Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Divisioonien MM-kisat

Viestiketju osiossa 'Maajoukkue' , aloittajana IceBlacks, 30.03.2013 klo 12.20.

 1. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
 2. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Ja nykypäivään palatakseni onhan vielä todettava, että Hollannissa vielä tämän päivän ajan jatkuvat 2A-tason MM-kisat seuraavin otteluin joista tosin ensimmäinen alkaa jo hyvin pian ellei jo sitten tätä kirjoittaessa olekin jo alkanut:

  Belgia-Kiina

  Hollanti-Australia

  Islanti-Serbia

  Näistä Hollanti-Australia määrittää nousun, mutta ausseille nousu tulee olemaan vaikea kun voittivat serbit eilen vasta voittolaukauskilpailussa ja kokonaistuloksella 5-4. Edellisenä päivänä Hollanti voitti Belgian maalein 10-2 ja Kiina voitti elintärkeästi erittäin vaisusti turnauksessa pelanneen Islannin maalein 3-1. Tai no ensimmäinen peli vielä Tunturihaukoilta eli Islannilta meni ihan hyvin vielä tappiosta huolimattakin, mutta sen jälkeen on tuntunut olevan ihan sitä jotakin vain kerta kaikkiaan tekemisissä kateissa.
   
 3. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Tosiaan sunnuntaina päättyivät Hollannissa pelatut 2A-tason MM-kisat Divisioonien MM-kisoista puhuttuna tänä vuonna.

  Jään Lohikäärmeet eli Kiina tosiaan piristyi ja voitti Ijs-Duivelsin eli Belgian maalein 5-2 mikä ainakin muutenkin tarkoitti sarjassa säilymisen jatkunutta selvää varmistamista ja edes pahimman eli putoamisen välttämistä kuin tulevista vuoden 2022 Talviolympialaisista ennen pitkää puhutaan.

  Toivottavasti kehitystaso nousisi edelleen ja sarjataso tai kaksi mielellään olisi noustava hyvin pian ja mikäli ei sitten ihan MM-kisoihin millään Etelä-Korean tapaan voisi päästä niin sitten edes B1-sarjassa tai 1A-tasolla olisi hyvä pysyä suurin piirtein ennen pitkää Kiinassa pidettävien Talviolympialaisten osalta.

  Hollanti tosiaan voitti Australian jopa yllättävänkin selvästi maalein 9-2 joskin sinänsä ihme se ei ihan niin tietenkään ole, mutta hieman silmiin vain pisti kun jotenkin Australiaa on niin viime vuosina pidetty todella kehittyvänä maana jääkiekossa Hollannin ollessa taantumasuhteessa.

  Tunturihaukat eli Islanti tosiaan masentui putoamisen varmistuttua B2-sarjaan tai 2B-tasolle ja välillä tuntui tosiaan, että vain ihme esti tappion olemasta Serbialle suurempikin kuin 2-5.

  Tiedä sitten, että onkohan Tunturihaukkojen nurmipuolen osaston eli jalkapallon yllättävä supermenestys ihan viime aikoina lyönyt epäilyksen kiilaa Islannin oman orastavan jääkiekkokehityksen väliin?

  Islanti kun on tunnetusti erittäin pieni maa ja oman arvonsa mukaisesti maassa tuntuu olevan välillä tilaa vain yhdelle ajatukselle kerrallaan. Siinäkin mielessä Islanti arvoiltaan vastaa usein Suomea maana joskin hieman eri tavoiltaan kun maa kerta kaikkiaan on niin eristeellinen ja irrallaan oleva, mutta rikkaaksi sellaiseksi kehittynyt. Toki Islannin Talouskriisi kehitystä jarrutti, mutta edelleenkin maa on melko rikas suhdanneheilahteluistaan huolimatta.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2018 klo 03.33
 4. Osala#26 Jäsen

  Lainaus:
  Osaatko muuten sanoa, kuinka monta jäähallia Islannissa on nykyisin? Nopeasti yritin googlailla, mutta en löytänyt tästä tietoa.
   
 5. Thusberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
  Lainaus:
  Islannissa on tätä nykyä erittäin vähän jäähalleja vaikka hankkeita uusille jäähalleille on ollut ja joitakin vanhoja jäähalleja on purettu.

  Nykyään siis Islannissa on vain kolme jäähallia.