Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Hienoimmat suoritukset 2016–2017 (maalit, taklaukset, torjunnat yms.)

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana valkeaori, 13.10.2016.

 1. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Joo riisti kiekon Karlssonilta viimeisenä, mutta sitä ennen oli niputtanut kolme muuta Senatorsin äijää. Yhtä hölmöltä ne muut punapaidat tuossa näyttivät minusta. Ja tosiaan yhtään pois AM34:ltä pois ottamatta. Ikimuistoinen ottelu kaikkineen.
   
 5. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Erinomainen esimerkki korostamaan Karlssonin Norris-osaamista..

  Mutta komia oli pommi Hunwickiin ja miehekkäästi äijä pelasi vielä vaihdon loppuun!
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Viime yöltä tuli katsottua jälkilähetyksenä kaksi peliä eli Edm-Cal ja Ott-Tor, ja sieltä pomppasi esiin kolme nuorta pelaajaa, jotka tulevat tarjoamaan vielä paljon iloa jääkiekkoa seuraaville katsojille.

  Ykköstähti menee Connor McDavidille, joka teki kentällä välillä mitä tahtoi, ja paremmalla viimeistelyllä hänen tehopisteensä olisivat voineet olla 3+3. Toronto-matsissa sitten Matthews teki neljä maalia, mikä on tietysti ihan huikea ja ainutlaatuinen debyytti hänelle – olkoonkin että Ottawan jatkoaikamaali meni osittain hänen piikkiinsä. Silti, kuten @Artturenos taisi toisessa ketussa mainita, Mitch Marner kiinnitti kentällä melkeinpä Matthewsiakin enemmän huomiota. Jäbällä oli varmaan viisi huippupaikkaa tehdä ensimmäinen NHL-maalinsa (+ syötteli pari maalipaikkaa muillekin), mutta tolppaa lähemmäksi hän ei tällä kertaa yltänyt. Jos sama meno jatkuu seuraavissa peleissä, niin ensimmäiset tehopisteet ovat vain ajan kysymys.
   
 7. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 8. BileTooth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tarvittaisiin selkeästi "Onnekkaimmat suoritukset 2016-2017 (pomput, kenttämestarin erikoiset yms.)" -ketju.
   
 9. Stark Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Minnesota Wild
  Kukahan olisi keväällä 2013 tunnistanut Joel Armiaa tästä suorituksesta? Kovaa koulua on käyty, mutta noilla suorituksilla se paikka otetaan tällä kaudella ja hyökkäyspään onnistumiset tulevat sitten vastuun myötä.
   
 10. lake79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Suomi, Pahalampi, Penguins
  Lainaus:
  Kevyt beast-mode päällä. Tuosta ei voi alivoiman pelaaminen enää esimerkillisemmäksi mennä.
   
 11. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Jep, näitähän ei tosiaan käy koskaan muille.
   
 12. Louis Jäsen

  Floridan Michael Matheson dominoi aika komeasti tuossa Barkovin jatkoaika-voittomaalissa kiusaamalla Seversonia ja syöttämällä Barkoville takatolpalle: Barkov's overtime winner | NHL.com
   
 13. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Hah, melko tylyä. "Painu ny v*tuun siitä!" kaveri sivuun, kiekko haltuun ja syöttö takatolpille tyhjään maaliin :D Nättiä!
   
 15. Opatsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, BVB, NHL, Snooker
  Lainaus:
  Miten voi Schneider hukata noin pahasti kiekon tuossa Mathesonin syötössä? Katselee koko ajan oikeaan suuntaan ja sitten, kun kiekko lähtee lavasta, on ihan pihalla.
   
 16. Nadchal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  NHL Tonight:ssa oli Mike Johnsonilta hyvä huomio, kuinka Matthews kopauttaa aluksi Karlssonia vasemmalle puolelle jalkaan ja kiertää toiselle puolelle mailan nostoon sekä kiekon riistoon. Ei poista seikkaa että Norris puolustajalta vietiin kiekko liian helposti vaan osoitus Matthewsin peliälystä.
   
 17. Lainaus:
  No jaa, en nyt tiedä oliko tuo huitaisu hämäys vai koittiko vaan ylettää laitaan vippaamaansa kiekkoon, epäilen jälkimmäistä. Hieno maali joka tapauksessa, vaikkakin osuma kuvasti varsin mallikkaasti Ottawan puolustus työskentelyä koko pelissä maalivahti mukaanlukien.
   
 18. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Lainaus:
  Ihmettelin samaa asiaa yöllä peliä katsoessa ja jotenkin jäi kuva, että Schneider ei tajunnut kiekon menneen mailan alta. Kuvitteli kiekon siis olevan jossain kilpensä alla tai kimmonneen takaisin Mathesonia päin.
   
 19. adolf Jäsen

  Onko muilla ollut ongelmia NHL.comin highlight pätkissä? Recapit ja ne pätkityt maalit tökkivät älyttömästi ja eivät näy loppuun asti, vaan aika alkuvaiheessa video vain mystisesti stoppaa ja se pitää taas aloittaa alusta. Välillä eivät suostu oikein edes lähtemään käyntiinkään.

  Saatana kun nykyään monet nettisivut pitää tehdä niin hifeiksi että ne ovat sitten kauhean raskaita ensinnäkin käyttää ja sitten ilmenee näitä tämmöisiä ongelmia. Itselleni kun on ihan ykslysti onko sitä kaikkea silmäkarkkia ja muuta roipetta yhtään. Kunhan sivut ovat selkeät, sieltä löytää etsimänsä helposti ja ne toimivat aina. Se riittäisi minulle.
   
 20. Alice In Wonderland Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Boston Bruins & Barcelona
  Lainaus:
  Samaa on ollut täällä havaittavissa.
   
 21. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
 22. Salama15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexa Komarovin kädet
  Lainaus:
  Yleensä noissa highlight-pätkissä nähdään maaleja, taklauksia ja torjuntoja, mutta kun pelipaikkoja jaetaan niin nämä klipit on niitä joita osataan P-Amerikassa arvostaa! Laiska siniviivalla surffailija, sano...
   
 23. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
 24. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
  Lainaus:
  Samaa kans katoin. Vatanen selkäsuorana seuraa taustalta.
   
 25. oxymoron Jäsen

  Lainaus:
  Vatanen katsoo että Perry ottaa Baileyn ja keskittyy vaihdosta tulevaan pelaajaan. Perry sitten ajattelee jotain muuta tai puolustaa vain laiskasti. Cogliano pelaa itsensä ulos. Boom.