Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Jokisen mietteitä tuoreesta sopimuksesta.

  Jokinen ready to help Oilers in any way | NHL.com

  Isoa roolia on Jussille Oilersissa tarjolla ja paikka voi löytyä vaikka ykkösketjusta. Ja tosiaan Puljujärven mentoriksi hänet myös hankittiin.
   
 2. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
 3. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mielestäni aika loistava ja fiksu haku Peter Chiarellita. Jokinen nyt oli kuitenkin top 4 vapaina olevista UFA-hyökkääjistä ja samalla saivat ton mentorin Puljujärvelle. Vanek olisi saattanut olla parempi, mutta samalla kaliimpi haku. Jagr ja Iginla taas molemmat on yli nelikymppisiä joten näkisin että heidän homaamisessa on taas jo pieni riski. Mutta jos taas katsoo kauden toissa kauden tehoja niin silloin Jokinen iski sen 60 pinnaa kun taas Vanek viimesin 60 pinnan kausi on kaudelta 13-14. Tohon kun sitten lisää sen että Jokiesta on myös iloa aloitukisssa ja alivoimalla, niin Jokinen saattoi olla jopa paras UFA-hyökkääjä joka oli tässä vaiheessa saatavilla.

  Mutta vaikea kuvitella että hirveen paljon parempaa menttoria Puljujäevelle on vaikea keksiä. Jokinen on kotoisin samoilta leveysasteilta kuin Pulju, on kokeknut peluri sekä maajoukkueesta että änärissä ja kokemusta vastaavista hommista Floridasta Barkovin kanssa jossa Jokinen oli myös joukkueen varakapu. Tietenkin se että Jokisesta on Puljujärvelle jotain hyötyä niin vaatii sen että Jesse pystyy pitämään itsensä ns. ylhäällä. Mutta nyt kun mentori on Puljulle hommattu niin ei ainakaan voida väittää etteikö Edmontonissa panostettas Puljujärven sopeutumiseen.

  Lainaus: Tosta jutusta oli myös mukava kohta:– Olen itsekin fanittanut Oilersia 1980-luvun lopulla, kun aloin ymmärtää asioista jotain. Nyt menen NHL-urallani ensimmäistä kertaa kanadalaiseen seuraan. Hienoa päästä kaupunkiin, missä jääkiekko on ykkösjuttu, Jokinen tunnelmoi – eikä harmitellut Floridan lempeän lämmön vaihtumista preerian purevankylmiin tuuliin.
  Näin se suunta sitten kääntyy. Jos tossa muutamia vuosia sitten Oilersilla oli vaikeuksia houkutella UFA:ia kaupunkiin, niin nyt alkaa olla kohdekaupunki noista karuista sääolosuhteista huolimatta.
   
 4. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Jussi Jokinen kävi keskusteluja Puljujärvestä ennen uutta NHL-sopimustaan - NHL - Jääkiekko - Sport - MTV.fi "Jos Jesse minua tarvitsee olen aina paikalla" Eli aikalailla Jessen mentoriksi Jokinen on hankittu. Kuten odottaa saattoi. Ei sillä, veikkaan Jokisesta olevan muutakin hyötyä kuin Jessen mentorointi. Jutussa Jokinen mainitsee myös kuinka Lehtinen oli hänelle aikanaan mentori ja opetti miehen ison liigan tavoille.

  Kuten yllä oleva herra kertoi niin vapaina olevista pelaajista varmasti tähän paikkaan paras mahdollinen hankinta. Palkkakin on minimaalinen ja sillä saat pelaajan jota voi peluuttaa hyökkäyksessä missä välissä vain ja milloin vain. Ei varmaan paremmin olisi voinut Edmontonin kohdalla käydä. Vielä kun Jokinen itse haluaa juuri tuolla pelata niin varmasti tulee Jussille viime kautta parempi kausi!
   
 5. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Enpä ehtinyt asiaa aiemmin pohtia, mutta kun näin uutisen Jussin sopimuksesta Edmonttonin kanssa, niin samantien tuli olo, että totta kai Jussi Edmontoniin!!! Kaikin puolin ihan täydellinen haku Edmontonilta ja Jussikin nauttii varmasti työstä nuoressa joukkueessa. Jussi voi pelata mitä vain pelipaikkaa, hyvä mentori nuorille ja ennen kaikkea Puljulle!!

  Jussi on fiksu täytemies, joka todella tuntee pelin ja auttaa ketjukavereitaan ottamaan parhaan irti itsestään. Tässä on varmaan osa syystä, miksi lyhyissä maajoukkueturnauksissa Jussi on näyttänyt jäävän vähän ulkopuoliseksi. Se vain ottaa vähän aikaa, että Jussi pääsee ketjukavereiden pelistä kiinni.

  Lainaus:
  Vaikkei kysymys tullutkaan minulle, niin vastaan silti. Pelattua uraa...ihan pommin varmasti.

  Tää jatkoaikaan pesiytynyt asenne on aika hauska. Kun yli 30v pelaaja loukkaantuu tai pelaa yhden huonomman kauden(vaikka loukkaantumisten takia), on aika alkaa sovittelemaan eläkeläishousuja jalkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.07.2017 klo 12.55
 6. _Samppa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Liverpool FC.
  Mä uskon että Jokisesta on vielä mahdollista puristaa irti pari sellaista 40p kautta. Oon aina tykännyt pelaajista jotka raataa koko pitkän kauden vailla suuria otsikoita, mutta joiden ympäriltä huokuu iso arvostus kyseistä pelaajaa kohtaan.

  Ulosostosta tulevat rahat varmasti mahdollistivat sen, että Jokinen on mahdollista kiinnittää maltillisella sopimuksella kun oikea jengi sitä tarjoaa, mutta en näe sitä niinkään syynä sille että Jokisen lappu olisi ollut luokkaa miljoona. Nyt kaikki kuitenkin osui kohdalleen; on orastavaa contender- statusta, liigan tuleva valovoimaisin pelaaja ja muutenkin järjissään oleva organisaatio. Tähän vielä tapaus Puljujärvi, joka puhjetessaan on osaltaan sulka myös Jokisen hattuun. Kaikesta Jokisen tekemisestä ja kommenteista paistaa sellainen meininki, että Pulju tuskin olisi paljon parempaa "mentoria" voinut saada. Jokisen työmoraali on huippuluokkaa, ja kellä tahansa parikymppisellä junnulla on sen osalta varmasti vielä paljon opittavaa. Määrällisesti voidaan tehdä asioita ihan helvetisti, mutta kuitenkin laatu on se mikä ratkaisee, ja olen antanut itseni ymmärtää että tätä Jokiselta nimenomaan löytyy.

  Sitten kun miettii Jokista pelaajana. Voi pelata käytännössä mitä tahansa roolia kolmessa ekassa kentässä, yli- ja alivoimat ja siihen päälle vielä historia rankkareiden ampumisessa. Näkisin että tällaiselle pelaajalle on käyttöä ihan jokaisessa jengissä, ja jos pelaajan hintalappu on tuota luokkaa niin onhan se kaikin puolin loistokiinnitys. Pisteodotuksia mulla itselläni ei ole juurikaan, kaikki välillä 20-50 on mun mielestä mahdollista, eikä mikään tuosta haarukasta ole pettymys. Nuorelle joukkueelle tuollainen esimerkillinen, monipuolinen duunari on varmasti juuri sitä mitä lääkäri määrää, ja mielenkiinnolla odotan Jokisen tekemistä alkavalla kaudella.

  Henk.koht pidän Jokista yhtenä aliarvostetuimmista suomalaisista pelaajista ikinä, ja hienoa että kaikki joukkueen sisältä tulleet kommentit ovat olleet juuri sellaisia mitä Jokisesta toivoisi lukevan paljon enemmän.
   
 7. Robu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Winnipeg Laine
  Lainaus:
  Eipä tämä ajattelu ole Jatkoaikaan sidottua. Nykyään tilastotyypit varsinkin on alkanut ymmärtää, miten paljon jääkiekkoilijoiden otteet heikkenevät iän myötä. Parhaiden vuosien ajateltiin ennen olevan varmaankin juuri ennen kolmeakymppiä, mutta ajattelu on muuttunut ja nyt sen ajatellaan olevan kahdenkympin alussa.

  Tässä on esimerkiksi tilastotyötä aiheesta, josta paria diagrammia katsoessa näkee trendin. https://hockey-graphs.com/2017/03/23/a-new-look-at-aging-curves-for-nhl-skaters-part-1/
   
 8. tunsbe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NHL, #11, #9, #71, #96, #55, #8, #64, #47
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Totesin tuossa, että kun moni kaveri hyökkäyksessä pystyy pelaamaan useammalla pelipaikalla, niin on ehkä helpompi ryhmitellä siten, että ketkä ovat varmoja tapauksia kolmeen ylimpään ketjuun. Ja omasta mielestäni he ovat McDavid, Lucic, Maroon, Draisaitl, RNH, Strome ja Jokinen. Tämä siis sillä oletuksella, että Draisaitlin kanssa pääsevät sopimukseen ja ketään ei myydä.

  Kolmessa ylimmässä ketjussa olisi siis kaksi paikkaa vapaana. Ja noista kahdesta paikasta ovat mielestäni näillä näkymin taistelemassa Kassian, Caggiula, Slepyshev ja Puljujärvi. Kassian on varmasti kokoonpanossa eli jos ei ole kolmessa ylimmässä ketjussa, niin sitten on nelosessa. Muiden kolmen tilanteen näen ennemmin siten, että saattavat vuorollaan istua katsomossa. Kukaan noista kolmesta ei varsinaisesti loistanut viime kaudella hyökkäyssuuntaan, mutta joitain ihan positiivisia merkkejä oli kaikkien kohdalla. Nyt olisi sitten loistava tilaisuus ottaa paikka hyökkäävistä ketjuista jos leirillä onnistuvat hyvin.

  Neloseen sitten varmasti Letestu ja laidoille tarjolla yllä mainittu Kassian sekä vahvimmin Khaira ja Pakarinen.

  Bonuksena ylimpiin ketjuihin on heitelty Yamamotoa sillä ajatuksella, että Draisaitl ja Puljujärvikin pääsivät kokeilemaan ylhäällä ja lähtivät sitten myöhemmin alas tai junnuihin. Ja kun aika usein nämä juuri varatut kaverit ovat ensimmäisellä harjoitusleirillään hyvässä iskussa treenattuaan koko kesän ja käytyään kaikki mahdolliset harjoitulseirit läpi, niin saattaa olla, että Yamamotokin on vaikeasti pudotettavissa syksyllä. Monethan (ja erityisesti tilastot) näyttävät lisäksi pitävän häntä hyökkäyssuuntaan Puljujärveä lupaavampana kaverina ja siksikin olisivat valmiita antamaan näyttöpaikan. Itselleni olisi ihan ok tuollainen yhdeksän pelin aloitus ylhäällä jos on sillä tasolla, mutta sen jälkeen sitten välittömästi takaisin junnuihin. Mutta tuo pieni koko ainakin itseäni vähän huolettaa ja mieluummin laittaisin heti junnuihin.

  Sekeran toipumisaika-arviota on odotetusti vähän lyhennetty ja nyt puhutaan kuudesta kuukaudesta. Mikä tarkoittaisi paluuta suunnilleen marraskuun puolivälissä. Ja siitä sitten toki jonkin aikaa jotta pääsee täyteen kuntoon.
   
 10. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Jos nuo Yamamoton tiedot Eliteprospectsissa pitää paikkansa, niin Yamamotolla on vielä tekemistä fysiikan kanssa ja jos tuon kokoinen äijä änäriin yrittää, niin niitä kiloja pitäisi olla vähän lisää. Nyt näyttää Yamamotolle 173cm/67kg, Zuccarellot ja St. Louisit ovat/olivat yli 80kg. Mutta tokihan kaveria on kehuttu siitä, että koostaan huolimatta pystyy taistelemaan ja painimaan siitä kiekosta. En kyllä vain jaksa uskoa, että vielä riittää änäriin. Ja eihän tässä mikään kiire olekaan, uskoisin, että seuraavat pari kautta Yamamoto jatkaa WHL:ssä, jonka jälkeen Bakersfieldiin. Eli toivottavasti annetaan Yamamotolle vain rauhassa aikaa ja laitetaan suoraan aloittamaan kausi WHL:ssä, ellei sitten esitä oikeasti jotain maagista harjoitusleirillä. Siellä nyt on kuitenkin se tilanne, että Caggiula/Slepyshev/Pakarinen kolmikosta yksi istuu poppareilla ja Yamamoton yrittäessä selviytyä NHL:ssä yhdeksän peliä, siellä olisi toinen kaveri myös. Tietysti jos tavoitteena ei olisi pleijarit, niin olisi ihan kiva nähdä näitä seuran junnuja änärinkin puolella.

  Jokisen hankinnasta pakko tykätä ja etenkin tuolla sopimuksella. Jokinen voidaan kuitenkin heittää mihin tontille vain McDavidin laidalta nelosketjun sentteriksi, ja pystyy hoitamaan sen kunnialla. Ja eihän sitä tiedä, jos Jokisella kulkisi peli yhtä hyvin esim. Draisaitlin kanssa niinkuin se kulki Malkinin kanssa Pensissä. Hyvä täsmähaku Oilersiin, juuri sitä mitä tuonne kaivattiinkin. Minkähän numeron Jokinen ottaa, kun Caggiulalla on #36 vai saako Jokinen kokeneena pelaajana tuon nuoremman jantterin selästä itselleen. Caggiulahan pelasi #9 yliopistossa, mutta Oilersissa jäädytetty.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Yleensä jos tollanen kokenut pelimies joka on tahkonnut melkeen koko uransa tolla numerolla tulee jengiin niin numero kyllä yleensä luovutetaan. Varsinkin jos toi Caggiula on pelannut sillä vain kauden, niin tuskinpa on ehtinyt hirveesti kiintymään tohon numeroon. Varmaan Caggiulala nappaa jonkun 8 taikka 39 itselleen. Nyt kun Yakupov on vaihtanut maisemaa niin Pulju (tai Jokinen) voisi napata nyt ton 10 paidan itselleen kun sillä numerolla on paljon suomalaisperinteitä kun on Tikkasen ja Hagmanin vanha numero. ;)

  Mutta tuli Youtubesta tällainen video suosituksena. Siitä selvisi että Puljujärven lisäksi Jokisella on myös muita läheisiä tuttuja Oilersissa. Mutta ties vaikka jossain vaiheessa nähtäisiin Jokinen - Strome - Puljujärvi kolmosketjuna.
   
 12. Lainaus:
  Kunhan vain ei ala puhumaan suomea ja tulkkaamaan Puljujärvelle. Hän ei vaikuta kaikista välkyimmältä pojalta, eikä kielen oppimista ainakaan edistä mahdollisuus saada tietoa suomeksi.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jep, tästä samaa mieltä. Toisaalta en oikein tiedä, että voiko se kieli enää olla se isoin ongelma. Siis siinä mielessä, että kaveri on kauden viettänyt Pohjois-Amerikassa, asunut yhdessä Benningin kanssa (Edmontonissa ollessaan) ja saanut kielikursseja, niin eiköhän tuossa vaiheessa pitäisi jo olla kieli sen verran hallussa, ettei tarvitse tulkkia. Toki jos on jotain ongelmaa tuollaisten asioiden oppimisen kanssa, niin sillehän ei sitten voi mitään. Ja ehkä tietysti siihen suuntaan voisi viitata se, ettei suomalaisen koulujärjestelmän läpikäynnillä ole englantia oppinut käytännössä yhtään.

  Vai onko ongelma ihan vaan muu sopeutuminen. Jos Oilerskin nyt sitten ihan tiedotteessaan mainitsee, että yksi syy Jokisen hankkimiseen oli tuo Puljujärven mentorointi, niin vähän ihmettelen. Oliko Oilersissa ajateltu, että viime kaudella joukkueessa on Pakarinen auttamassa ja se riittää muttei yllättäen riittänytkään. Pakarinenhan totesi talvella, että:
  Lainaus:
  Lehtijuttujen perusteella ainakin Pakarisen kanssa oli viettänyt aikaa (esimerkiksi jouluna). Toisaalta Bakersfieldissä oli Sallinen eli onhan siellä maanmiehiä ollut seurana.

  Ja hyvähän se on että organisaatio panostaa uuden (tai uudehkon) kaverin sopeutumiseen. Sitä siis lähinnä ihmettelen miten se sopeutuminen on käynyt niin hitaasti. Vai onko tämä Jokisen mentorin rooli jonkinlainen varotoimenpide... tai oljenkorsi.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ehkäpä ne Benning tai Pakarinen eivät kuitenkaan ole sitä täsmälääkettä mitä 18-vuotiaalle tarjotaan kun yrittää sopeutua NHL-ammattilaisen elämään. Mikä olisikaan parempi mentori tuohon kuin samasta maasta ja samoilta seuduilta tuleva ja vieläpä samaa kieltä puhuva 900 NHL-ottelun veteraani. Jokinen itse nosti Jere Lehtisen hänelle itselleen tärkeäksi mentoriksi aikanaan Dallasissa ja nyt Jokinen yrittää olla vastaavanlainen tuki NHL-uraansa aloittelevalle Puljujärvelle. Olihan Dallasissakin Jokisen ja Lehtisen lisäksi useampi suomalainen samaan aikaan (Kapanen, Hagman, Miettinen, Niinimaa), mutta silti Jussi Jokinen nosti nimenomaan Lehtisen esiin. Se, että Pakarinen puhuu samaa kieltä ja viettää aikaa yhdessä myös kaukalon ulkopuolella ei ole välttämättä vielä kaikki kaikessa. Jokinen on todellakin hyvä täsmähaku tuohon(kin) rooliin. Ja onhan Jokisella pelillisestikin valtavasti annettavaa.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Niin. En nyt pidä tuota Jokista huonona liikkeenä. Varmasti olisi hyötyä joukkueelle tässä tilanteessa vaikka Puljujärvi pelaisi AHL:ää.
  Mutta itselleni tulee mieleen että ei se sopeutuminen ole oikein sujunut jos kaverin toiselle Pohjois-Amerikan vuodelle pitää hankkia mentori jeesaamaan. Mutta voihan se olla enemmän varotoimenpide. Ja pisteet kotiin, tarvitsee Puljujärvi jeesiä tai ei.

  Benningiä en tarkoittanut minkäänlaisena mentorina vaan tarkoitin että Puljujärvi on kuitenkin muutaman kuukauden asustellut englantia puhuvan kaverin kanssa, joten voisi luulla vähän joutuneen puhumaankin englantia. Toki ei se varmaa ole. Voihan se olla että Benning on hengannut muissa porukoissa. Joka tapauksessa toivon ettei kieli enää ole ongelma. Tai jos on, niin ehkä kyse on sitten jostain muusta kuin haluttomuudesta sitä opiskella. Luulisi motivaation olevan kuitenkin kunnossa.
   
 16. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
 17. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Lainaus:
  Tässä on tietysti myös se, miten paljon antaa tämän vaikuttaa itseensä. Joku Esa Tikkanen ei minusta osaa oikein mitään kieltä vieläkään, mutta se ei paljon ole koskaan Tikiä hetkauttanut. Jos Pulju vääntää fingelskaa ja naama pysyy virneessä, niin menkööt sitten niin!
   
 18. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Hyvä haku ja tuleehan sitä syvyyttäkin. Ei voi muuta kuin tykätä näistä Chiarellin tämän kesän liikkeistä, ei mitään isoa, mutta täsmähankintoja niin farmiin kuin NHL:n puolellekin. Auvitu tuo ainakin pakistoon sitä liikkuvuutta ja luistelutaitoa. Nythän sinne Sekeran korvaajaksi on tyrkyllä Gryba, Auvitu ja Fayne, miksei myös Ryan Stanton.
   
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo tää on hyvä kokeilu. Ainakin fancy stats-osasto kehuu Auvitua. Pelimäärä NHL:ssä toki pieni ja puutteitakin pelissä luonnollisesti on, mutta eipä tuossa pahimmillaankaan häviä kuin rahaa.
  Eiköhän Faynen voi taas pikkuhiljaa lisäillä Condorsin kokoonpanohahmotelmiin. Toki Sekeran saikun aikana saattaa saada tilaisuuden.
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hyvä haku Chiarellilta. Auvitulta on lupa odottaa parempaa tulosta ensi kaudella, kun totutteluvuosi NHL:ään on takana.
   
 21. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Voi olla, että Pulju ei ole lähtökohtaisesti parhaimmillaan, kun pitäisi ottaa uusia asioita pään sisään. Ehkä tämä oli se syy, miksi Kekäläinen jätti väliin. Olen kuitenkin aivan varma, että Jokisella on todella positiivinen vaikutus kaveriin, koska hän osaa purkaa asiat tarvittavalle tasolle. Tahdosta tai lahjoista tuskin jää hommat vajaaksi.
   
 22. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  No eipä se kyllä tuossa sopimuksessa näy pätkääkään, että oltaisi pelattua uraa peilattu. Itse odotin kyllä hiukan parempaa rahallisesti mutta jäi sitten siitäkin.

  Mikä asenne, kylmä tosiasia se on. Jos pelaaja oikeasti ottaa jonkun hidastavan vamman tuolla 35 ikävuoden tietämillä niin kyllä se alkaa oikeasti sitä pelaamista haittaamaan NHL:än osalta kun ei pysy enää nopeutuvan pelin mukana.
   
 23. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Andrew Ference sitten ripusti hokkarit naulaan. Ferencen aika Oilersissa ei mennyt putkeen, silti hyviä eläkepäiviä hänelle. Ferencen kapteeniksi nimittäminen vain kaksi kuukautta sopimuksen jälkeen kertoo hyvin organisaation sen hetkisesta osaamattomuudesta. Ihan puuhastelutasollahan ne Oilersin hommat silloin olivat. Paljon on menty niistä ajoista eteenpäin.
   
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Dillon Simpson sai yksivuotisen jatkosopimuksen. Oilers sign Simpson | NHL.com

  Nyt on sitten Draisaitlia lukuunottamatta kaikki RFA-pelaajat sainattu.