Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Entinen Blues-fani, aiotko siirtyä Unitedin kannattajaksi?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Barcelona, 27.06.2016 klo 21.54.

?

Oletko United-fani?

 1. Kyllä

  21,2%
 2. En

  53,8%
 3. Ehkä

  25,0%
 1. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Paljon siellä oli Jussilta perittyä paskaa saatu siivottua rattailta, tilanne lopussa oli oikeasti lähempänä kestävää seuran johtamista kuin mitä alussa oli. Kaukana siitä vielä oltiin, mutta lähempänä kuitenkin. En tiedä, olisiko se riittänyt pitkällä tähtäimellä Rauden perseen pelastamiseen, että hommat olisi mennyt eri tavalla. Kuitenkin se on ihan selvää, että Bluesin kaatuessa henkilötkin kaatuu - se oli pointti. Ja kyllä sitä yritettiin oikeasti monella eri suunnalla.
   
 2. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Sanotaan vaikka niin että, Rautio & Co. laittoi kaikki sen yhden kortin varaan että, sieltä "singaporesta" tulee se yllätyssijoittaja.
  Ei tullut ei.
  Seuran olisivat voineet pelastaa, jos olisivat olleet valmiit vapaaehtoisesti kärsimään henk. koht. tappiot.
  Eivät olleet ei.
  Olisi muuten tullut vielä vähän halvemmaksikin.
   
 3. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tuo viimeinen oljenkorsi ei ollut mistään "vinkuintiasta" tai "nigeriasta". Jos minua ei ole kusetettu, se oli jenkeistä. Ja se oli ihan realistinen, mutta ei vaan aika lopussa riittänyt... Ja kyseinen oljenkorsi oli ollut elossa jo pidempään kuin "viimeisellä hetkellä tullut juttu". Tuo koko paletti on sellainen, että olisi oikeasti itsekin mielenkiintoista tietää, mitä kaikkea siellä on vuosien aikana tapahtunut.

  Ja henkilökohtaiset tappiot ja seuran antaminen Jussille olisi ollut ihan varteenotettava vaihtoehto, jos olisi ollut varteenotettava tarjous kirjallisena edessä. Ainakin tällä hetkellä uskon itselleni suoraan sanottua tietoa siitä, että mitään varteenotettavaa tarjousta Jussi ei konkreettisesti kirjallisena viime syksynä antanut (suullisiin lupauksiin oli jo aiemmin usko mennyt). Tai sitten itselleni on valehdeltu päin naamaa. Raude olisi luopunut Bluesista jo paljon paljon aiemmin, jos olisi ollut jotenkin mahdollista. Mutta lapioi kuitenkin paskaa Aholan kanssa loppuun asti, toisin kuin muut osalliset.
   
 4. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Lainaus:
  Kumman olisi pitänyt olla aloitteellisempi?
  Sen joka on menossa konkurssiin vai sen joka konkurssin voisi estää?

  Voihan se olla niinkin, että sinulle on sanottu päin naamaa samanlaisia totuuksia kuin mitä sanottiin palkoista, eläkemaksuista ja siitä lähteekö pelaajia ja, ja...
   
 5. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No kyllä siitä neuvoteltiin. Ei se aloitteen tekeminen ollut ongelma. Enemmän ongelmaa oli siinä, että Jussin kanssa välit oli mitä oli. Ja sekin, että Jussin propaganda IS:ssa upposi ihmisiin. Raude ja muut veti ihan vihkoon, mutta kyllä ne oikeasti yritti. Eikä Jussi voi tuosta sopasta käsiään pestä, vaikka yrittää. Edelleen - olisi mielenkiintoista saada oikeasti puolueeton julkinen tutkimus koko JE:n historiasta, koska siellä on niin paljon kaikkea sellaista, mistä ei vaan puhuta.

  Ja Raude nyt oli ylioptimistinen lausunnoissaan ja omissa käsityksissään koko ajan. Mutta Raudella oli intressi pelastaa Blues, mitä näköjään nyt Jussilla ei ole ollut.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Jos Jääkiekko Espoo Oy:n tyypit joutuvat rikosoikeudelliseen vastuuseen - mikä ei ole mitenkään poissuljettua - saadaan varmasti riittävän puoluetonta tietoa ihan jokaiselle.

  Tottakai "Raudella" oli intressi pelastaa Blues, kaverihan pisti omia rahojaan ties kuinka paljon touhuun kiinni ja huhujen mukaan kiinnitti talonsakin velkoja vastaan. Mutta melkein parempi antaa kuolleen hevosen olla ja katsella tulevaan. Eiköhän noi kovimmat kuprut tosta kuviosta valu vielä julkisuuteen seuraavan vuoden sisään.
   
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  En olisi niinkään varma asiasta, eiköhän lakimiehet ole parempia siellä päin, missä on varaa maksaa eniten...
   
 8. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Tottakai Rautiolla oli intresse pelastaa Blues. Eihän sitä kaiketi kukaan kielläkään.
  Se että, ei pelastanut johtuu aikapulasta ( jonka itse aiheuttivat) koska yrittivät minimoida omia tappioita. Tosin ne omat tappiot sitten maksimoituivat.
  Jussi olisi pelastanut Bluesin jos siihen olisi ollut aikaa ja JE Oy:n tyyppien tahto. Aikaa vielä olisi ollutkin, jos pelastamiseen olisi ryhdytty silloin kun Hirso oli vielä joukkueessa. Kyllä silloin jo tiedettiin mitä tuleman piti. Tahtoa ei löytynyt odotettiin vaan rahaa mitä ei sitten tullutkaan.
   
 9. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Syllisiä voi tietysti etsiä monesta näkökulmasta ja itsellänikin on omat mielipiteet (joita olen aina valmis tarkistamaan) eri tahojen syyllisyydesta Bluesin kaatumiseen. Sitä ei minusta pidä kuitenkaan kiistää etteikö kaikilla mukana olleilla ja olevilla tahoilla olisi ollut intressi edistää espoolaista jääkiekkoa. Ei tämä hyvää bisnestä kenellekään ole eikä tule olemaankaan.

  Lainaus:
  Noh, ei Suomi sentään Yhdysvallat ole. Kyllä ainakin minulla on kohtuullisen suuri luottamus Suomen oikeusjärjestelmään. Tietysti se, jos Jääkiekko Espoo Oy:n asioita selvitellään vielä oikeudessa tuo valaistusta vain osaan kysymyksistä, osaan ei. Oikeuslaitos selvittää asioita siitä näkökulmasta mikä on oikeudellisesti merkittävää. Urheiluyleisön kiinnostus tapahtumien taustoihin on varmaan jonkin verran laajempaa kuin oikeuden.
   
  Viimeksi muokattu: 23.09.2016 klo 08.45
 10. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No asiat aina riippuu siitä, mistä kulmasta niitä katsoo. Jos katsoo Jussin suunnasta laput silmillä, näkemys voi olla tuollainenkin. Ja jälkiviisas on aina helppo olla - JE:n velat henkilökohtaisiksi ottamalla ja joukkueen Jussille lahjoittamalla olisi voinut asiat mennä toisin. Mutta kuinka moni oikeasti olisi itsekään siihen valmis? Mutta pointti oli se, että on täysin paskaa väittää, ettei JE yrittänyt pelastaa Bluesia. Kyllä yritti - ja kyllä - oli siellä ihan potentiaalisia mahdollisuuksiakin, vaikkeivat sitten realisoituneetkaan lopulta.

  Monet maailmalla harrastaa mediapropagandaa. Se tuntuu olevan aika tehokas keino. Joku uskoo jopa, ettei Ukrainassa ollut venäläisjoukkoja.
   
 11. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Huvittaa kyllä puheet että oltiin lähellä saada kestävälle pohjalle. JE Oy laski budjettinsa esim. siten että kaksi pelaajaa myydään kauden aikana Venäjälle ja mennään pudotuspeleissä neljän sakkiin. Siis ihan oikeasti.

  Hallin kustannukset ja ottelutapahtumaam liittyvät velvoitteet olivat JE Oy:n tiedossa kun Bluesin Jussilta hommasivat. Tiedossani on toinen porukka joka suunnitteli ostamista mutta vetäytyi tehtyään laskelmansa kulujen kannalta.

  Se on ihan sama kuinka on oikeasti haluttu saada homma toimimaan, kun taitoa ja kykyä siihen ei ole missään muodossa ole ollut.

  Se Tage-äijän myrskyläppä nyt oli jo over the top.
   
 12. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Suhteellisen naiivia kuvitella, että Salonoja olisi halunnut millään tapaa pelastaa Bluesin. Kaveri on jo puolitoista vuotta suunnitellut Unitedia, todennäköisesti pidempäänki noiden lehtijuttujen perusteella. Kun kerta rahasta ei ole mikään kiinni, niin siihenkään on turha vedota. Vai ajatteleeko täällä joku, että seuraavat 10-20 vuotta tulee olemaan millään tapaa kannattavia jääkiekkoseuralle, jolla ei ole vakituista kannattajapohjaa ja muutenkin toimii kulttuuripiirissä, jossa suuret massat saapuvat hallilla vasta menestyksen vallitessa? Puhumattakaan siitä mitä kansallisen liigan viihdearvolle on onnistuttu viime vuosina tekemään. Espoo Bluesin pelastaessa olisi Jussi saanut apuja muistakin suunnista pohjan tekemisessä, mutta nyt niitä ihmisiä on todella harvassa.

  Jussi Salonoja ei ole myöskään kertaakaan ottanut yhteyttä Blueskannattajiin viime vuosina. Eikä ole avannut suutaan vaikka samassa huoneessa on istuttu miettimässä Tapiolan urheilupuiston tulevaisuutta. Käsittämätöntä toimintaa. Mikään ei ole auttanut, vaikka on laitettu sähköpostia ja lähetetty avoimia kirjeitä sun muuta. Kommunikointi on toiminut lähinnä voideltujen mediatahojen kautta.

  Ja mitä tulee Rautioon ja muihin hessuihin. Jossain tujummeissa kulttuureissa kaverit keinuisivat yksinaruisissa tällä hetkellä. Sen verran karseaa tuo jääkiekkoseuran johtaminen oli.

  Vituttaa ja ahdistaa niin suunnattomasti tämä järjetön paska, mitä tässä on saanut ja saa jatkuvasti todistaa.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Tiedän myös, mihin ehtoihin yksi toinen porukka kolmesta kandidaatista olisi ollut valmis - ja siihen ei todellakaan kuulunut se, että ostetaan Jussin tarjoama paketti sellaisena kuin se on. Ja tämän projektin kanssa se kolmaskin porukka taisi olla samoille linjoilla. Joten palataan taas siihen, että JE:n isoin virhe tapahtui heti ensimmäisenä, kun ostivat tuon tutustumatta tarpeeksi hyvin ostokohteeseen tai kuvittelemalla jotain mahdotonta. Itselleni se on JE:n päätöksistä yksi suurimpia mysteereitä, miten vuorineuvos ja investointipankkiirit pistää nimensä tuollaiseen sopimukseen.
   
 14. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Mun on hyvin vaikeaa kuvitella, että eivät olisi tutustuneet. Ennemminkin koko projektissa oli täysin järjenvastainen ja sokea luotto siihen että ihmeitä tapahtuu.
   
 15. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Ihan samat fiilikset perustasolla... mietin vaan, että saivatkohan oikeasti ihan realistista kuvaa tilanteesta. Vai tuliko yllätyksenä esimerkiksi tuo yhteistyösopimusten sisältö ja käytännön vaikutus toimintaan. Tulopuolihan oli rajattu aika karkeasti niin, että lipputulot ja sponssisopimukset oli ne kanavat, joista rahaa sai sisään. Kaikki muu oli jonkun muun käsissä.

  Ja jos sponssisopimuksista tulee rahaa liikevaihtona, mutta se raha on kulutettu sopimuksen ehtojen täyttämiseen ennen viimeistä viivaa, sinne viivan alle ei tuloja kerry. Tätä esimerkiksi en usko JE:n porukan ihan täysin tajunneen.
   
 16. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  En kyllä voi käsittää etteivät olisi ymmärtäneet. Ja joka tapauksessa se on tullut ilmi hyvin nopeasti. Silloin olisi voinut tehdä isoja strategisia muutoksia varain-/sponsorihankintojen sekä omistuspohjan laajentamisen suhteen. Ennen kaikkea avoimuudella. Kädet pystyyn ja todetaan että ollaan lirissä sopimuksen kanssa ja nyt tarvitaan radikaaleja muutoksia. Nyt venattiin lottovoittoa, tehtiin utopistisia budjetteja ja salailtiin asioita. Loppu oli ruma.

  Itkettää vieläkin se budjetin laatimisen taso esimerkkinä.
   
 17. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Vastaus otsikkoon: eivät ainakaan ne, jotka pitävät ääntä.

  Vinkki sinne kannattajanurkkaukseen: istukaa lähellä toisianne. Puheensorina saattaa joskus kuullua kentälle ja sitten on tunnelmaa.
   
 18. Hannutic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Sorina toimii monessa paikassa, mutta ei Metro areenalla. En osaa selittää miksi, mutta Metro Areenan akustiikka on mielestäni paras Suomessa, ja normaali katsomon puheenhäly hiljenee tehokkaasti. Sen sijaan pelin äänet ja chantit kuuluvat hyvin. Tämä varsinaisesti ottamatta kantaa viestiisi.
   
 19. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Kirjoitinkin tuohon toiseen ketjuun jo tästä uutisesta SM-liiga laajentumassa jälleen – uusi seura nousemassa jo ensi kaudeksi - SM-liiga - Ilta-Sanomat

  "Normaalisti seuran, joka perii konkurssiin menneen yhtiön tai yhdistyksen sarjapaikan, pitäisi pelata vähintään kaksi kautta alemmilla sarjatasoilla. Espoo Unitedin kohdalla päättäjät ovat IS:n tietojen mukaan kuitenkin valmiita tekemään poikkeuksen."

  Tämähän ei nyt koske EU:a, vaan teoriassa liigaan voidaan mennä tämän kauden jälkeen. Mikäli tämä oli EU:n luomisen taustalla ymmärrän täysin, miksei Bluesia lähdetty kaivamaan haudasta. Kertauksena vielä, EU ei ole Bluesin jatke vaan täysin uusi seura, joka sai Mestis-paikan jääkiekkoliitolta. Tämä myös selittäisi omalta osaltaan miksei Salonoja perustellut päätöstään mediassa tai faneille mitenkään. Eihän tällaista kannata vuotaa julkisuuteen. Nyt vaan kävi näin (heh). En usko, että tämä kääntää Jambon ja E:n päätä, mutta ehkä tämä auttaa ymmärtämään Salonojan päätöstä.
   
 20. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Liigan puolelta tuo Salonojan kirjoittama juttu kuitenkin tyrmättiin. Eiköhän tämä ole ihan mediapeliä vain Salonojalta.
   
 21. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  Vai onko asia kuitenkaan ihan niinkuin oletat sen olevan? Että ihan uusi seura saa noin vain paikan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta? Pelaajayhdistyskin pohti siis turhaan oikeustoimia Jääkiekkoliiton tehtyä päätös että JE:n maksamattomat eläkkeet eivät kuulu mukaan maksuihin joita United joutui maksamaan saadakseen paikan? Ja paikka annettiin vain koska Espoolainen juniori toiminta on niin hyvää, tosin tuo työ tuli perintönä edesmenneeltä toimijalta.
   
 22. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Mitä odotit liigan vastaavan tuohon? Jos on olemassa salainen sopimus, niin ei se yht'äkkiä muutu julkiseksi sen takia, että IS on saanut vihiä asiasta.

  En todellakaan tiedä miten toi asia pohjimmiltaan on, mutta se on aivan varmasti paskapuhetta kun liigasta väitetään ettei asiasta ole puhuttu. Siitä on varmasti puhuttu keväästä asti. En kuitenkaan usko, että mitään sopimuksia Unitedin liiganoususta olisi olemassa. Eikä se oikein mahdu mun käsitykseen urheilusta, että nousu noin vain onnistuisi. Urheiluromantikkona toivoisin Unitedin joskus parin vuoden päästä nousevan liigaan karsintojen kautta.
   
 23. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Mitenköhän se menee jos Hiltunen Liiga Oy:n puh.johtajana haluaa toista kun mitä Liiga osakkaat ?
   
 24. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Sillä ei ole väliä mitä vastataan, vaan kuka vastaa.

  E: Jatketaan vielä sen verran, että jos geeliletti olisi tommosen kommentin sanonut, niin kyseisellä kommentilla ei olisi ollut mitään merkitystä, mutta Hiltusen suusta kuultuna uskallan antaa niille sanoille merkitystä.
   
  Viimeksi muokattu: 06.10.2016 klo 21.32
 25. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Näillä mennään. -Virmanen