Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Epäpuhtaat ja kyseenalaiset taklaukset Pohjois-Amerikan sarjoissa

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Axbor Nocturne, 19.01.2010 klo 08.43.

 1. Regina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos, Pittsburgh Penguins
  Malkin on lempparipelaajani ja ikävää nähdä häneltä tämmöinen taklaus. Pelikieltoa kuuluu tuosta. Itse en niin tarkkaan näitä seuraa, että osaisin täysin luokitella ja verrata aikaisemmin annettuihin. Antaisin 2-4.

  Se että jotkut pitävät Malkinia likaisena pelaajana, niin on aika kyseenalaista. Häntä ja monia muitakin taitavia pelaajia otetaan ja hakataan lujaa. Onhan tuossa ylempänä temppuja mitä tehnyt. Olisi ihanaa jos jokaista pelaajaa seurattaisiin samalla tavalla kuin tähtipelaajia. Tähtipelaajista vaan niitä löytyy, kun fanit/vihaajat niitä hakevat ja etsivät kun seuraavat otteluita.

  Malkinia otetaan kovaa ja hän myös antaa itse takaisin kovaa. Näin mää tämän näkisin.
   
 2. Lätkäkala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
 3. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
 4. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Lainaus:
  Hahah. Jotta nyt ei jäisi väärinkäsityksiä, niin lainaus
  "toivon hartaasti, että joku menee ja murjoo mailalla Malkinilta kaikki hampaat ja mielellään koko yläleuankin niin syvälle kurkkuun"
  olisi ollut kokonaisuudessaan:
  "Jos ei ole, niin toivon hartaasti, että joku menee ja murjoo mailalla Malkinilta kaikki hampaat ja mielellään koko yläleuankin niin syvälle kurkkuun että niitä kaivellaan sieltä niiden seuraavan 5-8 pelin ajan."

  Eli ei. Pointti oli se että nää vittuku joku vetäis pään irti -puheenvuorot vie uskottavuuden lopultakin, vaikka olisikin läpällä ja ihan vaan pelikiellon puutteen takia oikeutettua. Ja edelleen ihmettelen miten se Malkin on joku Marchand-tason rotta? Herrasmiespelaaja ei missään nimessä, mutta tuskin kukaan niin väittääkään. Ansaitsisi pelikieltoa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017 klo 21.48
 5. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Tälle piti röhähtää jo ihan ääneen :)

  En minäkään ole Aake Kallialan naamasta pitänyt koskaan ja tämä entisen Neuvostoliiton vodkanhuuruisissa öissä aikanaan siitetty jääkiekkoa pelaava äpärälapsi on valitettavasti geeninsä ikävän näkyvällä tavalla isältään perinyt.

  Minulla ainakin tulee Aake juniorista mieleen aina vaan päällimmäisenä mieleen MM-finaali 2014 ja se leukaluun murtava poikkari Haulan suuhun. Rottahan vaan tuollaisia tekee.

  Ja rotta ei opi kuin sähköiskuja antamalla, joten pitkä kakku on ainoa kestävän kehityksen mukainen ratkaisu tässä tapauksessa.

  EDIT/ Jaahas, siis olisi ollut oikea ratkaisu, sillä sanktioita ei näköjään tule. Eli rottailu jatkukoot.
   
 6. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Onko tätä oksettavaa päätöstä jättää tilanne tuomitsematta pelikiellon arvoisena perusteltu jossain? Mulla on vaa yks kysymys. Miten joku voi perustella tuon taklauksen sellaiseksi ettei siitä anneta bannia?
   
 7. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Koska NHL tarvitsee tähtiään, joten ei ole varaa laittaa pelikieltoon?

  Järkyttävä päätös olla antamatta bannia Malkinille. Tässähän tulee mieleen jo kotoinen Liiga...
   
 8. ijuka Jäsen

  No eipä ole ihme ettei Malkinille tule mitään. DoPS jatkaa hyvien rottailevien pelaajien suojelemista.
   
 9. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  No sitten jos tähtipelaaja sikailee kunnolla niin ei semmoinen käy päinsä että olisi rikoksen uusija. Kuka edes on viimeisin tähtipelaaja joka sai pelikieltoa jostain? Ovechkin sai jokunen vuosi sitten pelikieltoa jostain hyvästä.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Duncan Keithiltä ja Kris Letangilta jäi viime vuonna pudotuspeliottelut väliin pelikiellon vuoksi. Siinä siis edelliset. Toki tähtipelaajan rajaa on aika paha sanoa.
   
 11. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Näin käy kun muistelee vain hyökkääjiä. Unohtui Keithin tapaus kokonaan ja Letangista ei ole mitään muistikuvia.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Linjan mukainen päätös, hölmö taklaus tuo oli Malkinilta. Malkin kävi melko kuumana koko pelin koska Jets pelasi helvetin fyysistä peliä Pensiä vastaan ja onnistuikin murjomaan pari Pensin pakkia sairastuvan puolelle ja Pensissä ei oikein pelaa noita pelaajia jotka pystyvät tuommoiseen peliin vastaamaan, paitsi Malkin.
   
 13. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Elikkäst, NHL:n tämän kauden linja on tähtipelaajien osalta "saa tehdä mitä vaan". Päti jo Marchandin kampituksiin, mutta korostuu vielä tässä Malkinin tapauksessa.
  .
  .
  .
  Hienoa toimintaa kurinpidolta. Hymiö.

  Edit: En siis vertaa tapauksia keskenään, Malkinin tapaus vain oli varmistus linjalle.
   
 14. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Kyllähän tuo kurinpidon linja näitä tähtipelaajia kohtaan on ollut NHL:n historiassa aina erilainen kuin rivipelaajia kohtaan. Heille on käytännössä omat säännöt, sen puolesta ei yllätä yhtään, ettei tuosta tullut Malkinille mitään.
   
 15. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Nykyään ei siis tarvitse laittaa edes sitä nelosketjun Niilo Nyrpeätä taklaamaan tähtipelaajia telakalle vaan voi laittaa myös tähtipelaajan tekemään kyseisen tempun. Nelosjyrällä ei niin väliä jos saa pelikieltoa mutta nythän tähtipelaaja voipi suorittaa saman tempun kun ei tarvitse pelikieltoa pelätä. Kätevää.
   
 16. Regina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Diskos, Pittsburgh Penguins
  Itsekkin pelaajan fanina olisin tästä pelikieltoa antanut ja kaikille muillekkin vastaavan tekijöille. Kaippa nhl:n johtajilla oli huono omatunto, kun jättivät top 100 listan ulkopuolelle. En oikein muuta keksi.
   
 17. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Kovin yllättävää, että nhl:ssä boolssit eivät riitä tähtipelaajien rankaisemiseen. Vaikka olisihan se aivan kestämätön tilanne, että samat säännöt koskisivat ihan jokaista pelaajaa. Joillekin voisi vaikka tulla paha mieli, kun joutuisi vastaamaan teoistaan.
   
 18. Jussizip Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Väsyneet ja myötähäpeää aiheuttavat provot
 19. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Miten tuosta voi selvitä kahden minuutin jäähyllä? Toisaalta, jos kurinpito pitää linjansa niin ei pitäisi tulla bannia vrt case Malkin.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Ei pitäisi tulla mitään kun Malkinillekaan ei tullut.
   
 21. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Olkavarsi siinä osuu, muuten sanasta sanaan samaa mieltä, DoPS - juttuja...?
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pakkohan Troubaa on tuosta rankoa, mutta se kyllä hiertää tässäkin tilanteessa ettei Malkinille annettu mitään. Jos minä olisikin DoPS:in diktaattori, Malkin olisi saanut 7 ja Trouba 4-5 peliä.
   
 23. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Turha tuossa on mitään vertailuja tehdä Malkiniin, koska ei kaksi väärää tee yhtä oikeaa. Sanoisin, että vähintään viisi pitäisi tulla Trouballe. Suoraan päähän osui kontakti.
   
 24. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ja ihan linjassahan tässä ollaan kuitenkin pysytty kun supertähtia ei rangaista ollenkaan. Sehän vasta linjattomuutta olisi jos Trouba saisi viisi peliä ja Malkin olisi saanut vain yhden. Hyvää duunia Quintal!
   
 25. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  En tuota kamalan törkeänä pidä sikäli, että kyllä siinä ihan puhdasta taklausta Trouba lähti hakemaan, mutta taklaus meni ohi ja osui päähän. Sinänsä Stone on tilanteessa jossa häntä saa ja pitääkin ajaa, ja jos Stone ei olisi syöttänyt kiekkoa, lähtenyt maalille ja siten muuttanut suuntaansa niin tuo olisi saattanut ollut ihan komea taklaus rintaan. Toki olkapää oli aika ylhäällä. En osaa ottaa kantaa olisiko Trouba ehtinyt peruuttaa taklauksensa.
  Vaikka Malkinin taklauksessa vauhdit ja riskit oli ehkä pienemmät, niin pidän sitä pahantahtoisempana, törkeämpänä kuin tätä.