Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Corey Elkins HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Pärde, 05.01.2013 klo 12.32.

 1. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Corey Elkins HIFK:hon

  "Oy HIFK-Hockey Ab tiedottaa tehneensä loppukauden kattavan sopimuksen yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän Corey Elkinsin kanssa. 27-vuotias Elkins liittyy joukkueen vahvuuteen välittömästi."

  Eli tällainen pelaaja. Ei kyllä sano minulle mitään, mutta pelannut ilmeisesti viime vuosina sekä Euroopassa että farmissa. Muutama matsi NHL:ssä parin vuoden takaa. Saa nähdä, mitä tulee. Taitaa olla jo tänään kokoonpanossa?

  edit: Ei ole kokoonpanossa tänään.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2013 klo 12.41
 2. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
 3. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Kukas jätkä tää on? Toivottavasti scouttaus on tällä kertaa toiminut ettei sieltä taas tule jotain rapakuntoista kaveria.
   
 4. fat of the land Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lexaa
  Lainaus:
  No ei tuo Tshekin liigan kausi nyt mitään pistelinkoa lupaa... Eli ei tuolla ihan kuuhun asti päästä.
   
 5. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Lainaus:
  No, nyt taas edes yritetään jotain, joten kiitos tästä hankinnasta. Elkins on 188/98, joten liike lienee isossa kaukalossa kysymysmerkki. Pelannut tällä kaudella AHL/ECHL-pelejä, joten onneksi on sentään pelituntumaa.
  Eliteprospects.com - Corey Elkins
   
  Viimeksi muokattu: 17.01.2013 klo 19.59
 6. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Vai että tämmöistä sentteriä pukkaa. Paha sanoa kyllä yhtään mitään. Oisin odottanut tehokkaampaa johtavaa sentteriä, mutta äijän vahvuus on kahteen suuntaan pelaaminen. No, katsotaan millainen mies kyseessä.
   
 7. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Nyt on toimistolla vedetty kunnon hätäpaskat ja naarattu eka jätkä, joka eteen sattuu. Noh, sulautuu hyvin mukaan tähän tämän kauden aikana nähtyyn puuhasteluun.

  Näitä kahdensuunnan pelaajiahan tuo joukkue kaipaakin.
   
 8. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Kaveria kuvaillaan kahdensuunnan hyökkääjäksi joten jos sellainen aikoo olla niin kunnon pitää olla kohdillaan. Tilastojen valossa mikään pistelinko ei todellakaan ole.
   
 9. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Lainaus:
  Katotaan eka, dumataan sit!

  Mun puolesta tervetuloa (sekä Elkins että muutos)!
   
 10. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On se pari maalia tehnyt tällä kaudella. Mihis koriin kaveri laitetaan?
   
 11. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Peremmälle vaan. Tuskin tämä enää tästä mihinkään muuttuu. Tervetuloa IFK-paitaan.
   
 12. Preußen Danzig Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HCK
  Tämän kauden tilastot AHLn suhteen ei kyllä vakuuta mutta toisaalta en tiedä missä roolissa kaveri on siellä pelannut. Kai tää nyt on parempi kuin Redenbach?!

  edit. tiputtanut uransa aikana hanskansa 7 kertaa ja tilastona häikäisevät 7 tappiota.
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2013 klo 12.50
 13. VilleSeina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, SaiPa
  Ainakin miehen AHL-pelit nähneenä on syytä ihmetellä hankintaa. Iski hattutempun pari kuukautta taaksepäin ja sen jälkeen YV-vastuusta huolimatta ollut todella hiljaista. Ei mitään käyttöä Norfolkissa eikä varmasti miestä itseään nuo ECHL matsit kiinnostaneet.

  Turhake.
   
 14. VilleSeina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks, SaiPa
  Lainaus:
  2-3 sentteri, 1-2 YV.
   
 15. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Kaikki kaksijalkaiset ovat parempia kuin Redenbach. Tässä pitää toimia omien puheidensa mukaan ja olla nyt tyytyväinen siitä, että edes jotain signaalia heitetään kehiin. Tämä kausi on taputeltu, mutta kyllä siellä officella jotain aivotoimintaa tapahtuu. Katsotaan ja ihmetellään. Eniten kiitän toimistoa siitä, että emme saaneet tiedotetta Redenbachin comebackista.
   
 16. Joosef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Toivotaan parasta, mutta mutta....
  Näistä sentterikokeiluista ei tälle kaudelle kovin paljon POSitiivista sanottavaa ole.
   
 17. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Ihan oikeasti? OK, mies on minulle täysi tuntemattomuus, mutta onhan nuo tilastot ihan perseestä. Paniikkihankinta, joka huomataan pian käytännössäkin turhakkeeksi. Nythän tässä olisi jo iloinen Tylleröstäkin, jos vaihtoehto oli tämä.
   
 18. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Voi kun edes joskus vois olla näiden ulkkarihankintojen suhteen levollisin mielin. Valitettavasti en ole kyllä tämän osalta. Olen jo pitkään peräänkuuluttanut Kautosen Vellun ammattitaitoa näissä hommissa ja ei tämäkään tuo kyllä varmaan sulkia hattuun. Yhtään onnistunut hankintaa ei nimittäin häneltä ole tullut. Monta luokkaa parempia äijää tähänkin hommaan olisi, mutta mennään siitä mistä aita on taas matalin. Ilokseni myönnän, jos olen väärässä Elkinsin osalta.
   
 19. Giorgio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tää on ihan pommi hankinta. Tulee jotenkin mieleen O'Sullivan. Nybarin kommentti siinä yhteydessä oli kyllä tän kauden parasta Kummelia.

  ”O’Sullivan täyttää sen vajeen, mikä meillä syntyi hyökkäykseen Perraultin loukkaantumisen myötä. Hän pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Tämä on pitkän prosessin tulos ja keskeinen osa joukkueen rakennusta, eikä mikään väliaikainen ratkaisu,” toteaa IFK:n GM Tom Nybondas

  Jos pitkän prosessin tuloksena löydettiin tollanen paska kun O'Sullivan, niin mitähän tästä nopealla aikataululla haetusta Elkinsistä on lupa odottaa.
   
 20. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ne vähäisetkin kädet poistuu joukkueesta (P85) ja tilalle saadaan sitten lisää näitä isokokoisia rouhijoita jotka pelaavat hyvin molempiin suuntiin. Kyllä tämä kausi on nyt niin taputeltu, että alta poies.

  Olisivat hommanneet edes jonkun hullun jenkeistä, eikä tällaisia HMV-paskakasoja. Anteeksi räikeä kielenkäyttö, mutta vituttaa niin paljon tämä nykyinen meininki.
   
 21. basswood Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Montako ulkomaalaista sentteriä IFK:ssa on tällä kaudella ollut? Lienee jonkin sortin ennätys..

  Kyllähän Elkins ihan ok pelimies taitaa olla tai on ainakin P-Amerikassa ollut. Tshekin visiitti ei (huom! pisteitten valossa) vakuuta ja onko Elkins sitä mitä IFK oikeasti tarvitsee, enpä tiedä.. No, mielenkiinnolla seurataan onko tekijäksi SM-Liigaan ja samalla IFK:n pelastajaksi.
   
 22. Urquinaona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsingfors
  Ja mistäköhän tämäkin kaveri on löytynyt? Täysin tuntematon pelaaja (ainakin minulle), ja kun ottaa huomioon IFK:n viime kausien "ulkomaalaisvahvistukset" niin odotukset ovat kyllä nollissa. Toivottavasti olen väärässä, mutta en usko, että Nybari ja kumppanit taaskaan olisi tehneet mitään merkittävää scouttausta tämän(kään) pelaajan suhteen.
   
 23. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Norfolk Admirals Official Website
  Norfolk lähetti Elkinsin 1.1.2013 ECHL:n, jonka jälkeen pelaaja lienee innostunut Euroopan jäiden houkutuksista. Elkins on Anaheimin organisaation pelaaja ja pelasi samassa AHL-seurassa Sami Vatasen kanssa, kunnes nyt taas kutsui ECHL.
   
 24. Stigu Jäsen

  Lainaus:
  No eihän tossa Nybarin kommentissa ollut kuin yksi sana väärin: "pelaamaan". Jos sen olisi korvannut sanalla "seisomaan", olisi kommentti ollut asiaa.

  Ja otan muuten edelleenkin vetoja vastaan siitä, että Retiisi pelaa vielä tällä kaudella IFK.ssa. Luotto Karavaanari-Tomppaan on kova.
   
 25. tuffgong Jäsen

  Salakuuntelin Kautosen ja Nybarin puhelinkeskustelun.
  K: Moro Tomppa mä löysin Coreyn tää on Anaheimin organisaatiosta.
  N: Ai Corey Perry?
  K: No en mä sen sukunimee tiiä, mut hei tää on Anaheimista.
  N: Ok. sano sille et 100 000 loppu kaudesta ja tuuppaa se ekaa koneeseen. mä duunaan paperit valmiiks. Hyvää duunia Vellu. Moi.

  No se vitsailusta. Ei mitään hajuu kaverista, youtube ei myöskään hirveesti kaverista kerro. Mut tervetuloa ja yllätä meidät kaikki!