Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Entinen Blues-fani, aiotko siirtyä Unitedin kannattajaksi?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Barcelona, 27.06.2016 klo 21.54.

?

Oletko United-fani?

 1. Kyllä

  21,2%
 2. En

  53,8%
 3. Ehkä

  25,0%
 1. Mahti Jäsen

  On hatun noston aika, Jussi tuli ja pelasti Espoolaisen edustuskiekon edellisten puuhastelijoiden sen tuhottua. On ollut hienoa käydä katsomassa harkkapeleistä lähtien tapahtumia hallilla.Tämä narina, vinkuminen ja postilaatikoiden räjäyttäminen vain vakuuttaa että nyt on saatu epäkelpo ryhmä pois hallilta.

  Itse keskityn mieluummin peleihin, kuin vanhoille omistajille rahaa kerääviin ryhmiin.
   
 2. French Films Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Mikä porukka protestoi ja miten? Nämä "Postilaatikko Boysit" ovat näköjään muutaman iskun tehneet ja jokunen kirjotus ilmestynyt nettiin. Jokaisella omat motiivit ja niitä on paha lähteä arvailemaan. Itse en koe protestoinniksi, että en siirry jonkun toisen seuran kannattajaksi, mutta sitäkin joutuu Suomen kaltaisessa urheilukulttuurin kehdossa näköjään perustelemaan.

  Huvittaa myös nuo Rauden selänpesuläpät. Voi toki heittää faktaa, kun on selkeästi ollut sisällä toiminnassa? Millaisia keskusteluja on käyty? Raude voivotteli mediassa, kun on uhkailtu. Mistä tiedät, ettei esim. "Postilaatikko Boysit" ole noiden takana tai iskeneet siihenkin suuntaan?

  Kulmassa pyöri iso määrä erilaisia ihmisiä. Ei siellä ikinä ollut yhtenäistä linjaa muuhun kuin, että Bluesia halutaan kannattaa mahdollisimman kovaäänisesti ja näyttävästi. Tietysti oli tärkeää, että mitä ikinä tekeekin niin se ei jarruta toiminnan kasvua tai ole rasitteeksi seuralle.
   
 3. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Se on ihan faktaa, että olen monesta Jussin tekemisestä tai tekemättä jättämisestä vuosien saatossa ollut pettynyt. Kritiikki on kuitenkin aina keskittynyt nimen omaan asioihin, ei Jussiin ihmisenä.

  Jotenkin haikeana kaipaan sitä aikaa, kun Jussi oli oikeasti taka-alalla "hyvänä diktaattorina". Organisaatio toimi silloin oikeasti ihan kohtuullisen hyvin ja Jussi oli se henkinen selkätuki siellä taustalla. Sekin aika tosin loppui kuin seinään siinä vaiheessa, kun Jussi yritti viedä joukkuetta KHL:aan. Se oli tietyllä tapaa iso kolaus luottamukseen. Mutta sekin on asia, ei henkilökohtaisuus.
   
 4. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Luuletko, että Jussi kenellekään kertoi, mitkä oli suunnitelmat ja mitkä ei ollut? Tuolloin KHL-joukkueesta olikohan sitten 2011 huhuttaessa ei kukaan yhteisössä tiennyt mitään muuta kuin sen median kautta tulleen tiedon, että Jussi halusi viedä Bluesin KHL:aan.

  Hieman harhaanjohtavaa tuoda muutamaa vuotta tuon hetken jälkeen kirjoitettu lehtijuttu mukaan selittämään sitä epätietoisuuden tunnetta, joka silloin kiekkoperheen sisällä oli.
   
 6. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Tätä faktaa kun on täällä kerrottu ennenkin, että Blues nimi oli liian kallis, niin miksi Kiekko-Espoo ei kelvannut? Sijottui sen ainoan väliaikatiedon mukaan FB äänestyksessä toiseksi ja Jatkoajan äänestyksen taisi voittaa.

  E: Lisäksi kun täällä on useampi nimimerkki kertonut Blues nimen olevan liian kallis, niin onko tämä nyt oikeasti faktaa vai omaa mutua? Seuran tiedottaminen tämän asian osalta on kyllä ollut oksettavan huonoa, koska jos siellä oikeasti on jotain järkisyitä taustalla, niin missään tapauksessa niitä ei pitäisi jättää kertomatta.
   
 7. BlueTaco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Red Wings
  Lainaus:
  Pata kattilaa soimaa

  Lainaus:
  En tiedä mitkä EDn tarkoitusperät ovat, enkä ole sivuilla kuin kerran käynyt, mutta muistaakseni joku juttu sai minut (tahattomalla?) sarkasmillaan naurahtamaan.
   
 8. MrBitter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  @Pain no gain ihan täyttä mutua ja paskaa tuo blues-nimen kalleus. Ei se olisi sen enempää maksanut käytännössä (koska siihen olisi ollut käytännössä maksajat), ainoa syy mitä voisi olla että sponsorit eivät innostu. Tosin isoimmat sponsorit olisivat jatkaneet (aika isolla varmuudella), itse uskon että se feeniks-tarina olisi muutenkin voinut innostaa. Sitä paitsi siitä olisi luultavasti saatu niin paljon julkisuutta että kyllä varmaan kaikille olisi tullut selväksi että JE:n aika on ohi. Mutta k-espoo, sen hylkäämiseen ei voi olla muuta syytä kuin visio monilajiseurasta (tai kaksilaji, koska jalkapallo ja salibandy eivät näytä oiekin olevan tulossa ellei sitten Jussi osta pk35:ttä, fc Espoota tai espaa, millä taas en juuri näe olevan tulevaisuutta).
   
 9. KukkoMiikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Mulla oli eilen hyvä fiilis pelissä. Tuttu jengi sielä pelas, vaikka nimi olikin uusi. Kausaria en ole vielä valmis ostamaan, mutta toistaiseksi ajattelin käydä katsomassa pelejä niin paljon kuin ehdin.

  Nimikeskustelu on kyllä hauska. Oliko äänestyksen yhteydessä mainittu, että eniten ääniä saanut nimi valitaan joukkueen nimeksi ilman mitään muita ehtoja? Mitä jos äänestyksen idea olikin esimerkiksi: "valitaan Blues jos taustalla on todellinen tuki ja se saa 1000 ääntä."? Nyt on todettu, että okei, Blues sai Jatkoajan keskustelupalstalla kokonaiset 92 ääntä, ei riitä.
   
 10. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Eli ehtona oli että luodaan FB nimiäänestys, mutta Bluesin pitää saada Jatkoajan äänestyksessä 1000 ääntä? Millaisia muita ehtoja äänestyksessä oli edellä mainitun lisäksi, joissa Kiekko-Espoo/Blues oli huonompi(a) vaihtoehto(ja) kuin Espoo United? Nyt ymmärrän hauskuuden.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 18.13
 11. KukkoMiikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Pointtini oli se, että ei äänestystä mainostettu missään vaiheessa ajatuksella "eniten ääniä saatu nimi valitaan.". Mitä jos äänestykseen olisi saatu 4 vastausta, EU 3, Blues 2 ja Kiekko-Espoo 1? Oltaisiinko sitten tilanteessa jossa kaikki olisivat tyytyväisiä EU nimeen kun se kerran voitti äänestyksenkin?

  Äänestys oli täysi fiasko, mutta olisikohan sen tavoite ollut kuitenkin toimia enemmänkin markkinatutkimuksena kuin todellisena äänestyksenä jonka perusteella nimi valitaan?
   
 12. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Ei kai kukaan edes tiedä kuka ton äänestyksen pykäsi ja miksi. Ja onko sillä enää mitään väliä? Mitään ei missään vaiheessa luvattu, joten turha jauhaa, ei tilanne siitä muuksi muutu.
   
 13. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Jos nyt oletetaan, että Espoo United on kyseisessä äänestyksessä saanut vähiten ääniä ja sijoittunut huonoiten (Jatkoajan äänestyksessä 4 (huumori)ääntä), niin mitä tietoa kyseisellä äänestyksellä saatiin, joka tekee Unitedista Kiekko-Espoota paremman vaihtoehdon?

  Äänestyksen nimihän oli muotoiltu näin:
  "Äänestä nimeä Espoon tulevalle jääkiekkojoukkueelle".

  Äänestyksellä ei ole niinkään mitään väliä, mutta mua vähän kummastuttaa se, että porukka ei välitä syistä. Henkilökohtasesti mun olisi paljon helpompi syttyä Unitedille, jos tilanne olisi oikeasti se, että Bluesia tai Kiekko-Espoota ei ole voitu käyttää, mutta todennäköisesti näin ei ole ollut. Mikään seurasta ulospäin annettu signaali ei viittaa siihen, että tämän päätöksen taustalla olisi jotain taloudellisia tai muita järkiperusteluita.
   
 14. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Järkiperusteet löytyvät mielestäni melko helposti. Metro-Areenan käyttöastetta saadaan nostettua, kun miesten jääkiekko sekä miesten ja naisten koripallo ottelutapahtumat järjestetään siellä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että yhteistyökumppanit saavat enemmän näkyvyyttä ja/tai hyötyä yhteistyöstä, joka taas puolestaan mahdollistaa paremmat sopimukset kaikille osapuolille. Tämän lisäksi synergiaa tulee siitä, kun tarvitaan vaan yksi organisaatio myymään ja hallinnoimaan toimintaa useamman sijaan.

  Tämä nyt ihan vaan esimerkkinä. Blues ei koskaan ole tehnyt voittoa ja hyvin ymmärrän miksi Jussi ei enää halunnut palata siihen takaisin, vaan jotain uutta piti keksiä. Toivottavasti tässä onnistutaan saamaan talous tasapainoon. Se on nähdäkseni espoolaisen edustusurheilun elinehto. Yksittäin ja erillään hoidettuna track record on ollut todella surkea.
   
 15. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Ei tuo edelleenkään perustele sitä, miksi ei katto-organisaatio olisi voinut olla EU (rahan jakajana jne.) ja pelaavat joukkueet Blegi/KEspoo ja Honka. Jos Blegi ei ollut vaihtoehto, niin K-Espoo olisi ollut järjettömän kiimainen valinta, paluu juurille ja siihen kuinka espoolainen kiekko yhdistyi, lähti kehittymään ja lopulta nousi liigaan. Tavallaan ympyrän sulkeutuminen ja uusi alku. Vanha tarina historialla jolle nyt luodaan uutta kappaletta.
   
 16. hoffa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo...Blues...Espoo United
  Otsikon kysymykseen vastaus: niin siirryin asiaa mietittyäni kesän ajan. Itse en ole Espoossa asunut 25-vuoteen, mutta selvä jatkumo on olemassa faniudelleni. Vituttaa viime kausi ja jotenkin a-junnujen finaalin puskumaali kruunasi kaiken. Mutta nyt mennään eteenpäin, vaikkakin kirpaisee esim. tänään Kähkösen torjunnat ja Tiivolan maalit. Mutta nyt unohdetaan nuo vanhat asiat ja kiitos Jussille että Espoossa miesten pelit jatkuu.
   
 17. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Kyllä mielestäni perustelee. Kaikki toiminta kulminoituu yhteen brandiin ja yhteistyö assosioituu yhteen ja samaan brandiin sekä mielikuvaan. Samoin yhtenäinen logo, visuaalinen ilme liittyvät asiaan melko oleellisestikin.

  Yksinkertainen esimerkki: Millaiset nettisivut olisit itse tehnyt EU/K-Espoo/Honka kombinaatiolle? Millainen olisi ollut visuaalinen ilme? Olisitko tehnyt yhdet vai useammat? Miksi SYP/KOP eivät jatkaneet omina brandeina vaan yhdistyi Nordeaksi? Miksi Kesko ostaessaan Suomen lähikaupan muuttaa kaikki Valintatalot ja Siwat K-marketeiksi? Markkinoinnin perusjuttuja.
   
 18. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Noin se kyllä menee, kiitos kommentista. Puran tuossa vaan omaa turhautumistani tähän tilanteeseen. Konkassa hävisi niin paljon itselleni merkityksellisiä asioita, joiden jatkoa kevään lehtijuttujen ym. perusteella toivoi.
   
  Viimeksi muokattu: 17.09.2016 klo 21.19
 19. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Tsemppiä ja voimia @DanC. Tarjoan sulle bissen, jos törmätään jossain. Muistellaan vaikka K-Espoo aikoja.
   
 20. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Sovittu. Metro Areena on varmaankin todennäköisin paikka törmäykselle.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tämä on helppo kysymys, kattojärjestöllä olisi ollut omat nettisivut, jonka visuaalinen ilme voisi olla vaikka nykyinen ja sieltä olisi linkit jokaisen alaseuran omille sivuille. Honka pitäisi värinsä, mutta paidan olkapäähän, tai muualle peliasuun tulisi EU-patch, sama Bluesille/Kiekko-Espoolle ja muille kattojärjestön alla toimiville seuroille. Kyllä se riittäisi kertomaan kaikille, että kyseessä on seura, joka kuuluu Espoo United-kattojärjestöön.
   
 22. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta @Toni85. Kysymyksen oli tarkoituskin olla yksinkertainen esimerkki. Kolmen saitin suunnittelusta ja ylläpitämisestä muodostuu myös kolminkertaiset kustannukset verrattuna yhteen saittiin eikö? Samalla menetetään hyötyjä, koska liikenne pirstaloituu kolmelle saitille, kun sivujen toimintaa pitäisi pyrkiä analytiikan avulla optimoimaan kuitenkin koko ajan.

  Tänä päivänä nettisaitin tarkoitus on konvertoida liikenne liiketoiminnaksi, jolloin tavoitteena on maksimoida saitille tulevaa liikennettä sekä konversioastetta halutuksi toiminnaksi maalisivuille. Mainitakoon vielä, että esimerkiksi Google pisteyttää saitteja osittain myös volyymin perusteella, jolloin yhden saitin mallissa saadaan enemmän hyötyjä kaikenlaiseen hakukoneoptimointiin ja mahdolliseen Google mainontaan liittyen.

  Lisäkysymyksiä:

  1) Pitäisikö EU/K-Espoo/Honka kombinaatiolle olla yksi vai useampi twitter/facebook/instagram tili? Mihin saiteille tilien postauksilla ohjataan porukkaa ja miten hoidetaan konversioon liittyvä optimointi?

  2) Nyt kun Jaguar lähti Espoo United sponsoriksi, niin pitäisikö teipata yksi EU Jaguar vai kolme EU/K-Espoo/Honka Jaguaria ja ottaa kaikista erilliset promokuvat kolmella eri pelipaidalla/hemmolla ja päivittää uutinen EU/K-Espoo/Honka saiteille erikseen sekä kertoa asiasta erikseen EU/K-Espoo/Honka twitter/facebook/instagram tileiltä sekä analysoida liikennettä erikseen EU/K-Espoo/Honka saiteilta?

  Pitäisikö Jaguarin omilla sivuilla olla uutinen asiasta yhteen vai kolmeen kertaan kolmella eri tarinalla ja kolmella eri brandilla/kuvilla? Pitäisikö sieltä olla linkki EU pääsivulle vai kaikille kolmelle saitille erikseen?
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2016 klo 09.52
 23. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Siksi koska SYP ja KOP yhdistyi Meritaksi. Oli muuten aika paska nimi vaikkei yhtä paska kuin EU. Sen jälkeen siitä pankista tuli Merita-Nordbanken. Markkinoinnin perusjuttuja;)
   
 24. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Toki rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, että urheiluseuran saitti on niin simppeli, ettei sille nyt ihan hirveätä analytiikkaa tarvita. Käyttäjien ostopolut ovat päivänselviä ja lyhyitä.

  Tää siis Hartzan esimerkkiin.
   
 25. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Joo näin se oli. Meinasin laittaa noi välivaiheet, mutta olin laiska enkä jaksanut. Ainahan uudet nimet ovat olleet paskoja. Fortum, Sonera, Merita sekä Blues ja Pelicans.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2016 klo 10.29