Ilmoitukset

Nimimerkki mountainsnaken viestien kirjoitusasussa on reilusti parantamisen varaa. Olemme huomauttaneet samasta asiasta jo lukuisia kertoja ja sen vuoksi annoimme hänelle nyt kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki lake79 on saanut kuukauden pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä. Hän kirjoitti Liigan kurinpitopäätöksiä käsittelevässä ketjussa viestin, jossa toivottiin vastustajan pelaajan vahingoittamista. Kyseinen nimimerkki oli juuri vapautunut hyvän maun vastaisen viestin vuoksi langetetusta pelikiellosta ja tämä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nick on passitettu kuukauden ajaksi huilaamaan. Hän rikkoi toistuvasti sääntöjen 10§:ää arvuuttelemalla toista nimimerkkiä moderaattoriksi ja kirjoitti useamman henkilökohtaisen hyökkäyksen. Juuri päättynyt pelikielto vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana IceBlacks, 30.03.2013 klo 12.20.

 1. Kynä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  IIHF:n kongressissa 19.-21.5. päätetään ensi vuoden isännyyksistä. 1A-divisioonan isännyyttä ovat hakeneet Itävalta ja Ukraina. Jos Valko-Venäjä vielä saataisiin sarjatasoa alemmas, niin olisipa muuten aika neuvostoliitonkatkuinen divarikattaus koossa, kun samoissa kisoissa pelaisivat Ukraina, Valko-Venäjä ja Kazakstan. Päälle sitten vielä Puola, Itävalta ja Etelä-Korea.

  Tuolta voi katsella noita hakijamaita sun muita: Tournaments in 2017 - 2016 IIHF Ice Hockey World Championship - International Ice Hockey Federation IIHF
   
 2. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  No niin, se on kevät taas ja 2A-divisioona pyörähtää hetikohta käyntiin Romaniassa. Jatkikselle kiitokset hyvästä ennakosta, paljon merkittäviä poissaoloja joukkueilla, jotka saattavat keikauttaa voimasuhteita suuntaan tai toiseen. Jännä tosiaan nähdä, miten Espanja tänä vuonna pärjää ilman Alcainea, veskareiden merkitys on tällä tasolla niin hervottoman suuri.

  IIHF tarjoaa ainakin 2A:sta streamit ja kohta pitäisi Australian ja Serbian välisen avauskamppailun starttailla. Liveseurantaketjua siis henkiin myös. Täytynee vilkuilla tarkemmin tuota huomenna alkavaa 2B-divisioonaa illemmalla, sielläkin näyttäisi pikavilkaisulla tulevan ihan mielenkiintoiset kisat.
   
 3. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Hah, alkuperäisen Entry Listin perusteella olisi veikkaillut Israelia 2B-divarin mitalitaistoon, mutta kun katsoin tuota lopullista rosteria...huhhuh. Vaikeaa tulee olemaan. Ice Blackseilla on nyt tosiaan hyvä mahdollisuus nousta sarjatasoa ylemmäs, Meksikon rosterissakin kun on tärkeitä puutteita. Kiinasta nyt ei koskaan tiedä.
   
 4. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Siellähän olisi taas streamejä divisioona kisoista. Just nyt näyttäisi menevän 3.divisioonan peli UAE-RSA (iihf.com)

  Edit. Siis mitä just tapahtui? Etelä-Afrikka ottaa aikalisän ja ilmeisesti koutsi ei ole poikien otteisiin tyytyväisiä, koska koko joukkue jäälle ja luistelemaan omalla puolella kenttää laidasta laitaan, koko aikalisän ajan. Pitäisköhän jonkun kokeilla samaa Liigassa (hymiö)
   
  Viimeksi muokattu: 11.04.2017 klo 16.55
 5. Gleb Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Luulisi että SaiPan a-junnuissa ja tyhjennysmyynnin myötä Liigassakin jonkun pelin pelannut Kristian Afanasyev olisi mahtunut Meksikon joukkueeseen, hän on siellä syntynyt ja Eliteprospectsin mukaan kansalaisuus löytyy. Vai eikö joukkueeseen ole haluttu ottaa kotimaan ulkopuolella pelaavia.
   
 6. nabaloo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Montréal Canadiens
  Lainaus:
  Mäkin luulin, että Micke-Maxin ja Rantakarin paini tai kuivan maan uintikilpailu pari peliä sitten oli jotain outoa, mutta olihan tuo Etelä-Afrikan aikalisä ihan next level shittiä. Täytyy varmaan ruveta seuraamaan noita aktiivisemmin jos useammankin olisi vastaavaa timanttia tarjolla.
   
 7. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  En tiedä kuuluisko tähän vai 18-v maajoukkueketjuun, mutta Ranska nousi juuri 18-vuotiaiden MM-kisoissa parhaaseen A-ryhmään. Urosmehiläisen temppu. Lupaa maalle hyvää parikymppisten kisoihinkin pariksi seuraavaksi kaudeksi ja eiköhän kunnon näyttöpaikkojen myötä löydy taas uusia patonkimaan tähtiä.

  Miesten III-divari tarjoaa kyllä kiekkoeksotiikkaa parhaimmillaan... Toivottavasti IIHF tai joku näyttäisi myös 1A ja 1B kisat.
   
 8. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  En oikein tiedä, mihin tämän laittaa, mutta koska liittyy viime kauden otteluun 1A divisioonassa, niin kait ainakin osittain myös tämän ketjun alle mahtuu. Eli ilmeisesti on esitetty syytös, että kaksi ukrainalaista pelaajaa on ollut mukana sopuilemassa Ukraina - Etelä-Korea ottelun lopputulosta. Tavoiteltu lopputulos oli Etelä-Korean kahden maalin voitto, eli sopuilu ei siltä osin ilmeisesti onnistunut, mutta kaiketi jotain kirjeitä on olemassa, joista saattaisiin viitteitä syytöksiin. Juttu venäläisellä Tass sivustolla. Google kääntäjän kanssa tavailtu, joten virhetulkintojen mahdollisuus on olemassa, mutta kaiketi aika vakava syytös ja jos paljastuu todeksi, niin mitenköhän vakavia seurauksia tällaisella voi olla? Ja jos "maksajaksi" paljastuisi jokin taho Etelä-Koreasta, niin voiko tällä olla vaikutuksia olympialaisiin ja ensi kevään mm-kisoihin asti?
   
 9. ijuka Jäsen

  Aika surkeasti kyllä tahallaan hävisivät, jos kerran Etelä-Korea oli pärjännyt huomattavasti paremmin tuossa turnauksessa siihen asti ja Ukraina oli jumbojoukkueita. Itseasiassa, tuo ottelu on se, jossa saivat turnauksen ainoan pisteensä, hävitessään Etelä-Korealle 1-2 rankkareissa. Toinen näistä oli kuulemma jopa maalivahti, joten vähän pitää ihmetellä miten onnistui muka tahallaan päästämään vain yhden maalin selkänsä taakse. Laukauksia maalia kohden oli kuitenkin Etelä-Korealla 37.

  Otetaan nyt vielä sekin huomioon, että tuo sivusto on aika epäluotettava - Senkin lisäksi, että on nimenomaa Venäläinen sivusto jolla syytetään nimenomaa Ukrainalaisia.
   
 10. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Näinpä.

  En tiedä kylläkään tuosta Talviolympialaisten hommasta koska Etelä-Korea on kisaisäntä, mutta mikäli todella edes oikeastikin jotakin vilppiä ja muutakin sopupelaamista ikinä pystyttäisiin kouriintuntuvasti todistamaan niin siinä tapauksessa Kazhakstan saisi pelata ensi vuoden MM-kisoissa Tanskassa mikä olisi tälle vuonna 1998 korkeimmilla tasoilla ja Talviolympialaisissa ensi kerran (Vähän aiemminkin ja vähän paremmalla tuurilla se esiintyminen olisi tullut aiemmin.) esiintyneelle ja 2000-luvulla jo selvästikin usein mukana olleelle MM-kisojen vakiomaalle ja huonoimmillaan myös Ukrainan tapaan nk. Halonhakkauksen maineessa olevalle maalle tietysti verraten mukava asia vaikkakin hissijoukkueen maineessa maa on kieltämättä viime vuosina ollut.

  Viime aikoina muiden maiden jääkiekosta puhuttaessa Malesia on saanut muuten ainakin tiettävästi yhden ensimmäisistä ellei ensimmäisen ihan toimivankin oman suurikokoisemman jäähallinsa kun aiemmat jäähallit ovat olleet melko pieniä. Ennen tätä se pääsääntöisin jäähalli Malesiassa on ollut Sunway Pyramidin Jäähalli tai vaihtoehtoiselta nimeltään Petaling Jayan Jäähalli, ei ole ollut sekään mikään maailman paras, mutta toki parempi kuin edeltäjänsä sentään ympärysmitoiltaan 39 x 22,5 metriä olevana.

  Monet Malesian Jäähalit ennen Sunway Pyramidiakin olivat tätäkin pienempiä ja huonoimmat oli ehkä vähän parempia ja isompia kuin legendaariset Hong Kongin ja Taiwanin nk. Sylinterijäähallit jossa luisteltiin paikasta A paikkaan B...

  Tosin tämä nyt valmistunut Malesian Kansallinen Jääluistelun Stadion tai ehkä vaikka ennen pitkää näillä palstoilla vaikka Kuala Lumpurin Jäähallina nimeltään vakiinnuttava paikka on rakennettu nykyaikaisten olympiamittojen mukaan.

  Malesian Kansallinen Jääluistelun Stadion on tosiaan itse pääkaupunki Kuala Lumpurissa kokonaan uutena jäähallina kun sen tarkoitus on ollut palvella Etelä-Aasian ja Kaakkois-Aasian jääkiekkoilua toimien sen tärkeänä lippulaivana ja sen ensitehtävänä on ollut isännöidä vielä käynnissä olevia Etelä-Aasian Urheilukilpailuja joiden lajina mukana on myös jääkiekko ja ollut sekin jo verraten pitkän aikaa mukana lajivalikoimassa.
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2017 klo 21.03
 11. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tosiaan aika erikoista olisi kyllä tuo homma mikäli edes teoriassa tapahtuu kun Ukraina ei edes voisi jäädä 1A-tasollekaan vaikka saisi Etelä-Korea-ottelusta täydetkin pisteet kun keskinäinen tappio Unkaria vastaan pudottaa sen silti 1B-tasolle.

  Unkarin osalta odottelen kyllä pelonsekaisin tuntein sitä, että mitä tulee sitten suomalaisen valmennuksen kanssa joukkueella eteen. Taitaa olla sitä tunnetta yllä ainakin siihen asti, että vasta kun näen tason niin sitten voi ehkä alkaa helpottaa se. Tämä siis lähinnä päällimmäisenä mielessä mikäli näin keskimäärin tämä tämän hetken olettamukseni kenties toteutuu.
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2017 klo 20.59
 12. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Kyllähän toi tilanne vähän oudolta kuulostaa. Siis ei se, että kaverit ovat väitetysti tunnustaneet tekonsa, mutta että ovat allekirjoittaneet jonkin paperin, jossa lupautuvat maksamaan lahjuksensa takaisin. Jos lahjonta on kielletty, niinkuin se ilmeisesti Ukrainassakin on, niin kuka tällaiseen paperiin ylipäätään nimiä haluaa? Mitä tällaisella paperilla tekee? Meinaa jos esität sen tuomarin edessä, niin jäät samalla kiinni lahjonnan yrityksestä. Iltasanomillakin on juttu epäilystä. Eli olisiko tää nyt sitten tosiaan vaan osa hybridi sodankäyntiä?
   
 13. Munaton ääliö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä- ja Pohjois-Suomen alasarjajoukkueet
  IIHF on päättänyt ottaa ukrainalaisten mahdollisen tulosmanipuloinnin lähemmin tutkittavakseen. Samalla maalivahti Eduard Zahartshenko ja puolustaja Vladimir Varivoda on asetettu toistaiseksi voimassa olevaan kv. peli- ja toimitsijakieltoon.

  Tiedote kv. liiton sivuilla (englanniksi): Provisional suspensions - Two Ukrainian players to be investigated
   
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 15. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Alkaa taas kalenteri olemaan niilla huitteilla etta aladivarien kisat ovat korvilla.

  IIB-Sarja, eli "vitosdivari" aloittaa jo tulevana lauantaina turnauksensa Granadassa. Isantajoukkueen lisaksi mukana Israel, Luxembourg, Meksiko, Uusi-Seelanti ja Pohjois-Korea. Viela en ole ehtinyt rostereita tutkimaan mutta eikohan siella joitakin suomalaistaustaisiakin nahda.

  III, eli kutosdivari aloittaa oman urakkansa maanantaina Etela-Afrikassa. Joukkueet ovat kotijoukkue, Bulgaria, Georgia, Hong Kong, Taiwan ja Turkki.

  Naiden peraan sitten kaytannossa paallekkain muut alasarjat. Aikataulut IIB- ja III-tasoilta nayttavat silta etta joitain matseja paasee jopa katselemaan, harrastelijapohjalta. Eteenpain!
   
 16. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Kolmosessa on ainakin Bulgarian entry listissä Blues-junnujen Konstantin Rangelov, IIB:ssä sitten Luxemburgin riveistä koko ikänsä tosin pankkimaassa asunut Mikael Äijälä. Luxemburgin joukkueessa on Suomi-väriä näköjään myös taustajoukkojen puolella, kun joukkueen mediamanagerina toimii Teemu Hinkula.

  Mut joo, onhan näitä kinkereitä taas odoteltu! Kolmosessa mielenkiintoisinta on lähinnä seurailla Aasian joukkueiden kehitystä, eiköhän sieltä Etelä-Afrikka tai Turkki seuraavan divariin turnauksen päätteeksi nouse. 2B:n kohdalla lopulliset rosterit kiinnostelevat. Israelin entry list on esimerkiksi aika kovan oloinen, siellä on Spivak, Sherbatov, Aharonovich ja kumppanit, mutta nähtäväksi jää keitä siellä lopulta sitten smirklailee. Luxemburgin matseja tulee ainakin itse seurailtua, vaikka sarjapaikan säilyttäminen voikin olla turhan kova pala purtavaksi.
   
 17. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Granadassa onkin päästy MM-Kisojen 2B-divisioonassa vauhtiin kun aiemmin päivällä Uusi-Seelanti voitti Meksikon 5-1 ja Israel voitti Luxemburgin 8-1.

  Tänään vielä Suomen aikaakin mukavan alkuillasta tai illan pääosasta puhuttaessa vastakkain ovat Espanja-Pohjois-Korea.

  Huomenna ottelevatkin sitten Uusi-Seelanti-Israel, Pohjois-Korea-Meksiko ja Luxemburg-Espanja.
   
 18. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Huominen NZL-ISR-matsi tulee jo toisella kierroksella olemaan todella iso. Tuon ottelun voittaja (NZL?) lienee ainut joka voi haastaa isanta-Espanjan nousukamppailussa.
   
 19. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Lainaus:
  Tuosta tulee kyllä oikeasti mielenkiintoinen. Kumpikaan joukkue ei joutunut tänään esittämään mitään ihmeitä ja Espanja käveli odotetusti Pohjois-Korean yli ilman, että edes tuli hiki.

  Tulee ihan mielenkiintoisia matseja vielä kyllä.
   
 20. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  III divarissa Georgia meni ja yllätti Turkin 6-2. Georgian veikkailtiin ennakkoon olevan selkeästi heikoin ei-kiinalainen joukkue turnauksessa. Chinese Taipei kukisti aika odotetusti HongKongin.

  IIB:ssä Espanja nylki Kimit 15-1 eikä Luxemburgista ollut juuri sen enempää vastusta vaan taululle ladottiin 10-1 voitto. Kimit kuitenkin voittivat Mexicon 5-2. Mexico ja Luxemburg ovat tässä sarjassa ne pisteautomaatit ja keskinäinen ratkaisee III divariin lähtijän. Espanjan nousua IIA:han tuskin estää edes Vladimir Lilliputin.
   
 21. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Pisti muutes silmääni notta Georigan joukkueessa debytoi suomalaissyntyinen, vuosikymmenen vaihteessa Kiekko-Vantaan A-junnuissa pelannut Oliver Obolgogiani. Missä lie höntsäillyt nää välivuodet kun ei Eliteprospects tunne...
   
 22. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Stadiliigassa jo useamman kauden ajan.
   
 23. Deanwick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
  Georgia kampesi nurin myös Bulgarian 3-5, joten tilanne on nyt se, että Georgialla on samalla tasolla jatkamalla jopa nousu lähellä. Jäljellä enää Hong Kong, Taiwan ja Etelä-Afrikka, joiden pitäisi kyllä kaatua jos peli on lähelläkään Turkki- ja Bulgaria-pelien tasoa. Samalla Taiwan on ollut kahdella avausvoitollaan ihan positiivinen yllätys.

  Kaksbeessä edetään käsikirjoituksen mukaan, Espanja vie ja muut vikisee. Ainoastaan Meksikon kehnous on tullut ainakin itselleni vähän yllätyksenä. Jos onnistuvat häviämään Luxemburgille, niin nykyinen kolmonen kutsuu ensimmäistä kertaa käsittääkseni ikinä.
   
 24. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Georgia otti ja kompastui sitten Etelä-Afrikkaan. Nyt ennen viimeisiä pelejä Bulgaria, Georgia ja Turkki ovat tasapisteissä. Maalierot ovat siten, että jos Georgia voittaa Taipein viidellä maalilla, niin Bulgarialle riittää kahden maalin voitto Turkista. Turkki ei käytännössä voi nousta lohkovoittoon kuin siinä tapauksessa että Taipei vie pisteitä Georgialta ja he itse voittavat Bulgarian.

  HongKongin olisi voitettava viimeisessä pelissä Etelä-Afrikka noin 9-10 maalilla välttääkseen jumbosijan ja putoamisen pois ensi vuoden skaboista. Not gonna happen.

  Liettua muutes saa IB:n kotikisoihinsa Zubruksen ja Kasparaitisin. Tiedä sitten onko papoista kuinkakin paljon hyötyä joukkueelle... Virolla on mukana uransa muuten jo paketoinut Lauri Lahesalu ja ilmeisen suomalainen Marko Kettunen ynnä tietty kotimaan sarjoista tutut Riho Embrich (Riemu), Robert Rooba (JYP), Artjom Gornostajev (MuIK) ja Maxim Simonov (KJT)

  Kroatian kanukit on David Brineä lukuunottamatta lopetelleet. Yksinäinen tähti on Borna Rendulic.
   
 25. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
  Viro aloittin ottamalla yhden pisteen Japanilta. Japani hakkasi maalin edestä ylivoimalla voittomaalin jatkoajalla. Roman Shumikhin pelasi todella hyvän pelin Viron maalilla. Varsinkin jäähyjen vuoksi Viro oli ottavana oasapuolena ja hävisi laukaustilaston selvästi, mutta Japanilaiset harvoin aivan huippupaikoille pääsivät.

  Kaksi tärkeää Viron pelaajaa Rooba ja Ossipov kärsivät ottelussa pelikieltoaan, joten jatkossa Viron voi odattaa saavan myös hyökkäyksiinsä enemmän jerkkua tälle tasolle.

  Liettuan maajoukkue tekee luultavasti maailmanennätyksen rightilta pelaavien määrässä. 4 puolustajaa ja 10 hyökkääjää pelaavat oikea käsi alhaalla. Liettualla on kotikisoissa paras mahdollinen maajoukkue. Kokenut Pliskauskas ja Bendzius eivät ole hyökkääjistä mukana, mutta heitäkin parempia hyökkääjiä on ainakin pari ketjua.