Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana oiler99, 12.05.2017 klo 22.41.

 1. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Ei kai tässä seurannassa enää ole edes mitään järkeä, mutta jatkan nyt kuitenkin kun aloitin:
  pelit 1-5: 1-4-0, 2 pistettä, 0,4p/g
  pelit 6-10: 2-2-1, 5 pistettä, 1,0p/g
  pelit 11-15: 3-2-0, 6 pistettä, 1,2p/g
  pelit 16-20: 1-3-1, 3 pistettä, 0,6p/g
  pelit 21-25: 3-2-0, 6 pistettä, 1,2p/g
  pelit 26-30: 2-3-0, 4 pistettä, 0,8p/g
  pelit 31-35: 4-1-0, 8 pistettä, 1,6p/g
  pelit 36-40: 1-3-1, 3 pistettä, 0,6p/g
  pelit 41-45: 2-3-0, 4 pistettä, 0,8p/g
  pelit 46-50: 3-1-1, 7 pistettä, 1,4p/g
  pelit 51-55: 1-4-0, 2 pistettä, 0,4p/g

  Eikä se 94 pistettä todennäköisesti edes riittäisi pudotuspeleihin, mutta jos nyt edelleen se pidetään tavoitteena niin matkaa siihen on 44 pistettä ja jäljellä on 27 ottelua eli 1,63 p/g lopuista riittäisi tuohon. Eli vaikkapa kevyt 20-3-4. Tai 22-5-0. Varmuuden vuoksi nyt kannattaisi vetää ensin 22 voittoa putkeen ja jos näyttää siltä ettei 94 pistettä riitä niin sitten vielä pari lisää. Joku kaksi tai kolme viimeistä peliä voisi olla sitten varaa hävitäkin.
   
 2. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Johtaja Nicholson kertoili haastattelussa, että on kovasti pettynyt ja että vastuu on koko joukkueella ja että tietyillä muutoksilla ensi kausi on parempi mutta paljon töitä on tehtävänä. Eli siinä nyt ei kai mitään erikoista.
  Sitten jatkoi että Oilersilla on kaupattavia "palasia" ja niitä tullaan käyttämään. Siinäkään ei kai mitään erikoista. Toki todennäköisesti tulevat kauppaamaan pelaajia joilla on ollut huono kausi ja jotka tulevat nostamaan tasoaan tai palaamaan vanhalle tasolleen. Mutta kuitenkin muutoksia on tulossa.

  Mutta sitten hän sanoi että puolustaja olisi hakusessa. Ja tätä en ihan ymmärrä. Tai no joo onhan siinä varmaan varaa parantaa kun ei oikein niitä ykkösparin miehiä ole. Mutta Nicholsonin palkkaamalla GM:llä on jo ollut vapaat kädet myydä ilmeisesti kenet tahansa ja mitä vuoroja tahansa ja joukkueesta edelleen puuttuu ykkösparin pakki. Ja jos se hankinta ei onnistunut Hallilla, ykköskierroksen vuorolla, Eberlellä ja kakkoskierroksen vuorolla joita laittoi eteenpäin, niin mitä sellaista Oilersilla on jolla saa sen puolustajan hankittua? Olisiko siihen Hallin kylkeen sitten kuitenkin pitänyt laittaa vaikka vähän vuoroja ja yrittää saada se vaadittava pakki. Vai oliko vain niin kiire päästä miehestä eroon ettei ihan ajatus kulkenut. Mutta se juna on mennyt jo eli nyt sitten pitäisi ilmeisesti keksiä joku uusi suunnitelma.

  No, mutta puolustuksessa tällä kaudella Klefbomilla on ollut melko heikko kausi. Välillä parempaa ja välillä huonompaa. Hänellä on kuitenkin ollut vammaa ja huhujen mukaan ei edelleenkään ole kunnossa. Toki tämä voi olla vain toiveajattelua koska kyllähän tässä kohtaa hänet jo olisi laitettu saikulle jos olisi rikki. Olisihan? No mutta hän kuitenkin lienee sitten se kaveri joka on ensimmäisenä lähdössä jos uutta pakkia on tulossa. Hänellä olisi hyvä sopimus ja todennäköisesti otteet tulevat taas paranemaan jatkossa. Eli ostajalla hyvä kohde. Myyjä todennäköisesti tulee häviämään.
  Larssonilla on ollut heikohko kausi. Sekä puolustuspäässä että hyökkäyspäässä. Toki hyökkäyssuunta ei hänen vahvuutensa olekaan. Lisäksi vähän vammaa ja isän kuolema ja ne selittävät osan kaudesta. Ei taatusti tulla myymään ja hyvä niin.
  Nurse on ollut positiivisin yllättäjä puolustuksessa ja kesällä uusi sopimus tulossa. Palkkakattotilanteen takia uskoisin jonkinlaiseen siltasopimukseen. Tuskin on myynnissä, mutta olisi toisaalta se kaveri joka on pelannut hyvän kauden ja voisi olla myyjälle hyvä valinta myyntikohteeksi.
  Russell on tehnyt sitä minkä osaa eli blokkaa laukauksia ja on hyvällä asenteella ja yrityksellä mukana. Puolustuspäässä toki myös virheitä ja jättää usein liikaa tilaa vastustajille. Ollut myös joukkueen tehokkain puolustaja vaikka kiekon kanssa ei mitenkään kummoinen olekaan. Ainakin avaussyöttöjen antaminen on yleensä todella vaikeaa. Viime kesänä GM sitoi itsensä neljäksi vuodeksi 4M$:n caphitilla varustettuun sopimukseen. Todennäköisesti ei edes ole harkinnassa, että olisivat myymässä. Ja NMC tekee myymisestä vielä vaikeampaakin.
  Sekeran loukkaantuminen viime keväänä pilasi häneltä koko tämän kauden. Ensin puolet kaudesta saikulla ja sitten varjo entisestä itsestään. Oli odotettavaa, että pelikuntoon pääseminen vie aikansa, mutta vaikeudet ovat olleet kyllä odottamattoman isoja. Hänelläkin toki NMC, mutta voisi olla oiva kohde myytäväksi. Toisaalta tässä tämä sama kuin Klefbomin kanssa eli huonon kauden jälkeen ostajalle hyvä kohde ja myyjälle huono. Todennäköisesti ehjän kesän jälkeen tulee olemaan ensi vuonna aivan eri tasolla kuin tänä vuonna.

  Eli tuossa oli viisi kaveri ja kuudentena sitten Benning/Davidson/Auvitu/Gryba tai joku muu. Mutta onko nyt odotettavaa että ilman muutoksia ensi kaudella Klefbom, Sekera ja Larsson tulisivat parantamaan peliään? Ja jos on, niin kannattaisiko kuitenkin pistää jäitä hattuun ja jatkaa tuolla porukalla. Omasta mielestäni kannattaisi. Tai sitten tietenkin jos markkinoilta vapautuu joku ihan oikea ykköspakki, niin sitten voi yrittää tarjota jotain kombinaatiota osastosta Klefbom, RNH, varausvuorot, Yamamoto, Benson tai muut prospectit vaihdossa ja oikeasti parantaa puolustusta. Mutta väkisin siihen ei omasta mielestäni kannata lähteä. Eikä ainakaan mitään sellaista puolivillaista ratkaisua, että taas hommaavat uuden kakkosparin pakin näiden edellisten jatkoksi.

  Enemmän odottaisin hankintalistalle laitahyökkääjää/-hyökkääjiä. Sellaista kaveria joka laittaa kiekkoa maaliin kun McDavid tai Draisaitl sitä hänelle syöttää. Tai monet ovat maalivahtitilanteestakin huolissaan, mutta toisaalta jos Talbotille saa hyvän kakkosveskarin antamaan vaihtoehtoja (en tiedä onko se Montoya), niin jatkaisin Talbotilla. Niin ja tietenkin jos alempiin ketjuihin löytyisi sellaisia kavereita jotka osaavat pelata alivoimaa niin sekin jo paljon auttaisi.
  Tärkeimpänä tietenkin valmennuspuolelle sellainen muutos että tuolla erikoistilannepelaamisella saadaan tehtyä jotain. Aivan anteeksitantamatonta, että koko kauden aikana ei saada ylivoima- eikä alivoimapeliä kuntoon.
   
 3. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Minua myös ihmetytti vähän tuo Nicholsonin kommentti puolustajan hankkimisesta. Samalla myös tulkitsin sen epäluottamuslauseeksi Chiarellin suuntaan, kun ei kahdessa vuodessa ole onnistunut sitä ykköspakkia seuraan hankkimaan. Joten saapa nähdä mitä runkosarjan päättymisen jälkeen tapahtuu.

  Sekera laitettiin IR:lle, joten pitempää saikkua lienee luvassa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.02.2018 klo 23.07
 4. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Vegasista oli tuomisina 4-1-tappio, ainoan maalin teki Draisaitl. Samalla Oilersin tappioputki venyi viiden ottelun mittaiseksi.
   
 5. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Ja huomenna 23.00 Arizona vastassa, jolla on mennyt viime aikoina hyvin. Turpaan luultavasti tulee, tosin alivoima saattaa toimia kun pelataan vieraissa. Pelejä en ole nyt seurannut, mutta Strome pelannut ilmeisesti hyvin sentterinä (ja josko saataisiin Ryan vs. Dylan huomenna kehiin?) ja Rishaug huhuili, että on mahdollista, että Maroonille ja Letestulle kirjoitetaan jatkot treidin sijaan. Eipä tuo haittaisikaan, kunhan maltilliset sopimukset tehdään ja Maroonillahan olisi nyt mahdollisuus rahastaa kunnolla ufana, joten pelkään pahinta että Chia lätkäisee jonkun 4 millin lapun tuolle kouraan (ja NTC:llä tietenkin). Letestun pitäisin ihan mielelläni.

  Katseet kohti deadlinea ja draftia. Enemmän kuin Dahlinia toivon Chiarellille kenkää.
   
 6. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  En ole minäkään pelejä katsonut, mutta eikö Strome ole pelannut viime pelit McDavidin laiturina? Tehoja ainakaan ole kauheasti tullut (5 ottelua 0+0, -4), mutta hyvä jos peli muuten sujuu. Tosin eiköhän tuolla pelipaikalla pitäisi vähän tehojakin tulla.
   
 7. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  Joo juurikin noin eli Strome ykkösen laidassa. Ja pitäisihän siinä tosiaan saada tehojakin. Vähän samaa vikaa kuin vaikkapa Puljujärvellä on samalla paikalla ollut.

  Draisaitl sitten taas on pelannut kakkosen keskellä laidoillaan kaksi veteraania jotka eivät joulun jälkeen ole saaneet kiekkoa maaliin. Cammalleri ja Lucic siis.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Larsson on liittynyt joukkueen mukaan vierasreissulle ja harjoitteli tänään ensimmäistä kertaa kuukauteen. Peleihin paluusta ei ole toistaiseksi tietoa, todennäköisesti jommassa kummassa viikonlopun ottelussa on mukana.
   
 9. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Oho. Voittivat. Aika vaikeaa maalinteon kanssa edelleen. McDavid tietenkin hoiti sitten homman yhdessä Draisaitlin kanssa. Ja taas kun nuo kaksi laitettiin yhteen niin alkoi homma toimimaan. Toki heidänkin pitäisi pitää ehkä kiekkoa vain kahdestaan koska Maroonkin on lähinnä paniikissa kun saa sen lapaansa.
  Syväjäässä oleva kolmikko Lucic-Strome-Cammalleri sai kiekon maaliin. Ja vieläpä voittomaali.

  Talbotille taas toka veto sisään ja toinen aikamoinen pomppu. Mutta muuten piti Oilersia mukana pelissä kuten edellisenäkin päivänä.
   
 10. chris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Olihan tuo peli jälleen aika karmeaa voitosta huolimatta, McDavid ja Draisaitl hoitivat homman kotiin yksilöinä. Ei tuo porukka näytä pelaavan joukkueena juuri lainkaan. Kaikki tekevät "jotain" ja joskus se saattaa natsata maalin muodossa. Tämä ongelma näkyy vielä selvemmin puolustuspelissä, missä näkyy ihan älyttömiä ratkaisuja noin kokeneille pelaajille (kuten kaikkien viiden pelaajan meneminen yhtä aikaa oman maaliviivan taakse). Myöskin yli- ja alivoimien heikkous kielii yhtenäisen pelitavan puutteesta.

  Kun yhtenäinen pelitapa ja/tai peluutus puuttuu, niin McLellanin tyyli vaihtaa viisikkoja lähes joka peliin ja jopa pelin sisällä tuo ongelman vielä selkeämmin esiin. Kun pelaajat eivät voi nojata pelitavan antamiin ratkaisihin, niin heidän pystyä luomaan ratkaisuja lennosta keskenään. Mutta kun pelikaverit koko ajan vierellä vaihtuu, ei pelaajien välille ehdi muodustua minkäänlaisia kemioita, joilla yhteispeli saataisiin rullaamaan. Ainoa selkeä kemiä joukkueessa näyttää olevan McDavidin ja Draisaitlin välillä ja tähän McLellan palaa lähes jokaisessa ottelussa kolmannessa erässä.
   
 11. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  No Avsin sentään voittavat. Peliä en katsonut mutta tällä kertaa ilmeisesti Draisaitl-show jota McDavid tuki. Eli sama laulu missä nuo kaksi kantavat joukkuetta. Kuten tietysti pitääkin.
  Nyt ovat erikoistuneet pari peliä kahden maalin johtojen menettämiseen.

  Maroon ja Caggiula olivat saikulla. Joten Maroonia ei ehkä enää kotikaukalossa nähdä Oilersin paidassa. Sama juttu Letestulla joka ilmeisesti pelasi hyvän pelin. Mutta mitä sitten vaikkapa Maroonista olisi realistista odottaa kaupassa? Olisiko kolmoskiekan vuoro?
   
 12. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Chiarelli puhui tänään medialle siirtotakarajan kynnyksellä. Sanoi, ettei ole aikeissa hajottaa joukkuetta (kuten ei tietysti pidäkään), lähinnä kyse on hienosäädöstä. Pelaajia joilla on sopimus katkolla on tarkoitus kaupata muihin seuroihin. Paluupostissa pyritään ottamaan varausvuorojen sijaan NHL-valmiita prospecteja, jotka pystyisivät auttamaan joukkuetta jo ensi kaudella. Myös paria hockey dealia katsellaan. Jos näitä treidejä ei deadlinella tapahdu, niin sitten kesällä. Nopeutta etsitään, mutta kuitenkin siten ettei joukkuetta hajotettaisi.

  Chiarellilta myös kysyttiin tuosta kolmen sentterin triosta ja vastaus oli vähän sellainen, että sillä mennään jatkossakin eikä ketään senttereistä kaupata pois. Toisaalta samaan hengenvetoon totesi, että ei ole järkeä pistää niin isoa rahamäärää kolmeen keskushyökkääjään.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2018 klo 21.17
 13. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hall lausui aika mielenkiintoisen kommentin Oilers-ajoistaan. "In Edmonton, I really didn't want to talk to coaches. I didn't really want to have dialogue with coaches. I just wanted to play. And a lot of guys are like that."

  Toisaalta ihan ymmärrettävää että kaveri haluaa pelata jääkiekkoa huipputasolla. Mutta onhan se vähän tyhmää jättää valmentajan neuvot täysin paitsioon kun ei vaan kertakaikkiaan kiinnosta kuunnella, mitä valmentaja sanoo. Kyllähän se Hallin asennevamma valmentajia kohtaan sitten alkoi myös näkyä peleissä Eakinsin ja McLellanin aikoina, Ehkä juuri tuossa oli se syy miksi Hall kaupattiin Edmontonista pois. Yksikin omaan pussiin diivaileva tähtipelaaja joukkueessa on liikaa.

  Toivottavasti Devilsissä asiat ovat olleet eri mallilla Hallin treenausasenteen suhteen ja kaveri kuuntelee valmentajien neuvoja.
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2018 klo 12.04
 14. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Mun on vaikea ymmärtää Chiarellin aivoituksia. Oilers kaipaisi nyt kahden vuoden mini-rebuildin, jos minulta kysyttäisiin. No, ei tietenkään kysytä, mutta sanon silti:

  - Maroon pitäisi kaupata pois deadlinella, jotain pähkinöitä saisi takaisinpäin. En tiedä haluaako kukaan Letestua, mutta sitäkin voisi yrittää samalla ajatuksella.
  - Lucic, RHN, Sekera ja Russell pitäisi kaupata kesällä pois. Tilalle yksi kovan luokan pakki (mielellään oikealta ampuva) ja yksi kärkikenttien laituri. Nugetin suhteellisen hyvä kausi antaisi etua tässä.
  - Ilman isoja treidejä Oilers on pahassa pulassa palkkakaton kanssa. 11 pelaajaa nielee 60 miljoonaa dollaria. Jos nuo yllämainitut neljä pelaajaa jäävät rosteriin, Mäkkärin ja Draisaitlin sopparit ovat aivan liian kalliita (suhteessa palkkakattoon). Niinpä "hienosäätö" kuulostaa minusta siltä, että tämän kauden kaltaisia sukelluksia on tulossa lisää.

  Ja vielä: Draisaitlin pitää tulevilla kausilla olla kakkossentteri ja kyetä tekemään tuhoa ilman McDavidiä. McDavidin vierelle pitäisi pystyä laittamaan parin millin pelaajia ja Puljujärven tyyppisiä junnulupauksia, siis samaan tapaan kuin Crosbyn kanssa tehdään. Mitä iloa muuten on 12,5 miljoonan dollarin maailman parhaasta pelaajasta, jos vierellä peluutetaan joukkueen toiseksi parasta pelaajaa?
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Ryan Rishaug kysyi tuossa presserin lopussa mahdollisuudesta siirtää Nugent-Hopkins laituriksi. Chiarellin vastaus oli jotain tyyliin "minulla ei ole siihen nyt vastausta, mutta Nugent-Hopkins on kyllä pelannut ennenkin laiturina". Eli ilmeisesti tuo on yksi vaihtoehto mitä harkitaan, ettei Nugea myytäisi vaan hänet siirrettäisiin laitahyökkääjäksi. Mikä sitten toisaalta herättää kysymyksen, että onko Lucic mahdollisesti kaupan.

  Letestu ja Maroon ovat muissa seuroissa herättäneet kiinnostusta, mutta toisaalta Oilers on käynyt heidän kanssaan neuvotteluita myös jatkosopimuksesta.
   
 16. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lucicin kohdalla tulee vastaan täydellinen NMC, johon tulee helpotuksia vasta kesällä 2021. Mitään kauppaa siis ei voi tehdä ilman pelaajan suostumusta. RNH:llä ei mitään klausaaleja ole ja mielestäni hän on arvokkaampi kauppatavarana kuin Lucic. Eli Oilers myydessään RNH:n saisi peremman vastineen takaisin päin.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Jos olisit lukenut sen alkuperäisen jutun, josta nuo asiat on poimittu, niin olisit löytänyt vastauksen omaan pohdintaasi.

  "I think, here, Hynsie, we talk about a lot of stuff. He listens to what I say. He’s been a good sounding board on a lot of things. I think he’s been a big reason why I’ve been able to have some success.”

  (...)

  But Hynes also bolstered their relationship with a summer trip to Toronto to meet with Hall over lunch and lay out the expectations for this season. For Hall, that was to make the playoffs.

  (...)

  Hall said he was not a bad defensive player with the Oilers but has learned better positioning in the defensive zone and when it’s OK for him to cheat a bit for an offensive advantage and “all that comes down to having a good relationship with the coach.”

  “Since becoming a Devil, I think I’ve grown a lot as a player, both offensively and defensively,” Hall said. “I’m happy I’m elevating my game at this time of the year but there’s still a lot of games left and I want to make sure I finish strong.

  https://www.northjersey.com/story/s...hn-hynes-nhl-edmonton-oilers-trade/355885002/
   
 18. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Siirtorajan ensimmäinen treidi Oilersin osalta on nyt nähty. Brandon Davidson siirtyy New York Islandersiin vaihdossa kolmannen kierroksen varausvuoroon vuodelta 2019. Sinänsä ihan hyvä vastine, kun miettii että Davidson tuli Oilersiin waivers-listan kautta ilmaiseksi.
   
 19. Mounir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Jaahas ja taas Davya viedään. No ei pahasti waiverpoiminnasta saatiin kuitenkin kolmoskieppi.

  Lainaus:
   
 20. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Rattie nostettiin ylös ja Sekera otettiin pois IR:lta. Rattie ilmeisesti on mukana vierasreissulla joten nyt on hänelle viimein näyttöpaikkaa luvassa.
   
 21. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Ihan hyvä korvaus 7. pakista.
   
 22. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Tuo Hallin haastatteluhan oli hieno ja rehellinen avautuminen pelaajalta. Myönsi toimineensa hölmösti ja sittemmin kasvaneensa ihmisenä ja pelaajana. Itse myös tulkitsin sen niin että Oilersin organisaatiossa ei osattu hoitaa tilannetta. Nuori pelaaja jolle lyötiin heti ensimmäisestä päivästä lähtien päävastuu joukkueen johtamisesta. Eikä osattu tukea tai opastaa häntä vaan annettiin touhuta kuten itse parhaaksi näki. Tai sellaisen kuvan sain. Joka tapauksessa omasta mielestäni Hall on upea pelaaja ja toivon Devilsin menevän pudotuspeleihin.
  Niin ja Edmontonin media tietenkin heti käytti tuota haastattelua Hallia vastaan. Eivätköhän hekin jo voisi vähän hellittää kun ei Hallia enää tarvitse savustaa pihalle. Toki jos Oilersin toimistolla edelleen yritetään saada sitä kauppaa väännettyä onnistumiseksi niin sitten pitää jatkaa lokakampanjaa.

  Davidsonista yllättävän hyvä vastine. Harmittaa nähdä hänen taas lähtevän mutta hyvä kauppa kuitenkin.


  EDIT: @V-G- tuosta neljän myytävän pelaajan listastasi kolmella on täysi NMC voimassa. Eli RNH on ainoa jolla ei ole ja toisaalta hän on ainoa jolla hyvän kauden jälkeen olisi todennäköisesti sellaista arvoa markkinoilla että kannattaisi myydä. Ainahan sen pykälän voi pyytää kumoamaan mutta omasta mielestäni se on todella naurettavaa sitten sellaisia pykäliä alunperinkään laittaa sopimukseen. Kaikilla kolmella nuo vielä ovat nykyisen GM:n tekemiä sopimuksia.

  Lisäksi Draisaitl on ilman McDavidia ollut hyvinkin tehokas eli se oman ketjun johtaminen ei ole ongelma. Mutta ongelmana on se että ykkösen oikeaan laitaan ei ole löytynyt ketään läheskään yhtä tehokasta kaveria. Jolloin valmentaja palaa aina siihen toimivaan parivaljakkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 25.02.2018 klo 07.23
 23. TAM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Oilers voitti valmentajan haaston! Ja toki pelinkin. Mutta se haastotuomio oli harvinaisempi yllätys. Toki pisteet joukkueelle hienosta lopetuksesta. 4-2 johto lähes mokattu viimeisen minuutin aikana.

  Cammallerihan kai edellisen pelin lopussa oli valmentajalle sanonut että siellä on porukka pelaajia jotka eivät ole pariinkymmeneen peliin tehneet maalia eli pääsisivätkö he yrittämään maalintekoa tyhjiin. Nyt Stromen maalin jälkeen sitten McLellan uskalsi laittaa Letestun, Lucicin ja Cammallerin yrittämään maalintekoa. Tuloksena Kingsin 4-3 kavennus.
   
 24. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Hieno voitto Los Angelesista, edellisestä olikin aikaa jo seitsemän vuotta. Slepyshev on nyt vertynyt hyvään maalivireeseen kevään kynnyksellä ja pitää toivoa että ensi kaudesta tulisi hänen osaltaan parempi. Cammalleri on myös pelannut hyvin ja kasvattaa arvoaan deadlinen lähestyessä.
   
 25. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän se näkyy kilometrin päähän miten epätasapainossa koko jengi on. Siellä on tämä yksi melkein vielä teini-ikäinen hypertähti, joka on samalla myöskin joukkueen kapteeni, ja ykkösketjun sentteri. Sitten on toinen nuori ja hyvä sentteri, joka on semmoista normaalia kärkiketjutasoa. Ja sitten sen lisäksi on sirpaleinen lauma enemmän tai vähemmän menetettyjä tai tulevia lupauksia.

  Eihän tuosta saa herranjestas mitenkään joukkuetta tehtyä, kun yksi on niin omassa kastissaan ettei muut kehtaa tulla edes samaan koppiin. Kuka on joukkueen henkinen johtaja? Sori nyt vaan mutta vaikka olet miten hyvä pelaaja, niin kyllä kapteenilla pitäisi olla edes hiukan elämänkokemusta että voi ottaa sen isähahmon roolin. Ja nyt sitten vielä tämä yksi hypertähti sai ihan järjettömän kalliin sopparin tuleviksi kausiksi, niin että ei varmasti ole varaa palkata loppujoukkuetta ollenkaan. Ja draftista vedetään koko ajan niitä "huippuja", mutta mitään roolijakoa ei ajatella kenellekään. Muuta kuin se että se McJesse on hypertähti.