Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Vakava ja vakava. RNH on 5-6 viikkoa poissa peleistä, joten maaliskuussa lienee pelikunnossa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.01.2018 klo 22.35
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Jep, siinä mielessä on toki vakava että tulee huilia. Mutta todennäköisesti kuitenkin sellainen vamma mistä ei jää pidempiaikaista vaikutusta tai haittaa. Kuten olisi voinut olkapäävammasta tai aivotärähdyksestä tulla.
   
 3. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Tästä tuli mieleen The Athleticin varsin hyvä juttu Kanadalaisten joukkueiden prospect-osaston tilasta. Edmonton oli siinä selvästi heikoin niin kärjen kuin laajuudenkin osalta. Toki tuo tilanne on täälläkin tunnistettu, mutta kyllähän tuo aika heikolta näyttää tuonkin analyysin perusteella.

  Mutta jottei tilanne olisi ihan surkea niin Yamamoto on mielestäni pelannut U20-kisojen jälkeen selvästi kauden parasta kiekkoa. Neljässä pelissä on jokaisessa tehnyt vähintään kaksi pinnaa ja maalihanatkin on taas auenneet. Yamamoto teki kauden 12 ensimmäiseen peliin yhden maalin (+9 syöttöä) ja nyt viimeiseen viiteen peliin on tullut 4+7. Yamamoto on varsin mielenkiintoinen prospecti ja onkin mielestäni lähellä muita Kanadan joukkueiden ykkösprospecteja vaikka tulikin rankatuksi 6/7 sijalle jättäen vain Poehlingin taakseen.
   
 4. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  No on varmasti heikoin, mutta tarkoitin tuolla sitä, että potentiaalisimpia nimiä esim. Benson, Bear, Jones, Marino, Wells, Räsänen, Samorukov, Safin ja Maximov ovat kuin aikaisempina vuosina varatut aidan muirit, evan campbellit ja jeremie blainit. Paljon on vielä tekemistä, mutta näyttäähän tuo jo nyt paremmalta mitä aikaisemmin.
   
 5. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Canucks kaatui 5-2 Puljujärven toimiessa voiton pääarkkitehtinä. Kolmen pisteen ilta ja Draisaitlin kanssa tuntui yhteinen sävel löytyvän välittömästi. Paul Coffey on liittymässä Oilersin organisaatioon, toimenkuva on vielä vähän epäselvä. Oilers pitää tänään lehdistötilaisuuden asian tiimoilta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2018 klo 13.00
 6. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Paul Coffeyn liittyminen Oilersin organisaatioon julkistettiin virallisesti. Coffeyn toimenkuva on "Skills Development Coach", eli hän tulee työskentelemään Oilersin NHL-joukkueen sekä prospectien parissa.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2018 klo 20.00
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Viikonloppuna ei ehtinyt peliä katsomaan, mutta hieno homma, että pitkästä aikaa Puljujärvelle tuli onnistumisia ja monen arvion mukaan paras pelinsä tähän mennessä. Ehkäpä tuo ketju pidetään kasassa vielä seuraavakin peli. Jos homma jatkuu samaan tapaan, niin sitten vain pitäisi löytää ykköseenkin laituri tai pari. Jos sitä RNH:ta kokeilisi lopultakin ihan kunnolla siinä ykkösen laidassa. Mutta toisaalta ehkä parempi nyt ensin katsoa pysyykö tuo Lucic-Draisaitl-Puljujärvikään kasassa.

  Aika jännä tuo Coffey. Itseäni ei niinkään ole haitannut tuo Old Boys Club-meininki, mutta toisaalta sitä monet silloin Nicholsonin ja Chiarellin tullessa tuulettelivat että siitä päästään eroon. Vaikka todellisuudessa nyt organisaatiossa taitaa olla virallisessa tai puolivirallisessa asemassa enemmän 80-luvun pelaajia kuin koskaan. Tai no ehkä silloin kun Huddy ja Buchberger valmensivat oli yhtä paljon, mutta tällä hetkellä nuo vanhat starat ovat enemmänkin management-puolella.
  Ja Coffeyn osaamisesta en tiedä mitään. Varmasti entisenä huippupelaajana on vinkki tai pari kerrottavana nykyisillekin kavereille. Mutta valmennuskokemustahan hänellä ei kai ole ainakaan mitenkään merkittävästi. Jos ihan puhtaasti etsittiin parasta miestä auttamaan puolustajien valmentamisessa ja kehittämisessä, niin en sitten tiedä valittaisiinko siihen hommaan Paul Coffey ellei hän olisi pelannut Oilersissa? Tai olisiko hänen nimensä tullut edes esille. Ja jos Chiarelli olisi valitsemassa tällaiseen rooliin henkilöä, niin valitsisiko hän Coffeyn ilman pientä ohjausta ylempää.
  Mutta eipä siinä. Hieno homma, että perinteet merkitsevät ja pidetään vanhat tähtipelaajatkin leivänsyrjässä kiinni.

  EDIT: Condorsissa aika jännästi tosiaan Brossoit pelasi viisi peliä putkeen ja niissä tuloksena kolme voittoa (kaikki jatkoilla), yksi tappio varsinaisella peliajalla ja yksi tappio jatkoajalla. Ellis ja Pasquale vuorottelivat kakkosena. Nyt sitten viiden peräkkäisen startin jälkeen oli lauantaina Brossoitin vuoro istua katsomossa kun Ellis aloitti Chicagossa. Tuloksena 6-1 tappio ja vaikken Ellisin osallisuudesta tappioon tiedäkään (noilla numeroilla veskari tuskin on suurin tai ainoa syyllinen), niin ei se nyt ihan putkeen mennyt. Toisaalta ei Ellis koko kaudella ole ihan hirveän vahvasti kai pelannut.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 10.27
 8. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Tosiaan vielä on matkaa siihen, että nämä kaverit NHL:ssä pelaavat. Ja helposti unohtuu se miten nämä aiemmat varaukset ovat pelanneet silloin varausten aikoihin tai niiden jälkeenkin. Toki Muir, Campbell ja Blain varmaankin varattiin lähinnä ison koon perusteella ja toiveena oli että olisivat pelaajinakin kehittyneet. Toisaalta noilla kierroksilla ei ihan helposti kokonaisvaltaisesti hyviä pelaajia löydy.

  Mutta vaikkapa Muir. Pelasi varauksen jälkeisen kauden USHL:ssä 54 peliä tehoin 14+27=41. Räsänen pelasi varauksen jälkeisen kauden USHL:ssä 38 peliä 7+18=25. Toki pisteet eivät kerro kaikkea ja Muir ei hirveästi enempää peliä kohti ole pisteitä tehnyt mutta on kuitenkin ollut edellä. Seuraavalla kaudellaan Muir pelasi NCAA:ssa 36 peliä tehoin 6+9=15. Räsänen on pelaamassa toisella varauksen jälkeisellä kaudellaan NCAA:ssa ja kasassa 18 pelissä pisteet 3+7=10. Eli Räsänen on ollut puolestaan tehokkaampi muttei ihan hirveän paljoa. Pisteissäkin tietenkin joukkueiden ja sarjojen tasot vaikuttavat. Molemmat ovat kuitenkin tällä ensimmäisellä NCAA-kaudellaan olleet oman joukkueensa pistepörssissä siellä kymmenennen sijan paikkeilla.
  Tulokaskausi uudessa sarjassa on tietenkin aina myös opettelua ja saattaa vaikuttaa tuloksiin. Muirilla tuon ensimmäisen NCAA-kauden jälkeen ei sitten oikein ole tapahtunutkaan kehitystä vaan jäi junnaamaan aikalailla samalle tasolle. Ja taisi olla jotain loukkaantumisiakin.

  Ja vielä jos vertailuun ottaa vaikkapa nyt alemmissa ketjuissa pelaavan Jujhar Khairan, niin hänhän pelasi heti varauksen jälkeisellä kaudellaan NCAA:ssa 37 peliä pistein 6+19=25. Hän siis tuolla ensimmäisellä ja ainoalla NCAA-kaudellaan oli vuoden nuorempi kuin Räsänen tai Muir. Tai vaikkapa Caggiulan, joka ensimmäisellä NCAA-kaudellaan (18-vuotiaana kuten Khairakin) pelasi 39 peliä pistein 8+8=16, mutta sen jälkeen tasaisesti paransi pistesaalistaan jokaisella kaudella kunnes neljäntenä vuonna 39 pelissä pisteet 25+26=51 ja sen jälkeen sopimus Oilersin kanssa ja suoraan NHL:ään. Muirilla puolestaan neljännellä NCAA-kaudellaan tällä hetkellä 19 pelin jälkeen kasassa 2+7=9.

  Eli tässä pointtina vain se, että eipä se Muirillakaan aikanaan näyttänyt sen huonommalta kuin Räsäsellä tällä hetkellä juuri tuossa vaiheessa. Mutta avain onkin siinä, että mitä Räsänen tai ylipäänsä nämä muut mainitut kaverit tekeävät tulevina vuosina. Toivottavasti suunta on ylöspäin. Khaira siirtyi heti WHL:ään tekemään tuhojaan ja siitä AHL:ään. Caggiula jatkoi NCAA:ssa ja paransi joka vuosi. Mutta suurempi osa on niitä kavereita jotka eivät koskaan nouse NHL-tasolle.

  EDIT: Ja se piti vielä korostaa, että Caggiula ja Khaira ovat siis saman ikäisiä ja pelasivat ensimmäiset NCAA-kautensa samana vuonna. Ja molemmat pelaavat tällä hetkellä NHL:ssä, mutta aivan eri polkuja pitkin edenneinä.

  Niin ja noista pakeista (Bear, Mantha, Jones) jos laittaa, niin hehän ovat tällä hetkellä jo sitten lähempnä NHL:ää ja pelaavat AHL:ssä. Lowetide vertasi tätä kolmikkoa jokin aika sitten kymmenen vuoden takaiseen tilanteeseen jolloin Taylor Chorney, Cody Wild ja Jeff Petry olivat putkessa ja näiden välillä oli kilpailu paikasta auringossa. Oli oikeastaan aika selvää silloinkin, että kaikki kolme eivät ainakaan Oilersissa tule uraa tekemään. Ja lopultahan kävi niin, että Petry teki uran Oilersissa ja muutenkin NHL-tasolla. Chorney teki ja tekee uraa vähän alemmalla tasolla (tai no jos ei alemmalla tasolla niin pidemmän kaavan mukaan noussut NHL:ään) NHL:ssä ja vaikka pelasi Oilersissakin, niin ei niin merkittävässä roolissa kuin Petry. Ja sitten Wild ei lopulta koskaan noussut NHL-tasolle asti.
   
  Viimeksi muokattu: 22.01.2018 klo 12.21
 9. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiarelli kertoi Coffeyn pestaamisen olleen hänen ja McLellanin yhteinen päätös. Pistää silti vähän miettimään, paljonko esim. Wayne Gretzkyllä oli asiaan vaikutusta. Oli siellä muitakin vaihtoehtoja kartoitettu, mutta Coffey oli tuntunut parhaalta optiolta kehittämään seuran pakkiprospecteja. Penkin taakse mies ei hyppää, vaan toimii organisaation sisällä neuvonantajana. Ei tuo nyt niin huonolta kuulosta, kyllähän Coffeyn meriitit pelaajauralla olivat kiistattomat ja varmasti Oilersin nuoriso-osasto legendan läsnäolosta hyötyy.
   
 10. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo en sano ettäkö olisi huono päätös. Mutta vaikka Chiarelli ja McLellan sanoisivat mitä, niin en henkilökohtaisesti usko Coffeyn edes olevan ehdolla tuohon toimeen elleivät vanhat pelikaverit olisi mukana johtoportaassa. Tai tuntuu aikamoiselta sattumalta, että 31 NHL-joukkueesta juuri Oilersin Chiarelli ja McLellan keksivät pyytää Coffeyn mukaan remmiin. Ja toisaalta, että hän olisi ollut kaikista kandidaateista pätevin. Tietenkin ehkä kaikki muut vanhat huippupakit on jo palkattu muihin organisaatioihin.
  Omasta mielestäni tosiaan hieno juttu että organisaation vanhoja staroja arvostetaan ja pidetään mukana edelleen.
   
 11. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  No näinhän se on, mutta oma muistikuva on se, ettei hirveästi riemusta hypitty kun näitä muireja varailtiin. Ja oli pakko kaivaa esiin vanhat kausiketjut täältä, ja osuin ihan oikeaan. Siellä on esimerkiksi vuoden 2013 draftin jälkianalyyseissa sivuutettu 4-6. kierroksilla varattu nelikko Muir, Platzer, Campbell & Betker täysin, on jo silloin arveltu ettei näistä kannata mitään odottaa. Sen sijaan 2015 draftin jälkeen on pidetty 4-6. kierroksilla varattua kolmikkoa Jones, Bear & Marino ihan potentiaalisina kavereina. Pelaajat voivat totta kai etenkin juniorina olla lähes samaa tasoa, mutta toinen asia on, löytyykö sieltä potentiaalia ollenkaan sinne korkeimmalle huipulle. Ja jos tässä on nyt esillä Aidan Muir (4. kierros) ja Aapeli Räsänen (6. kierros), sanoisin, että sokeakin näkee Räsäsessä enemmän potentiaalia mitä Muirissa. Jos varausten aikaan. Mutta toisaalta olen nähnyt Räsäseltä ~20 peliä ja Muirilta en yhtään, joten ollaan aika paljon tilastotietojen ja skouttiraporttien varassa.
   
 12. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo, no Muir oli tosiaan esimerkiksi Central Scoutingin loppurankingissa Pohjois-Amerikkalaisista sijalla 108 ja Oilers varasi hänet tuosta porukasta numerolla 91 eli etupeltoon tosiaan meni. Mutta toisaalta ymmärrän silloisen ajatuksenjuoksun siitä, että varasivat isokokoisen ja ilmeisesti varsin hyvin luistelevan pelaajan. Ja ensimmäiseltä development campilta tuli ihan positiivisia arvioita.
  Räsänen taas oli rankattu aika korkeallekin ja valui syystä tai toisesta kuudennelle kierrokselle asti.
  Platzerhan taas oli itseasiassa aika kohtuullisen hyväkin lupaus jossain vaiheessa. Vertailtiin Brodziakiin jossain kohtaa ja junnuissa hyviä pisteitäkin. AHL:ssä sitten tehot katosivat ja vähän jumittui sille tasolle. ECHL:ssä taas pystyy tekemään pisteitäkin.

  Mutta pointtini ei oikeastaan ollut siinä, että onko Muir tai Räsänen parempi tai onko heidän potentiaalinsa näkyvissä jo varattaessa tai oliko Platzer tai joku muu hyvä valinta. Vaan ennemminkin siinä, ettei näistä kaksi tai kolme vuotta aiemmin varatuista vielä kovin monesta tiedä yhtään mihin ovat menossa.
  2015 varatuista McDavid tietenkin on ihan selkeä tapaus. Lisäksi Jones ja Bear ovat myös ammattilaisina ja pelaamassa varsin vaihtelevaa tulokaskautta AHL:ssä. Marino on vielä junioreissa. Kaksi muuta eli Svoboda ja Paigin voidaankin jo ruksia listalta yli. (Tällä hetkellä veikkaisin, että 2015 Oilersin varaamista pelaajista kaksi tulee pelaamaan yli 100 NHL-ottelua.)
  2016 varatuista jälleen Puljujärvi on tietenkin ammattilainen. Loput pelaavat joko junioreissa tai Euroopassa. Luonnollisesti siellä on vielä monta kaveria, joilla on ihan hyvät mahdollisuudet NHL:ään. Benson ehkä tällä hetkellä suurimpien odotusten kantajana. Mutta seuraava vaihe useimmille on sitten se ammattilaiseksi siirtyminen. Se on jo kova askel ja yleensä siinä kohtaa putoaa osa pois. Sitten pitäisi saada otettua ensin se paikka AHL:ssä ja sen jälkeen sieltä taas enintään pari kolme kaveria jalostuu ihan NHL-tasolle asti.
  2017 osastosta kaikki ovat tietenkin vielä junnuissa vaikka Yamamoto kävikin vähän kokeilemassa. Eli ei heistä sen enempää.

  Eli vaikka tällä hetkellä näyttää siltä, että nämä uusimmat ikäluokat näyttävät hyviltä tai paremmilta kuin aiemmat, niin muutaman vuoden päästähän sen vasta näkee. Mutta kyllähän toisaalta tuo Condorsin tilanne tällä hetkellä prospectien suhteen on niin heikko, että ei kai siitä ole suunta kuin ylöspäin. Ja siis nimenomaan hyökkääjien osalta. Muutama nuori puolustajahan siellä on ehkä tuloillaan, mutten keksi yhtään sellaista hyökkääjäprospectia tämänhetkisestä Condorsista, jonka uskoisin tekevän NHL-uran.
   
 13. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Kello herätti siinä vaiheessa kun oli kaksi erää pelattu ja tilanteen kun kurkkasi, niin en jaksanut alkaa katsomaan kolmatta vaan mieluummin lähdin töihin. Eli ei käsitystä mitä siellä on tapahtunut. Kaiketi kuitenkin aika normaali peli. Ainakin viidestä viimeisestä kotipelistä kolme on päättynyt 5-0 tappioon.
  Eikä se Sabresillakaan ihan putkeen mennyt. Jostain syystä eivät neljännellä ylivoimallaan tehneet maalia eli on sielläkin katseltava videoita tarkkaan.

  Mutta joo, olihan siinä taas ihan nättejä ylivoimamaaleja vastustajalta. Sitten lisäksi 2-1 hyökkäyksestä yksi, jossa tuttuun tapaan puolustaja ei saanut syöttöä poikki. Ja vielä maalin edestä toinen Oilers-klassikko eli näennäisesti kovasti puolustetaan, mutta vastustajan maila vapaana.

  Twitterissä Fuhr kommentoi Oilersin alivoimamuodostelman toimimattomuutta ja vielä vastaili aiheesta hänelle esitettyihin kommentteihinkin. Mahtaakohan Fuhr tehdä muuta kuin pelailla golfia? Ainakin valtaosa twiiteistä tuntuu mutulla liittyvän siihen. Mutta jos ei ole kiireisempää tehtävää niin Oilersin toimistolta varmaan löytyisi hommia.
   
 14. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Se on ihan sama, mitä pelaajat haastattelussa sanovat Oilersin pudotuspelihaaveista ja siitä onko kausi ohi. Jos liigan huonoimmalta joukkueelta tulee 5-0 turpaan, ei edes ansaitse pudotuspelipaikkaa. Miten tuo alivoima voi olla kotikaukalossa noin järkyttävän huono?

  Yleensä tällaisen tuloksen jälkeen joku on saanut kenkää. Saa nähdä miten nyt käy.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2018 klo 13.38
 15. Imagined Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
  Lainaus:
  Joo kyllä se nyt olisi nousun pitänyt alkaa jos joskus. Ei vaan riitä.. Joukkueen henkinen selkäranka napsahtaa todella helposti. En tiedä onko surkeat erikoistilanteet syy vai seuraus, mutta jotain muutoksia olisi pitänyt jo tapahtua mutta viimeistään nyt.
   
 16. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No nyt oli sekoitettu harjoituksissa:
  Caggiula-McDavid-Slepyshev
  Maroon-Strome-Kassian
  Cammalleri-Draisaitl-Pakarinen
  Lucic/Khaira-Letestu-Puljujarvi

  Tuskin noilla pelataan. Mutta mitä nyt eilisestä luki niin Slepyshev oli ollut hyvä. Ja Lucic umpisurkea. Eli he toisaalta tuossa ehkä sen mukaisilla paikoilla. Puljujärvi mokasi yhden maalin (ehkä varsin ratkaisevan) joten voi olla näpäytys siitä. Ja no, loput sitten ripoteltu tyhjiin kohtiin. Mutta joo saapa nähdä.

  EDIT: Wilkinsin versiossa Lucic olikin vuorotellut Cammallerin kanssa Draisaitlin rinnalla. Ja ketjujen järjestyshän voi olla mikä tahansa kun on neljä kolmosketjua.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2018 klo 21.56
 17. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  En kyllä nyt oikein näe järkeä varsinkaan tuossa ykkösessä. En millään usko, että Oilers lähtee noilla ketjuilla Flamesia vastaan.
   
 18. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Kohta on Pulju taas poppareilla.
   
 19. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Historiallisesti Oilers voitti pelin sekä jatkoajalla että rankkareilla. Siihen hylättyyn maaliin en osaa ottaa kantaa sen osalta että menikö sääntöjen mukaan oikein vai ei. Todennäköisesti meni oikein kun tuomarit niin päättivät. Mutta omasta mielestäni oli aika normaali tilanne jääkiekko-ottelussa. Mutta samapa tuo kun yllättäen rankkarit kuitenkin hoitivat. McDavid oman maalinsa jälkeen kyseli tuomarilta, että pitäisikö käydä katsomassa videolta. Ja siitä luonnollisesti 10 minuutin "Abuse of officials" jäähy. (EDIT: Saattaa tulla muuten vielä lisääkin kakkua jos Twitterin sääntötulkitsijat ovat oikeassa... mikä olisi omasta mielestäni oikeastaan aika hauskaa.)

  Ketjut oli tosiaan vedetty ihan hatusta:
  Cammalleri-McDavid-Draisaitl
  Maroon-Strome-Kassian
  Lucic-Khaira-Puljujärvi
  Caggiula/Slepyshev/Auvitu/McDavid

  Pelin aikana sitten tietysti Kassian lähti pihalle ja jotain muutakin muutosta nähtiin. Caggiula otti käytännössä Kassianin paikan ja Slepyshev pelasi välillä Cammallerin tilalla. Auvitu pelasi välillä pakkina ja välillä hyökkääjänä. Letestu oli ihan ansaitusti katsomossa ja Larsson puuttui henkilökohtaisesta syystä. Sekera periaatteessa pelasi koko pelin kun viimeinen vaihtonsa oli 55 minuutin paikkeilla, mutta koko ottelussa vain 14 vaihtoa ja alle yhdeksän minuuttia jääaikaa. Olisiko siellä jotain vammaa, koska ei se oikein penkitykseltäkään vaikuttanut.

  No mutta heti ottelun kolmannessa vaihdossa Lucic jatkoi siitä mihin edellisessä pelissä jäi eli lahjoitti kiekon vastustajalle. Siitä muutama syöttö ja kiekko ensimmäisen kerran maalissa. Lucic on alkanut saada enenevässä määrin faneiltakin huomiota ja päässyt buuausten kohteeksi. Toisaalta ihan ymmärrettävää hänen sopimuksensa, henkiklökohtaisten esitysten ja koko joukkueen rämpimisen takia. Mutta toisaalta ei se taas helpota vapaiden agenttien saamista kaupunkiin jos noin kohdellaan. Ennemmin pitäisi buuata GM:lle tai valmentajalle kuin yksittäisille pelaajille mutta tietenkin se on vähän vaikeampaa.

  Davidsonilta iso peli ja tarkoituksena oli ilmeisesti osoittaa että hänen paikkansa on kokoonpanossa eikä katsomossa. Siis muutenkin hyvä peli kuin nuo kaksi maalia. Toisaalta esimerkiksi Benningillä on isoja vaikeuksia. Nytkin kolmannen maalin voi ottaa pitkälti omaan piikkiinsä aikailtuaan kiekon kanssa.
  Stromelle pitkästä aikaa pisteitä kun oli syöttämässä kumpaakin Davidsonin maalia. Ja tosiaan jatkoilla vielä teki sen hylätyn.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2018 klo 09.10
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Olihan se vähän parempi esitys kuin Sabresia vastaan nähty mahalasku. Puljulle syöttöpinna tuohon Davidsonin avausmaaliin. Jesse toisaalta sitten katseli Flamesin tasoitusta aitiopaikalta menetettyään kiekon omalla alueella. Davidsonin ollessa jäällä Oilers ei päästänyt maaliakaan alivoimalla. Aika olemattomin perustein hylättiin tuo Stromen jatkoaikamaali.
   
 21. White Wolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  AC/DC
  Lainaus:
  Meinaatko siis Calgaryn 3-3 tasoitusmaalia?

  Eihän se Pulju sitä keikkoa menettänyt vaan pakki jolle jätti kiekon. Pakki (nro 83 - Benning) sitte hautoi itsensä päätyyn kiinni ja kiekko vietiin.
  Siitä clip-clap ja maali

  En hirveästi laittas Puljun syyksi tuota, vaikka olisi ehkä voinut jotain tehdä paremminkin tuossa.
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Joo itsekin kolmannen laittaisin pääasiassa Benningin piikkiin. Jäi aikailemaan kiekon kanssa.
  Ekassa Puljujärvi oli enemmän osallisena. Toki sekin lähti Lucicin käsittämättömästä kiekonmenetyksestä. Miehellä kiekko täysin hallussa ja hyvin tilaa omalla alueella mutta jotenkin pystyi antamaan sen Flamesin pakille. Mutta siinä Puljujärvellä olisi ollut tilaisuus vielä estää se viimeinen syöttö ja siten paikata Lucicin kämmi.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Lainaus:
  Tuo sama on ihmetyttänyt myös täällä. Ylipäätään Oilersin asennoituminen kotipeleihin on ollut välillä ihan ihmeellistä. Ei oikein ikinä tiedä, että millä asenteella tulevat jäälle. Connor McDavid totesi Sabres-pelin jälkeen, että jos tietäisivät mikä tuon aiheuttaa niin olisivat jo puuttuneet asiaan. Vähän olen kyllä välillä miettinyt, että onkohan pelaajien ja valmentajien välinen luottamus kunnossa,

  Oilers aloittaa ensi kauden Euroopassa, joukkue pelaa ainakin Saksassa yhden harjoituspelin ja ilmeisesti kohtaa Devilsin runkosarjan avauksessa Ruotsissa.. Elliotte Friedman Twitterissä: "NJ will play exhibition game in Switzerland; EDM in Germany. Teams in consideration for China are BOS & CAL… "
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2018 klo 20.54
 25. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  HFBoardsilla pyörii jotain huhua, että Larsson olisi lähtenyt takaisin Ruotsiin perhesyiden takia. Olisi ihan hyvä jos asiasta tulisi virallista infoa Oilersin taholta, ettei tarvitsisi olla huhupuheiden varassa.