Joten kyllä DoPS niissä taklauksissa näki ainakin jotain eroa.
   
  larzzon tykkää tästä.
 17. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  DoPS ajatteli, että Kucheroville tämän kauden mittainen pelikielto riittänee, eikä viitsinyt sitä ensi kaudelle asti venyttää. Mielestäni tässä on linjaa kerrakseen.
   
  Moses, larzzon & astraljava tykkäävät tästä.
 18. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Kucherovin ja Kadrin pelikielto oli yhtä pitkä.
   
 19. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Oliko? Mä luulin, että Kucherov pelasi jo viime yönä. Ihan hyvä yritys tuossa yllä vitsille, mutta faktat vaan ei ihan osuneet.
   
 20. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Joo. Katsoin koosteen vähän aikaa sitten ja sielähän se Kucherov luisteli (varjojen mailla), kun alkuun muistin, että se oli tämä eikä edellinen peli jonka Kucherov huilasi. Noh, näitä sattuu.
   
 21. Malkkinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ai perhana. Mun moka. Siellähän Kucherov näköjään oli pelaavinaan. Mut hei olis ollu kyl ihan sairaan hyvä vitsi jos tosiaan faktat olis ollu kohillaan.
   
  Moses ja ihanpoikavielä tykkäävät tästä.
 22. Käräppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Calgary Flames
 23. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Jos vanhat merkit pitää paikkansa niin 2.
   
 24. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
 25. Craig Berube Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Brady Trettenero on Twitter Tästä tuli McAvoylle 2min. Saas nähdä tuleeko jälkikäteen mitään ekstraa.

  Harmittavan huonoja vihellyksiä, tärkeissä paikoissa, tullut näissä playoffseissa. Jos tätä vertaa nyt jo loputomasti jauhettuun Eakinin poikittaiseen, niin kyllä olisi minuutit pitänyt olla näissä toisin päin.
   
  TykkiJutila, Walkin & LostHorizon tykkäävät tästä.