Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Corey Elkins HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Pärde, 05.01.2013 klo 12.32.

 1. Liikkuva Maski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Joo. Kyllähän sitä on sanottava, että vaikka kuinka Elkinsin palkalla saisi malista ja jtyrväistä kimpassa – totally not worth it. Sydän hakkaa kilpilogolle. Liigan paras pelaaja. Sellaiselle kuuluu maksaa Liigan parasta palkkaa.
   
 2. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ennen sarjaa paljon hehkutusta saaneet Kallio ja Perrin ovat tehneet yhdessä saman verran pisteitä kuin El King näissä puolivälierissä, Elkinsillä vielä enemmän maaleja. Liigan Playoffien pistepörssin piikkipaikalla, ja mihin paikkaan tekee niitä maaleja ja syöttöpisteitä..Huikea ukko..Kaikki kehut ansainnut.
   
 3. -BR- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HELSINGIN IFK, DEFC #1
  Lainaus:
  Samaa totesin, kun myöhemmin maalin hidastuksesta katsoin. =) Itse pelitilanteessa ehdin jopa miettimään, että onneksi mesta tulee Hirvoselle, sillä se tekee maalin. Hallissa mesta näytti myös ihan "varmalta", mutta ei se ihan 1000:n taalan paikka sittenkään ollut. Mutta kun on taitoa ja malttia ja pää kestää, niin tulos on tämä. Huikea pelaaja! <3
   
 4. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ai että se hetki kun El King räjäytti täyden nordiksen lopullisesti! Olipa mahtava hetki ja ratkaisuosuma meni niin oikeaan osoitteeseen. Nyt ei auta kuin nauttia ja pitää kädet ristissä, että Elkins jatkaa seurassa jossa selvästi viihtyy todella hyvin.
   
 5. punasydän Jäsen

  Joko kausi voisi loppua, niin pääsisimme tästäkin kallispalkkaisesta budjetintuhoajasta eroon? Olen täysin kyllästynyt siihen, että yksi Liigan kalleimmista senttereistä tekee yksittäisiä suonenvetokausia lukuun ottamatta runkosarjassa keskimäärin vain ~30 pistettä. Jos vielä samaan kyytiin Elkinsin kanssa saisi Raskin, niin jäisi hitokseen rahaa oikeisiin vahvistuksiin. Tämän kaksikon yhteenlasketulla summalla voisi saada jonkun todellisen staran joukkueeseen.
   
 6. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Mr. Elkins... I sure do love you! We all do!

  Ihana mies, voi morjens. Olen edelleen sitä mieltä että äijä on pidettävä, maksoi mitä maksoi. Coreylle 400.000 lappu? Käy.
   
 7. Kake74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Huikea pelaaja. Joskus joku liikkeen hitaudesta moittii. Itse en sitä huomaa.
  Voimaa, tahtoa, taitoa ja johtajuutta!
  Sitä on Mr. Elkins, Jengin tärkein palanen.
  Jos Nybbe Karin jonnekin ryssit, ennen kun se skrinnarit naulaan laittaa, niin häpeä.
   
 8. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ilta ja aamu mutusteltu Kingin huikeaa ratkaisua. On myös omalla kohdalla noussut jopa Lennun ohitse suosikeissani. Kun kaikki ylistys on jo sanottu, totean vain että maksoi mitä maksoi - Kari on sidottava Stadiin pitkällä pahvilla.

  Meillä on taas uskottava liideri jengissä.
   
 9. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tykkään myös tuosta itsevarmasta tyylistä, kun peruuttaa hyökkäysalueelle sisään. Epävarma ja väsynyt linjuri olisi voinut viheltää hätäpäissään tuon paitsioksi, mutta Kari vaan pakittaa alueelle nähdäkseen kentän paremmin ja tehdäkseen huikeat kalkulaatiot tilanteesta. Onneksi Eronen ymmärsi syöttää takaisin eikä vain kuskannut kiekkoa Setäsen patjoihin.

  Olihan se nyt nättiä!

  Ja sitten arvoisa Tom of Nybondas: Kuten moni on jo kirjoittanut, niin Elkinsille jatkosopimusta kiitos. Annat sille lapun, johon on esitäytetty työnantajan nimi sekä paikka ja päivämäärä. Elkins hoitaa loput; määräaika, palkka, muut edut.
  Koska jos ryssitte Hirvosen jonnekin muualle ja tilalle tulee Jtyrväinen ja Jmalinen, joiden yhteenlaskettu hyöty joukkueelle tulee olemaan noin 10-osa Elkinsistä, niin ei ole hyvä diili. Ei ole. Hyvin tekevät pisteitä maakunnissa, mutta en usko hetkeäkään, että sama ihme toistuisi täällä.
  Elkins on varma. Elkins on Johtaja.
   
 10. Cemetery Gates Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyseessä oli Iltalehden Vesa Parviainen. Siis joka väitti Elkinsiä ylipalkatuksi pistesaldoon nähden. Voisin kuvitella Parviaisen saavan kuittia melko runsaastikin tällä hetkellä.
   
 11. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Varmaan tämän takia olikin nimennyt Elkinsin eilisen ottelun ykköstähdeksi ja maininnut, että Elkins on jokaisen euron arvoinen IFK:lle tällä hetkellä...
   
 12. Lindfors Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, YNWA
  Tämä on niitä toimittajia, jotka eivät ymmärrä kokonaisuuden päälle yhtikäs mitään, tuijottavat vain pisteitä.
   
 13. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllähän Kari on ehdoton ykkössuosikki koko jengistä, ja harras toive olisi että jatkaa meillä pitkään. Upea comeback loukkaantumisen jälkeen, ja normaalia kehnommalla liikkeelläkin johtaa joukkoja niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa! Meillä on ollut muutama tällainen helmi "lähivuosina" kuten Rem Murray, Petteri Wirtanen ja Corey Elkins, ja niin kauan kun nämä kaverit on mitään saumaa pitää, on se tehtävä.
   
 14. Uncle Becker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Luulen, että perjantaina sujahtaa #91 päälle ja uudenkarhea ja sinänsä hieno #50 saa jäädä henkariin roikkumaan... toisaalta Lennukin löytyy, joten miksei koko kentällistä kerralla päälle.
   
 15. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei tässä voi eilisen jälkeen muuta enää toivoa. Toivottavasti se mottipäinen on Coreylle annettu. Mikäli Corey jatkaa on C hänen rintaansa laitettava. On osoittanut kyllä mistä naruista vedetään ja miten. 10/10!
   
 16. McLovin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vegas Golden Knights
  Pahoin pelkään että tämä kausi jää Karin viimeiseksi IFK:ssa. Paluu Jenkkeihin tapahtunee siinä vaiheessa kun lapset alkavat olemaan kouluikäisiä, eli muutama vuosi olisi vielä aikaa nähdä Eurooppaa. Ja ilmeisesti Kari on saanut tarjouksenkin jo muualta. Nyt Nybari se mottipäinen tiskiin niin ehkä nähdään Elkins vielä ensi kaudellakin IFK:ssa!
   
 17. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  HIFK:n lähettämässä mailissa oli Elkinsin terveiset ja kehotus saapua Nordikselle perjantaina sankoin joukoin. Olen mielelläni väärässä, mutta omaan nenään haisi jonkinlaisilta "jäähyväisiltä", vaikka sarja on vielä auki. Mutta mahdollista on sekin, että perjantaina on kauden vika peli ja...

  Siirron ulkomaille ymmärtäisin jopa hyvin, mutta jos Elkins siirtyisi liigan sisällä toiseen seuraan, HIFK on epäonnistunut ja pahasti. Mikään muu seura ei voi tarjota "uusia kokemuksia" tai muuta hokijargonia, joten kyse on jostain muusta. Joko rahasta tai "ilmapiiristä". Voi myös olla, että Nybondas tuttuun tapaansa herää liian myöhään ja hyvään tarjoukseen muualta onkin jo ehditty vastata.

  Mitään tietoa mulla ei ole mistään, vaan em. on vain ja ainoastaan omaa mutua. Ensimmäiset fiilikseni, kun mailin luin. Toivottavasti mun tuntemukset menee metsään ja Elkins jatkaa meillä, kunnes on aika palata kotiin. Jonnekin Sveitsiin pääsee noilla taidoilla vielä viidenkin vuoden päästä.
   
 18. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ollaan vaihteeksi positiivinen ja todetaan, että yhtälailla tuo voisi olla myös jatkosopparin julkaisu! Mikä olisi hienompaa kuin lähettää TPS kesälomille tietoisena että Kari jatkaa meillä seuraavat 3 kautta. No jos nyt yksikin edes...
   
 19. BOL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Käy. Sovitaan näin ja maailma on taas parempi paikka.
   
 20. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Pudotuspelien pistepörssin ykkösenä ilman ylivoima-aikaa ja myös plusmiinuksissa paras hyökkääjä (ykkösenä TPS-pakki Tikkanen). Unohtamatta aloituspörssin dominointia. Tässä on todellinen kevään mies.
   
 21. MustaHaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  On kyllä todella kova pelaaja kyseessä ja ymmärrän täysin miksi palkkakin on niin korkea kuin on. Älyttömän kova aloittaja ja tulee mieleen vähän Plihal tepsistä 2010, kun hankittiin ylempiin ketjuihin mutta lopulta johti jarruketjua ja otti tärkeitä aloituksia puolustuspäässä. Elkinshän voisi ihan hyvin pelata ykkössentterinä ainakin jossain pienemmässä seurassa, miksei HIFKissäkin.
   
 22. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämähän on joka keväinen ilmiö. Pää ja fysiikka toimii, huolimatta loukkaantumisesta ja pitkästä pelaamattomuudesta.

  Ensimmäisellä Törmäsen kaudella tiputtiin Tapparalle voitoin 2-4. Elkins & Nykopp loukkaantuivat ekassa matsissa. Turhaa jossittelua tietenkin, mutta sanoin jo silloin että ilman näitä loukkaantumisia oltaisiin menty jatkoon. Nytkään ei oltaisi missä ollaan, jos sieltä puttuuisi Elkins & Leino. Nykoppin varaanhan varmaankaan ei mitään olla laskettu, toisin kuin pari vuotta sitten.

  Sitten tullaan siihen ettei Elkinsin kaltaiselle pelaajalla muka kannattaa maksaa huippuliksaa, koska ei voita pistepörssiä eikä itseasiassa ole lähelläkään kärkeä. HIFK:lla on rahaa ja sen erottaa Saipoista ja Jypeistä se, että Elkins & esim. Ramsted voidaan kiinnittää ns. mottipäisillä summilla ja silti ei tarvitse tinkiä muusta jengistä. Olettaen tietenkin että UTJ osaa asiansa, mitä se ei valitettavasti osaa, mutta se on toinen tarina.
   
 23. Luckycharm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crystal Palace ,
  Mies joka opetti meille, mitä "välittömästi" tarkoittaa.

  Mies, joka opetti meille, että logoa voi rakastaa, vaikka sen alle ei olisikaan syntynyt.

  Todellinen kevään pelaaja. Ei sanoja.
   
 24. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  D'oh... No siksihän se juuri pistepörssiä johtaa kun ei ole joutunut haaskaamaan aikaansa IFK:n ylivoimalla! Siinä missä Aaltoset ja Hintzit käyttävät osan peliajastaan ylivoimaan, jossa maalia ei voi tehdä vaan korkeintaan päästää omiin, on Kari saanut nauttia enemmän kohtalaisesti kulkevasta 5vs5-pelistä! Älä nyt Stögö vaan sössi tätä ja laita Karia yv:lle tai hyytyy senkin tehot.
   
 25. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllä, Stögö on uhrannut Aaltoset ja Hintzit ja Corey pääsee korjaamaan hedelmät!