Ilmoitukset

Nimimerkki bebeto on siirretty kahdeksi viikoksi katsomon puolelle väkivallantekoja käsittelevään ketjuun kirjoitetun mauttoman viestin vuoksi.

Nimimerkki Roger Moore selaa seuraavan kuukauden ajan palstaa ilman kirjoitusoikeuksia. Hänen tuotantonsa otteluseurantaketjuihin on ollut jopa otteluseurannan mittapuulla aivan turhaa ja aiheeseen kuulumatonta spämmiä.

Kummassakin tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Näiden lisäksi nimimerkki puuntakaa on passitettu viikon pelikieltoon mauttoman ja turhan viestin takia, jossa puhuttiin lahtaamisesta ja reiden leikkaamisesta poikki.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Johnny B. Goode palkittiin viikon huililla hänen hyvän maun vastaisesta viestistään "Ärsyttävin mainos?"-ketjussa.

Nimimerkin Hiihtofani hiihtokausi päättyi nyt lopullisesti. Tuomaristo ei kokenut hänen hämmentävillä hiihtoaiheisilla viesteillään ja puhtailla provosoinneillaan olevan mitään annettavaa jääkiekkoaiheiselle palstalle.

Nimimerkki heavylutaa18 passitettiin kahdeksi viikoksi katsomon puolelle jatkuvien provosointien ja henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Micol keskittyi perjantain kierroksen jälkilöylyissä jatkuvasti itsemoderointiin ja henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi hän ei kirjoita palstalle kahteen viikkoon.

Sulje ilmoitus

Kuuma pudotuspelikierros vei muutaman kirjoittajan ylikierroksille. Kurinpito on päättänyt antaa seuraavat pelikiellot:

Nimimerkki lake79 on passitettu kuukauden pelikieltoon toivottuaan toisen pelaajan loukkaamista. Samainen nimimerkki on kunnostautunut samassa asiassa aiemminkin, joten rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Ultraorthdoxjew pääsee viikon tauolle kirjoitettuaan useamman turhan lestadiolaisiin liittyvän provosoinnin Ilves-Kärpät-ottelun otteluketjuun.

Nimimerkki Crueman kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin kyseenalaisia taklauksia käsittelevään ketjuun. Hän kuittasi viestittelyllään viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana IceBlacks, 30.03.2013 klo 12.20.

 1. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Mietinkin että missä Rooba on. Mistä ja milloin nuo pelikiellot on tulleet?
   
 2. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Muistelin, että viime kisojen päätössekunneilla tuli jotain joukkopaineja, ja päättelin että noista tulivat pelikiellot, koska Rooban ja Ossipovin kohdalla luki tänään "suspended".
   
 3. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Iso-Britannia aloitti heti 3-1 voitolla Sloveniasta. Aikanaan päätös siirtyä 1A ja 1B -divisiooniin oli hyvä. Näillä tasoilla joukkueiden tasoerot ovat tänäpäivänä pienet. Enää ei nähdä 12-2 pelejä ja toisaalta nousijakin voi voittaa ylemmältä tasolta tippuneen.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Niinpä näkyy olleen Hollantia vastaan. Ei ollut tuollaisesta enää mitään muistikuvia, mutta siitähän ne.
   
 5. Dee Snider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jatkoaika Cancer Fighters
  Oliko lädien voitto puhdas MOI, vai onko siellä oikeasti kehityskäyrä näyttämässä ylöspäin? Ja onko joukkueessa paljon Kanadan englantilaisia, ei kyllä mitään käryä?
   
 6. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Puhdas taisteluvoitto. Slovenia rummutti, mutta britit tekivät maalit. EIHL:n taso on aavistuksen noussut, mutta niin kauan kun sarja on 60% kanukkien varassa niin maajoukkueen taso ei ole nousemassa. Juniorityö on myös täysin lapsen kengissä.

  Kanukkeja joukkueessa on neljä ja kahdella britillä on myös Kanadan passi.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2018 klo 19.27
 7. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Mainittakoon samalla myös Georgian hieman yllättävä nousu kolmosesta 2B:hen, kun Bulgaria ja Turkki ratkoivat paremmuutensa vasta jatkoajalla.
   
 8. Smitty#41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset kakkoset ja ainaiset altavastaajat
  Nyt kun Slovenia hävisi avauspelinsä ja Kazakstan pystyi kaatamaan Unkarin, niin sikäli kun joukkueen ykkösmolari on nykyisin Henrik Karlsson, pidän ihmeenä jos Kazakstan ei matkaa ensi kevääksi Slovakiaan.
   
 9. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Muistan vielä, kun Iso-Britannia viimeksi pelasi MM-kisoissa 1994. Hävisi viimeisessä ottelussa Itävallalle 10-0, kun taas Suomi voitti Itävallan puolivälierässä samoin lukemin. Iso-Britannia taitaa muuten olla ainoita maita, joita Suomi ei ole koskaan voittanut lätkässä.
   
 10. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lainaus:
  Näin taitaa kaikessa erikoisuudessaan olla, mutta viimeinen ottelu briteiltä oli kyllä katkera kamppailu teoreettisesta sarjapaikan säilytyksestä ja ainoasta brittien tuon vuoden A-sarjatason jotenkin pirteästä pelistään eli taistelusta Jääkarhuja eli Norjaa vastaan jonka sitten hävisivät 2-5 ja putosivat B-sarjaan vuodeksi 1995 josta lähtien ne ovat siellä pelanneetkin kun sitten vielä muutokset Divisioonatasolle ottaa huomioon vaikka siinäkin on sitten tuo 1A:sta 1B:hen putoaminen otettava huomioon ja nyt pikainen ja erittäin vahvistava nousu sille tämän voiton muodossa antaa ainakin toivoa toistaiseksi myös 1A:ssa säilymisen puolesta.

  Tosin tuon vuoden 1994 brittienkin taivalta voisin joskus erikseen kirjoitella kun sinä vuonna muun muassa britit eivät lähteneet kovinkaan hyvin valmistautuneina kun uskomattomasti parin edellisen hyvän harjoittelukauden jälkeen juurikin tuosta vuodesta harjoittelukaudesta puhuttaessa tuli minimaallinen ja jostain myös yhtä uskomattomasta syystä monet pelaajat jotenkin näkivät oman kotimaisen liigansa pelit tärkeämpänä kuin itse edes jotenkin mahdollisen sarjapaikan säilymisen.

  Pirteämmin siis olisivat vuonna 1994 voineet pelata britit kuin mitä pelasivat joskin muutamia joukkueita vastaan ei mitään toivoa olisi ollut pirteämmälläkään pelillä kun se tasoero oli vain kerta kaikkiaan myös liian kova.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Kyllä siellä näyttää Karlsson H. niminen kazakki olleen maalissa, ainakin mikäli uskomme livetulokset.com palvelua ja miksi emme uskoisi. Mites muuten Nigel Dawes? Sehän vissiin lähti sieltä Barysista eteenpäin, mutta loppuiko samalla maajoukkue velvollisuudet tällä kazakstanin kanadalaiselta? Vai onko loukkaantuneena?
   
 12. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä Dawes edelleen Barysia edustaa kuten on edustanut jo seitsemän kauden ajan. Nyt ei ole tietoa onko loukkaantuneena vai miksi ei ole edustamassa toista kotimaataan.

  Henrik Karlssonin lisäksi Kevin Dallman on jälleen mukana johtamassa joukkueen puolustusta.
   
 13. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  En ole ollenkaan eri mieltä. Tänä kesänä voidaan kuitenkin tehdä brittiläistä kiekkohistoriaa kun Liam Kirk on varattavissa ja hänestä varauksen saadessaan tulee historian ensimmäinen brittiläissyntyinen ja siellä kasvanut varauksen saanut pelaaja. Ei puhuta mistään kärkiprospektista, mutta merkittävä juttu kuitenkin pienelle kiekkomaalle. Kirk on mukana myös näissä MM-kisoissa ensimmäistä kertaa aikuisten tasolla.
   
 14. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Divisiona I B:ssä Viro voitti Ukrainan 2-0, mitä voi pitää vähintään samanlaisena yllätyksenä kuin pisteen ottamista Japani-ottelusta. Pisteitä on tässä vaiheessa jo neljä, joten säilymistä voi pitää todennäköisenä. Molemmat maalit tulivat ensimmäisessä erässä. Robert Rooba ja Vadim Vasjonkin tekivät Viron maalit.
   
 15. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Tuloksellisesti varmaan yllätys, mutta kyllähän Viro pelasi tänään paljon paremmin kuin Ukraina. Viro puolustaa hyvin ja ei päästä vastustajaa vaarallisille paikoille. Enemmän maalintekotilanteita oli Ukrainan päässä. Jussi Tupamäki on tehnyt hienoa työtä, kun Viron peli on noin kasassa.

  Ukrainankin joukkue on nykyään hyvin nimetön nuori nippu. Vanhan liiton supertähdistä vain Andri Mikhnov on enää jäljellä.
   
 16. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Mä olin jostain lukevinani, että olisi vaihtamassa maisemaa tämän kauden jälkeen, mutta ehkä mä sekoitin pelaajan johonkin toiseen. Toisaalta eliteprospectissa huhuilevat häntä Jekaterinburgiin.
   
 17. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Slovenia hävisi brittien ohella myös Puolalle, aika lailla oletusarvoisesti kahdelle heikoimmalle 1A:ssa. Aika kova paukku olisi, jos Slovenia putoaisi 1B:hen, nousu alkaa jo olla kiven takana näiden tappioiden jälkeen.
   
 18. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Onko Anze ehtinyt noihin kisoihin mukaan? Vai jättikö väliin?
   
 19. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Ei ole Kopitar eikä Mursak mukana.
   
 20. Blackie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Buffalo Sabresin symppaaja
  Miksi Kasparaitis saa edustaa Liettuaa, vaikka on edustanut Venäjää useissa arvokisoissa?
   
 21. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Lainaus:
  Koska on pelannut sen jälkeen neljänä kautena peräkkäin Liettuan pääsarjassa.
   
 22. Magni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL, NHL
  Lainaus:
  Mukana ei ole myöskään dopingista kärähtänyt Ziga Jeglic. Jeglic on pelannut lukuisat MM-kisat samassa ketjussa kahden muun KHL-pelaajan Rok Ticarin ja Robert Sabolicin kanssa.
   
 23. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Alkusarjassa 5 ottelua ja 5 tappiota maalierolla 7-44 on niin murskaava saldo, ettei vastaavaa ole sen jälkeen MM-kisoissa nähty. Putoamisottelussa Norjaa vastaan Iso-Britannia sentään nousi 0-2 -tappioasemasta toisessa erässä tasoihin, mutta hävisi lopulta 2-5.
   
 24. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Japanin voitettua Romanian vasta jatkoajalla tarkoittaa sitä, että IA-divisioonaan nousee ensi kevääksi joko Liettua tai Viro. Huikea juttu!

  Keskinäinen kamppailu käydään huomenillalla ja meikäläinen on Viron bandwagonissa niin kuin aina ennenkin.
   
 25. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Lainaus:
  Ovathan ajat hurjia kun Liettua ja Viro kyykyttävät Ukrainaa ja Japania. Vielä 10 vuotta sitten oli aivan toisin.

  Jos Ukraina ottaa tänään pisteenkin, niin Virollekin riittää sarjanousuun voitto jatkoilla.