Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Corey Elkins HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Pärde, 05.01.2013 klo 12.32.

 1. Time-out Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos Coreyn lähipiiriin on uskominen, miestä ei nähdä ensi vuonna Stadissa. Voi vitun vittu...
   
 2. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Onko tietoa että missä mahdollisesti nähtäisiin?
   
 3. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Huonompi homma jos ryssäliiga vie miehen, mutta sitten katsellaan uutta Karia ja semmoisella hillolla, että hohhoijjaa. Ei tää sen ihmeellisempää ole.
   
 4. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  On. KHL.
   
 5. cauna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ja kotikaupunki pysyisi varmaan samana?
   
 6. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Saa kyllä hetken etsiä uutta Karia, vaikka sitten millaisella hillolla.
   
 7. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Lainaus:
  Jep, semmoista ei välittömästi löydykkään.
   
 8. PPK Jäsen

  Turha näitä siirtojuttuja on nyt pähkäillä. Elkins pelaa elämänsä kevättä ja tämä joukkue saattaa mennä vielä finaaleihinkin. Kyllä hyvän joukkueen voi rakentaa ilman Elkinsiäkin.
   
 9. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Eikä nyt ole edes ajankohtainen. Nautitaan NYT ihan muista asioista.
   
 10. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Näistä huhuista en tiedä mitään, mutta jos pytty tarkoittaa aina yhden tai useamman kulttipelaajan menettämistä niin ei voi mitään, joukkue on aina suurempi kuin yksittäinen pelaaja, jos ei kattilaa tule niin tietysti voi, voi, voi.
   
 11. Nurmijärven Peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Nashville Predators ja Nurmijärven Kurra
  Jos ja kun Elkinks siirtyy ruplaliigaan pelaamaan niin tuskin HIFK sille mitään voi. Täällä on kovasti huhuiltu Ramun paluusta Nordikselle. Eikös tämä olisi aika win-win tilanne??
   
 12. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Ei.
   
 13. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Elkinsin menettäminen kyllä kirpaisisi aivan perkeleesti ja vielä kahta kauheammin jos uusi osoite löytyy naapurista. Kari narripaita päällään on jo ajatuksenakin hyvin vastenmielinen. No, rahallisesti ei voida lähteä kilpailemaan venäläisjoukkueiden kanssa, joten eipä voi kun toivoa parasta ja pelätä pahinta. Nyt toki täysi fokus kohti tulevaa välieräsarjaa ja mietitään näitä sitten joskus, kun snöget on sulaneet ja Nordiksen valot pimeänä.
   
 14. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Voi, niin paljon ehtii tapahtua ennen syksyä. Surraan sitten kun sen aika on. Eletään nyt hetkessä niinkuin pelaajatkin. Ja tämä hetki on hieno!
   
 15. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ainut oikea tapa Elkinsin IFK-uran päättymiselle (tai no mistä sitä tietää vaikka joskus mies tulisi takaisin) olisi mestaruus. Harmi juttu jos Elkins lähtee, mutta voi sitä hyvän jengin saada kasaan ilman El Kingiä myös niin kuin jotkut ovat jo todenneet. Olin aikeissa ostaa Elkinsin pelipaidan, mutta valitettavasti se jää nyt tekemättä, mutta ehkä sitten joskus mies pelaa vielä takaisin.

  Nyt nautitaan hyvästä lätkästä ja fiiliksestä mikä nordiksella on.
   
 16. Joona D Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK ja Boston Bruins
  Elkins on jo pitkään ollut se tän jengin Bergeron, Toews, Tavares tai mikä tahansa muu vastaava franchise sentteri. Fanien suosikki ja tärkein pelaaja, täysin ansaitusti. Jos osoitteena on KHL niin ei kai ainakaan narrit, se tosiaan tuntuisi jo oikeasti nihkeältä...Toivottavasti näemme vielä tänä keväänä Elkinsin kannun kanssa.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Jotenkin en oikein usko, että on narreissa, vaan menee muualle. Ei siksi, että olisi niin IFK-sydän, vaan siksi, ettei Elkins taida pystyä ihan samaan rooliin KHL:ssa. Ei taidot ja nopeus minusta riitä. Ja kannattaako Jokereiden lyödä hirveästi hilloa puolustavaan sentteriin. No saa nähdä. Elkinsin menetys kuitenkin kirpaisee, meni minne hyvänsä. On ollut yksi tärkeimmistä pelaajista, ellei tärkein, matkalla huipulle Summas-katastrofin jälkeen. Nyky-IFK:n kasvot.
   
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  En nyt ihan pääse kiinni tohon... Siis Elkinshän on "piilokärki" ja aloitus-spesialisti, jonka pääpaino on ns. kokonaisvaltaisessa sentteripelaamisessa, ja ihan 100-varmasti pätevä nykyisessä roolissaan sarjassa kun sarjassa. Se vaan että jos joku hankkii hänet hyökkääväksi 1-sentteriksi, niin pikkubritannia -sarjan sanoin: The computer says no. Eli ei kannata väärään rooliin ostaa. Elkins on kuulemma saanut lukuisia tarjouksia KHL:stä vuosien varrella, mutta tähän asti onneksi lempannut ne kaikki.
   
 19. Nashpre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Finnesota
  Kyllä sen Karille sua; mennä Venäjälle nyt rahastamaan pariksi kaudeksi.
  Sitten takaisin punaisiin fysiikka/aloitus-valmentajaksi! ;)
   
 20. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Muotoilin tuon ehkä vähän huonosti. Tarkoitin jotain siihen suuntaan, että KHL:ssa Elkins ei ehkä pysty tehoihin hyökkäyspäässä. Tällöin hän jäisi juuri perinteiseksi 3-4 sentteriksi, mutta ei kovin halvaksi sellaiseksi. Liigassa Elkinsin arvo mittaamaton, koska hänet voi ja kannattaa laittaa kentälle milloin vain.
   
 21. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Lainaus:
  Ok, riippuu tietysti joukkueesta siellä. Esim. Jokereissa rooli olisi käytännössä sama kun meillä (tai siihen rooliin kannattaisi hankkia), ja pisteitäkin tulisi. Sitten taas ne megamiljoona-jengit... niissä varmaan jäisi alempiin kenttiin ja maalit+syötöt vähenisivät.
   
 22. Iso Paha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Go IFK
  Noh, jos tämänkauden joukkueesta saisi valita neljä jotka jatkaisivat meillä ensikaudella, sopimustilanteesta riippumatta, valitsisin Elkinsin, Raskin, Finleyn ja Heiskasen. Saas nähdä.
   
 23. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  En laskisi Elkinsiäkään pois ensi kauden jengistä huhuista huolimatta. Aikasemmissa haastatteluissa on jäänyt jotenkin kuva, että haluaa olla perhettään lähellä. Onhan Karilla ollut useita mahdollisuuksia sinne lähteä. Sveitisi tai Ruotsi voi olla ne suunnat missä saisi hieman enemmän taalereita kun täällä. Elkins on kumminkin vasta 32 joten mikään kiire ei ole.

  Finley on varma, Heiskanen on suht varma koska ensi kaudeksi on tarjolla IFK:ssa isoa tonttia ja tämän varmasti huomio myös varaava seura. En näe mitään syytä miksi Rask ei jatkaisi. Sopii kyllä tyypiltään IFK:hon aivan helvetin hyvin joten lottonumerosi voi vaikka osuakin :).
   
 24. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Heiskanen sanoi itse jossain haastattelussa talvella, että jatkaa HIFK:ssa joka tapauksessa ensi kauden, kävi draftissa miten tahansa. Joten jos on omista asioistaan yhtään kartalla, jatkaa meillä.

  Mielestäni Elkins voisi ilmoittaa julkisesti haluavansa jatkaa HIFK:ssa uransa loppuun, ja nyt onkin sovittu seuraavista kolmesta vuodesta. Tällaista voisi tapahtua. Välittömästi.
   
 25. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Kiitos Kari. Suosikkipelaajani. Tulethan vielä takaisin IFK:hon? Jäämme kaipaamaan suunnattomasti. Onnea uusiin haasteisiin.

  Thank You Corey. My favorite player, and I'm not the only one. Please, come back in a few years. We will miss you. Good luck with your new endeavors!
   
  Viimeksi muokattu: 20.04.2017 klo 10.41