fiftyeight
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Iddrott Förskott Puukädet
Tiedä kuuluuko tähän ketjuun vai yleisempään ruoanlaittoketjuun, mutta laitan nyt kuitenkin tähän.
Tein tapas-henkistä iltapalaa taannoin ja hankin myös tuoreita punaisia chilejä. Pää auki, viilto ja siemenet pois. Siis chileistä. Seuran takia kaavin myös ne valkoiset jutut pois ettei tulisi liian tulisia. Chileihin hiukan mustapippuria ja oliiviöljyä, tuorejuustoa sisälle maun mukaan ja vuorokaudeksi elmun alle maustumaan. Not bad. Mutta siinä juuri huomaa miten erilaisia yksilöt ovat. Osa oli aika mietoja, mutta osassa chili tuli varsin sopivasti esiin.
Täytyy trenata, ja tapas-puolen jutut kuuluvat sitten ruokaketjuihin (sekin on oma taiteen lajinsa..).
Tein tapas-henkistä iltapalaa taannoin ja hankin myös tuoreita punaisia chilejä. Pää auki, viilto ja siemenet pois. Siis chileistä. Seuran takia kaavin myös ne valkoiset jutut pois ettei tulisi liian tulisia. Chileihin hiukan mustapippuria ja oliiviöljyä, tuorejuustoa sisälle maun mukaan ja vuorokaudeksi elmun alle maustumaan. Not bad. Mutta siinä juuri huomaa miten erilaisia yksilöt ovat. Osa oli aika mietoja, mutta osassa chili tuli varsin sopivasti esiin.
Täytyy trenata, ja tapas-puolen jutut kuuluvat sitten ruokaketjuihin (sekin on oma taiteen lajinsa..).