Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Corey Elkins HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Pärde, 05.01.2013 klo 12.32.

 1. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mä voin tulla teille karjalaistyyppiseksi itkijänaiseksi säestämään surujuomista, jos noin käy.

  Ekana biisinä vedän Meiän Veera -nimisen tekeleen:
  'vot sie veit miun kanat
  kaikki rahat
  teot teit näät vällee pahat'

  Sopiiko näin?
   
 2. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Sopii vallan mainiosti, tervetuloa! Lupaan sitten sullekin sen jalluflindan, solidaarisuudesta.
   
 3. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jotenkin haluan uskoa siihen, että IFK:n organisaatiossa kaikki tajuavat kuinka hyvä pelaaja Corey on ja täten ei vaan ole sitä mahdollisuutta, että kundi eksyisi toiseen liigaseuraan. Jos lähtee, niin KHL, SHL tai NLA lienee suuntana.

  Yksi kaikkien aikojen parhaimpia ulkomaalaispelaajia IFK:ssa. Kyllähän sen nytkin näkee, että ukko on ihan puolikunnossa loukin jälkeen, mutta silti antaa joka ilta kaikkensa ja on hirveä apu joukkueelle.

  Mun ihan ehdoton favorite tosta jengistä. Ajanut jopa Lennun ohitse!
   
 4. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin hienolta kuin ajatus kuulostaakin ja huomioiden skin, miksi tämä spektaakkelin suunnittelu vielä ehtiikään kehittyä, toivon että tätä happeningia ei tapahdu. No, kysytään nyt varmuuden vuoksi josko joku haluaisi lähteä kuskiksi?
   
 5. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Mä vetäisin paljon mielummin teidän kanssa jalluflindat - tai vaikka skumppaa - sen kunniaksi, että Kari tekee taas uuden jatkosopparin! Tärkein yksittäinen pelaaja by far, ja tärkein jatkosoppari Nybarille työstää. Make it happen, Tom!
   
 6. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hirvonen on todella tärkeä pelaaja ja se on kyllä taas näkynyt. Varsinkin aloituksissa täysin korvaamaton. Muilla prossat kolmenkympin tienoilla, Elkinsillä n. 90.

  Rehellisyyden nimissä on kuitenkin todettava, että Elkins on täysin puolikuntoinen ja liike on hirveää katsottavaa, kun ei vain pääse eteenpäin. Eilen oli myös jännittävä sokkosyöttö selän takaa suoraan oman maalin eteen, mutta onneksi siitä ei tullut maalia. Luotan kuitenkin siihen, että peli peliltä otteet paranevat. Jännittävää kuitenkin, että tilastojen valossa pelaa todella hyvin, vaikka omat silmät ovat muuta kertoneetkin. Ei voi hirveästi valittaa.
   
 7. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Pleijareissa yhdelläkään IFK:n sentterillä ei ole aloitusprossat alle 50, Elkins on tietysti tässä tilastossa omilla luvuillaan, mutta tämä osa-alue toimii nyt kokonaisuudessaan hyvin.
   
 8. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jaa, sitten seison korjattuna. Uskoin tyhmänä ilman suodatinta, mitä mulle eilen pelin jälkeen kerrottiin. Voisko olla sitten tämän TPS-sarjan tilastot?
   
 9. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  IFK on voittanut TPS-sarjassa 65 aloitusta ja TPS 36. IFK:n aloitus% on siis 64,36%. Nämä on niitä isoja pieniä asioita, jotka voivat auttaa sarjan kääntymisessä meille.

  Aloitusprosentit neljässä pudotuspelissä yhteensä (yli 10 aloitusta):
  Elkins 73,2%
  Leino 60,5%
  Hintz 54,2%
  Malinen 53,3%

  Melko huikeita prosentteja.
   
 10. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eli, mulle on puhuttu paskaa :D. Täytyy antaa palautetta ja lakata uskomasta ihmisiä. Myös niitä luotettavia. Kiitos tilastoista ja korjauksista.
   
 11. redzel777 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllähän Kari on kullanarvoinen pelaaja meille, eikä pelkästään aloitustensa turvin. Viime pelissä osui silmiin kuinka El King rauhoitti maalinedus hässäkässä Finleytä, pieni kopautus ja muutama sana niin Big Joe lopetti kaiken ylimääräisen ja tilanne kuivui kasaan. Tärkeä johtaja joukkueelle, pitkää pahvia kiitos!
   
 12. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Taisi olla Kärppä-sarja, jossa Hirvosen prossat oli 83,3%.
   
 13. Sledge Hammer! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kari nyt pudotuspelien pistepörssin piikkipaikalla. Mieleni tekisi linkittää se iltapaskan juttu jossa kaveri leimattiin liigan ylipalkatuimmaksi pelaajaksi, mutta en viitti. Aivan loistava peli tänään(kin)
   
 14. Stigu Jäsen

  El King vaan on El King. Kantaa niin runkkarissa kuin pleijareissa, riippumatta ympäristötekijöistä. Hieno pelaaja, jotenkin tulee Darren Boyko mieleen.
   
 15. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Nyt viimeistään viiden vuoden (tai ainakin kahden) pahvi EL KING'ille. Kari on kunkku!
   
 16. #32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
  Ihan sama kuinka paljon Elkins tienaa palkkaa, hän on ne rahat ansainnut! Uskomaton Johtaja!
   
 17. Postinjakaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  En gång IFK, alltid IFK.
  El King. Joukkueen henkinen johtaja vaikka ei paljon puhukaan. Osoittaa koko ajan tekemisellään esimerkkiä muille. Ja nyt kun kantaa joukkuetta myös pisteiden valossa, on tämä ihan loistotilanne.
   
 18. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Uranloppuun vaan, ja jätetään palkka rivi tyhjäksi. Elkins saa itse kirjoittaa siihen summan.
   
 19. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Jokunen vuosi sitten totesin Elkinsin olevan ns. Franchise player, jonka ympärille voisi rakentaa menestyvän joukkueen. Ei ole tarvinnut sitä lausuntoa pyörtää. Aivan huikea kaveri! Toivottavasti on pitkä pahvi takataskussa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 22.52
 20. Viivapelote Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ihan uskomaton kaveri. Kaapi jokaisen aloituksen ja kantaa tehoillaan jengiä reppuselässä. Palkan voisi vaikka tuplata kunhan tekee vaan jatkon.
   
 21. TO41 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti Corey jatkaa kapteenin roolissa niin pitkään kuin vauhti riittää ja jatkaa sitten valmennuspuuhiin. Loppuelämä vaakuna rinnassa.

  Kukas sinne IS:n toimittajalle kirjoittikaan? Voisi olla vastauksen paikka, kun ei vielä toisella puheenvuorollaan myöntänyt virhearviotaan. Linkit illan tuloksiin ja tänne viesteihin, joissa fanit toivovat monivuotista pahvia hinnasta viis.
   
 22. Siisel1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen viihdyttävin pelitapa
  Täytyy kyllä mainita, että olen kateellinen, että IFK:lla on tälläinen pelaaja. HIFKin resurssit ovat sitä luokkaa, että nyt Nybondas paperi kourassa Elkinsin luo ja "say your price". Liiga tarvitsee tälläisiä pelaajia. Myös jonkun aikaa ihmetellyt miksei ole vakituisessa kapteenistossa.
   
 23. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Nybari, faxi laulamaan ja uutta sopimusta kouraan. Välittömästi.
   
 24. Pordinard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Matt Generous
  Tohonkin puolityhjään maaliin Elkins räjäytti ranteet lukossa kiekon auringonvarmasti ylähyllylle, olisi mennyt läpi vaikka Setänen olisi jonkun syndin saanut siihen eteen. Vittu mikä päällikkö, välillä käy kateeksi turkulaisia kun heillä on Tallinder mutta onneksi meillä on Kari.
   
 25. archieG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Slavia Praha
  Jos on haluttu saada rahalle vastinetta niin tässä kaverissa on todellakin saatu. Tulee eräs Darren Boyko mieleen.