red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Hurricanes, Meidän peli
Ihmeen kauan on seurajohto jaksanut katsella tuota taaperrusta, mutta tuskin McLellanilla nyt mahdottomasti on aikaa jäljellä. Alain Vigneault voisi olla ihan sopiva kaveri tehtävään ja ei taida valmentajamarkkinoilla parempaakaan nimeä olla tarjolla. Grönborginkin sopimus Tre Kronorin kanssa kattaa vielä tämän kauden.
 
Slovensko, Slovensko, héja héja héja, Slovensko!

ipaz

Jäsen
Kyllähän Edmonton oli niin sekaisin kuin vain voi olla, ihmetellä täytyy miten jatkettiin samalla valmennuksella tämäkin kausi, tuossa pelissä ei ollut mitään ideaa.
Eikös siellä vaihdettu tälle kaudelle kaikki muut valmentajat paitsi McLellan? Trent Yawney ja Glen Gulutzan ovat todella kokeneita herroja ja Manny Viveirosia on kehuttu osaavaksi kaveriksi varsinkin nuorten pelaajien kanssa. Viime kaudella WHL:n mestaruus Swift Currentissa. Aika nopeasti täällä Jatkoajassa koko Edmontonin kausi on dissattu yhden pelin perusteella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Mun mielestä koutsi on vähän olosuhteiden uhri, kun Chiarelli on tyrinyt joukkueenrakennuksessa ihan urakalla. Ei tuossa joukkueessa ole oikeastaan lainkaan syvyyttä ja pakisto on vähän mitä sattuu.

Ja vielä: Jos Drai on kerran hyvä pelaaja vain Mäkkärin vieressä, hänelle pitäisi maksaa sen mukaan, esim. 5,5m per kausi. Mikään ei indikoi nykyisen palkan olevan perusteltu. Ja hän ei ole ainoa kenen kohdalla näin on.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

All vibes, no tactics

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Noniin, mitäs sitten seuraavaksi. Omasta mielestäni nyt pitäisi ottaa rauhassa ja jatkaa valitulla linjalla. Eli valmennus pitää sen saman kokoonpanon, joka heidän mielestään oli hyvä harjoituspelien perusteella. Voi olla, että se ei toimi, mutta jos nyt vaikka viisi peliä yrittäisivät olla sähläämättä.
Aina tietysti voi pieniä muutoksia tehdä. Eli jos vaikka nelosketju ei saanut hommaansa hoidettua edes vähää alusta kuten nyt kävi, niin sitten voivat kokeilla eri kavereilla. Toki joo taklasivat ja silleen, mutta jos alle kymmenen minuutin jääajalla päästävät kaksi maalia, niin ei voi hyväksyä.

Pieniä tarkennuksia kuitenkin peluutukseen. Kuten se, että vaikka luottoa löytyy siihen, että kakkospariksi kaavailtu Nurse-Benning pystyisi pelaamaan ykkösparina, niin jos kuitenkin pidettäisiin heidät kakkosena. Nyt jostain syystä tasakentällisin (ja muutenkin) Nurse-Benning jauhoi isoimmat minuutit ja tulokset eivät olleet kovin hyviä. Vielä siihen bonuksena se, että pelasivat pääasiassa Draisaitlin ketjun takana, niin ei ainakaan helpota heidän asemaansa. Toki jos siellä nyt sitten vaikkapa se Larssonin selkä ei ole ihan kunnossa, niin se voisi selittää peluutusta.

Viime kaudelta tuttu tilanne jatkui siinäkin, että McDavid (ja satunnaiset ketjukaverit) on ainoa joka pystyy voittamaan oikeastaan kenet vain vastustaja laittaa heitä vastaan. Ja muut ketjut sitten ottavat tasaisesti takkiin. Nytkin Lucic ja Draisaitl heti onnistuivat (ainakin näennäisesti) parantamaan kun McDavid oli heidän ketjussaan. Lucic toki muutenkin ilahduttavan vahva, mutta Draisaitl oli aikalailla huono. Lucic-Draisaitl kaksikossa on se huono puoli, että vielä ei ole löytynyt ketään (pl. McDavid) kenellä heidän kanssaan natsaisi kunnolla.
Vähän odottelen, että aika pian McLellan siirtää Draisaitlin taas ykköseen ja RNH:n kakkosen keskelle.

Oilersin ohjelmahan on tässä alussa aika karmea. Mitään helppoja pisteitä ei ole luvassa ja riskinä on se, että ellei pisteitä tule, niin homma menee ihan takalukkoon.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tässä tauon loppumista odotellessa McLellan joko trollaa faneja tai sitten yrittää hankkia itselleen potkuja. Eilen treeneissä kokoonpano:
RNH-McDavid-Rattie
Lucic-Draisaitl-Yamamoto
Rieder-Strome-Kassian
Caggiula-Khaira-Puljujärvi
Klefbom-Larsson
Nurse-Russell
Garrison-Benning
Talbot

Saa nyt sitten nähdä miten tänään aamujäillä. Joka tapauksessa Puljujärven pudottaminen neloseen on saanut fanit innostumaan. Vaikka toisaalta en sitten tiedä kumpi noista ketjuista on kolmonen ja kumpi nelonen. Ainakin jos viime pelin ketjuihin vertaa, niin tuossa yllä on kolmosessa kaksi kaveria edellisen pelin nelosesta ja nelosessa kaksi edellisen pelin kolmosesta.

Itse ehkäpä eniten (jos noilla ketjuilla pelaavat) ihmettelen sitä että kun ennen leiriä oli kyselty kaikilta tahoilta ja tultu siihen tulokseen että Puljujärvelle paras paikka on Stromen rinnalla, niin mitä sille nyt sitten tapahtui. Harjoituskauden olivat pääasiassa yhdessä ja nyt sitten ensimmäisen pelin ja 9:22 peliajan jälkeen olisikin muuttamassa mieltään.
Samoin toki ihmetyttäisi se että jos Brodziak yhden pelin jälkeen olisi katsomossa. Ehkäpä ne ketjut tuosta vielä muuttuvat illan peliin mennessä.

Saivatpahan jotain keskustelun aihetta someen.

RNH oli eilen jäällä eli lienee pelikunnossa.

EDIT: Niin ja pelasivathan varsinkin ne kaksi alinta ketjua aivan karmean pelin, mutta silti itse antaisin vielä vähän aikaa.
Ja aika hurjia tilastoja ensimmäisestä pelistä esimerkiksi zone-entryjen osalta. Oilers luonnollisesti tykkää heittää kiekkoa päätyyn kun ei ole ketään kuka sen saisi kuljetettua alueelle (eiku...). Mutta siis alueelle kun yrittivät päästä niin 17 kertaa tulivat kuljettamalla ja 44 kertaa päätykiekolla. Ja noista päätykiekoista 11 saivat omille... ja noista 11 kerrasta viisi oli ykkösketjun toimesta, kolme ykköspakkiparin, kaksi kolmosketjun ja yksi kakkosketjun.
Eli Klefbom/Larsson pari sai yhtä monta päätykiekkoa omille kuin kakkos-, kolmos- ja nelosketjujen
hyökkääjät yhteensä.

Kuljettamalla alueelle tuloista ykkösketjun pelaajat hoitivat 8/17 ja kakkosen 5/17. Kolmonen ja nelonen kumpikin kertaalleen. Sitten vielä pakeista Klefbom ja Larsson kumpikin kertaalleen toivat kiekon alueelle.
Mutta vasta eka peli. Silti itse haluaisin nähdä vähän enemmän kiekonhallintaa enkä pelkkää roiskimista.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllähän McLellan peluutuksineen on Oilersin suurin ongelma. Joukkue ei ehdi hitsautua ollenkaan kun kentälliset vaihdetaan joka peliin.

Eiköhän ole aika lähettää Bouchard takaisin junnuihin, turha poikaa on katsomossa istuttaa.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Eiköhän ole aika lähettää Bouchard takaisin junnuihin, turha poikaa on katsomossa istuttaa.
Tai jos pidetään sitä siellä katsomossa, välillä 5 minuuttia jossain pelissä jne. Oppii joukkueen tavoille ja sopeutuu sen sisäiseen kulttuuriin. Eikö tämä ole se Lellanin tapa "kehittää" junioripelaajia?
 
The world is done,
Aurora gone

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kunhan trollasi. Alemmat ketjut:
Caggiula-Strome-Puljujärvi
Rieder-Khaira-Kassian

Ylemmät samat kuin ekassa pelissä.
Samoin ilmeisesti puolustus tai ainakin Bouchard pelaa.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aika mielipuolinen juttu tuo, että ykkösyv:ssä kaikki on leftejä, kakkosessa rightejä. Voiko tuollaisessa olla muuta taustalla kuin pyrkimys mahdollisimman absurdiin toimintaan?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Aika mielipuolinen juttu tuo, että ykkösyv:ssä kaikki on leftejä, kakkosessa rightejä. Voiko tuollaisessa olla muuta taustalla kuin pyrkimys mahdollisimman absurdiin toimintaan?
Eikös ne Jessen kanssa ykkösylivoimaa reenanneet?
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Oilers, Jets, Senators
Odotetusti tappio munattomalla esityksellä Bruinsia vastaan.

Puljujärvi pelasi mielestäni hyvän ekan vaihdon. Käytti kroppaa, suojasi ja pelasi kiekkoa omille.
Sen jälkeen ei sitten kentällä juuri näkynytkään, ei tekojen kautta, mutta ei myöskään 10min peliajan takia.

Onhan toi sekaisin toi Oilersin peli. Oikeastaan mitään pre-seasonin onnistumisista ei ole jäljellä.

Ykkösketjussa Rattie pyörii mukana mutta ei saa mitään aikaan. Kakkosessa Draisatl on kyllä vaarallinen hyökkäyssuuntaan, mutta samalla harrastaa pihapelikikkailuja omalla alueella.
Yamamoto ja Caggiula pelasivat hyvät pelit. Yamamotolta pitäisi ehkä pörräämisen lisäksi tulla tulostakin, mutta Caggiula pelasi hienoa nelosketjun peliä.

Benning ei ole NHL pakki. Niin paljon kiekko pomppii tilanteissa.
 
tässä ja nyt

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Oli siinä enemmän mielestäni sellaista tekemisen meininkiä kuin ekassa pelissä. Ei se mihinkään riittänyt mutta mukavampi katsella.

Caggiula oli ihan positiivinen yllätys (pl. se omiin mennyt). Riederkin väläytti pari kertaa... tai ainakin kerran. Mutta onhan tuo aika vaikeaa kun on yksi ketju joka saa jotain aikaiseksi hyökkäyspäässä. Luonnollisesti Bruins aika paljon peluutti Bergeronia Oilersin ykköstä vastaan. Silti ykköseltä ihan vahva peli. Maali ja pari tolppaa. Jos vain joku muu pystyisi vähän tukemaan.

Puolustuksessa ykköspari ihan kohtuullinen ja Nurse paransi ekasta pelistä. Sääli että kukaan pakeista ei saa kiekkoa hallitusti hyökkääjille. Mutta se ei ole mikään yllätys.

Talbotin piikkiin ei voi maaleja laittaa. Joku game-saver ekassa erässä olisi voinut vähän muuttaa käsikirjoitusta mutta kyllähän selvästi parempi voitti.

Rangers olisi melkeinpä voitettava lauantaina. Sen jälkeen on seitsemisen peliä joissa Oilers ei ainakaan ole suosikki ja alkaa olla iso riski siihen että kausi on käytännössä taputeltu ennen lokakuun loppua. Jos saisi yhden voiton, niin ehkä helpottaisi vähän paineita kaikilla tahoilla.

No mutta jos McLellan saa pikaisesti potkut niin sitten voisi katseen kääntää kohti pääsyyllistä eli Chiarellia. Tuskin GM kuitenkaan ennen valmentajaa saa kenkää.

EDIT:
Aika mielipuolinen juttu tuo, että ykkösyv:ssä kaikki on leftejä, kakkosessa rightejä. Voiko tuollaisessa olla muuta taustalla kuin pyrkimys mahdollisimman absurdiin toimintaan?
Joo tätähän ovat monet ihmetelleet. Samoin sitä, että kesällä ainakin yleisen käsityksen mukaan Manny Viveiros palkattiin yhdeksi apuvalemtajaksi juuri ylivoimapeliosaamisensa takia. Toki hänellä kokemus on enemmänkin Euroopasta. Mutta joka tapauksessa tässä välipäivinä tulleiden tietojen mukaan (olisiko ollut Stauffer) Viveiros ei vetänyt ylivoimapelitreenejä vaan oli sivummalla. Eli ilmeisesti McLellan päättää edelleenkin ylivoimapelistä.... tai siis edelleen ja edelleen. Woodcrofthan siitä viime vuonna ainakin teoriassa päätti. Woodcroftin Condors muuten on kolmen pelin jälkeen tehnyt neljä yv-maalia 11 yrityksellä. Tosin nuo neljä tulivat heti ekassa pelissä Heatia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Onhan tuo Oilersin puolustuspeli edelleen ihan karmean näköistä. Jatkuvasti omat ukot hukkuvat, juostaan kiekon perässä ja avaussyötöt menee vastustajan lapaan. Jos nyt jotain positiivista hakee, niin Oilers teki vaihteeksi ottelun avausmaalin.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mä en enää muista että mikä tästä McLellanista teki niin arvostetun valmentajan? Hänhän oli kovassa huudossa silloin kun siirtyi Edmontoniin. Ei kauheasti vaan nuo Edmontonin esitykset puolla sitä miten loistavasta valmentajasta on kyse. Vai onko vika enemmän toimiston suunnalla ja siinä miten paskasti joukkue on rakennettu?
 
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Ai, oliko näin? Käsitin, että ykkösessä olisivat Draisaitl, McDavid, Lucic, Nugent-Hopkins ja Klefbom ja kakkosessa Yamamoto, Strome, Puljujärvi, Rattie ja Benning.
Varmaan näin lopulta olikin, dailyfaceoffin mukaan reeneissä Puljujärvi oli ykkösen mukana. Harmi homma, koska Lucic ei tuohon tuo mitään. En näe mitään syytä miksei Puljujärvi voisi tehdä samaa kuin vaikka Oshie.
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews

White Wolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC/DC
Varmaan näin lopulta olikin, dailyfaceoffin mukaan reeneissä Puljujärvi oli ykkösen mukana. Harmi homma, koska Lucic ei tuohon tuo mitään. En näe mitään syytä miksei Puljujärvi voisi tehdä samaa kuin vaikka Oshie.
Ja kuitenkin Jessen YV aika Boston ottelussa 00:00.
Heitteleköö siellä valmennus korttipakasta aina uudet YV miehitykset vai miten ne tuota hommaa hoitaa
 
"I'm sick to death of people saying we've made 11 albums that sounds exactly the same, Infact, we've made 12 albums that sound exactly the same."
-Angus Young [AC/DC]-

voittamaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Kiekko-Espoo
Ja kuitenkin Jessen YV aika Boston ottelussa 00:00.
Heitteleköö siellä valmennus korttipakasta aina uudet YV miehitykset vai miten ne tuota hommaa hoitaa
Oilersilla oli koko ottelussa 2 minuuttia ja 34 sekuntia ylivoimaa. 34 sekuntia ensimmäisessä erässä, 1 minuutti ja 36 sekuntia toisen erän lopussa ja 24 sekuntia kolmannen erän alussa, siitä syystä ykkösylivoima pelasi käytännössä kaikki ylivoimaminuutit.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mä en enää muista että mikä tästä McLellanista teki niin arvostetun valmentajan? Hänhän oli kovassa huudossa silloin kun siirtyi Edmontoniin. Ei kauheasti vaan nuo Edmontonin esitykset puolla sitä miten loistavasta valmentajasta on kyse. Vai onko vika enemmän toimiston suunnalla ja siinä miten paskasti joukkue on rakennettu?
Omasta mielestäni vikaa on sekä valmennuksessa että joukkueen rakentamisessa.

Chiarellin saapuessa organisaatioon oli hänellä mielestäni aika hyvä tilanne ja avaimet menestykseen melkeinpä ojennettiin hänelle käteen. McDavidin varaaminen oli sen jälkeen selviö kun voittivat ensimmäisen varausvuoron. Lisäksi oli varausvuoroja ja mielestäni ihan hyviä palasia joiden varaan rakentaa ja joita kaupata pois.

Hyökkäyksessä olivat 2015 keväällä/kesällä mm. Hall, RNH, Eberle, Draisaitl, Pouliot, Purcell, Yakupov, Lander ja Hendricks. Ei mitenkään jäätävän hyvä, mutta nuoria ja vähän kokeneempia kavereita.
Puolustuksessa oli toki jo Chiarellin edeltäjä tehnyt virheen kun laittoi Petryn pihalle veikatessaan voittajahevoseksi Schultzia. Ja jostain syystä halusi tuon valinnan tehdä. Chiarellin tullessa puikkoihin oli siellä mm. Klefbom, Davidson, Schultz, Fayne, Ference, Nurse ja Nikitin. Ehdottomasti tuo oli joukkueen heikoin alue (ja on edelleen).
Maalille oli Scrivens.

No, Chiarelli toki tunnisti ongelmakohdat mutta toteutus on sakannut aika vahvasti monessa tilanteessa. Maalille ihan hyvä haku Talbotissa ja siitä pisteet. Puolustukseen ensimmäisenä kesänä Sekera ja se oli hyvä sopimus siihen paikkaan. Toinen kokeilu oli samana kesänä se käsittämätön Reinhartin hankinta. Sekera paransi tilannetta kuitenkin huomattavasti. Schultzista luopuivat 2016 keväällä ja se tietenkin oli jälkikäteen ajateltuna virhe (vaikka kallis sopimus olikin). Schultzia peluuttivat osittain pakosta ihan väärässä roolissa jatkuvasti.
Sitten 2016 iso liike oli Hallin vaihtaminen Larssoniin. Tuossakin oli ihan oikeaa ajatusta eli puolustukseen piti saada vahvistusta ja hyökkäyksessä oli kaupattavia pelaajia. Mutta olisiko nyt sitten kuitenkin Hallin ympärille kasatulla paketilla voinut saada ihan oikeankin ykköspuolustajan. Sellaisen vähän kiekollisemman. Puolustus on siis edelleen se isoin murheenkryyni ja nyt ei ole oikein enää palkkatilaa tai kaupattavia pelaajiakaan, joilla sitä saisi helposti fiksattua.
Viime kaudella Sekeran loukkaantuminen oli iso isku ja Chiarelli myönsi keväällä, että olisi pitänyt hankkia Sekeralle tuuraaja.... tänä vuonna Sekera taas loukkaantui ennen kauden alkua mutta edelleenkään Chiarelli ei tuohon reagoinuit. Voihan sitä virheitä tehdä, mutta jos itse tunnistaa tehneensä virheen ja tekee saman ratkaisun uudestaan, niin onhan se vähän hölmöä.

Valmennuksen osaltakaan ei voi antaa puhtaita papereita. Vaikka joukkueessa on puutteita, niin on siellä ihan selviä ongelmia valmennuksellisesti. Kuten nyt vaikka se erikoistilannepelaaminen. Koko viime kauden ajan todella heikkoa ja sama ralli näyttäisi jatkuvan tänäkin vuonna.
Avauspelaamisessa ei useimmiten ole mitään järkeä. Joo, toki vaikuttaa sekin, että kukaan pakeista ei saa kiekkoa hyökkääjälle lapaan, mutta sitten pitäisi keksiä joku ratkaisu eikä hakata päätä samaan seinään jatkuvasti.
Peluutuksellisesti myös erikoisia ratkaisuja. Toki valmentajalla on käytössään yksi varma huippupelaaja McDavidissa. Hänen rinnalleen voi laittaa kenet vaan ja aina tulee tulosta. Mutta sitten se jatkuva ruletti muiden ketjujen osalta on aika raskasta seurattavaa. Mikään ketju ei tunnu pysyvän kasassa vaan jatkuvasti kokeillaan jotain uutta.
Tai nyt vaikka eilinen peli. Brodziak hankittiin joukkueeseen käsittääkseni isolta osin sen takia, että on hyvä alivoimalla. Ja mitä tekee valmentaja. Laittaa miehen katsomoon ensimmäisen pelin jälkeen ja vastustaja niittaa kaksi ylivoimamaalia. Eihän se tietenkään ole selvää että ei olisi takaiskuja tullut jos Brodziak olisi ollut kokoonpanossa, mutta mielestäni todella kyseenalainen ratkaisu.

McLellanin Sharkshan oli oman muistikuvani mukaan aika iso ja fyysinen joukkue. Ja ehkäpä vähän konservatiivista "dump and chase"-kiekkoa pelasivat. Omasta mielestäni Oilersin pelaajisto 2015 ei ollut tuollaiseen kiekkoon sopiva vaan enemmänkin nopeaan ja kiekonhallintaan perustuvaan suunnattu. McLellan ei sopeuttanut omaa valmentamistaan Oilersin pelaajistoon vaan pelaajistoa alettiin sopeuttamaan valmentajan tyyliin. Halusivat sellaisen "heavy hockeyyn" soveltuvan joukkueen. Harmi vain, että tuo oli ehkäpä hieman yleistä trendiä vastaan.

Toki jonkinlaisia huhuja on siitä ollut jatkuvasti että valmentaja ja GM eivät olisi ihan samalla sivulla ajatustensa kanssa. Ja kyllähän se välillä siltä vaikuttaakin. Nyt tietenkin vielä se, että päävalmentajan avuksi palkattiin apuvalmentajat, jotka voivat sitten sujuvasti ottaa päävalmentajan paikan kun aika tulee. Tuo ei ehkä ole ihan optimaalinen tilanne.
 

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Oilers, Jets, Senators
Lisäisin tuohon hienoon @TAM :in analyysiin Chiarellista, että mielestäni hänen visionsa jääkiekosta oli alussa väärä.

Chiarellille oli selkeästi tärkeätä tuoda nimenomaan kiloja Oilersin kokoonpanoon mistä esimerkkinä laiturit Maroon ja Kassian.
Hallilta jäänyt tila palkkakatossa täytettyiin täydellisellä vastakohdalla Lucicilla.

Toki Chiarelli nyt on herännyt luistelun merkitykseen, mutta väitän että alussa haettiin johdonmukaisesti lähes pelkästään lihasta.

Mikäköhän oli todellinen syy Eberlen treidaamiseen? Oliko se "pehmeys" vai Chiarellin kertoma pelko siitä että joku tekee offersheetin Draisatlista.
 
tässä ja nyt

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Lisäisin tuohon hienoon @TAM :in analyysiin Chiarellista, että mielestäni hänen visionsa jääkiekosta oli alussa väärä.

Chiarellille oli selkeästi tärkeätä tuoda nimenomaan kiloja Oilersin kokoonpanoon mistä esimerkkinä laiturit Maroon ja Kassian.
Hallilta jäänyt tila palkkakatossa täytettyiin täydellisellä vastakohdalla Lucicilla.

Toki Chiarelli nyt on herännyt luistelun merkitykseen, mutta väitän että alussa haettiin johdonmukaisesti lähes pelkästään lihasta.

Mikäköhän oli todellinen syy Eberlen treidaamiseen? Oliko se "pehmeys" vai Chiarellin kertoma pelko siitä että joku tekee offersheetin Draisatlista.
Joo, samaa mieltä tuosta Chiarellin väärästä "filosofiasta". Tai oli jäänyt vähän ehkä menneeseen sen kanssa. Ja vielä se että halusi välttämättä juuri Lucicin taas joukkueeseensa mikä ehkä johti tuohon käsittämättömään sopimukseen.

Uskon Eberlen myynnissä olleen pääasiassa kyse palkkatilasta mutta nuo edellisen kevään pudotuspeliotteet varmasti johtivat nimenomaan Eberlen kauppaamiseen. En niinkään usko tuohon offer-sheetin pelkoon sillä sitä varten olisi saanut järjestettyä tilaa silloinkin kun tilanne olisi ollut päällä.
Mutta tilaa tarvitsivat tulevia soppareita varten.

Se sitten taas ei mielestäni mennyt putkeen että Eberle myytiin uran huonoimman kauden jälkeen. Ja kommenttien perusteella odottivat Stromen nostavan jotenkin omaa tasoaan vaikkei sille odotukselle ollut mitään perusteita. Eli olisiko Eberlelläkin ollut kuitenkin mahdollista saada parempi vastine kuin ylipalkattu kolmossentteri.

Ylipäänsä Chiarellin iso ongelma on tuo että jatkuvasti tuntuu antavan vähän turhan isoja soppareita. Jodkus se varmasti on pakkokin tehdä mutta sitten on esimerkiksi Kassiania, Caggiulaa ja Russellia, joiden kanssa olisi vähän voinut tingata enemmän.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oilers harjoitteli eilen New Yorkissa tällaisilla ketjuilla.

RNH - McDavid - Rattie
Lucic - Draisaitl - Yamamoto
Caggiula - Strome - Puljujarvi
Rieder - Brodziak - Kassian

Khaira ja Chiasson ylimääräisinä. Toivoisin kyllä Chiassonin saavan jossain vaiheessa näyttöpaikan, nyt tuntuu että tuo vastasolmittu sopimus menee ihan susille. Tässäkin tulee vähän esille se, etteivät McLellan ja Chiarelli ole samalla sivulla ajatustensa kanssa. Chiasson ei sopimuksestaan huolimatta tunnu mahtuvan McLellanin suunnitelmiin. Lähettäisivät edes farmiin jos kerran emoseurassa ei peliaikaa heru.

Chiarellista kun oli puhe, niin mielestäni tuo Koskisen 2,5 miljoonaa kaudessa NMC:lla varustettuna on aivan liikaa kakkosveskarista joka ei pääse pelaamaan, kuin satunnaisia pelejä siellä täällä.
 
Viimeksi muokattu:
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

Js11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Oilers, Jets, Senators
Oilers harjoitteli eilen New Yorkissa tällaisilla ketjuilla.

RNH - McDavid - Rattie
Lucic - Draisaitl - Yamamoto
Caggiula - Strome - Puljujarvi
Rieder - Brodziak - Kassian

Khaira ja Chiasson ylimääräisinä. Toivoisin kyllä Chiassonin saavan jossain vaiheessa näyttöpaikan, nyt tuntuu että tuo vastasolmittu sopimus menee ihan susille.
Näkisin kyllä Khairankin kentällä Kassianin tilalta. Oli harjoituspeleissä hyvä. No, ehkä tuossa on jotain vammaa taustalla.
 
tässä ja nyt

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Chiarellista kun oli puhe, niin mielestäni tuo Koskisen 2,5 miljoonaa kaudessa NMC:lla varustettuna on aivan liikaa kakkosveskarista joka ei pääse pelaamaan, kuin satunnaisia pelejä siellä täällä.
Vähän turhaa jossittelua, mielestäni fiksua käyttää sitä cap tilaa kun Oilers on todennäköisesti kuitenkin huonompi ilman Koskista kuin Koskisen kanssa. NMC taas on vuoden sopimuksessa täysin merkityksetön, jos peli ei kulje niin ei kukaan häntä tule treidissä ottamaan vastaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy