Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Tekis mieli aloittaa adressi "Ilmari Pitkänen IFK:n somevastaavaksi".

  Kentällä mies ei ihmeitä esitä mutta Twitterin kyllä taitaa.
   
  Walkin, Schwein, Shanahan ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 2. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jasse Ilvekseen
   
 3. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikä helpota vieläkään. Liike ja peli on Kaskella ihan hyvää, mutta maalipaikoissa ja ylipäätänsä laukaisupaikoissa jota kuitenkin kivasti siunaantuu, alkaa olla puristusta ja suoranaisia vaikeuksia saada hyviä ratkaisuja.

  Jos Red Wings on aiemmin pitänyt näkemästään ja vaikka edelleen muuten pitäisivät näkemästään, ehkä nyt alkaa Detroitin päässä kuitenkin paljastua että mikään Zidlicky saati Rafalski vol. 2 ei tämä kaveri ole siinä mielessä ainakaan, että odotuksissa olisi maaliverkon alituinen pöllyttäminen viivakutien muodossa.

  No, otanta on pieni ja ehkä ketsuppipullo aukeaa kirkkaissa valoissa syksyllä.
   
 4. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Eikä juurikaan puhetta asiasta, vaikka tämä julkaistiin jo eilen. Jos Keränen+Ikonen ehkä olisikin riittänyt nelossentterin tonttia hoitamaan, ei Keränen yksin taida oikein riittää.

  Jasse Ikonen on sympaattinen mies. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja onnistunutta kautta Ipassa.
   
  Sp#16 ja Vanhahermes tykkäävät tästä.
 5. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 6. Frankie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
  Lainaus:
  Suurimman osan IFK noista kasvattajakorvauksista tulee saamaan, sillä Pelicans saa vaan 1/4= 60 k€ (tämä bongattuna Pelicansin-puolelta), eli kaiken järjen mukaan IFKn osuus on 3/4= 180 k€. Summasumarum, kapitalisti IFK rikastuu taas!
   
  Häijy tykkää tästä.
 7. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Mites noi korvaukset sitten menee tässä tapauksessa... Periaatteessa neljä edellistä kautta:
  NCAA
  HIFK
  HIFK
  Pelicans

  Joskin siis ekalla IFK-kaudella aloitti (yhden pelin verran) yliopistosarjassa, mutta lähes täysi kausi. Ja jos saa diilin NHL:ään suoraan jostain OHL:stä tai NCAA:sta tms, ei käsittääkseni liigajoukkueet saa mitään - vaikka olisikin sen neljän vuoden aikana pelannut esim. jonkun liigajoukkueen A-nuorissa - mutta kai tässä tapauksessa IFK ja Pelicans saavat? Jaetaanko tuo ensimmäinen IFK-kausi pelien mukaan (1 peli Michiganissa, 3 lainalla Mestiksessä, 3 A-junnuissa ja 36 liigassa)? Jaetaanko koko kasvattajakorvaus kolmen edellisen vuoden jengeille, vai putoaako se ensimmäinen vuosi neljästä kasvattajakorvauksen kattavasta vuodesta ihan yksinkertaisesti pois? Sillä ainakaan NCAA-joukkue ei taida mitään kasvattajakorvausta saada?
   
 8. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jollain varmaan on täällä tietoa noista Peltosen kaksoispojista, jotka lähtivät HIFK:sta C-junnuina jenkkeihin ja pelaavat siellä. Onko millaisista talenteista kyse? Maajoukkue-edustuksia ei tilastojen mukaan ole, mutta se ei kai paljoa kerro näiden jenkkeihin jo nuorina lähteneiden kohdalla - eikö tällaisia vielä joku aika sitten pidetty likimain "pettureina" ja maajoukkueeseen ei kutsua käynyt.
   
 9. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
 10. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Muistaakseni toinen pelaa Wisconsinin yliopiston Badgers -joukkueessa, taitaa olla Jesper? Sieltähän se Eaveskin aikanaan tuli.
   
 11. Hattu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jesper saanut näköjään jo menneellä kaudella 13 matsia yliopistokiekkoa vyölleen. Aleksi taasen aloittaa yliopistopelit tulevalla kaudella New Yorkissa, St. Lawrencen yliopistossa.
   
 12. Samart Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Someduunista samaa mieltä, esityksistä kentällä en. Nosti tasoaan kun pelit koveni vaikka hieman hyytyi muun joukkueen mukana. Ei kuitenkaan kallis mies, olisin pitänyt.
   
 13. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ville Husso pääsi juuri nostamaan Stanley Cupin kohti kattoa. Onnittelut!

  Nimeä kannuun ei taida tulla, mutta eiköhän sieltä sormus kuitenkin saada.
   
  VT tykkää tästä.
 14. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Husson ja Lankisen otteita on täällä tällä kaudella moneen otteeseen arvosteltu eliteprospects-arvioiden perusteella. Keväällä toinen sai MM-kisojen parhaana maalivahtina kultamitalin kaulaan ja toinen joukkueensa mukana koko kevään kulkeneena ja treenanneena pääsi kolmosveskana nostamaan Stanley Cupin ilmaan. Hienoa duunia Hude ja Keke painavat ja kulkevat määrätietoisesti kohti NHL-unelmaa!
   
 15. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Suomen porakone osoitti tarpeellisuutensa.

  Onnittelut Hudelle! Toivottavasti kundi on joku päivä Binningtonina Binningtonin paikalla torjumassa jengiään mestariksi.
   
  McBean ja R.P.M. 12 000 tykkäävät tästä.