Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. valkeaori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Ei kyllä oikein mikään asia puhu Draisaitlin puolesta, jotta voisi vaatia 9 miljoonan Cap Hittiä. Tuollaisia sopimuksia ei ole yksikään pelaaja muutaman viimeisen vuoden aikana tehnyt tulokassopimuksensa jälkeen. Eikä Draisaitlin kohdalla voi mitenkään vedota minkäänlaisiin ennenkuulumattomiin tilastoihin tai tehoihin, toisin kuin McDavidin kohdalla. Draisaitlin tilannetta voi kahden edellisen kauden pisteiden valossa hyvin verrata esimerkiksi Gaudreauhun, Monahaniin, Panariniin ja Kucheroviin. Jokainen näistä solmi uuden jatkosopimuksensa alle vuosi sitten tulokassopimuksensa jälkeen. Näiden pelaajien uudet sopimukset olivat siis Cap hiteiltään 6,75; 6,375; 6,0 ja 4,767 ja sopimusten pituudet 6, 7, 2 ja 3 vuotta. Tuosta voi sitten arvuutella sitä Draisaitlille sopivaa sopimuksen pituutta ja Cap Hittiä. Yhdeksän miljoonaa on ainakin omasta mielestäni aivan täyttä utopiaa.
   
 2. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Pouliotin sopimus ostetaan ulos.

  BLOG: Pouliot placed on unconditional waivers | NHL.com

  Nyt on sitten toinenkin Top 6-laiturin paikka vapaana. Tuleehan tuosta ulosostosta vajaat kolme miljoonaa lisätilaa capiin. Toivottavasti Chiarellilla on jokin suunnitelma valmiina. että miten tuo paikka täytetään.
   
  Viimeksi muokattu: 29.06.2017 klo 19.53
 3. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Ei nyt sentään, 2,666M.
  Benoit Pouliot Buyout - CapFriendly - NHL Salary Caps
   
 4. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Aikas jännä. Nyt ottavat neljäksi vuodeksi reilun miljoonan penalttia capiin. No toisaalta positiivista että UFA-markkinoilta kuitenkin lähdetään hakemaan vahvistusta. Tai nyt se on viimeistään varmaa.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Rookie-leiri alkaa huomenna Jasperissa ja kokoonpano on julkistettu. https://nhl.bamcontent.com/images/assets/binary/290221840/binary-file/file.pdf

  Oilersin omien varausten lisäksi mukana leirillä ovat mm. Jujhar Khairan nuorempi veli Sahvan sekä Petr Kliman kaksospojat Kevin ja Kelly (jonka syntymävuosi on vähän lipsahtanut väärinpäin). Myös Todd McLellanin poika Tyson osallistuu leirille. Liekö isäukolla ollut asiaan osuutta.

  Varteenotettavia nimiä leirillä ovat mm. Davis Koch, joka nakutti Oil Kingsissä 72 otteluun tehot 21+49=70 sekä Medicine Hat Tigersissä 103 pistettä takonut Chad Butcher. kuten myös saman seuran Steve Owre joka nakutti 88 pinnaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2017 klo 16.48
 6. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jaahas, tänään alkaisi sitten bileet, mutta mitä tuolta on ennakkoon tihkunut huhuja (pääasiassa Rishaugilta) niin Oilersin kohteet olisi täytepelaajissa, joita voi myös passitella AHL:ään. Sama homma hyökkäyksen ja puolustuksen kanssa. Sitten nuo pelaajat ketä Oilers on lähestynyt ovat Ty Rattie, Brandon Pirri ja Landon Ferraro, tosin puolustajien osalta ei vielä ole tietoja tihkunut, mutta uskoisin että siellä on varmasti lähestytty Jared Cowenin ja Ryan Murphyn edustajia.

  Oilersilla on capissa tilaa tuo vajaa 19 miljoonaa ja tosiaan ainut kuka taarvitsee sopimuksen on Draisaitl. Joten nähtävästi rosteri on aikalailla valmista tavaraa ja cappi on sitten jätetty Staufferin mukaan kesken kauden tehtäviin vahvistuksiin. Jotain ketjuhahmotelmaa tällä hetkellä olisi tehtävä niin näyttäisi ainakin runkosarjassa seuraavalta. Yksi tietty muutos voi olla, mutta se riippuu lähinnämsiitä kuinka Pulju on kesäharjoittelun hoitanut ja ymmärtänyt mitä rosteripaikan lunastaminen vaatii.

  Maroon - McDavid - Draisaitl
  Lucic - RNH - Slepyshev
  Caggiula - Strome - Kassian
  Khaira - Letestu - Pakarinen
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Hmmm... no en koskaan ole varsinaisesti pitänyt Chiarellia penaalin terävimpänä kynänä, joten varmaan siitä syystä olen vähän pihalla hänen suunnitelmastaan.
  Eli lähteneet toistaiseksi (NHL:ssä viime kaudella edes käväisseistä kavereista):
  Eberle
  Pouliot
  Pitlick
  Oesterle
  Lander
  (Hendricks ?)
  (Desharnais ?)

  Lisäksi Sekera pahimmillaan puoli kautta saikulla.

  Tilalle tullut ulkoa:
  Strome
  Rattie (jonka osoite lienee Bakersfield)

  Ja organisaation sisältä sitten varmaankin
  Puljujärvi

  Toki lähteneistä ymmärrän Pitlickin lähdön, koska sai noin pitkän sopimuksen Starsilta. Ja Oesterle ei ehkä halunnut jäädä kun neljällä pakilla hänen edellään on jo pitkä sopimus. Harmittaa molempien menettäminen.
  Onhan Chiarellilla varmasti joku isompi suunnitelma olemassa. Syvyyttä ehtii hankkia hyvin tässä tulevina kuukausina. Mutta olen vähän huolissani siitä, että kun joukkueesta on "lähtenyt" 43 maalia niin kuka tuon määrän tekee ensi kaudella. Stromekin on parhaalla kaudellaan tehnyt vain 17 maalia. Erityisesti kun tämä on McDavidin viimeinen halpa kausi, niin olettaisi, että Chiarelli pyrkii käyttämään palkkatilan maksimaalisesti.
  Ja viittaahan jonkin suunnitelman olemassaoloon tuo Pouliotin ostaminen ulos (koska onhan se tyhmä liike jos ei käytä sitä vajaata kolmea miljoonaa) eli kai sitä pitää vain kärsivällisesti odottaa.

  EDIT: Mielenkiintoinen tilasto Woodguylta. Tasakentällisin eniten maaleja viime kaudella tehneet pelaajat ilman että McDavid on ollut samaan aikaan kentällä:
  RNH: 10 maalia ilman McDavidia (kaikkiaan 5v5 maaleja: 10)
  Eberle: 8 (14)
  Pitlick: 8 (8)
  Pouliot: 8 (8)
  Kassian: 6 (8)
  Klefbom: 5 (9)
  Lucic: 4 (10)
  Caggiula: 4 (5)
  Hendricks: 4 (4)
  Draisaitl: 3 (13)

  Eli neljän kärjestä kolme kaveria on nyt lähtenyt. Toki tämä tilasto antaa etua niille, jotka ovat pelanneet vähän McDavidin kanssa. Mutta toisaalta tuossa on ollut ihan kivoja maalimääriä.
  Ja toisaalta kun edelleen puhutaan siitä Draisaitlin yli yhdeksän miljoonan pyynnöstä, niin hän tosiaan on tehnyt viime kaudella vain kolme maalia tasakentällisin ilman McDavidia. Toki tosiaan pelasi paljon McDavidin kanssa mikä tuota vääristää. Enemmän tietysti kiinnittää se huomiota, että teki yhteensäkin vain 13 maalia tasakentällisin eli vähemmän kuin huonon kauden pelannut Eberle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.07.2017 klo 23.13
 8. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Staufferin mukaan tuolla olisi vielä mahdollisesti pakki ja hyökkääjä tulossa, mutta nyt sitten kaikki riippuu tuon kaksikon sopimuksista. Chia käytti ensimmäisen päivän lataamalla Condorsin täyteen miehitykseen ja kertoi että treideille olisi pohjatyöt tehty. Minä en noista viimekauden menetetyistä maaleista olisi vielä niin huolissani, koska Caggiula ja Slepyshev varmasti nostavat tasoaan, nyt vain sitten jännätään että saako Pulju paikan vai hankitaanko sinne se yksi RW vielä. Pakisto on taas aika mallillaan Klefbom - Larsson, Russell - Benning, Nurse - Gryba, Stanton ja tuo siis siihen asti kunnes Sekera tulee takaisin. Ja ennen kuin tuota dumataan, niin ei Oilers pelkällä Talbotilla päästänyt kahdeksanneksi vähiten maaleja vaan kyllä sillä pakistolla oli aika suuri työ siinä kun peli ohjattiin nurkkiin ja Talbotin tiputtamat kiekot siivottin maalin edestä.
   
 9. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  Kyllä täällä ainakin on luottoa Chiarellin tekemisiin. Ainoa soppari mikä jäi mietityttämään eiliseltä oli tuo Eddie Pasquale. Starrett ja Ellis olisivat kuitenkin varmasti riittäneet AHL joukkueen maalille.

  Jäsen @Mounir laittoi tuossa hyökkäysvariaation, joka on miun mielestä ainakin hyvä. Siihen vielä Puljujärvi ja uusi värväys Callahan kiertoon, riippuen vastustajasta että tarviiko lisätä taitoa vai voimaa ja kusipäisyyttä.

  Nuorison leirillä tuo Butcher, oliko viime vuonna mukana? Hyvät pisteet ja lupaavan oloinen kaveri. Olisiko sopimuksen paikka?
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Tuli huomattua että Kevin Lowen poika Keegan siirtyi Oilersin palkkalistoille. Muistan kuinka Kevin ei halunnut että Oilers draftata omaa poikaansa jotta tämä voisi luoda omaa uraansa rauhassa. Mutta kun ton siirtouutisen näin niin kävi kyllä mielessä että oisko kuitenkin nimi selässä painanut sen verran että poika poimittiin farmiin.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo kyllähän tosiaan tuo Chiarellin eilinen puhe näemmä tulkittiin niin, että nyt kun Strome saa mahdollisuuden pelata keskellä ja mikäli onnistuu siinä niin RNH on seuraava lähtijä. Minkä toki ymmärrän palkan takia ja lisäksi vaihdossa saanee ihan hyvän pelaajan. Mutta tuo siis todennäköisesti vasta kauden aikana.

  Itse kun katson kauden päättänyttä kokoonpanoa ja tämän hetkistä kokoonpanoa niin en mitenkään näe joukkueen parantuneen. Viime kaudeksi Chiarelli teki mielestäni hyvää työtä ja hankki oikeita NHL-pelaajia riittävästi. Tuolloin oli mahdollista esimerkiksi laittaa Puljujärvi alas tai loukkaantumisten sattuessa olisi ollut vielä reservissä kavereita. Tällä hetkellä tilanne ei ole tuo. Mutta tietenkin tästä hetkestä on matkaa kauden alkamiseen vielä riittävästi.
  Tietenkin odotusarvo on, että Slepyshev, Puljujärvi, Caggiula ja Khaira tekevät maaleja ja kehittyvät paremmiksi pelaajiksi. Samalla lailla on vuosien carrella toivottu monta kertaa aiempien GM:ien alaisuudessa. Osa pelaajista kehittyy joka kausi, osa pysyy samalla tasolla ja osalle tulee heikko kausi.

  Omasta mielestäni joukkueessa ei tällä hetkellä ole riittävästi oikeita ("varmoja") NHL-pelaajia. Viime kaudella oli. Mutta tosiaan aikaa on.

  EDIT: Plussaa Chiarellille kuitenkin siitä ettei maksanut kenellekään UFA:lle mottipäistä summaa. Tai siis muille kuin Russellille.
  Toisaalta alkavalla kaudella pitäisi käyttää rahaa kattoon asti. Nyt olisi sellainen vajaa kymmenen miljoonaa ylimääräistä löysää jota ei vuoden päästä ole.
   
 12. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Niin tuohan oli niinpäin, ettei Keegan halunnut Oilersin varaavan häntä. Ja kaveri on kuitenkin aika pätevä farmipakki, se vain se viimeinen potku puuttuu että pärjäisi NHL:ssä, nythän siis ladattiin tuo farmi täyteen, jotta sielläkin edes kerrankin pärjättäisi.
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Muistan kyllä katseleeni jonkun haastattelun jossa pappa-Kevin sanoi että halusivat että poika luo omaa uraansa muualla. Jäi mieleen kun saman vuoden 2011 draftissa varattiin Alexander Ruuttu siihen organisaatioon jossa pappa Chrisu oli duunissa. Tosin Chrisuhan ei hirveesti tosta tykännyt ja vaihtoi draftin jälkeen sitten organisaatiota.
   
 14. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Niin nimenomaan Keeganin omasta toiveesta.

  Mutta sitten siihen tärkeimpään, eli keskiviikkona presseri McDavidin uuden sopimuksen kunniaksi. Tosin Stauffer spekuloi Oilersnow:ssa, että saattaa olla muutakin kuin pelkästään tuo. Itse pahoin pelkään, että se muu on sitten Draisaitlin $9mil+ sopimus.
   
 15. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo, Dreger näytti uumoilevan, että kaikki alle 9 miljoonan olisi yllätys. Jos tilanne on tuo, niin sitten itse olisin siltasopimuksen kannalla. Toki sekin voi kostautua, mutta onhan tuossa älytön riski lähteä maksamaan kaverille 9M$ tai enemmän sen perusteella, että pelasi vahvasti 13 ottelua pudotuspelejä. Tai no, kahdessa pudotuspeliottelussa teki yhteensä yhdeksän pistettä ja lopuissa 11 ottelussa yhteensä seitsemän. Mutta joka tapauksessa hyvät pudotuspelit enkä sitä lähde kiistämään. Mutta ennen isoa sopimusta mielellään vähän enemmän näyttöjä siitä, että pystyy kantamaan omaa ketjuaan.

  Toisaalta se mistä Chiarellissa tykkään on, että hän kyllä hankkiutuu kenestä tahansa pelaajasta ilmeisen rivakasti eroon jos suorittaminen ei ole riittävällä tasolla tai naama ei miellytä. Eli kaipa hän sitten Draisaitlinkin isosta sopimuksesta jotenkin onnistuisi luovimaan eroon jos ei tule tulosta. Toki siinä eroon pääsemisessä alkaisi olemaan enemmän haastetta jos caphit pyörisi yli yhdeksässä miljoonassa.
   
 16. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Itse olen edelleen sillä kannalla, että lihoiksi jos oikeasti AAV alkaa 9:llä, vaikka pidän Draista paljon, mutta tosiaan Chia ja McLellan taas arvostavat kaveria myös todella paljon. Mutta sitten kun nuo esimerkikksi Tarasenko ja Kuznetsov saavat sen 7,5 ja 7,8 niin en nyt kauhean tyytyväinen ainakaan tällä hetkellä 9 olisi. Ja tosiaan jos vain se oman ketjun kantaminen noilla tehoilla olisi tuottanut tuollaista tulosta niin sitten ei olisi ongelmaa tuon summan suhteen.

  Tuostahan oli jo jossain mainintaa niin Mäkki haki sitä 5 vuotista ja 11 miljoonan pahvia kun taas Draisaitl lähti suoraan liikenteeseen tuolla 8 vuotisella 9 miljoonaan, jos nyt sitten kävisi tuuri että pelaajien sopparit menisivät päälaelleen aloituspyyntöihin nähden ja McDavid saa sen isomman pidemmällä pahvilla ja Draisaitl pienemmän lyhyellä pahvilla niin olisin todella tyytyväinen sopimuksiin.
   
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Scott Howsonista tehty VP Of Player Development. Jotenkin tästä liikkeestä ei nyt niin hyvät fiilikset ole, Howson on aina onnistunut sössimään kaikessa mitä on saanut aikaan.
   
 18. M.88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers, Pepo HC, Saipa
  En kyllä näe tuota Draisaitlin tilannetta ihan noin mustavalkoisesti, se olisi turhankin Oilersmaista hankkiutua nuoresta pelaajasta eroon nappikauden jälkeen.

  Elättelin kauden jälkeen sellaista toivetta että uusi sopimus olisi kolme-neljä vuotta ja noin 7,5 miljoonaa per vuosi. Jos on enemmän liksaa ja vuosia, niin tietenkin riski on paljon suurempi, koska ei ole ollut itse se ketjun johtava pelaaja. Ja jos ei onnistu ikinä olemaan, niin onneksi on näyttöä siitä että on kemiaa McDavidin kanssa.
  Ja tuohon sopimuksen suuruuteen, Chiarellin on tehtävä sopimus myös siltä kantilta katsottuna, että sieltä voi tulla offer sheet. Eli alihintaista sopimusta tuskin olisi edes mahdollista tehdä.

  Tässä ketjussa ei tainnut olla vielä mainintaa Brad Malonen sopimuksesta. Kaksi vuotta, ja tuo kokemusta Bakersfieldiin, ja saattaa saada muutaman pelin ylhäälläkin. Linkkiä vielä alle.

  Oilers sign Malone | NHL.com
   
  Viimeksi muokattu: 05.07.2017 klo 23.09
 19. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ilmeisesti McDavidin sopimus tulee olemaan aiemmin raportoitua maltillisempi ainakin caphitiltään. Massiivinen sopimus sieltä on kuitenkin tulossa.
   
 20. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Noin 12.25 x 8 sieltä ilmeisesti tulossa. McDavid ei ollut tykännyt 13.25 summasta, liian iso.
  "Original deal was expected to be $13.25M but hearing McDavid wasn't comfortable with the number and may have insisted on lowering it..."
   
 21. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Ihan tyytyväinen pitää olla tuohon McDavidin sopimukseen. Suurin cap hit kaikista pelaajista, niin kuin tuon tason kaverilla pitää ollakin. Toivottavasti Draisaitl antaa myös siimaa, ja joku 7mil/4v sieltä napsahtaa ja katsellaan sen jälkeen sitä yhdeksän miljoonan sopparia. Ja ei loppujen lopuksi Draisaitlia ole mitään järkeä myydä missään tapauksessa, koska se olisi taas valtavaa takapakkia Oilersille. Ja sitähän tässä tehtiin McDavidin varaukseen asti vuodesta toiseen. Itse ainakin sain tuosta tarpeekseni, ja kiva katsella joskus menestyvää joukkuetta ja playoff-kiekkoa. McDavid ja Draisaitl tulevat olemaan kuitenkin Oilersin tärkeimmät palaset vuosikausiksi eteenpäin.
   
 22. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  100 miljoonaa sopivan pyöreä summa.
   
 23. Prof. Puck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ***HIFK*** & Norristolainen
  Olisi kyllä kiva tietää mitä nämä parhaat pelaajat tienaavat tuon päälle mainos- ja muilla tuloilla? Kova on McDavidin sopimus mutta ei missään tapauksessa liian kova. Muutaman vuoden sisällä liigan paras pelaaja. Vielä antaisin pienen edgen Crosbylle. Käytännössä OIlersin oli pakko maksaa mitä mies pyysi ja ilmeisesti mies/poika ei ollut vedättämässä kaikkia löysiä pois. Alkaa arvostus tätä jantteria kohtaan kasvaa kohisten. Hienoa että mies myös sitoutui OIlersiin, vaikka porukat täälläkin spekuloivat pettymyksen ilmeellä hänen tullessaan varatuksi OIlersiin ja vaikkei Edmontonissa varsinaisesti shortsi-kelit olekaan läpi vuoden...

  Vielä Draisat sopimuksella mallia 4x7.5 miljoonaa sisään ja hyvin on OIlersin pullat uunissa tulevaisuutta silmälläpitäen. Tyhmä on mies jos ei tuohon suostu. Ei pelkästään se raha (siis vaikka jostain muualta saisikin millin per vuosi enemmän, vaan mikä mahdollisuus olla kulmakivi uutta nousevaa Oilers dynastiaa. Jari Kurri edition 2.0 :-)
   
 24. ijuka Jäsen

  Näemmä joko Jagr tai Jokinen Oilersiin.

  Jokista on kauheasti ainakin puheltu joten se lienee todennäköisempi. Järkevämmältä vaikuttaa myös. Jos on halpa niin voi olla oikeanlainen vahvistus.
   
 25. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo, kovasti näyttävät tuota Jokista huhuilevan Oilersiin. Vaikka nyt ei olekaan mikään ihan suosikkipelaajani, niin kuitenkin olisi juuri sellainen liike jota kaipaan. Eli ihan oikea ja kokenut NHL-pelaaja. On urallaan nähnyt ja kokenut kaikenlaisia tilanteita eli tuskin juuri hetkauttaa vaikka tulisi kuivempi kausi tai vaikka istuisi katsomossa. Eli olisi sellainen sopiva täytekaveri joka asettaisi vähän rimaa näille junnuille. Ja se joka onnistuu paremmin on sitten kokoonpanossa. Eikä ole pakko peluuttaa niitä junnuja jos ei homma toimi.
  Täyttäisi siis sen Pouliotin paikan kokoonpanossa... pelasi viime kaudella alivoimaakin ottelua kohti täsmälleen yhtä paljon kuin Pouliot. Tosin sitä en jaksa katsoa millaisilla tuloksilla. Toisaalta en sitten tiedä mitä etua tulisi vaihtaa Pouliot Jokiseen, mutta jos Pouliot ei valmennuksen näkemyksen mukaan sopinut joukkueeseen, niin ehkä siksi. Kunhan on lyhyt ja halpa sopimus, niin itselleni kelpaisi.

  EDIT: Ja sen Draisaitlinhan piti olla tällä hetkellä ykkösprioriteetti, mutta lienevät neuvottelut sellaisessa vaiheessa, että ihan hyvä jos vähän vaikka keskittyvät muunkin joukkueen parantamiseen.