Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Kadrilta vielä säälittävä kilpikonna itse lanaamansa DeBruskin päälle kun Chara tulee antamaan kurinpitoa. Jatkuvasti on pyrkimässä DeBruskin päälle piiloon.

  Tosin kymmenen vuotta sitten Kadri ei olisi päässyt Charalta DeBruskin päälle. Jättiläinen olisi repinyt väkisin pystyyn ja sen jälkeen tiputtanut takaisin jään pintaan.
   
  Moses, Vastuunpakoilija, Mr. Smith ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Moses, Vastuunpakoilija, Merovingi ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 3. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Pitäisikö joukkueisiin ottaa takaisin tappelijat, siis tällaiset Tony Twist tyyliset jantterit, jotka vetivät tarvittaessa kaikkia turpaan? On aika rasittavaa katsella, kun tähtipelaajat saavat tehdä omassa valokeilassaan mitä lystäävät, vailla mitään todellisia seuraamuksia. Rivimiehille sitten lätkäistään heidänkin puolestaan kakkua.

  Tuo poikkari oli aika napakka, mutta kohde oli kaiketi lukittu jo pelin aikaisemmista tapahtumista? Ei kuitenkaan mikään tappoyritys, mutta harvinaisen typerä oman joukkueen kannalta.
   
 4. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Kamalasti jää DeBrusk filmaamaan osumaa. Luulin, että olis vähintään kaikki hampaat irronnut. Mutta ei mitään.
  Ei tuostakaan peliä enempää voi antaa millään, jos ei Kucherovillekaan.

  Ja en kyllä tykkää Kadrista ollenkaan. Olis Charan pitänyt tehdä jotain muuta kuin silittää selästä.
   
 5. Tombe76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
 6. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En näe tuossa mitään tahallista.
   
 7. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Penguins
  Lainaus:
  Varmaan pientä kuittia kurinpitolinjan suhteen, mutta vastataan kuitenkin. Joku voi olla tosissaankin.

  Tuossakin on varmaan sama historia kun ottelun aiemmalla kohtaamisella, Kadri jäi aika pitkäksi aikaa kierimään maahan tuon polvitaklauksen jälkeen ja ehkä tässä puolin ja toisin jatkettiin samaa kähinää. Kadri ja DeBrusk kuitenkin kumpikin ihan täydessä tikissä osumien jälkeen, joten selkeää korostamista kyseessä kummallakin mikä ei minusta saisi kuulua jääkiekkoon.

  Kucherov sai yhden pelin kun ei ollut historiaa. Kadri on saanut neljä pelikieltoa kuuden vuoden sisään ja jokainen on ollut niistä vähintään kolme ottelua. Ihmettelen suuresti jos ei tule 4+ ottelua. Näyttäisi, että kaveri ei aio parantaa tapojaan näillä pienillä muistutuksilla niin jos kurinpitoelimellä olisi munaa niin kymmenen peliä olisi hyvä alku, mutta ei se ole realistinen vaihtoehto tässä haavaa.
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  @tsajari kyllähän tuolle saisi lätkäistä vaikka elinikäisen kiellon. Tuskin jäisi kukaan kaipaamaan.
  Mutta, ei tuo nyt niin törkeä ollut kuin noista tänne kirjoitetuista teksteistä sai kuvan. Eikä siinä kukaan loukkaantunut. Mailan sijasta olisi voinut vetää kyllä hanskalla. Ei siinä. Tunnetta peliin! Tulee kuuma sarja vielä. Senkin vioksi haluaisin Kadrin saavan pienemmän rangaistuksen, niin saisi DeBrusk hoitaa itse.
   
  Aces High tykkää tästä.
 9. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Päähän osuneista poikkareista on yleensä annettu vähän kovempaa rankkua ensikertalaisillekin, ja Kadrin "CV" on aika mittava. En siis ihmettele että pääsee oiken paikanpäälle selittämään tekosiaan.
   
 10. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Ihmisillä täällä palstalla unohtuu sellainen asia, että tuolla kaukalossa tunnetilat ovat Todella kovat. Ossi Väänänen sitä eilisessä lähetyksessä sivusi sanomalla jotenkin näin, että "ei siellä aina ehdi ajatella mitä tekee, päätökset tekoihin tulevat tilanteen mukaan sieltä jostain". Ei siis sanatarkasti noin, mutta ymmärtänette mitä ajan takaa.

  Kadri näkee että Bostonin pelaaja ajaa Marleaun pleksin kulmaan ja tämä putoaa jäähän. Kadri tuskin näki sitä että veteraani pomppasi samantien pystyyn kuin vieteri, vaan mielessään on jo kytkin kääntynyt asentoon "kosto" ja sitten perään tapahtuu typerä poikkari DeBruskin päähän. Sekin jo kertoo tästä Kadrin reagoinnista joka tulee pelkästään tunteella, että siinä on Chara kahden metrin päässä. Ei kukaan hullu ala telomaan vastustajaa Charan silmien edessä.

  Tietenkään ei voi sulkea pois sitäkään, että Kadri huomasi taklaajan olevan DeBrusk ja toisen erän polvitaklaus oli tuoreena mielessä, jonka takia ajatteli saavansa "oikeutuksen" poikittaiselle mailalleen. Peli on kiihkeää, kaukalossa sattuu ja tapahtuu. Ja sen takia NHL playoffsit on niin pirun viihdyttävää lätkää.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 09.33
  LostHorizon ja Fat Cat tykkäävät tästä.
 11. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Se on kumma kun ne on aina ne tietyt tyypit jotka näihin syyllistyy. Paska tekosyy joku tunteitten jyllääminen. Se on osa peliä pitää mentaalipuoli kondiksessa ja olla hölmöilemättä. Toinen kevät putkeen kun Kadri haavoittaa joukkuettansa todella paljon playoffeissa, koska ei kykene hallitsemaan tunteitaan.
   
  Sixbladeknife ja Vislami tykkäävät tästä.
 12. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Niin kuin kaikilla ihmisillä on se sama tunnetaso.
   
 13. Uniquewn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Flames
  Lainaus:
  Tarkoitat siis, että Kadri ei ollut hullu? :)

  Ymmärrän senkin, mitä Väänänen sanoi ja tarkoitti, mutta kun tällainen lopputulos aiheutuu, niin ei siinä päitä saa ruveta silittelemään sillä perusteella, vaan päinvastoin olet itse vastuussa teoistasi. Rajuna esimerkkinä case Bertuzzi vuosien takaa. Tuskin tarkoituksena oli lopettaa Mooren ura siihen, mutta niin siinä kävi, ja se on vain ja ainoastaan Bertuzzin vastuulla.
   
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ja koska ei ole, niin niiden apinoiden jotka ei osaa kontrolloida pääkoppaansa pitäisi saada jotain anteeksi?
   
  RäpyläRepe, Vislami & Alamummo tykkäävät tästä.
 15. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Siis tottakai Kadrin tuosta pitää joku rangaistus saada. Yritin vain selittää täällä palstalla vouhottajille, että miksi tällaista saattaa pelissä tapahtua.
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  En ole sanonut sanallakaan siitä pitäisikö Kardia rangaista, vai ei. Yritin vain avata palstalaisille sitä miksi jääkiekossa ei kaikki teot välttämättä tapahdu pitkän rationaalisen ajatteluketjun tuloksena.
   
 17. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eikös Kadri sikaillut samaisessa otteluparissa viime vuonnakin? Tilanne, jossa Bostonin pelaajalla oli selkeästi pää alhaalla laidassa ja Kadri painoi töötin sisään. Mielestäni Roenick ja Eddie kävivät tätä tilannetta jenkkistudiossa eilen läpi.
   
 18. LOFIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1922
  Lainaus:
  Varmaan kun oli vertailukelpoisin tilanne tuohon Kucherovin tööttiin.
   
 19. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Kadri lands vicious hit on Wingels and game misconduct

  Kadri on varmasti jonkun sortin masokisti. Tuossakin Chara on aivan vieressä.
   
 20. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ei tuota Kadrin sikailua voi puolustella millään äkkipikaisuudella tai tunteella. Kukaan ei pakota sikailemaan noin. Jos ei pää kestä, mene pelaamaan jotain muuta lajia. Mikäli Kadri pelaa vielä tuossa ottelusarjassa, on NHL:n kurinpito täysi vitsi. Kaikki nauraa Liigan, KHL:n ja muiden sarjojen kurinpitotuomioille, mutta tuo NHL:n delegaatiohan näyttää olevan kaikista naurettavin.
   
 21. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  En ole nähnyt että kukaan puolustelisi Kadrin tekoja, vaan antaisi vaan syitä että miksi ukko tekee tuollaista.
   
 22. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Voi. Olen itse toiminut itse Suomen vanhan 2-divarin kevätväännöissä aivan yhtä idioottimaisesti. Ei siellä jäällä todellakaan tule aina ajateltua kunnolla kun kohkaa pelin tiimellyksessä. Toiset ajattelee enemmän ja jättää typeryydet tekemättä, toiset taasen painaa tunteella ja silloin roiskuu ja ropisee.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ja nämä idiootit jotka painaa välittämättä vastapuolen terveydestä, pitäisi tuomita pitkiin rangaistuksiin.

  Lainaus:
  En tarkoittanutkaan, että kukaan olisi puolustellut. Toisaalta, syiden keksiminen on osaltaan puolustelua, koska mikään muu kun vastustajan täydellinen halveksunta ja kunnioituksen puute, ei saa tekemään tommosta. Jos kunnioittaa vastustajan terveyttä, niin nuo jää kyllä tekemättä.
   
 24. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Joo ehdottomasti näinkin.
   
 25. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ei jäällä joka tilanteessa ajatella vastustajan terveyttä. Kyllä siellä ihan tarkoituksella satutetaan toista. Ja tämä ei tarkoita tietenkään sitä, että telotaan toinen tahallaan tajuttomaksi tai katkaistaan raaja, mutta jokaisen iskun jonka vastustajalle antaa pitää sattua. Sillä on valtava merkitys pelin kulkuun. Varsinkin mentaalipuolella.