Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Entiset HIFK-pelaajat muualla

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana McJugi, 18.09.2006 klo 08.51.

 1. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En löytänyt tälle oikein muuta paikkaa niin ajattelin avata uuden ketjun, jossa voisi keskustella, spekuloida ja seurailla kuten otsikko sanoo, "omiemme" menestystä kotoisessa liigassa ja miksei myös muualla.

  1. Holma Eetu, SaiPa 3+3
  3. Hirschovits Kim, Jokerit 3+1
  21. Viitaluoma Ville, Blues 1+2
  28. Hurme Markku, Blues 2+0
  59. Häppölä Toni, Ässät 0+2
  75. Mäkiaho Toni, HPK 1+0

  8. Riksman Juuso, Jokerit 91,23%
  15. Strömberg Mikko, SaiPa 80%
  (Ari Ahonen, Blues) jne..

  tuossa nyt muutamia vain poimittu tämän hetken pistepörssistä.

  Tuosta listasta jos katsotaan centteri "ongelma" olisi jopa ylitarjontaa, olettaen että haluaisi jossitella. Etenkin herrat Häppölä ja Hirso kuten tiedetään eivät olleet kaukana jäämisestä. Holma ja Viitis nyt jo aikoja sitten potkittiin pihalle.

  Ketä sinä kelpuuttaisit takaisin? Kenet haluaisit takaisin? Ketä vei viime pelissä hienosti jonkun kahville ja olit ylpeä "omistasi"? Sana on vapaa.

  Itse heitän tähän nyt vaikka Hirson hienojen esitysten jatkuminen sekä Holman pisteikäs alkukausi. Vihkoa ei ole vielä näkynyt..
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2012 klo 20.42
 2. IFK_Helsinki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
  Lainaus:
  Holman Eke voisi minun puolestani palata ainakin. Tosin epäilen kyllä vahvasti, että mahtuisi meillä kahteen ekaan kenttään. Häppölän näkisin myös mielelläni vielä joskus punapaidassa. Sen sijaan "Nirschovitsiä" en halua nevö enää päk. Oikeesti (aikuisten)!

  Mäkkäri ja Hurmeen Make vähän siinä rajalla, miksipä toisaalta ei? Tosin make taitaa olla kotiutunut jo aika hyvin Espooseen. Viitaluomakin jo vieraantunut meiltä pois.
   
 3. coolman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mitens nää meidän a-junnut jotka siirtyi kesällä peliajan takia muualle, onkos tullut menestystä/peliaikaa ?
   
 4. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Itse ottaisin takaisin Holman ja Häppölän, mutta ei samanaikaisesti. Kumpikaan ei ole 4. ketjun sentteri, vaan ehkä 2./3. ketjun sentteri pikemminkin. Pidin Holmaa jo A-junnuissa erittäin taitavana, ja jos hän on saanut putken kulkemaan, on mahdollisuuksia mihin tahansa. Holman pelikäsitys on mielestäni parempi kuin Hirson, Häppölän tai Viitaluoman.

  Hirso on pelimies, mutta hieman varauksella suhtaudun hänen paluuseen. Onko hänestä 1. ketjun senaksi? Jos ei, niin sitten ei liene käyttöäkään, koska ilmeisesti 2. ketjussa pelaaminen ei tätä suurta staraa kiinnosta. Myös hinta-laatu-suhde on ratkaiseva.

  Veskareista ottaisin ehdottomasti Riksmanin takaisin. Hän on todella kovan luokan veskari, kuten viime kausi osoitti. Olisin toivonut häntä jo viime kevään jälkeen tänne, mutta Hjalliksen rahat veivät voiton. Riksman on näistä luetelluista pelureista se, jonka kaikista mieluiten näkisin HIFK-paidassa! Hän on heistä ehdottomasti paras.


  Lainaus:
  Ramstedt on ollut kokoonpanossa molemmissa Tepsin matseissa, mutta tehoja ei ole tullut. Eikä myöskään muita tilastomerkintöjä. Enlund ja Aaltonen, sen sijaan, eivät ole kokoonpanoon mahtuneet. Aaltonen iski Lukon A:lle 2 maalia Ässiä vastaan kauden avauksessa, mutta jäi sitten pisteittä Pelsuja vastaan. Enlundilla on Tapparan A:ssa 2 matsin jälkeen tehot 0+2.
   
 5. Rambo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, New York Rangers
  Lainaus:
  Eli se niistä varmoista pelipaikoista sitten. Jäikö homma kiinni siitä, että Pena oli vain ylimielinen?

  Hirson ottaisin takaisin. Mutta vasta halvalla, sen jälkeen kun on flopannut Narreissa. Häppölän heti.
   
 6. IFK_Helsinki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
  Lainaus:
  Häppölä takaisin kyllä mutta Hirsoa en enää halua koskaan nähdä IFK:ssa. Kerran narri, aina narri!
   
 7. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Lainaus:
  Mites Tuomo Ruutu? Kelpasiko se takaisin Jokerivisiitin jälkeen?
   
 8. JV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mainittakoon että huomenna joukkueittensa kultakypäriä ovat Hirso, Holma, Viitaluoma ja Loppi ... ihan hyvin noilta ikuisuusprojekteilta:)
   
 9. Valioyksilö Jäsen

  Lainaus:
  Tai Ville Peltonen? Valehtelette jos sanotte, että ei enää kelpaa. =)

  Lainaus:
  Ei tule floppaamaan, eli vähän aikaa saat odotella. ;)
   
 10. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä Tuomo Ruutu kelpaisi heittämällä. Avosylin ottaisin vastaan, mutta Ville Peltosta en ottaisi, ennemmin Jokereihin Peltonen jos Suomeen tulisi. En osaa perustella miksi Ruutu kelpaa, se ei vaan tuntunut nii pahalta pettämiseltä kun sillon junnuna lähti ja tuli sitten takaisin.
   
 11. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä täällä. Häppölän lähdöstä liikkuu kahta tarinaa - toisen mukaan lähti peliajan perässä Ässiin kun taas toisten tietojen mukaan HIFK ei tarjonnut kuin 1v sopparia. Niin tai näin, harmi että lähti.

  Ensimmäisen vaihtoehdon hyväksyn ja toivottavasti Toni onnistuu Ässissä. Näin uskon myös käyvän. Jos taas pitää paikkansa, että Tonille tarjottiin vain vuoden sopparia, niin kyllä siinä vaiheessa korpeaa ja pahasti.

  Työsulkukausi meni osin loukkaantumisen takia plörinäksi, mutta 03-04 kausi oli hyvä samaten viime kauden loppupuolisko. Pleijareissa Toni oli joukkueen parhaimmistoa ennen loukkaantumista.

  Eniten Häppölän menettämisessä harmittaa se, että Toni olisi pelaajatyyppinä juuri tätä "perusrunkoa", josta pitäisi pitää kiinni kynsin hampain. Tuon perusrungon kasaaminen on Matikaisen suurimpia heikkouksia. Kärki on terävä tänäkin vuonna, mutta nämä jouhkimaiset ja laineet on aikamoisia turhakkeita.

  Häppölä on hyvä alivoimalla, omaa melkoisen hyvät kädet (läpiajoissa jäätävä) ja on kokonaisuudessaan loistava all-around pelaaja, jota nykyliigassa voi peluuttaa sekä hyökkäävässä että puolustavassa roolissa. Viime kaudella Häppölä pääsi Sheddenin alaisuudessa jo selvästi eroon suurimmasta heikkoudestaan, eli pienoisesta pehmeydestä. Ei se käsilaukku-Häppölä ihan tuulesta temmattu lempinimi ollut.

  Toni on puolestani aina tervetullut takaisin.
   
 12. Stigu Jäsen

  Eniten itseäni ihmetyttää -varsinkin Häppölän ja Hirson kohdalla- että kun näitä ikuisia lupauksia on 4-5 vuotta siedetty ja roikotettu mukana pelaavassa kokoonpanossa, ja kun he sitten kaikkien yllätykseksi puhkeavat kukkaan, niin Pentti päättääkin luopua heistä. Tutkimattomia ovat Pentin tiet.
   
 13. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Oman näkemykseni mukaan mm. Jouhkimainen on juuri sitä 'perusrunkoa'. A-junnuissa iloisen röyhkeää peliä, ja näyttää siltä että itseluottamusta on tullut sen verran ettei häpeä yhtään miesten peleissäkään. Harjoitusotteluissa muodosti hienon ketjun Paten ja Hesus Laineen kanssa - parinkymmenen sekunnin täsmävaihdon jälkeen joka nurkassa keräiltiin kamoja.

  Miten nämä omat nuoret nyt sitten taas ovat huonoja? Tulevia Häppölöitä kuitenkin :)

  Lisätään vielä, että Häppölä on tänä päivänä kaukana 'perusrungosta' - enemmänkin 'kotimainen huippu'.
   
 14. coolman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mutta jos kumpikin halus olla ykkössentteri ja ykkössentterin liksan ?
   
 15. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minun vaatimukseni HIFKn tasoisen seuran runkopelaajalle on hieman korkeampi. Jos perusrunko olisi hyvin rakennettu, niin sillä jo itsessään voisi pelata liigaa hyvällä tasolla ja sitten ulkomaalaishankinnat toisi viimeisen silauksen, joiden avulla noustaisiin mukaan mestaruustaistoon. Näin on toimittu monena vuonna menestyksekkäästi esim. HPK:ssa ja Kärpissä.

  Jouhkimainen, Laine, Lostedt yms. saman sarjan kaverit on kivoja täytemiehiä viihdytystarkoituksessa (noudot, täsmävaihtokoohotukset), mutta pelien kovetessa ja tärkeystason noustessa heistä ei ole mitään pelillistä iloa.
   
 16. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Muutama huomio:
  Hirso on Espoosta, kaikki Ruudut sekä Viitaluoma Vantaalta ja Ahonen Jyväskylästä.
   
 17. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jouhkimainen on syntynyt vuonna 1985, ja pelasi viime vuonna muutaman hassun ottelun edustusmiehistössä. Anna nyt edes yksi kokonainen kausi aikaa näyttää osaamistaan :) Vai oliko sinusta jo A:ssa 'täytemies'?
   
 18. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toki mahdollisuus tulee antaa ja mielelläni olen tässä asiassa väärässä. Myönnettäköön sekin, että A:n pelien seuraaminen jää osaltani paljon pelkkien tulosten ja tilastojen tasolle.

  Silti en laskisi kovin paljoa sellaisen pelaajan varaan, joka ei edes junnusarjoissa saa 10 maalia rikki kaudessa. Oli kuinka brändin näköinen tahansa.
   
 19. Wäinö#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks, Red Wings, Griffins
  Lainaus:
  Minusta joukkueen perusrunkoon kuuluvat sellaiset seuran monivuotiset pelaajat, joille kuviot ovat selvät ja johon valmentajilta löytyy melkeinpä rajaton luotto. Tässä HIFK on mielestäni aika lailla epäonnistunut viime vuosina, eikä kovin pitkäjänteisestä hommasta ole voinut puhua. Jere on ehdotonta eliittiä HIFK:ssa ja samaan sarjaan kuulunee myös jo Pasi Saarinen. Kuhta voidaan hyökkäyksessä laskea tällaiseksi ja Petrellistä ja Järvisestä voi hyvin tällaisia tulla. Tason nousua ja tasaisuutta tarvittaisiin kuitenkin vielä lisää. Häppölä olisi ollut jäädessään ehdotonta runkoa.

  Ulkomaalaisten kohdalla on aina hieman erikoislaatuisempi tilanne ja tällä kaudella HIFK:ssa ollaan onnistuttu todella hyvin. Nyt vielä joudutaan penkittämään aina yhtä ulkkaria ja varmasti Francikselle muodostuu heistä paljon luottoa saavia pelaajia. Mutta pidemmällä aika välillä ei varsinaisesta rungosta voi puhua kuin murto-osasta ulkkarivahvistuksista kuten esim. Janeckysta ja siinä pilee suuri riski jos luotetaan, että joukkueen runko saadaan joka vuosi kasattua ulkomaalaisista.

  Jokereissa on monta asiaa mennyt viimeisen vuoden aikana persiilleen, mutta näiden runkopelaajien laatu on kuitenkin ollut minusta erinomainen: Lepistö, Kankaanperä, Järventie, Varis, Valtonen, Pakaslahti ja Koivisto on sinne myös nousemassa pitkäaikaisena pelurina joka pelasi viime kauden jo hyvällä tasolla (tosin muiden sukeltaessa).
   
 20. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin. Tämäntyyppisiä pelaajia meillä on ollut viime vuosina omista junnuista tulleet kaiffarit, jotka saivat kohtuullisen monta vuotta tahkota 'sisäänajovaihetta'. Niminä tulee mieleen Grünn, Viitaluoma, Vihko, Holma, Pikkaraiset, Varakas, Lamberg, Hirschovits, Häppölä... pari kaveria varmaan unohtuikin :) Jos kaikki olisivat yltäneet odotettuun suoritustasoon edes vuotta aikaisemmin meillä olisi ollut se peräänkuuluttamasi runko. Omista kasvateista se kuitenkin syntyy kaikkein helpoimmin - pelityyliä myöten.

  Jostain syystä muut liigaseurat näkivät osassa näistäkin kavereista huippuhankinnan - and I don't blame them. Aina ei vaan aukene ennen kuin vaihtaa maisemaa.

  Kärsivällisyydestä ei toki voi syyttää meitä kannattajiakaan - ensimmäiset ovat jo poistamassa Jouhkimaista :)
   
 21. kiwipilot Jäsen

  Lainaus:
  Sitten sua varmaan vituttaa kun Pasi Saarinen kurvailee kokoonpanossa.
   
 22. Q Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
  Kai tästä porukasta jonkinlaisen pelaavan kokoonpanon saisi aikaiseksi eli siitä vaan hahmottelemaan kentällisiä.

  Ari Ahonen
  Santeri Heiskanen
  Tuomas Eskelinen
  Markku Hurme
  Erkki Rajamäki
  Semir Ben-Amor
  Ville Viitaluoma
  Kari Kalto
  Mikko Jokela
  Hannu Väisänen
  Joonas Vihko
  Aki Uusikartano
  Toni Mäkiaho
  Mikko Kuparinen
  Juuso Riksman
  Kim Hirschovits
  Carlo Grunn
  Kimmo Kapanen
  Eetu Qvist
  Hannes Hyvönen
  Tuukka Mäkelä
  Matias Loppi
  Toni Sihvonen
  Mikko Strömberg
  Pauli Levokari
  Eetu Holma
  Marko Mäkinen
  Samuli Kaikkonen
  Teemu Ramstedt
  Toni Häppölä
  Tom Laaksonen
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2006 klo 22.10
 23. Ioota Rhoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Broad Street Bullies
  Lainaus:
  No tartutaampa haasteeseen:

  Kelpaako? Miksi? Miksi ei?

  Ari Ahonen EI. Oharit tehnyt kahdesti. Taitojensa puolesta tottakai, mutta ei omia junnuja.
  Santeri Heiskanen EI Ei riittävän hyvä. Huono maine.
  Tuomas Eskelinen Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu.
  Markku Hurme EI viitsi viedä vuosi vuodelta sinisemmäksi muuttuvaa pappaa kun ei enää taidotkaan häikäse.
  Erkki Rajamäki Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Semir Ben-Amor Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Ville Viitaluoma KYLLÄ Kunhan sininen väri ei tartu yhtä kovaa kuin muihin.
  Kari Kalto EI viitsi viedä vuosi vuodelta sinisemmäksi muuttuvaa jamppaa kun ei enää taidotkaan häikäse.
  Mikko Jokela Kyllä.
  Hannu Väisänen Kyllä.
  Joonas Vihko EI vielä riittävän hyvä. Antaa pojasta kehittyä mies katsotaan sitten.
  Aki Uusikartano Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu.
  Toni Mäkiaho Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Mikko Kuparinen EX-Narri. Pitää osoittaa jotain todella häikäisevää, että vanhat pelleilyt unohtuvat.
  Juuso Riksman EX-Narri. Pitää osoittaa jotain todella häikäisevää, että vanhat pelleilyt unohtuvat.
  Kim Hirschovits EX-Narri. Pitää osoittaa jotain todella häikäisevää, että vanhat pelleilyt unohtuvat.
  Carlo Grunn Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu.
  Kimmo Kapanen Taitojensa puolesta tottakai, mutta ei omia junnuja.
  Eetu Qvist Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Hannes Hyvönen EX-Narri. Pitää osoittaa jotain todella häikäisevää, että vanhat pelleilyt unohtuvat.
  Tuukka Mäkelä Kyllä.
  Matias Loppi Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Toni Sihvonen EI riittävän hyvä. Kuuluu vanhoihin hyviin aikoihin.
  Mikko Strömberg Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Pauli Levokari EI Ei riittävän hyvä. Huono maine.
  Eetu Holma Mikä ettei, jos taidoiltaan mahtuu. (Ei mahtuisi nykyiseen joukkueeseen)
  Marko Mäkinen EI Ei riittävän hyvä. Huono maine.
  Samuli Kaikkonen WHO?
  Ramstedt, Enlund jne. EI Oharit muistetaanm katsotaan kuinka kauan.
  Toni Häppölä TOTTA KAI. Tervetuloa kotiin koska tahansa.
  Tom Laaksonen Pelaako edes enää?

  Eli tällanen joukkue kuin oikein hellämielinen on ja kikkailee riittävästi.

  Häppölä - Viitaluoma - Hyvönen
  Mäkelä - Jokela
  Grunn - Uusikartano - Vihko
  Eskelinen - Väisänen
  Loppi - Holma - Mäkiaho
  Hirschovits - Kuparinen
  Ben-Amor - Qvist -Rajamäki

  Riksman
  Strömberg

  EDIT piti tarkistaa muutama pelaaja kun oli HIFK tausta täydellinen yllätys .
   
 24. tuuski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pallo-Kärpät
  Lainaus:
  Tätä ihmettelen kyllä vallan kauhiasti. Miten Hannu "hannuväisänen" Väisänen on vakuuttanut sinut niin, että tulee varaukseton kyllä ja samalla moni kovempi vain varauksella. Aika kaukana "HIFK:n näköisestä pelaajasta". Pakkina olo saattaisi kyllä luonnistua joka paikan höylältä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2006 klo 08.48
 25. McJugi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hirso jatkaa nousuaan ja tällä menolla on keväällä aika korkealla pistepörssissä.

  Häppölä myös alkaa löytämään rooliaan. Hyvä homma.