Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. Paarma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Oilers, Nordiques
  Haiskahtaa parin vuoden siltasopimukselta, kun huhut kertoo että Draisaitlin talli haluaa 9 miljoonaa kaudelta, enkä usko että Oilers on valmis sillä hinnalla montaa vuotta kirjoittamaan.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Nyt se sopimus tuli. Kahdeksan vuotta, AAV 8,5 miljoonaa.

  Oilers sign Leon Draisaitl to contract extension | NHL.com
   
 3. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Öljypoikien pitää saada kaudelle 2018-2019 kiinnitettyä 10 pelaajaa 15M$:lla. Ei tule olemaan helppoa.
   
 4. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä 15M$:lla 10 pelaajaa kiinnittää aivan varmasti. Ei ole edes vaikeaa.
   
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Nugen-Hopkins siirretään johonkin halvempaan pelaajaan niin tulee vähän lisää tilaa.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mielestäni Leonille ja Oilersille ihan hyvä diili, kunhan se tontti löytyisi pian kakkossentterin paikalta. Sopimuksen myötä paineet myös onnistua nousivat, sillä tuon liksan puolesta pitäisi olla tyyliin top-15 sentteri maailmassa, jos ei jopa parempikin. McDavid ei tarvitse Draisaitlia vierelleen tehdäkseen 100 pistettä tulevinakin kausina eikä McDavid tarvitse $8.5 miljoonan laitahyökkääjää vierelleen.

  Uskon vahvasti, että Leonista tulee pikaistakin vauhtia erinomainen sentteri ja monessa organisaatiossa olisi selkeä ykkössentterikin.

  Nyt Oilers on siinä tilanteessa, että varauksien merkitys korostuu. Toki palkkakatto saattanee nousta tasaisesti ties minne, joka Oilersin tilannetta helpottaa, mutta ELC-diileillä tai hyvillä ale-sopimuksilla ne mestaruudet voitetaan. Nyt superkaksikko ei niitä Toews/Kane-tyylisiä diilejä tehneet, joten Puljujärvien pitää nousta tukemaan corea.

  Voittaako Oilers silti Cupin? Pitäisin sitä jopa todennäköisenä.
   
 7. Paarma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Oilers, Nordiques
  Lainaus:
  Sieltä se tuli joo, juuri eilen luin huhuja että Leonin talli olisi ollut jo kymppimillin paikkeilla. Suht maltillinen sopimus sieltä sitten tuli odotuksiin nähden. Kyllä joku tuon summan olisi maksanut jokatapauksessa. Ihan hyvä näin, toivottavasti.

  Nyt sitten McDavid ja Draisaitl syö sen maagisen 21 miljoonaa kaudessa, voidaan vertailla Kanen ja Toewsin vastaavaan summaan. Ja siitä pidemmälle Crosbyn ja Malkinin alta 19 millin hintaan. Rima on asetettu nuorille pojille ylös, enkä usko että ainakaan Connor pettää.
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2017 klo 02.12
 8. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Milli liikaa vähän joka kantilta katsottuna tuossa sopimuksessa. Mutta toki tuossa maksettiin (toivottavasti vielä) lunastamattomasta potentiaalista. Malkinin tasolle pitäisi yltää ja se on paljon se. Käsi sydämelle kumman ottaisitte; Draisatlin vaiko Barkov Juniorin, jos vertaa paitsi pelaajia ja tulevaisuutta, myös sopimuksia? En tiedä miksi, mutta minulla ei ole täyttä luottamusta Draisatliin, siksi hiukan negatiivis-sävyinen viesti. Edmonton teki ehkä vähän tyhmästi peluuttaessaan viime kaudella heppua niin paljon McJeesuksen vieressä. Siinä oli helppo iskeä kovat tehot. Jos olisi joutunut kannattelemaan itse kakkoskenttää keskellä, niin tehot olisivat jääneet paljon vaatimattomammiksi ja palkkapyyntö pitkälle sopimukselle olisi ollut paljon maltillisempi, veikkaan että juuri sen millin tai pari per kausi.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Vuoden päästä nelikko McDavid, Draisaitl, Lucic ja RNH vievät 44% Oilersin capista (jos cap on 75 milj). On siis enemmän kuin todennäköistä että RNH myydään kun Connorin sopimus astuu voimaan. Tulevan kauden jälkeen UFA-pelaajia ovat mm. Maroon, Jokinen ja Letestu (palkat yhteensä 4,4 miljoonaa) joista varsinkin Maroon tulee rahastamaan, jos vaan meno jatkuu yhtään samanlaisena kuin viime kaudella. Lisäksi Strome ja Nurse ovat kauden jälkeen RFA, eli sielläkin on palkankorostuspainetta jos sällit onnistuvat ensi kaudella. Kyllä Chiarellilla töitä piisaa.
   
 10. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  En tiedä mitä muut ovat ajatelleet, mutta onhan se ollut jo siitä lähtien ilmassa kun Connor ekan pelin pelasi ettei nuo vanhan coren jätkät loputtomiin jatka ja nyt varsinkin niin myös RNH poistuu ensi kauden jälkeen ja todennäköisesti samantapaisessa kaupassa kuin Eberle-Strome. Tilanne nyt vaan on iham sama kuin Chicagossa, että kyllä siellä joudutaan jatkossa penniä venyttämään, mutta se että siellä on Connorin ja Leonin tapaiset starat niin tekee hommasta ehkä hiukan helpompaa.
   
 11. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Lainaus:
  Saattaa olla Puljulla maisemanvaihdos edessä jos homma alkaa kulkea.
   
 12. PVainio3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, TPS
  Pari kk vanhoja huomioita twitterista
   

  Liitetyt tiedostot:

 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tämähän on se pointti minkä takia tätä sopimusasiaa on fanien puolelta vatvottu aika paljon. Tuo sopimushan on nimenomaan riski siitä syystä, ettei Draisaitl ole ilman Hallia tai McDavidia esittänyt kovinkaan kummoisia. Paitsi nyt sitten pudotuspeleissä muutaman pelin ajan ja sellaisilla tilastoilla esimerkiksi laukaisuprosentin suhteen, että tuskinpa jatkuu samalla tasolla.
  Mutta sopimus on nyt tehty. Omasta mielestäni liikaa tässä vaiheessa, mutta toivotaan parasta. Riski on Oilersilla ja paineet Draisaitlilla.

  RNH:n lähtöhän on ollut selviö jo pitempään. Tai oikeastaan sen voisi estää ainoastaan häneltä aivan maagisen tehokas kausi, mutta siltikin olisi aika haastava saada hommaa toimimaan rahallisesti. McDavid ei lähde mihinkään. Draisaitl ei sopimuksennsa ekan kauden aikana tai sen jälkeen lähde mihinkään vaikka pelaisi miten huonosti. Lucicista ei ikävä kyllä tulla pääsemään eroon vaikka olisi halua tai tarvettakin. Eli RNH lähtee.

  Mutta sen Draisaitlin on nyt sitten jatkossa pelattava kakkosen keskellä. Ei olisi mitenkään hyväksyttävää maksaa 8,5M$ kaudesta jos roolina on olla McDAvidin laitahyökkääjä.
   
 14. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Lainaus:
  Juuri näin ja ei oikeastaan olisi hyväksyttävää, vaikka se palkka olisi millin pienempikin. Edmonton nyt päätti katsoa tämän kortin ja varmasti ne siellä tietävät miehen potentiaalin siihen kakkosen keskelle hiukan paremmin kuin me.. tai ainakin allekirjoittanut!
   
 15. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tuota miksihän näin? Kaveri on ELC:llä, niin eihän tuossa ole mitään hoppua. Nythän Oilers on siinä tilanteessa että juri noita ELC soppareita saavat, nyt sitten kun kärkihyökkääjät on isoissa soppareissa niin Oilersin suurin haaste on noiden täytepelaajien kierrätys capin sisällä, joten kyllä varmasti jossain välissä tuo kauppa voi tulla ajankohtaiseksi mutta ei ainakaan pariin vuoteen.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Veikkaan, että @Ötökkä tarkoittikin juuri Puljujärven tulevaisuutta nimenomaan parin vuoden päästä, jota aivan lopussa sivuutitkin. Jos homma siis alkaa kulkea kunnolla ja Jessellä on perusteltua alkaa pyytämään yli kuuden miljoonan vuosiansioita. Okei, ehkä kuusi vielä menisi parilla muutoksella, mutta ymmärsit varmasti mitä hain ja todennäköisesti neitikin haki.
   
 17. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  On toi Draisaitl pienoinen riski. Kaveri on paukuttanut hyvin maailman toiseksi parhaimman jääkiekkoilijan vierellä eikä ole "yksin" päässyt näyttämään tasoaan ennen kuin playoffeissa. Korjatkaa tämä toki, jos korjattavaa on.

  Kuka nyt kiinnittää kaksi pelaajaa 21 miljoonalla vuodessa? Hymiö.

  Mahdollista on, että Drasaitl näyttää, että hän on ketjun kantavanakin pelaajana erinomainen. Mielenkiintoista joka tapauksessa.
   
 18. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Mikä seura on valmis ottamaan RNH:n 6M sopimuksen kontolleen? Ei kukaan, ei edes Toronto kun Babcock on laittanut hommaan stopin

  Ai Jesselle ELC:n jälkeen 6M sopimus? Älkää nyt viitsikö...
   
 19. Largo Jäsen

  Lainaus:
  Niin, Draisaitl iski ensimmäisellä kaudellaan 37 otteluun 2+7, Jesse 28 otteluun 1+7. Draisaitl teki äsken 8.vuoden ja 68 miljoonan sopimuksen pelaten vielä viime kaudella pelejä AHL:ssä. Mietipä sitä. On sitä hullumpaakin nähty. Vaikka Jeff Finger.
   
 20. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ööö... niin että Eberlen 6M sai siirrettyä mutta RNH:n samanhintaista ei saisi? Noista kahdesta RNH on se jolle löytyy varmasti enemmän ottajia.
  Vai oliko tää joku miina mihin ajoin?
   
 21. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Draisaitlin sopimus oli edmontonilta ihan harakiri jonka kanssa ovat vielä kusessa. Tilasto runkkaukseen en lähde messiin. Käännetään niin että Jessekö on yhtä hyvä kuin Barkov?
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  En tiedä pitääkö tämä nyt vääntää rautalangasta, mutta ensinnäkään et voi tulevia sopimuksia verrata vanhoihin ja kuka tietää Puljun tason muutaman vuoden päästä? Ehkä 6 miljoonaa on halpa hinta hänestä.
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Minä en ollut se joka alkoi Jesselle tarjoamaan 6M. Ainostaan kommentoin että se on liikaa. Oman näkemyksen mukaan hän ei tule pääsemään tälle tasolle. Jos joku maksaa sen niin good.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2017 klo 07.58
 24. Goner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, NHL
  Lainaus:
  Annetaanko pojan kuitenkin pelata ensin pari kautta, puhutaan kuitenkin yhdestä kaikkien aikojen Suomi lupauksesta... ei se yksi heikompi kausi hänestä yhtäkkiä vähemmän lupaavaa tee.

  Draisaitln sopimus on omaankin silmään hurja, mutta sen arviointi etukäteen on turhaa. Mies on edelleen todella nuori, sitä tiedä vaikka kohta heittää toistasataa pistettä per kausi.
   
 25. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä kaikki nuo palkat ovat liikaa. Vittu nehän pelaa vain lätkää. Mä joudun maksaa samasta huvista, nih!