Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana eeMule, 24.04.2018 klo 13.54.

 1. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  On aika jättää pettymykseksi osoittautunut 2017-18 kausi taakse ja siirtää katseet kohti tulevaisuutta. Sopimustilanne (lähde: Edmonton Oilers - CapFriendly - NHL Salary Caps Oilersin kohdalta näyttää seuraavalta:

  Maalivahdit:
  Cam Talbot $4,166,667 (2019)
  Al Montoya $1,062,500 (2019)

  Ja tuoreimpien huhujen mukaan Mikko Koskinen suuntaamassa Edmontoniin kahden vuoden lapulla, palkan ollessa 2,5 miljoonaa/kausi. En valita, vaikka vähän hintava onkin. Saa vaan näyttämään Montoyan hommaamisen melko hassulta.

  Puolustajat:
  Andrej Sekera $5,500,000
  Oskar Klefbom $4,167,000
  Adam Larsson $4,166,667
  Kris Russell $4,000,000
  Ethan Bear $720,000
  Matthew Benning RFA
  Darnell Nurse RFA
  Yohann Auvitu UFA

  Bear seiskapakiksi vai Condorsiin vielä vuodeksi isoille minuuteille? Benningille maltillinen miljoonan jatko ja Auvitulle ei mielestäni ole enää käyttöä. Toki olisi mahdollinen 7. pakki Bearin pelatessa bussiliigaa. Nurselle olisi loistavaa saada jonkinlainen siltasopimus sorvattua, mutta Chiarellin tuntien sieltä lätkästään heti joku 6milj./6v sopimus.

  Hyökkääjät:
  Leon Draisaitl $8,500,000
  Milan Lucic $6,000,000
  Ryan Nugent-Hopkins $6,000,000
  Zack Kassian $1,950,000
  Connor McDavid $12,500,000
  Jesse Puljujärvi $925,000
  Ty Rattie $800,000
  Jujhar Khaira $675,000
  Pontus Åberg $650,000
  Ryan Strome RFA
  Mike Cammalleri UFA
  Anton Slepyshev RFA
  Drake Caggiula RFA

  Pakarinen suuntasi siis Venäjälle (ja Slepysheviä huhutaan myös kovasti siihen suuntaan), joten kyllähän tuo kokenutta laitahyökkääjää kaipaisi. Mutta hakeako sitä treidillä vai UFA-markkinoilta? Kuvitellaan, että Strome ja Caggiula kirjoittavat sopimuksen niin kokoonpano ensikaudelle voisi näyttää seuraavalta:

  RNH-McDavid-Rattie
  X-Draisaitl-Puljujärvi
  Lucic-Strome-Caggiula
  Åberg-Khaira-Kassian

  Klefbom-Larsson
  Sekera-Nurse
  Russell-Benning
  Bear

  Talbot
  Montoya/Koskinen
  **

  Ensikausi tulee olemaan sitten Chiarellin viimeinen näytönpaikka. Muuttujia on kuitenkin paljon, niin turha sen suurempia spekuloida miltä joukkue tulee näyttämään. Katsotaan syksyllä millaisella rosterilla lähdetään liikkeelle. @TAM kuitenkin mietteeni tiivisti hyvin edelliskauden ketjussa:

  Lainaus:
  Pessimisti ei pety. Let's go Oilers!
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ilmeisesti kahden viikon sisällä pitäisi tulla uutisia koskien noita huhuttuja muutoksia valmennusjohtoon, Jim Johnsonin on spekuloitu saavan kenkää ja hänen tilalleen huhuillaan Trent Yawneyta. Samoin Ian Herbers on siirtymässä takaisin Albertan yliopistojoukkueeseen ja viime kaudella ylivoimapelistä vastanneen Jay Woodcroftin huhutaan siirtyvän hänen paikalleen. Calgary Flamesista kenkää saanutta Glen Gulutzania ollaan viemässä Oilersin penkin taakse Woodcroftin paikalle, toisaalta Oilers on aiemmin ollut kiinnostunut Paul MacLeanin palveluksista. Spekulointia toki kaikki, mutta ei välttänättä kovin kaukaa haettua.

  Tuoreimman ennakkotiedon mukaan McLellan olisi siis jatkamassa, mutta apuvalmentajat menisivät vaihtoon.

  Bear oli hyvä, mutta ehdottomasti olen sitä mieltä että hänen pitäisi ainakin aloittaa tuleva kausi Condorsissa. Maalinedustapeli kaipaa vielä hiomista.
   
  Viimeksi muokattu: 25.04.2018 klo 14.16
 3. larzzon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pehmo-Bruins
  Joku puukätinen, mutta hyvin liikkuva ja maalin edustalla vahva 4-5 pakki on varmaan optimaalisin lisäys rosteriin. Kevan Miller ei ol kaupan, mutta kyllä vapaanakin joku löytyy, kunhan Oilersin toimistolla tunnistetaan jannu ajoissa ja lyödään liikenevät taalat tiskiin.

  Laituriosasto on mitä on, mutta kärkisenttereiden liksalla sietää kantaa ainakin toisella puolella joku minimipalkkalainen. TJEU Crosbyn ura. Cammalerin jatko voisi olla harkinnan arvoinen. Tuskin suurempia tehoja liikenee, mutta peruspelaaminen on sitä tasoa, että on melko riskitön valinta top9iin.

  Pudotuspelirosteri edelleen. McLellanina ottaisin varman päälle ja siirtyisin alueen pelaamiseen omissa. Pakisto ja sentterit eivät varsinaisesti ole kamppailuvoimaisia, joten parempi vaan sumputtaa oman maalin edustaa.
   
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 6. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Eli Edmontonissa varaudutaan valmentajan potkuihin jos meno jatkuu tämän kauden tasolla. Helppo nostaa vaikka Gulutzan tuosta loppukaudeksi paikkaamaan.
   
 7. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Siltähän tämä hieman vaikuttaa. Nyt kun Dregerkin tästä jo twiittailee, niin melko varmalta alkaa näyttää. Gulutzanin perässä tosin on muutama muukin NHL-seura.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Sieltä tuli nyt varmistus, että Jay Woodcroft on Bakersfield Condorsin uusi päävalmentaja. Gerry Fleming ja Tony Borgford ovat saaneet kenkää. Samoin OIlers vahvisti McLellanin jatkavan penkin takana. Jim Johnson ja Ian Herbers saivat molemmat kenkää.

  McLellan sanoi Bob Staufferin haastattelussa, että uusi valmennusjohto julkistetaan sitten ajallaan, kunhan sopivat henkilöt on löydetty.
   
  Viimeksi muokattu: 27.04.2018 klo 22.14
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Draft Lottery oli eilen ja Oilers tippui lopulta yhden sijan alaspäin sijalle 10. Peter Chiarelli ainakin parin viikon takaisessa presserissä totesi, että saattavat kaupata tuon vuoron eteenpäin mikäli eivät pääse varaamaan viiden parhaan joukossa. Saa nyt nähdä mitä tapahtuu.
   
 10. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Mitähän tuolla pickillä olisi mahdollista saada takaisinpäin? Griffin Reinhartin kaltainen haku, jonka jälkeen voitaisiin jossitella kun tuolla kaupatulla kymppivuorolla varataan uusi barzal?

  No, nythän olisi tosiaan mahdollisuus käyttää tuota varausvuoroa kauppatavarana. Takaisinpäin pitäisi vain saada jo NHL-tasonsa osoittanut pelaaja. Tuo vuoro olisi myös sikäli mukava pitää itsellään, kun siellä olisi noita kiekollisia pakkeja tarjolla vaikka millä mitalla ja rankingien perusteella ei olisi ihme, jos Evan Bouchard olisi vielä saatavilla tuolla vuorolla. Adam Boqvist on joissain myös tipahtanut noin alas ja muita mahdollisia tuolla sijalla vielä vapaana olevia saattaisi olla Noah Dobson, Quinn Hughes ja Ty Smith. Hyökkääjistäkin kelpaisi Joel Farabee, Rasmus Kupari, miksei Joe Velenokin. Noilla sijoilla voi vapaana olla Isac Lundeströmkin, mutta en ole mieheen sen enempää tutustunut. Joka tapauksessa nykyajan trendin mukaan panostaisin potentiaalisiin pelaajiin, joilla on erinomainen hockey IQ, luistelutaito ja -nopeus ja kiekollisinakin taitavia.

  Oikeastaan ei mitään luottoa Peter Chiarellin kaupantekotaitoihin ole, joten ehkäpä mieluummin pitäisin varausvuoron Oilersilla. Tosin eiköhän sieltä joku Michael Dal Colle + Islesin jämäprospektipakki tule Oilersiin vaihdossa tuohon 10.vuoroon, jolla Isles varaa ensi kaudella Calder-ehdokkaaksi nousevan pelaajan ja täällä katsellaan uusien kaverien otteita Condors-paidassa.
   
 11. Mängimies Jäsen

  Kymppivuorolla saa oikein lupaavan puolustajan, joten Chiarellin housuissa harkitsisin kyllä tarkkaan vuoron pitämistä itsellä. Riippuu toki vastineesta mitä tuosta voisi treidimarkkinoilla saada.

  Dahlinin jälkeen kärkikympissä on varattavissa puolustajista Adam Boqvist, Evan Bouchard, Ty Smith, Quinton Hughes, Noah Dobson, Bode Wilde jne. Tai ainakin joku noista.
   
 12. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Samaa mieltä edellisen kanssa. Puolustajia on vaikea kaupoilla saada, varsinkaan top 4 tasoa olevia ja tuolla vuorolla voi hyvinkin tulevaisuuden top nelonen olla saatavilla. Rasmus Kupariin en kyllä Edmontonina vuoroa haaskaisi vaan ottaisin sitten vaikka Kotkaniemen, jos vielä vapaana tuolla vuorolla on.
   
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiarelli totesi ainakin Sportsnetin haastattelussa eilen, että jos Oilers tuon vuoron käyttää, sillä otetaan kiekollinen puolustaja. Kuuntelevat muiden seurojen tarjouksia, mutta jos ei mitään tarpeeksi houkuttelevaa satu kohdalle niin käyttävät vuoron itse.
   
 14. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Puolustajan varaamiseen itsekin käyttäisin tuon pickin, sen verran laadukkaita pakkeja on tänä vuonna tarjolla. Tuonne 10. sijan tuntumaan rankatuista pelaajista oikealta ampuvat Dobson ja Bouchard herättävät kyllä eniten kiinnostusta.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 16. eeMule Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Huomattavasti fiksumpi ottaa Koskinen yhden vuoden diilillä, jos vuosiansio on tuota huhuttua luokkaa. Mitään takeita ei ole, että Mikko pystyy NHL:ssä pelaamaan, joten viisi miljoonaa kahdelle vuodelle kuulostaa isolta summalta, varsinkin kun joukkueessa noita ylihinnoiteltuja kavereita on valmiiksi.
   
 18. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Saa nähdä mitä Koskisen soppari tarkoittaa Montoyan jatkolle Edmontonissa. Olihan se hankinta jo kaudella vähän jännä, mutta nyt se tuntuu vielä enemmän dorkalta. Vaikka onhan Oilersin historia drafteissa aika surullinen, niin kyllähän sitä mielummin sen neloskiepin olisi pitänyt.
  Tosin voihan Montoyasta saada jotain vaihdossa, mutta arvo tuskin on ihan kauhean korkea.
   
 19. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  LeBrun twiittaa että Koskisen sopimus on 2m$+500k$ signing bonus.
  Voidaan rekisteröidä virallisesti 1.7.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Toisaalta Montoya on näistä kavereista se joka on vuosia pelannut NHL:ssä kakkosveskarina. Ei mitenkään häikäisevän hyvä, mutta kokenut kettu ja aikalailla tiedossa mitä häneltä saa. Koskisessa tietenkin aivan eri luokan potentiaali, mutta toisaalta ei käytännössä minkäänlaista kokemusta tai ainakaan näyttöjä Pohjois-Amerikasta. Koskisella siis reilun seitsemän vuoden takaa vähän päälle 40 otttelua AHL:ssä ja neljä peliä NHL:ssä.

  Itse ainakin pitäisin nyt alkuun molemmat. Toinen lähtee sitten Condorsiin syksyllä kun ovat vähän katselleet miltä homma näyttää. Ehkä hölmöintä omasta mielestäni olisi lähteä taas jollain Talbot-Koskinen parilla liikkeelle ilman että AHL:ssä olisi kokenutta vaihtoehtoa nousemaan Oilersin kakkoseksi. Sellaista kokenutta kuin Montoya.
  Tai että jos Talbot loukkaantuisi niin olisi Koskinen-Ellis tai jotain muuta vastaavaa. Tosin enpä tiedä mikä on suunnitelma muutenkaan Ellisin suhteen. Ainakin Condorsissa jäi ihan statistin asemaan keväällä.
   
 21. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Kyllä Montoya on hyvä pitää joukkueessa siltä varalta, että Talbot sattuisi loukkaantumaan. Montoya-Koskinen kuulostaa kuitenkin vähän paremmalta tandemilta kuin esim. ylemmässä viestissä mainittu Koskinen - Ellis, joka ei hirveästi ennakkoon luottamusta herätä.
   
 22. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Tyler Veselin kanssa tehty yhden vuoden sopimus. Viime kaudella pääsi jo maistamaan AHL-pelejä kelvollisin tehoin, takana siis neljä kautta yliopistossa. Eipä noita nuoria prospekteja liikaa ole.
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Stuart Skinnerin kanssa tehtiin ELC-sopimus. Tällä kaudella Skinner johti Swift Current Broncosin WHL:n mestariksi, joten potentiaalia NHL-veskariksi hänellä on. Ensi kausi varmaankin menee vielä junioreissa.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Joel Perssonin kanssa tehtiin yksivuotinen sopimus. Viime vuonna Persson nakutti Växjö Lakersin paidassa 34 tehopistettä 51 otteluun, Elite Prospects kertoo Perssonin olevan hyökkäävä puolustaja. jolla on erinomainen laukaus, hyvä pelisilmä ja loistavat kiekolliset taidot. Pystyi vajaassa vuodessa siirtämään hyökkäystehonsa Ruotsin kakkosdivarista SHL-tasolle täysin ongelmitta. Ennen kaikkea hänen erikoisalaansa on ylivoimapeli.

  Mielenkiintoista nähdä mihin Persson pystyy Pohjois-Amerikassa. Ainakin on kovat näytöt SHL:ssä tiskiin takonut. Ensi kauden Persson jatkaa Växjössä ja hänen oikeutensa pysyvät Oilersilla koska hän on vuoden päästä RFA. Ihan fiksu veto, ettei kiirehditä kaveria vielä NHL:ään vaan halutaan katsoa rauhassa, pystyykö jatkamaan viime kauden tehoilua. Ainakin hänellä on luistelutaidossa vielä paljon kehittämistä ennenkuin NHL-kokoonpanosta pystyy paikan ottamaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.05.2018 klo 18.21
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Markus Niemeläisen kehitys on taantunut sen verran pahasti, että Oilers ei tule hänen kanssaan sopimusta tekemään. Näin ollen Niemeläinen on taas varattavissa tulevan kesän draftissa. Harmi homma, pari vuotta sitten näytti ryöstöltä mutta tyhjä arpa jäi sitten lopulta käteen.