Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jets kaatui 4-1. Yamamoto on ymmärtänyt vanhan viisauden eli maali per harjoituspeli pidentää leirillä vietettyä aikaa. Toki nyt se hyväksytty maali oli tyhjiin, mutta yhden hylätyn teki ja oli ollut muutenkin vahva pelissä. Ja hänhän pelasi tämän pelin tuolla Puljujärvelle kaavaillulla paikalla eli RNH:n ja Jokisen kanssa samassa ketjussa.

  Kokoonpano Oilersilla oli B-mallia eli kaksi ensimmäistä ketjua ja ykköspakkipari huilasivat. Tai no puolustuksessa oli yksi pari joka varmasti aloittaa kauden eli Russell ja Benning. Ja sitten viimeisistä pelipaikoista ja katsomopaikoista taistelevia kuten Gryba, Auvitu ja Stanton.
  Jokinen-RNH-Yamamoto
  Khaira-Letestu-Kassian
  Rattie-Kelly-Callahan
  Laleggia-Gambardella-P.Russell

  Russell-Benning
  Stanton-Gryba
  Auvitu-Mantha

  Brossoit
  Ellis

  Pelihän oli ollut Oilersilta toki aika vaisu varsinkin ensimmäisessä erässä. Tolppa oli pelissä kaiketi Oilersin päässä kilahtanut kuusi kertaa. Mutta positiivista toki tuo kaavaillun kolmosketjun vahva peli hyökkäyspäässä. Tietenkin tämä nyt aiheuttaa sen, että odotukset nousevat ja sitten kun runkosarjassa ei oikeita NHL-miehistöjä vastaan pystykään tekemään kolmosketjun minuuteilla samanlaisia pisteitä kuin nyt ykkösketjun minuuteilla, niin siellä taas laitetaan terva lämpenemään. Mutta kuulunee asiaan.
  Samoin tuo kakkosketju eli oikea nelosketju oli jatkanut vahvasti. Khaira on ihan oikeasti ottamassa paikkansa kokoonpanossa. Toki tässä sama kuin edellä eli runkosarjassa nelosketjun minuuteilla ei tule tekemään maalia joka pelissä.

  EDIT: Tyler Bensonin tilanteesta hänen valmentajansa Jason McKeen (Vancouver Giants) kommentti The Provincen jutussa:
  Lainaus:
  Näin itselleni tuossa kesän aikana tuli sellainen käsitys että mies voi treenata normaalisti ja on periaatteessa ihan pelikunnossa, mutta varmuuden vuoksi jätti pelit väliin prospect-leirillä ja tulokasleirillä. Tuo kommentti taas kuulostaa siltä, että ei hän nyt ihan kuitenkaan olekaan niin hyvässä kunnossa kuin kuvittelin. Aika huolestuttavaa edelleen.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2017 klo 07.39
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oilers pudotti 13 pelaajaa harjoitusleiriltä. Bakersfieldiin matkasivat Ben Betker, Ethan Bear, Greg Chase, Braden Christoffer, Joseph Gambardella, Ziyat Paigin, Kyle Platzer ja Shane Starrett. Tryoutilla olleet Chad Butcher, Josh Currie, Ryan Hamilton, Zach O'Brien ja Evan Polei vapautettiin sopimuksistaan.

  Harjoitusleirillä on näiden pudotusten jälkeen mukana 42 pelaajaa (4 maalivahtia, 14 puolustajaa, 24 hyökkääjää)
   
 3. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tarkennetaan sen verran, että näillä kavereillahan on kaikilla sopimus Condorsin kanssa eli hekin matkaavat Bakersfieldiin. Olivat vain try-outilla Oilersin leirillä koska Oilersin kanssa heillä ei ole sopimusta vaikka samassa organisaatiossa ovatkin.
   
 4. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ok, eli kestävyys parantunut, mutta mitäs tuolla sitten tekee jos ei pysy pelin sisällä mukana. En nyt halua Puljua ihan täysin dumata mutta kyllä tuolla nyt tekemistä riittää, kausi AHL:ssä ja samalla räjähtävyyttä peliin ja ymmärrys siitä missä ja miten pelata eikä vain kaartele tilanteen ulkopuolella. Luulisi kuitenkin, että Pulju olisi jo etukäteen ottanut selvää siitä mitä oikeasti NHL:ssä pelaaminen vaatii. Mutta kyllähän tuo jo on koomista että kehtys pelillisesti on ollut minimaalista. Kyllä siellä se koko ja taito, sekä hyvä luistelu löytyy, mutta ihan oikeasti siellä on paljon työtä vielä edessä, jotta noistakin päästää nauttimaan täysmittasesti.
   
 5. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  AHL-joukkueiden kohtaamisessa Oilers oli parempi maalein 5-3. No olihan siellä Oilersilla yksi NHL-ketju ja pakkipari mutta muuten aika tasavahvat jaot. Yamamoto pääsi Caggiulan tilalle ykköseen jossain vaiheessa. Ja jatkoi tehokkaita otteitaan tekemällä pari. Ja kaksi maalia myös Pakariselle. Siellä on kova vääntö pelipaikoista. Khaira on ollut tehokas mutta niin on ollut Iirokin. Ja valmentaja tuntuu pitävän Pakarisesta.

  Talbotilla oli sen sijaan lämmittelyissä meinannut palaa hihat Pakariseen kun tämä oli vetänyt kovaa johonkin solisluun tienoille ja vielä uudestaan vastaavadti ylös. Mutta Iirolla siis ainakin veto lähtee räväkästi. Pelissä maalit toki ehkä vähän vastustajan veskarin avustuksella.

  Brossoitille yksi helppo mutta oli ottanut hyviä koppejakin.
   
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Pasquale laitettiin waivers-listalle tarkoituksena lähettää hänet AHL:ään.

  Oilersin harjoitusottelut jatkuvat tänään kotipelillä Jetsiä vastaan. Tässä Oilersin kokoonpano peliin:

  Maroon - McDavid - Strome
  Jokinen - RNH - Pulju
  Kelly - Malone - P. Russell
  Khaira - Letestu - Kassian

  K. Russell - Benning
  Nurse - Gryba
  Simpson - Jones

  Talbot
  Ellis
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Harjoitusläpsyttelyt jatkuivat 6-2 voitolla. Puljujärven ja Malonen vuoro tehdä pari mieheen. Puljujärvi pari ekaa erää ollut aika näkymätön mutta päästyään McDavidin rinnalle kolmannessa alkoi tapahtua. Toki niin siinä paikalla usein tapahtuukin miksi voikin esittää kysymyksen missä oli Strome. Vaikka nämä enemmän veteraanit pelailevatkin puolivaloilla niin Stromella on aika hyvä paikka ykkösketjussa menetettävänään. Eli luulisi vähän kiinnostavan.

  Harjoituspelit ovat siis sujuneet hyvin mutta kohta alkavat ringit pienentyä ja nähdään enemmän NHL-kokoonpanoja muistuttavia vastustajiakin.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jets-pelin jälkeen kokoonpanoa karsittiin kuudella pelaajalla. Grayson Downing, Caleb Jones, Joey Laleggia ja Ryan Mantha matkaavat suoraan Bakersfieldiin. Mitch Callahan ja Keegan "Kevinin poika" Lowe menevät waiversin kautta.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ja näin. Oilers puki ensimmäistä kertaa lähes NHL-kokoonpanon ja pelasi huonoimman harjoituspelinsä tähän mennessä. Canes vei 6-2. Tällä porukalla lähdettiin:
  Maroon-McDavid-Puljujarvi
  Lucic-Draisaitl-Caggiula
  Jokinen-RNH-Strome
  Khaira-Letestu-Yamamoto

  Klefbom-Larsson
  Russell-Benning
  Simpson-Fayne

  Talbot

  Ja kun edellisessä pelissä Puljujärvi nostettiin ykköseen ja siellä alkoi heti tapahtua enemmän hyökkäyspäässä, niin tällä kertaa sama toistui kun Yamamoto nostettiin sinne ykköseen. Täytyy kyllä sanoa, että nuori kaveri tekee tiputtamisensa erittäin vaikeaksi. Miten nyt sitten perustelet jatkuvasti vahvasti pelaavan kaverin pudottamisen jos siellä vuoronperään kaikki muut oikeat laitahyökkääjät (Strome, Caggiula, Puljujärvi) surffailevat miten sattuu.
  Ja näistä kavereista eniten "McDavid -aikaa" tasakentällisin on käsittääkseni saanut Strome, kakkosena Puljujärvi ja kolmantena Yamamoto. Caggiula ei ole vielä tainnut tuohon ketjuun päästä mutten ole varma.
  Toisaalta aika jännä, että nämä oikean laidan kaverit naputtavat tasaisesti maaleja ja pisteitä mutta vasemmalla missä on enemmän veteraaneja on hiljaisempaa. Toki tietenkin ne veteraanit ovat luottavaisi pelipaikkojensa suhteen eikä vielä tarvitse repiä.
   
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Nyt aletaan olla lähellä lopullista kokoonpanoa kauden aloitukseen. Chris Kelly roikkuu edelleen mukana ja ilmeisesti tiistaina viimeistään pitää ilmoittaa onko hänelle tehty sopimus vai onko vapautettu PTO:staan. Eihän hän käsittääkseni ole mitään erikoista esittänyt, mutta Oilersilla on varsin huutava pula alivoimapelaajista ja siksi hän saattaa sopimuksen saada. Ja toisaalta valmennus luottaa kokeneisiin pelaajiin ja heitä tarvitaan joukkueessa. Tosin en sitten tiedä onko Kelly paras mahdollinen ratkaisu mutta saattaa olla ainoa mahdollinen.

  Puljujärvi siis aloittaa alhaalla ja täytyy sanoa että itselleni se on pettymys. Myös toisaalta yllätys koska se kokoonpanopaikka oli aikalailla tarjottimella ja vaikka heti leirin alusta alkaen tuli negatiivisia viestejä joka suunnalta Puljujärveä koskien, niin ajattelin valmennuksen kuitenkin päätyvän pitämään hänet ylhäällä. Ja siis tarkennetaan että pettymys se itselleni oli siitä syystä, että Puljujärvi ei ole siihen malliin kehittynyt tai harjoitellut, että olisi paikkansa ottanut vaikka "piti". Se taas oli positiivinen yllätys, että valmennus ja johtoporras uskaltavat lähettää kenet vain alas jos otteet sitä vaativat eikä nimellä tai varausnumerolla saada pelipaikkaa. Mutta uskoisin tämän tilanteen olevan johdollekin pettymys sillä kyllähän tuonne oikealle laidalle varmasti on odotettu tasonnostoa ja Eberlelle pätevää korvaajaa näistä nuorista kavereista. Ja uskoisin Puljujärven nimen olleen alunperin aika vahvasti kirjoitettuna aloituskokoonpanohahmotelmaan kun se käytännössä mediallekin kerrottiin jo ennen leirin alkua.
  No, nyt vain taas Condorsissa vahvaa tekemistä ja varmasti paikka ylhäällä aukeaa ennemmin tai myöhemmin. Saattaa aueta jopa jo siinä vaiheessa kun/jos Yamamoto lähtee junioreihin. Toisaalta jos ei kyvyt riitä niin sittenhän ne ei riitä.

  Eli tällä hetkellä ylhäällä ja terveenä 23 kaveria:
  G Cam Talbot
  G Laurent Brossoit.

  LD Oscar Klefbom
  RD Adam Larsson
  LD Kris Russell
  RD Matt Benning
  LD Darnell Nurse
  RD Eric Gryba
  LD Yohann Auvitu

  C Connor McDavid
  C-R Leon Draisaitl
  C Ryan Nugent-Hopkins
  RC Mark Letestu
  LC Chris Kelly
  L Patrick Maroon
  L Milan Lucic
  L Jussi Jokinen
  L Jujhar Khaira
  L Drake Caggiula
  R Kailer Yamamoto
  C-R Ryan Strome
  R Zack Kassian
  R Iiro Pakarinen

  Lisäksi saikkuosasto:
  LD Andrej Sekera
  LD Ryan Stanton
  R Anton Slepyshev
  L Tyler Benson
  R Brian Ferlin

  Bensonin tilanne edelleenkin auki. Arviot ovat että lokakuulla voisi päästä Giantsissa pelaamaan, mutta kun tosiaan kesäkuusta alkaen on juttujen mukaan ollut "käytännössä pelikunnossa", niin onhan tuo huolestuttavaa.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Slepyshev lähetettiin Bakersfieldiin hakemaan pelituntumaa eli Oilersilla on tällä hetkellä ylhäällä 22 pelikuntoista pelaajaa. Sekä lisäksi Chris Kelly jolla ei ole sopimusta. Ilmeisesti Kellyn kanssa vielä odotellaan eli hän on joukkueen mukana toistaiseksi.

  Harjoitusten ja puheiden perusteella Draisaitl aloittaa kauden McDavidin oikealla laidalla. Mikä tietysti on varmasti paras vaihtoehto ykkösketjun kannalta koska ei sinne oikealle laidalle hirveästi ole tarjontaa. RNH johtaa sitten kakkosta laidoillaan Lucic ja Yamamoto. Strome kolmosen keskellä ja kavereina Jokinen sekä Caggiula. Toki lopulta jäällä tilanne voi olla mikä tahansa, mutta tältä näyttää toistaiseksi.

  Tuo on kyllä harmi jos Draisaitlia joutuvat peluuttamaan laidalla. Tai siis tosiaan ykkösketjun tulosten kannalta varmaan hyvä, mutta kyllähän sitten pitemmällä tähtäimellä hänet pitäisi saada kakkosen keskelle. Aika vaikea muuten esimerkiksi lähteä RNH:ta myymään jos tilalle on tarjota Strome ja kolmoseen ei oikeastaan ketään potentiaalista sentteriä. Tietenkin kun Slepyshev kuntoutuu ja muutenkin tuo oikean laidan tilanne ehkä selkiytyy, niin McDavidin rinnalle voi alkaa löytyä muitakin vaihtoehtoja.
   
 12. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Adam Larssonille A rintaan (Eberleltä). Itse olisin ehkä antanut Sekeralle, mutta hyvä näinkin.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Ja näin. McDavidille kolme maalia ja Talbotille nollapeli eli 3-0 voitto Flamesista. Itse katselin tuttuun tapaan kolmannen erän ja olihan se aikamoista läpsyttelyä. Ihan molemmin puolin. Toki Oilersin puolustus toimi ihan hyvin ja saivat kiekon liikkeelle. Flamesin päästä kiekko taas ei tuntunut liikahtavan mihinkään vaan yleensä Oilers sai karvaamalla katkottua avaukset tai ainakin pakottamaan epätoivoisiin roiskaisuihin. Tiedä sitten oliko samanlaista koko peli vai ainoastaan tuo näkemäni erä.

  On se McDavid edelleen aika liukas kaveri luistimilla. Siinä pakeista on pieni paniikki aistittavissa kun yhdellä yhtä vastaan joutuu tuota kaveria vastaan. Toisessa maalissa hieno yksilösuoritus McDavidilta. Ja kolmannessa erityisesti Lucicilta vahva alustus vaikka nyt ensin laittoikin tyhjistä ohi.

  RNH:n ketju oli mielestäni myös hyvä. Siinä aika paljon pelasi Kassian toisella laidalla. Ja olisi ollut ihan tekopaikkakin Kassianilla kolmannessa erässä. Stromen ketju ei niin näkyvä ollut mutta pelasivat varmasti eikä ollut tarvettakaan sen enempään. Yamamotolla hyvä yritys päällä ja uskalsi pitääkin kiekkoa. Rohkeasti meni myös laitoihin vaikka koossa aika paljon antaakin tasoitusta.

  Tästähän se on hyvä jatkaa. Tosiaan ei mikään häikäisevä esitys mutta tulos ratkaisee. Ja näinhän nämä pelit pitääkin hoitaa eli tekevät sen minkä tarvitsee.
   
 14. Lätkäjope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
  Löytyiskö täältä vanhempaa kannattajaa, joka osaisi kertoa kumpi oli/on nopeampi. McDavid vai Bure? Itse en valitettavasti Buren vuosista juurikaan muista ikäni vuoksi, mutta tuli vaan yön matsin jälkeen mieleen. Naurettavan nopea tuo McDavid nyt ainakin on. Toki tämä ollut jo kauan tiedossa ja todistettukin, mutta aina se jaksaa hämmästyttää.
   
 15. repe_joke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Boners, Jatkoaika HC, Anaheim
  Lainaus:
  Aika poikanen olen ollut Buren parhaiden kausien aikaan. Mutta itse sanoisin McDavidin olevan nopeampi. Tai ainakin se mitä McDavid pystyy tänä päivänä tekemään, hämmästyttää minua enemmän, kuin se mitä Bure teki aikanaan. Ihan vain sen takia, että tänä päivänä huonoinkin luistelija NHL:ssä on jo aika saatanan hyvä luistelemaan. Buren aktiviaikoina ei välttämättä voinut sanoa ihan samaa.
   
 16. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jaa-a, vaikea sanoa kun aikakausi on eri ja peli nopeutunut. Mutta tuolla osattiin kertoa, että Mcdavid oli tuossa yksilömaalin aikana kellottanut mittariin 40,9 km/h kun pääsi Smithin nenän eteen. Mutta jäihän tuosta paljolti se kuva, että Mäkki on vielä nopeampi kuin viime kaudella, joten kait siellä kesätreeneissä on tehty jotain oikein.

  Muuten pelistä, niin on nyt vaikea uskoa että Oilers tosiaan olisi noin ylivoimainen pelillisesti. Flames ei oikeastaan päässyt maalintekosektoreille ja laukaukset lähtivät pääsääntöisesti ulkokehältä. Ja Oilershan luisteli Flamesin kumoon samantien kun kiekko tippui jäähän, varsinkin McDavidin ensimmäisen maalin jälkeen niin siellä vaan lisättiin kaasua. Ketjumuutoksiahan tuolla taas tehtiin ja pääsääntöisesti sen takia ettei useampi saanut nimeään tulostaululle vaikka kauttaaltaan peli oli Oilersin kontrollissa.
   
 17. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Oilersin toisesta maalista tulee väkisin mieleen, että pitääkö joukkueiden huomioida hyökkäyspelissään se, että McDavid on kentällä? Sen verran vaarattoman näköisestä tilanteesta tuli kuin itsestään puolittainen läpiajo ja maali.
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Oilers harjoitteli Vancouverissa seuraavilla ketjuilla:

  Maroon-McDavid-Draisaitl

  Lucic-RNH-Kassian/Yamamoto

  Caggiula-Strome-Jokinen

  Khaira-Letestu-Pakarinen

  Klefbom-Larsson

  Russell-Benning

  Nurse-Gryba

  Yamamoto ja Kassian siis vuorottelivat kakkosketjun laitureina ja Pakarinen oli nostettu nelosketjun laitaan.. Muuten kokoonpano oli sama jolla Flames kaatui.
   
 19. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eikö Leonin ollut tarkoitus sentteröidä omaa ketjua?
   
 20. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ihan hyvä sentteristö tuossa noinkin ja hyvä olla särkymävaraakin. Ja pelittänyt hyvin nuin.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Tuntuu menevän vähän hukkaan potentiaalia kun tuohon McDavidin laitaan voisi varmaan heittää kenet vaan tekemään 20-30 maalia enkä kyllä epäile etteikö Draisatl voisi laituroida / sentteröidä omaakin ketjua.
   
 22. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Ehkä vähän on puute McDavidille kunnon tutkaparista. Taitaa olla duo Crosby ja Malkinkin urallaan pelanneet vaikka missä muoteissa.

  Jahka Puljujärvi alkaa lunastaa, niin sitten Draisaitl omaan kenttään... ehkä... :D
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ei kauhean hyvin mennyt Canucksin vieraana. Tasoitusmaalissa Horvat sai vapaasti purjehtia maalille ja laittaa etukulmasta sisään. Tai yrittihän Benning siinä jotain tehdä mutta lähinnä näennäisesti. Kyllä tuo kuitenkin Talbotin piikkiin menee tuo maali, nuo pitää ottaa. 2-1-maalissa Klefbom söhelsi päätykiekon kanssa ja Russellin luistimesta kiekko pomppasi maalin eteen jossa Sutter oli ihan yksinään. 3-1-osuma sitten täysin Talbotin piikkiin kun etukulma oli taas auki ja kiekko lirui sieltä maaliin. Sen jälkeen maalivahti vaihtuikin ja Brossoit luisteli tilalle.

  Oilersin 3-2-kavennusmaalissa Maroonilta hieno no look-syöttö ja Nugent-Hopkins pisti varmasti sisään. Avausmaalissa Russellin veto pakin jaloista yllätti Markströmin. Oilers otti pelissa 19 minuutin edestä jäähyjä, mikä on kyllä aivan liikaa. Brossoitilta hyvä esitys tänään, piti Oilersin mukana pelissä. Ylivoima ei ole toiminut kahdessa pelissä, vaikka tänään saivatkin maalin tehtyä.

  Yamamoto ei kyllä ole vielä ollenkaan valmis NHL-peleihin, eiköhän poika lähde yhdeksän pelin jälkeen takaisin junioreihin. Tämän pelin hän seurasi katsomosta. Jos tästä pelistä jotain positiivista hakee, niin Oilersilla näyttäisi vihdoin olevan mitat täyttävä kakkosveskari, jonka voi laittaa kehiin silloin kun Talbotilla ei kulje.

  Condors puolestaan hävisi kauden avauspelinsä Stockton Heatille 4-1. Ethan Bear avasi heti ensimmäisessä AHL-pelissään maalitilinsä iskemällä tasoituksen Jesse Puljujärven syötöstä. Joten Puljullekin ensimmäisessä pelissä pistetili auki tältä kaudelta. Condors oli hallinnut varsinkin ensimmäistä erää suvereenisti, laukaukset 20-4.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 11.52
 24. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Tähän olisi mukava kuulla jotain perusteluita. Sen mitä harkkakaudella näin niin vaikutti Oilersin kärkihyökkääjiltä ja taisi tehdäkin eniten maaleja harjoituspeleissä. Nyt sitten on pelannut 6 minuuttia Liigassa ja todetaan "ei ole ollenkaan valmis". En siis kiistä missään tapauksessa tuota valmiutta, mutta tuntuu ihan pikkaisen hätäiseltä arviolta jos se perustuu tuohon kuuteen pelattuun minuuttiin.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Ainakin toistaiseksi Yamamoto on vielä turhan heiveröinen fyysiseen NHL-runkosarjaan. Harjoituskausi meni hyvin, mutta runkosarja on ihan eri juttu. Itse en henkilökohtaisesti usko, että Yamamoto vielä täyttä kautta pelaa. Tarvitsee ainakin vuoden junioreissa ja ehkä myös AHL:ssä.

  Slepyshev nostettiin nyt ylös AHL:sta, joten sekin vaikuttaa Yamamoton tilanteeseen..