3 kalloa jo kasassa ja eka pullo on melkein tyhjä. Ostettu vajaa kuukausi sitten eli tällä vauhdilla 12 kalloa olisi kasassa ensi keväänä. Alkaa olemaan tosin merkkejä että pure death-toleranssi sellaisella tasolla, että kulutus lähtee vain kasvuun. Luonnollisissa sooseissa ennenkin todennut, että pullon alussa käytetään varoen ja sitten annoskoot tuppaavat kasvamaan pullon pohjan lähestyessä. Uutesoosit taas pitää tulisuutensa ja pahan makunsa jatkossakin. Lemppasin da bombin pullon joskus meneen, kun ei vaan alkanut maistumaan.
Ensi viikolla herkuttelemaan Cantina Westin chiliviikoilla frittihabojen kanssa. Ohjelmassa katsoa EM-futista samalla.
Onhan chiliys vähän muuttunut vuosien varrella, kun muista noin 10 vuotta sitten kun bongasin lähi k-kaupasta habaneroja. Oltiin vaimon kanssa käytetty saman kaupan mitälienee-chilejä ruuanlaitossa ja harmiteltu kun niiden tulisuus oli kovin vaihtelevaa, ettei ikinä tiennyt laittaako yhden vai tusinan. No, olin kuullut habaneroista, että on hottia. Ostettiin pari kokeeksi ja pilkottiin yksi hienoksi silpuksi ja intialaiseen ruokaan hautumaan. Vajaan tunnin hauduttelun jälkeen ruoka lautaselle ja lopputulos oli vesuviukseen verrattava purkaus. Kumpikin lappasin jugurttia annokseen ja hikeä pyyhkien sitkeästi syötiin lautaset tyhjiksi. Jatkossa sitten laitettiin haba pariin osaan ja annettiin jonkin aikaa olla hautumassa kunnes otettiin palat pois. Tuli paljon toimivampi tulisuus. Nyt sitten popsii haboja kokonaisena höysteiden kera ja onpahan pitänyt maistaa sellaisenaankin kokonaista habaa. Siemenet oli oikeestaan pahin osuus, kun niitä oli kyseisessä yksilössä reilusti ja vaikeutti nielemistä. Oli kuin ois pikkukiviä syönyt.