Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Entinen Blues-fani, aiotko siirtyä Unitedin kannattajaksi?

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Barcelona, 27.06.2016 klo 21.54.

?

Oletko United-fani?

 1. Kyllä

  21,2%
 2. En

  53,8%
 3. Ehkä

  25,0%
 1. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Sitä minäkin ihmettelin haastattelua katsellessa. Mielestäni mies puhui ilman valtuuksia Liigan suulla.
  Mikä on Liigan ja suomalaisen jääkiekon etu? Pohtimalla sitä saa ehkä vihiä tulevasta...
   
 2. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  No näinhän siinä juuri kävi. Syyt lienevät talousalue, halli ja espoolainen junnutuotanto, jonka kanssa EU teki yhteistyösopimuksen. Nythän Bluesin juniorien edustusjoukkueen siirtyvät EU:n alle - uuteen organisaatioon.
   
 3. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Ei tämä selitä mitään, kaiken olemassa olevan tiedon mukaan JS olisi saanut Bluesin konkurssipesästä about samalla hinnalla kuin nyt EU joskus nousee liigaan, liigaosake pitää lunastaa ellei liiga muuta osakkeen hintaa (erittäin epätodennäköistä).

  Lainaus:
  Liiga ei voi sanoa mitään muuta julkisesti, oli totuus mikä tahansa.

  Lainaus:
  Pelaajayhdistys saa vaatia mitä haluaa mutta EU:lla ei ole mitään tekemistä JE:n kanssa ja siksi vaatimus oli täysin turha, ainoat realistiset vaatimukset oli konkurssipesän myynnin yhteydessä.

  Lainaus:
  Lainaus:
  Liiga Oy:n yhtiökokous on valinnut yhtiön hallituksen ja hallituksen pj:n, jos pj:n sanomiset eivät miellytä niin sitten järjestetään ylimääräinen yhtiökokous ja kengitään pj pois. Jos näin ei tehdä niin Hiltusen sanomiset ovat Liiga Oy:n virallinen kanta, ellei Hiltunen itse vaihda kantaansa.
   
 4. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Luulin ensin ymmärtäneeni mitä tuossa haet takaa, mutta en sitten ymmärtänytkään. Voisitko selventää miten liigaosakke ja konkurssin aiheuttama kahden vuoden karenssi liittyvät toisiinsa. Mä en tajuu.
   
 5. Pain no gain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, scholl, FASlapsi
  Pari ekaa matsia tuli katottua ja tiedettyä ihan etukäteen, että EU pelaa kendoo xx.xx. Viimeset matsit on menny ohi niin, että ei edes tiennyt, että siellä pelataan ennen kuin kävi täältä lukemassa, että perseraiskaus menossa. Eli sen sijaan, että into ois alkanu ajankuluessa kasvamaan, niin kävikin päinvastoin ja samalla myös peruin Fanseatin tilauksen ilmaisen kuukauden jälkeen.

  Päätin siis viimein äänestää: en.
   
 6. Daespoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hameenlinna Moderators
  Lainaus:
  Ei yhtään mitenkään ja sen onkin tämä pointti. Kahden vuoden karenssi on samanlainen satuolento kuin yksisarvinen, joulupukki tai HIFK:n fyysisyys 2000-luvulla.
   
 7. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Pistetään nyt tähän ketjuun kun aiheseen liittyy. Eli katselin Facebookista että Espoo Unitedin fanimäärä on tällä hetkellä 5,269 tykkäjää ja Espoo Bluesin sivuilla on edelleen 26,561 tykkäjää. Eli United sai haalittua vuoden aikana noin 19,8% siitä kannatuksesta mikä Bluesilla oli. Kun kirjoitan tätä viestiä niin tossa yllä olevassa äänestyksssä on kyllä äänien kohdalla 22,1% kannatus. Joten kai tässä on pääteltävissä että vain noin 20-25% entisistä Blues-kannattajista hyppäsi lopulta Unitedin kelkkaan.
   
 8. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  No joo. Kyllä tuohon päättelyketjuun vaaditaan jo aika isoja yksinkertaistuksia ja oletuksia. Muutenkin jonkun asian absoluuttisen totuuden laskeminen Facebook tykkäysten avulla on vähän niin ja näin. Se nyt kuitenkin on selvää, että kaikki eivät seuranneet. unitediin. Onko tuolla nyt sitten kauheasti tässä nykyisessä tilanteessa edes väliä. Lähinnähän näistä tulee mieleen se, miten onnellisia osa Blues kannattajista onkaan, päästessään tanssimaan Eu:n haudalle. Salonojakin oma rahansa tuhlannut kokkelipää, jonka kaveritkaan ei ole kivoja. Eikä se edes moikkaa lähikaupassa jokaiselle vastaantulijalle. On se saatana ylimielinen.
   
 9. Undrafted Jäsen

  Facebook tykkäyksistä ei kauheasti voi vetää suuntaviivoja, koska itse ainekaan en juuri koskaa eitykkää aiemmin tykkäämääni. Monia olen sitten laittanut ei seurata-tilaan, jos ovat julkaisseet jotain ylipäänsä tai liian usein.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Facebook tykkääjien määrä on nyt helppo ja ilmainen tapa arvoida jonkun asian kiinnostavuutta. Siinä vaan pitää tiedostaa muutamia seikkoja, kuten että kaikki eivät seuraa niitä postauksia ja osa seuraajista ei vältämättä suhtaudu seurattavaan asiaan positiivisesti. Mutta loppupeleissä kyse on kuitenkin siitä että kuinka montaa ihmistä on asia kiinnostanut sen verran että ovat vaivautuneet painamaan sitä like nappia ja näin haluavat tietää asiasta lisää.

  Mutta tossa oli kaksi lukua. Toinen % luku oli laskettu Facebook tykkääjistä ja toinen % luku taas oli tästä ketjusta revitty. Molemmat antoi ton suunnilleen 20 %. Jos kaksi eri tahoa antaa suunnileen saman luvun niin siinä on ihan kiva korrelaatio ja silloin toi 20% se on ihan kiva suuntaa antava luku.

  Lainaus:
  Eipä kai. Mutta koska olen tästä aiheesta täällä tän ketjun avannut niin tossa rupesi kiinnostmaan tietää mikä se lopputulema suunileen oli. Olisin toki voinut asian pitää omanan tietonai, mutta kun kerta tästä aiheesta olen täällä palstatoverieden kanssa jubannut niin näpyttelin ton viestin.

  Lisäksi toi luku voi antaa osviittaa niille jotka ihmettelevät että miksi entiset blues-fanit eivät tietään hallille ole löytänyt. Tuolla oikeassa elämässä kun saan ex-blues fanina aika usein vastailla kysymyksiin että miksi siellä Unitedin matseissa ei käy sakkia ja mikä siellä Espoossa oikein mättää. Nyt on ainakin heittää noille kyselijöille joku suuntaa-antava luku siitä paljonko faneja siirtyi Unitedin taakse.
   
 11. Undrafted Jäsen

  Erosiko Unitedin yleisömäärät Mestiksen muista joukkueista jotenkin oleellisesti? Pk-seudulla kuitenkin tarjolla KHL:ää ja Liigaa Helsingissä sekä Mestistä Vantaalla. Moni katsoja kuitenkin seuraa ennemmin pääsarjatasoa kuin alempia tasoja. Vaikka Blues olisi tipounut Mestikseen olisi katsojamäöriin tullut satavarmasti pudotusta. Fanit on erikseen, mutta moni katsoja ei ole kuitenkaan fania.
   
 12. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Niin, jos suhteuttaa sarjatason kiinnostavuuten niin ei EU:n yleisömäärät minusta huonompia olleet kuin Bluesin viimeisten kausien yleisömäärät. Ja tuo nyt on ollut vakiokysymys about aina että miksi espoolaisen joukkue X:n peleissä käy niin huonosti väkeä.
   
 13. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Bluesin viimeisten kausien lipunhinnat sekä muiden tukipalveluiden (erityisesti ruokapuoli) hinta-/laatusuhteen heikko taso karkoitti aika paljon potentiaalisia satunnaiskatsojia pois. Se ainakin näkyi omassa tuttavapiirissä. Kokonaisuutena ottelussa käymisestä tuli vaan kohtuuttoman hintainen kokonaisuus verrattuna siihen "elämykseen", minkä siitä sai.
   
 14. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Toiseen on keräilty peukkuja vuosi, toiseen sitten paljon kauemmin. Itse en ainakaan edes peukuta kaikkia seuraamiani fb-sivuja. Niitä lukee silloin, kun niihin on asiaa tai aihepiiri sattuu kiinnostamaan. Ehkä tuossa olisi ollut järkevämpää kaivella niitä tilastoja vähän syvemmältä, jos niitä on saatavilla. Lisäksi tuo sarjatason muutos yms, jotka vaikuttavat x-määrän. Aika nolla vertailu joka tapauksessa.
   
 15. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Siitä vaan kaivelemaan Blues fanien osoitetta ja lähettämään kyselyä! Se kun on ainoa tapa saada täydellinen vastaus tohon kysmykseen. Tommonen markkinointikysely vaan maksaa jonkin verran ja ainakaan itsellä ei ole hirveesti intressiä sellaista tähän hätään kustantaa. Siksipä mulle riittää toi FB-tilastot suuntaa-antavaksi tiedoksi koska kohderyhmään kuuluvat henkilö (eli urheiluseuran fanit) tuppaa yleensä seuramaan fanittamaansa seuraa erittäin suurella todenäköisyydella somessa. Jos muistan oikein niin henkilö joka on somessa ja fanittaa jotain urheiluseuraa niin seuraa sitä Facebookissa noin 75% todenäköisyydellä. Urehilujoukkueiden faneja käytettään markkinointikirjaillisuudessa yleensä malliesimerkkinä kun puhtaan asiakasuskollisuudeta ja sitoutumisesta palvelutuoteseen. Koska toi kiinnostuksen aste ja tiedon jano faneilla seuraamansa urheiluseuraa kohtaan on yleensä kova, niin mulle kyllä riittää toi Unitedin FB-fanien määrä kertomaan missä ne menee. Eikä siinä mitään, sillä ihan hyvä määrä FB-faneja niillä on Mestistasolle ja varmasti toi määrä kasvaa jos seura pysyy pystyssä.
   
 16. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Seuraa ensimmäisen vuoden aika, vai seuraa yleensä? Mielestäni tuossa on jo aika iso ero, kun puhutaan uusioversiosta sarjaporrasta alaspäin tiputettuna ja uudella sivustolla, mitä pitäisi seurata. Eiköhän se yli 10 vuotta (vai mitä ikinä) seuraajia kerännyt sivusto ole aika paljon isomman prosenttiosuuden niistä potentiaalisista seuraajista saanut kerättyä. Noissa seuraajissa olisi varmastikin nouseva trendi tulevien vuosien aikana, ja osa uusista seuraajista olisi varmastikkin niitä jo Bluesin aikana joukkuetta kannattaneita. Mutta sen verran nyt turhaa lätinää, että eiköhän tää ollu tässä.
   
 17. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Olet varmasti oikeassa siinä, että aktiivisesti joukkuetta kannattavista varmasti iso prosentti myös tykkää seurasta Facebookissa. Tässä täytyy nyt muistaa, että tuollaisista sivuista tykkää myös moni ihan muista syistä kuin siitä että kannattaa ko joukkuetta. Moni Facebookin käyttäjä nyt tykkää melkein jokaisesta sivusta minne eksyy. Jotkut taas tykkää koska aihe kiinnostaa ja sillätavalla saa omaan fiidiinsä tietoa aiheesta. Bluesin sivu on ollut niin pitkään verkossa, että siellä näitä "satunnaistykkääjiä" on varmasti prosentuaalisesti paljon ennemmän kuin EU:n sivulla. Esimerkiksi Blues Fan Clubin jäsenmäärä putosi noin puoleen kun Blues katosi miesten tasolla maailmankartalta. Se on minusta parempi mittari kuin FB -tykkäämiset, joihin vaikuttaa niin moni asia.
   
 18. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja united ei nyt varmasti hirveästi rahaa ole pistänyt esim mainontaan tai kilpailuihin jolla saisi niitä satunnaisia tykkääjiä. Varmaan tuommoinen 5000 tykkääjää on hyvin. Itselläkin tuo sivu on tai ainakin oli seurannassa, muistaakseni sinne ei edes hirveästi julkaisuja tullut paitsi jotain linkityksiä uutiisiin. Sekin vaikuttaa nopeasti mitä sisältöä on. Lisäksi vissiin nykyään sosiaalisen median osuus facebookin kohdalla varsinkin nuorempien kohdalla taitaa olla laskussa eli parempi mittari voi olla vaikka instagramin ja muiden sovellusten tykkääjien/seuraajien katsominen kuin 10 vuotta tykkääjiä kerännyt sivusto.
   
 19. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Jos joku varmasti asiaa tietävä haluaa varmistaa, voi varmistaa. Mutta käsittääkseni Blues Fan Club ry:n jäsenmäärästä noin puolet tippui pois tälle kaudelle. Yhdistyshän ehti jo vaihtaa nimeäänkin kyllä. Itse näen sen relevanttina mittarina siitä, että aktiiveista noin puolet tippui pois.
   
 20. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itse en mistään facebookissa tykkäile vaikka kiinnostaisikin ja jotenkin en jaksa uskoa olevani ainutlaatuinen lumihiutale asian suhteen. Mutta kai tosts junnumman porukan kiinnostusta näkee. Joskin Blegin fb-tykkäyksiä on ihan turha verrata, ne kun kerättiin useamman vuoden aikana.
   
 21. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Et ole ainutlaatuinen lumihiutale tässä suhteessa. Itsekään en tykkäile asioista sosiaalisissa medioissa. Ja vaikka tykkäilisin, niin se olisi varmasti suhteutettu laajempaan kontekstiin. Tottakai haluan EU:n menestyvän, ja ideologia yhteisestä espoolaisesta urheiluseurasta kiehtoo, mutta kyseessä on kuitenkin vielä mestisseura. Eikä mestis kykene juurikaan pitämään mielenkiintoani yllä (vaikka onnistuikin siinä paremmin tänä vuonna kuin liiga).
   
 22. Ulos T. Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KLaser, Hokki (+Kärpät)
  Olen ns. kiikun-kaakun tämän asian kanssa..