Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Entinen Blues-fani, aiotko siirtyä Unitedin kannattajaksi?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Barcelona, 27.06.2016 klo 21.54.

?

Oletko United-fani?

 1. Kyllä

  21,2%
 2. En

  53,8%
 3. Ehkä

  25,0%
 1. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ei ne aina ole paskoja olleet. Mun mielestä Nordea on ihan hyvä brändi, mutta Merita ei ollut. Samalla tavalla United ei ole hyvä brändi. Noista mainitsemistasi mielestäni paskoja nimiä on vain Merita, Blues ja Pelicans. Kaikkien aikojen paras nimi, paras brändi ja paras logo Espoolaiselle kiekkoseuralle on ollut Kiekko-Espoo. Käsittämätöntä tyhmyyttä ettei tuota ole hyödynnetty.
   
 2. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Ja Tappara. Manselaiset vaan on niin ylöjärveläisiä, että hylkäsivät perinteikkään TBK:n.
   
 3. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Ihan hyvä näkemys asioista. Ainahan uuden brandin lanseeraus ja rakentaminen on myös kalliimpaa kuin tunnetun brandin, joten siinäkin mielessä taustalla pitää olla jotain muuta. Kun pohtii kokonaisuutta, niin veikkaan että on laskettu hyötyjen ylittävän haitat, jotta näin tehdään. Kukaan ei ole esimerkiksi esittänyt mitään tuohon skenaarioon 2 ja miten case Jaguar olisi hoidettu usean brandin mallissa. Vastaavia esimerkkejä löytyy vaikka kuinka monta.
   
 4. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tietysti olisi hoidettu kuten yhteistyökumppani haluaa, joten sitä pitäisi silloin kysyä heiltä. Tuskinpa heillä oli ehtona et että autoissa pitää lukea EU jotta sponsorointi olisi mahdollista. Aika ihme olis että soppari olis kaatunut siihen et joukkueen nimi olis Kiekko-Espoo. Itseasiassa olisivat vaan saaneet nykyistä enemmän ja parempia sponsoreita.
   
 5. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Tarkoitatko että myös korisjengin ja mahdollisesti tulevaisuudessa muidenkin lajien nimi olisi Kiekko-Espoo? Sehän olisikin hauska nimi korisjengille. Nythän on myyty/ostettu näkyvyyttä / yhteistyötä yhtenäisesti koko EU scopella kaikissa ottelutapahtumissa yli lajien, joka siis on ollut houkuttelevaa Jaguarille. Vai tarkoitatko, että aiemmin esittämääni synergiaa ei kannata havitella ja olisi Jussin velvollisuus pistää toiset 20 milliä haisemaan sen puolesta, että kaikki olisivat tyytyväisiä?

  Itse olen hiukan valmis joustamaan, vaikka sen puolesta, että ne jotka tekevät tota duunikseen voivat sitä Espoossa perheidensä luona tehdä.

  No aika näyttää miten toi homma etenee. Lienee myös selvää, että taloudellisen riskin ja vastuun kantavat ne jotka päätöksen takana ovat. Tällä kertaa en myöskään usko, että tätä vastuuta valutetaan pelaajien tai valmentajien niskaan jättämällä työnantajalle kuuluvia maksuja maksamatta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2016 klo 12.46
 6. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Enhän mä mistään korisjengin nimestä puhunut. Mulle ihan sama mikä se on, mutta ehdottaisin Honkaa. Koris on kuitenkin aika marginaalilaji suomessa verrattuna lätkään. Kassaan kilahtavat eurot ratkaisee kannattavuuden ja pari hyvää sponssia Kiekko-Espoolle ja 500 katsojaa enemmän (varovainen arvaus), niin eiköhän olla jo aika paljon paremmissa lukemissa. Mielesteni järkevämpi miettiä isompaa kokonaisuutta talouden ja yleisömäärien kannalta kuin sitä et mitä teippejä johonkin autoihin laitetaan ja miten tehdään kotisivut. Jagge olis saanut joka tapauksessa samalla rahalla näkyvyyttä saman verran tai enemmän vaikka samaan konserniin kuuluvan korisjengin nimi olis ollut Honka.
   
 7. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Ok. Ymmärrän näkemyksesi vaikka en sitä jaa. En sitten tiedä mikä on yleisötavoite esimerkiksi lätkässä, mutta toki toi 1891 katsojaa + 500 = 2391 katsojaa olisi tietenkin kova juttu Mestiksessä ja enemmän kuin monessa liigapelissä viime kaudella.
   
 8. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  1) Edelleen kattojärjestöllä olisi oma tili, jossa postattaisiin kaikkia seuroja koskevia asioita ja jokaisella alaseuralla omansa. Onhan nytkin erikseen EU jääkiekko ja EU koripallo sekä koko EU. Häshtägeillä saadaan ihmeitä aikaan, eli esim #espoounited mukaan kaikkiin K-Espoon ja Hongan postauksiin ja siinä käy hyvin yksinkertaisesti selväksi, että ollaan osa isompaa kokonaisuutta ja halutessaan lukija voi tsekata kaikki tuolla häshtägillä varustetut postaukset.

  2) Tuo nyt on taas vähän sivuasia, mutta miksei kaikkiin Jaguaareihin voi teipata EU-logoa ja siihen alle hiukan pienemmällä jokaisen alajengin logoa?

  Ja bonuskysymykseen vastaus myös, että Jaguarin omilla sivuilla olisi tietenkin yksi kuva ja yksi uutinen, että he tekevät yhteistyötä EU-jengien kanssa, mitkä ovat K-Espoo, Honka jne jne jne ja kuvassa on auto tuolla teipillä ja yksi pelaaja per jengi pelivarusteissaan tms. Linkki olisi minusta EU:n sivulle, mutta mikä estää laittamasta uutisen alle vaikka joka jengin logoa ja siihen logoon linkki joka jengin sivulle.

  Ei näistä asioista kannata tehdä liian vaikeita, kaikki on vaan viitsimisestä kiinni. Sama henkilö, joka päivittää EU:n somea voi päivittää uutisluontoisissa asioissa myös alajengien somea. Nettisivuja voi ylläpitää myös sama henkilö, varsinkin jos ne olisivat tyylikkäästi luotu samalle pohjalle joka jengin osalta. Otteluraporteissa ja mahdollisessa liveseurannassa pitäisi ehkä olla pari vastuuhenkilöä, mutta en näe tätä ongelmana.
   
 9. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Kuulostaa kyllä todella sekavalta ja etenkin työläältä sen sijaan, että on yksi tili, jolla postataan uutisia ja ohjataan yhdelle ylläpidetylle saitille kaikki liikenne. Yksi lay-out, yksi graafinen ohjeistus, yksi myytävä tuote, muutostilanteissa yksi suunnittelu ja toteutus jne.

  Toki kaikkea voi tietenkin tehdä ja asiat organisoida monella tavalla.
   
 10. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Ehkä se näin kirjoitettuna saattaa kuulostaakin sekavalta, mutta jos tajusit idean oikein, ei se ole käytännössä yhtään sekavaa. Kai olet siis huomannut, että nyky-EU:llakin on kolme twitteri-tiliä? Lajeille omat ja sitten kattojärjestölle vielä oma. Miten tämä eroaa siitä, että Kiekko-Espoolla olisi oma, Hongalla oma ja sitten kattojärjestöllä vielä oma?
   
 11. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  En ole huomannut, kun en ole niin tarkkaan seurannut. Näköjään. No logo sentään on yhteinen sekä yksi ylläpidetty saitti, johon kaikki liikenne ohjataan. Samoin yksi facebook tili sekä yksi instagram.
   
 12. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Henkilökohtasesti mua ainakin vaan ärsyttää kaikki uutiset, jotka ei koske jääkiekkoa (koska en seuraa näitä muita lajeja ollenkaan). Sen takia sivuille varmaan tehtiinkin mahdollisuus lukea vain niitä tietyn lajin uutisia.

  Otetaan nyt tähän vähän esimerkkiä:
  ILVES urheiluseura

  Miksi noiden kaikkien seurojen uutisten pitäisi olla samassa feedissä? Mun mielestä se olisi huomattavasti sekavampaa, kuin että ne on jaettu omiin osioihinsa (omille sivuilleen).
   
 13. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sama. Ymmärrän kyllä idean siellä takana, että "pakkotuputetaan" kaikkia lajeja ja yritetään saada ihmiset kiinnostumaan kaikista EU:n alla toimivista jengeistä, mutta ainakin henkilökohtaisesti tällainen ajattelu ei toimi. Minua kiinnostaa vain jääkiekko ja haluan saada sitä koskevat uutiset sekä jutut mahdollisimman helposti näkyviin. Jos seassa on muiden lajien uutisia sekä muuta sisältöä, minua kiinnostavat asiat saattavat hukkua sinne sekaan. Olisin ollut samaa mieltä, vaikka Blues olisi yhtäkkiä päättänyt laajentaa toimintaansa futikseen ja/tai korikseen. Kaikkeen ei riitä aika, ja pelkästään paidassa olevan logon takia en innostu lajista kuin lajista. Vertailukohdetta voinee hakea aika surullisen kuuluisasta FC Jokereista, joka yritti haalia jääkiekko-Jokereita kannattaneet ihmiset jalkapallon pariin. Osa toki seurasi perässä, mutta suurin osa ei innostunut toisesta lajista juuri ollenkaan. Joillakin taisi olla jopa HJK omana seurana jalkapallon puolella, mutta tästä en ole varma.
   
 14. R.I.P Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  R.I.P Blues.
  Lainaus:
  Mitä se sua haittaa, millaiset EU:n sivut ovat?
  Eihän tämä United sua kiinnosta yhtään.
  Vai?
   
 15. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Kannattaa seurata keskustelua, niin ei näytä niin tyhmältä.

  Täällä useat nimimerkit valittavat siitä, jos tuolla "Unitedin puolella" puhutaan näistä asioista tai "toistetaan" samoja asioita, mutta samaan aikaan niitä ihan samoja asioita tehdään itse yhtä paljon niiden enemmän United henkisten puolesta. Kaksinaismoralismia parhaimmillaan. Noh jokainen tallaa tavallaan.

  Ehkä näiden viestien jälkeen voidaan taas palata aiheeseen, niin ei tarvi taas kohta jonkun itkeä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2016 klo 21.56
 16. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  hyvää viihdettä kun markkinoinnin ja bränkäyksen "ammattilaiset" keskustelee. Ei taida olla ihan leipätyö mutta ei haittaa, käyn hakee popparit.
   
 17. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Vähintään samalla tasolla kuin EU-toimiston hemmot (ainakin tähän saakka). Vaihtuukohan logo ennen marraskuun loppua vai mennäänkö samalla kauden loppuun asti ;)
   
 18. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Alku oli kauheaa ja tuskin siellä kovin montaa ammattilaista oli. Sittemmin asioita on laitettu kuntoon todennäköisesti ihan ammattilaistenkin voimin. Siltä ainakin näyttää ulospäin. Toisin sanoen kaikkien pettymykseksi tuskin tulee kolmatta logoa, joten huumoria joutuu repimään maalivahdin punaisista housuista.
   
 19. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Anna ihmeessä antisi keskusteluun. Olet siis sitä mieltä, että EU:n brändi on parempi kuin Kiekko-Espoon?
   
 20. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Jep, käynnistys oli kauheaa koska kiire aikataulu. Nyt sitten rakennusvaiheessa parempaa menoa. Siksi sanoinkin aiemmin että olisipa Aro ollut mukana jo alusta. Tietyt asiat voisivat olla erilaisia, ehkä.
   
 21. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Kun ei ole tehty tutkimusta mikä arvo on lähes 20 v vanhalla Kiekko-Espoon brändillä niin kaikki on pelkkää spekulaatiota.
   
 22. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  EU:n osalta tutkimus on tehty?
   
 23. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Monilajiseuralle Espoo United on parempi brandi. Perustelut löytyvät ketjusta.
   
 24. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  En usko että on tehty.
  Tuo edel kommenttini oli lähinnä siihen spekulointiin K-Espoon paremmasta asemasta.
   
 25. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Lainaus:
  Onko Esport tehnyt virheen kun on jättänyt seurat nimeämättä samalla nimellä ja antanut niiden jatkaa omilla nimillään: Esport Honka ja Esport Oilers? Olisiko monilajiseuran kannalta parempi vaihtaa molempien nimi esimerkiksi Esport Allianceksi?

  Koko monilajiseurassa hauskaa on se, että aikanaan se oli kaiketi Blues Salonojan ja kumppaneiden johdolla, joka hylkäsi idean Hongan brändin alle siirtymisestä jalkapallon, salibandyn, koripallon ja jääkiekon osalta. Näin ne ajat muuttuu.
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2016 klo 23.52