Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Stanley Cup-finaalien historia jaettujen pelikieltojen osalta:

  2019: Oskar Sundqvist, STL - Selästä taklaus, 1 ottelu
  2011: Aaron Rome, VAN - Estäminen, 4 ottelua
  2007: Chris Pronger, ANA - Kyynärpäätaklaus, 1 ottelu
  2004: Ville Nieminen, CGY - Selästä taklaus, 1 ottelu
  2002: Jiri Fischer, DET - Poikittainen maila, 1 ottelu
   
  Vislami, Mr Krenek & Huppu tykkäävät tästä.
 2. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  No ottaa kyllä todella typerästi vastaan, eli juuri niin kuin ei pitäisi tehdä. Selkeästi huomaa, että karvaaja on tulossa perässä - hätäri ränniin, jarrut päälle ja naama pleksiin kiinni. Ei tuota paljon tyhmemmin voi pelata. Sundqvistilta täysin puhdas taklaus, joten ihmettelen pelikieltoa. Taklauksen vastaanottajalle voisi pitää Player Safety luennon, kuinka tuollaisessa tilanteessa tulee toimia.
   
 3. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harvemmin tulee oltua Don Cherryn kanssa samaa mieltä, mutta nyt on kyllä sanottava että vihkoon meni DoPS:ilta (shokki). Peliä katsoessa näytti pahalta, mutta kun jälkeenpäin hieman kelailin, niin Grelzcyk vai mikälie kääntyi omatoimisesti juuri väärään suuntaan. Jos pelaa kiekon oikealle, niin sitten kääntyy samalla oikealle ja ottaa taklauksen olkapäällä reilusti vastaan. Ei Sundqvistia voi syyttää siitä, että lanaa taklauksen loppuun jos pakki asettaa itsensä tuohon itsemurha-asentoon.
   
 4. Käräppä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät ja Calgary Flames
  Lainaus:
  Eikai taklauksen typerä vastaanotto voi mistään taklauksesta puhdasta tehdä? Päähänhän tuo osuu aivan selvästi ja sen ei pitäisi olla mielipidekysymys.
   
 5. haepis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ENCE, KooKoo, Red Wings
  Lainaus:
  Kyllä voi. En ota kantaa siihen oliko tämä taklaus puhdas, mutta tässä ote säännöstä 48:
  48.1 Illegal Check to the Head – A hit resulting in contact with an opponent’s head where the head was the main point of contact and such contact to the head was avoidable is not permitted. In determining whether contact with an opponent's head was avoidable, the circumstances of the hit including the following shall be considered:
  (iii) Whether the opponent materially changed the position of his body or head immediately prior to or simultaneously with the hit in a way that significantly contributed to the head contact.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Barbashev pääsee Johanssonin taklauksesta kuultavaksi. Tästäkään tilanteesta ei tullut pelissä jäähyä.

  NHL Player Safetyn twiitti.
   
 7. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 8. astraljava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Jyp
  Lainaus:
  Ihan katsomatta... Älä nyt viitti.