Ilmoitukset

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Haha, piristit iltaa.

  Voipi olla, että Bowman nyt pankittaa Mitchellin, Jokiharjun sekä kumppaneiden varaan parin vuoden sisällä ja siksi nyt ei lähde tekemään isoa hankintaa markkinoilta. Sanotaanko näin, että tietyllä tavalla pidän taktiikasta, mutta en koe sen olevan optimaalisin. Tämä siis oma ajatus.

  Muutenkin nämä kaksi viimeisintä jatkosopimusta ovat ajaneet kattotilanteen semmoiseksi, että Bowmanilla on riippuen palkkakaton noususta (oletetaan $79 miljoonaa) about 7 miljoonaa käytettäväksi yhteen puolustajaan (Forsling) sekä kolmeen hyökkääjään. Tämä sisältää Hinostrozalle sekä Duclairille jatkosopimukset, jotka ovat toisaalta aika maltilliset ja puhtaat arvaukset. Jos ottaa osviiittaa näistä jatkoista, niin kavereiden lappujen arvo nousee vähintään hieman.

  Hossa ei ole vielä LTIR-listalla tässä skenaariossa ja uskon, että Bowman toistaa viime kesän tapahtumat eli Hossan kanssa katon alle ja sitten kaveri sairaslistalle. Toki voidaan nähdä kauppa Arizonaan, mutta realisti sisälläni ei siihen usko. Myös Anisimov on mukana, vaikka ennustan kauppaa kesällä. Zawaski mm. kertoi trade deadlinella, että venäläiseltä kysyttiin jotain siirron estävään pykälään liittyvää. Kesällä hänen on pakko antaa ilmeisesti kymmenen joukkueen lista pyydettäessä, en nyt muista tarkkoja speksejä.

  Toisin sanoen ilman kauppoja, emme näe selkeää upgradea puolustuksessa. Toivotaan parasta, sillä itse näen yhden legitin puolustajan auttavan jo paljon. Toki uuden koutsin kera.

  Kohta pääsee avaamaan uuden ketjun ja spekuloimaan lisää. Sitä ennen muutama matsi vielä, tänään mennään taas.
   
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mä rukoilen ja toivon, että Duclair ei saa jatkosopparia. Kohtalaisen turha kaveri tuonne alaketjuihin ja ylempiin on parempia vaihtoehtoja myös. Hinostrozan jatkolle peukku ja ei pidä unohtaa John Haydenia. Hayden toivottavasti on jo vakiokamaa ensi kaudella, koska tuo tarvittavaa fyysisyyttä hyökkäykseen ja potentiaalia myös tehdä vähän pisteitä siinä ohella.
   
 3. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Minua hieman pelottaa tilanne jos tämä tankkaus jää päälle. Tämä tankkaus saisi jäädä tähän kauteen ja ensi vuonna jo taas täysi tavoite menestymiseen. Jos joukkuetta lähdetään vuosiksi rampauttamaan saattaisi se tietää pahimmillaan jopa vuosikausien lamaa. Joukkueen kalliit avainpelaajat ovat kuitenkin viellä siinä iässä, että tuskin mikään lopullinen romahdus on käsillä viellä muutomiin vuosiin heidän osaltaan. Esimerkkejä taas on siitä, että kun jumitutaan tankkaus vaiheeseen Buffalon, Arizonan ja Oilersin tapaan, niin sieltä nouseminen ei olekkaan niin yksinkertaista. Boston on taas mukava esimerkki, että vanhalla rungolla voi tehdä uuden tulemisen ilman mitään totaali sukellusta tankkauksen maailmaan.
   
 4. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  2.25mil on liikaa, mutta pitäis kuitenkin muistaa että ollaan "jonkinlaisessa" rebuildissa. Tällasia yhden vuoden sopimuksia vain tulee eikä sille voi mitään; jotain sinne on vain pakko signata.

  Mutta sitten toisaalta ei tässä ole mitään järkeä. Olen ehkä kattonut väärällä silmällä matseja, mutta miten Rutta on tuon arvonen on melkosta settiä. Kolmosparin tyypeistä ei makseta tuota hintaa, varsinkin jos et ole kokenut voittaja. Olisiko parempia ollut tarjolla?

  Ja sitten, onko Hawksit tekemässä totaalista rebuildia vai nopeampaa sellaista? Joku fiksumpi voi varmaan vastata tähän, koska itsellä on vähän hakusessa mitä tämä tiimi tällä hetkellä hakee.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Duclairin kohdalla en täysin samaa mieltä ole, mutta edelleen ymmärrän miksi teikäläisellä on vahvat fiilikset ja ne puutteet allekirjoitan itsekin. Haluan uskoa, että Blackhawksin valmennusjohto kaivaa Duclairin potentiaalin esille kesällä paremmin ja kaveria opetetaan. Jos ei tulosta tule, niin sitten ei tule. Maksimissaan $1.5 miljoonan lappu tai jatkakoon matkaansa mitä tahansa pickiä vastaan.

  Haydenista oli muistaakseni eilen hyvä artikkeli. Yalen käynyt vaikuttaa todelta fiksulta kaverilta ja avoimesti kertoi kokevansa Rockfordin hänelle erittäin hyödylliseksi etapiksi sekä on omien sanojensa mukaan ymmärtänyt itse paremmin oman potentiaalinsa. Ymmärsin sen niin, ettei todellakaan halua jäädä nelosketjun kaveriksi ja hyvä niin: mielestäni hänessä on todellisia aineksia jopa tulosyksikköönkin. On vahva, mielestäni erittäin nopea, hyvä laukaus ja fiksu. Kirjoitin HFBoardsin puolelle, että kaverissa on kaupungin omana poikana jopa natsa-ainesta tulevaisuudessa.

  Josta päästäänkin tulevan kauden ketjuhahmotelmiin. Kuten todettua, drafti tulee vaikuttamaan paljon ja kesällä varmasti muutoksia tulee kokoonpanoon. Heitän kuitenkin villin arvauksen ketjulotosta, joka tullaan todennäköisesti todistamaan vääräksi heti kauden alkajaisiksi.

  Saad - Toews - Hinostroza
  DeBrincat - Schmaltz - Kane
  Sikura - Anisimov - Ejdsell
  Hayden - Kampf - Wingels

  Kyllä, Wingels tulee takaisin. Ymmärsin jostain jutusta, että jatkohaluja on ja kotiutui kotikaupunkiinsa heti sekä on ilmeisesti jotain kaupungin hyväksikin ehtinyt tekemään. Mielestäni pelasi todella hyvin rooliinsa nähden ja edusti sitä taistelutahtoa mistä monet olisivat voineet ottaa mallia.

  Ennusteessani Duclairille on kerrottu kiitos ja näkemiin, jolloin SHL:stä pomppaava Ejdsell nousee kokoonpanoon. Poika teki muuten taas maalin. Jos Blackhawks pääsee varaamaan Zadinan, Svechnikovin tai Tkachukin, paikka kokoonpanosta löytyy. Jopa Wahlstromilla on aineksia murtautua kokoonpanoon, jos päädytään häneen.

  Lainaus:
  Buffalon, Arizonan sekä Edmontonin kohdalla on useita tekijöitä, jotka eivät ainakaan tällä hetkellä ole vaaratekijöinä Blackhawksilla, mutta ihan oikeassa kuitenkin olet. Itsekään en toivo mitään tankkausta enkä usko, että sitä organisaatio haluakaan. Uskon pikemminkin siihen, ettei vanhoja virheitä toisteta eli lähdetä tarjoamaan mottipäistä, jos ei olla aivan varmoja pelaajan tasosta. Toista Seabrookia Bowmankaan ei halua organisaatioon ja esimerkiksi John Carlsonissa on pieni riski olemassa, kun hakee sitä isoa lappua. Innolla Carlsonin palveluksineen ottaisin vastaan, mutta mielummin Trouban, koska ikä.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Muihin kohtiin en ota kantaa muuten kuin sanomalla, että odotellaan kesää.

  Rutta oli oikeastaan jopa todella hyvä ennen ensimmäistä loukkaantumistaan siihen nähden, että ensimmäistä kautta pelaa NHL:ssä tai ylipäätään valtameren toisella puolella. Loukkaantumiset ovat kautta sotkeneet, joten vaikea arvioida missä se oikea taso on. Siksi yhden vuoden diilistä plussaa, mutta samaa mieltä olen, että halvemmalla olisi pitänyt tsekki signata. Toisaalta kaveri olisi heinäkuussa ollut vapaa tekemään diilin minne tahansa eli tässä maksettiin myös UFA-vuodesta.

  Ja Blackhawksissa Ruttan pitäisi olla kakkosparin puolustaja, meidän kolmosparin puolustajahan vetää vajaata seitsemää miljoonaa kauteen.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Höntsät pois alta ja Chilina Hurrihawks haki täydet pisteet United Centeristä. Jurcolle sekä Sharpille osumat.

  Muistan lukeneeni, että Hurricanesin suurin ongelma olisi saada laadukkaita maalintekotilanteita luotua. Ei se kyllä siltä näyttänyt.

  14 enää.
   
 8. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Noin paperilla tuollainen hyökkäysmateriaali potentiaalilla mitattuna ei vaikuta yhtään hassummalta. Puolustus on se suurempi kysymysmerkki ja sinne tosiaan tarvitaan nykypelaajilta tason nostoa sekä mielellään joku vahvistus. Kuntoutunut ja pelaava Crawford on iso lisä jo itsessään. Mutta kuten itsekin totesit, niin aika paljon ehtii tapahtumaan ennen lokakuuta. Jos viime kauden pudotuspelien pannukakku sai toimistolla aikaan säpinää, niin tuskin tulevana kesänäkään jäädään tuleen makaamaan.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Nimenomaan potentiaalilla mitattuna eikä tosiaan tiedetä kuka sieltä draftista tulee. Mielestäni siellä on ne neljä NHL-valmista hyökkääjää, jotka kaikki mahtuisivat kolmeen ensimmäiseen ketjuun.

  Corey Crawford terveenä on se suurin lisä puolustukseen, eittämättä. Hahmottelin hänen eteen jo tuota kuusikkoa (seitsikkoa), joka on nyt signattu ja kyllähän se huolestuttavalta näyttää. Ilahduttavaa on kuitenkin se, että Quenneville on antanut Keithin sekä Murphyn pelata viime aikoina yhdessä sekä edelleen haluan uskoa, että Forsling pystyy tasoaan nostamaan. Rutta on ihan hyvä vitospuolustaja.

  Sitten fantasiamaailmassa kun saataisiin Trouba siihen ja seitsikko näyttäisi seuraavalta:

  Keith - Trouba
  Forsling - Murphy
  Oesterle - Rutta
  Seabrook

  Sanotaan näin, että minulla alkaisi usko palautumaan, kun ottaa vielä huomioon ne suhteellisen kivat prospectit puolustukseen seuraaville vuosille.

  ***

  Jos Predatorsilta saatua ykköskierroksen varausta ei kaupata, niin laitan linkin minulle mieleiseen sentteriin, jonka haluaisin nähdä Blackhawksin organisaatiossa.

  http://www.eliteprospects.com/player.php?player=316535

  Olofsson on sijoitettu ensimmäisen kierroksen loppupuoliskolle. On tehnyt kuitenkin nousua viime kuukausina ja pokkasi tuossa myös Allsvenskanin vuoden nuoren pelaajan palkinnon, jonka mm. Filip Forsberg voitti. Upsidesta on vaikea sanoa juurikaan, mutta on erinomainen prospect.

  Vaikka tässä tietysti toivoisi pitkää kevättä, niin silti kesää odottaa innolla.
   
  Viimeksi muokattu: 10.03.2018 klo 15.23
 10. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Hayden nostettu takaisin ylös. Iso peukku tälle.
   
 11. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Duclairin polvi otti osumaa Boston matsin alussa, saattaapi tulla pelitaukoa ko. herralle.

  Ehkä Rutalle olisi riittänyt joku 1,5 millin soppari mutta ihan kelpo pelurihan hän on.
  Kaverit Duclair ja Jurco eivät ole vielä vakuuttaneet minua. Molemmat kaverit väläyttelevät välillä mutta jotakin noista vielä puuttuu. Connor Murphyn näen liian kalliina peruspakkina suorituksiin ja pelattuihin minuutteihinkin nähden. Siihen kun saisi vielä Seabsin haudattua johonkin, niin saataisiin pelimerkkejä paremman puolustuksen rakentamiseen.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Illan matsi nyt katsottu, positiivista oli Gustafssonin hyökkäyspelaaminen, vaikka omissa jatkuvasti vaikeuksissa sekä DeBrincat - Schmaltz - Hayden-ketju.

  Sekä tietysti tässä tilanteessa tappio on hyvä lopputulos.
   
 13. Flinck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Duclair sivussa 1-2 viikkoa. Ei vaikuttane hirveästi kerättyihin voittoihin mutta mielellään olisi miehen ehjänä pitänyt kokemusta hakemassa. En ihan häntä olisi vielä valmis jättämään sivuun tulevan kauden pelaajista mutta parannusta toki pitäisi tapahtua.

  Crawfordin tilanne mietityttää vieläkin. Mikäli ne pahimmat pelot Richterin kohtalosta pitävät paikkansa niin se aiheuttaa tulevien kausien menestyhaaveille ison loven. Pätevän paikkaajan löytäminen kun ei ole helppoa. Toki voi olla että lepuuttavat miestä vaan loppukauden.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Anisimov, Kane sekä Seabrook iskivät yhdet mieheen ja kaksi pistettä jäi Chicagoon.

  Kyllähän tämä siltä näyttää, että Blackhawks sijoittuu sijalle 10 tässä tankkauskilpailussa, jolloin oddsit ovat luokkaa viisi prosenttia ykkösvaraukseen ja 18 prosenttia kolmen ensimmäisen joukkoon. Mikäli niin ei käy, Blackhawks varaa kymmenentenä tai myöhemmin.
   
 15. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Niin paljon kuin sitä toivookin mahdollisimman hyviä lähtökohtia draftiin, on vaikea olla vähän innostumatta voitetuista peleistä. Olkoonkin ettei tässä vaiheessa niillä ole juuri mitään merkitystä. Eilisen pelin jälkeen hiipi ajatus mieleen, että onkohan tämä joukkue vaan oikeasti niin paska kuin se näyttää? Tänään sitten näytti jo vähän paremmalta.

  Molemmilta maalivahdeilta hyvät pelit ja vähän onneakin oli matkassa. Pakkiparit toimivat tänään hyvin ja Keithiltä vahvaa puolustuspelaamista. Haydenistä on pakko tykätä. Lähes ainoa joka pystyy hyökkääjistä antamaan painavia taklauksia, Myös pari hyvää blokkia mieheltä. Ehdottomasti jatkoon. Highmorelta ihan kivaa yrittämistä. Toewsille kolmen pisteen ilta, mutta yhä vaan voi odottaa kiekollisena parempaa tekemistä. Vaan eipä näyttänyt Kaneakaan kiinnostavan ja melkoista neppailua oli läpi ottelun. Maali näytti kyllä maistuvan kaverille lopulta. Hinostrozan peliasento ja -tyylikin muistuttaa välillä hämmentävän paljon Kanea. Pienestä koostaan huolimatta pystyy hyvin vääntämään ja suojaamaan kiekkoa. Jatkoon hänkin!

  Jos nyt näitä turhakkeita voi mainita, niin Jurcon aika on toivottavasti pian ohi Blackhawksissa. Vähän samanlainen kuin Duclair eli nopea ja näennäisen hyvää peliä ajoittain, mutta lopulta ei oikein tuo mitään lisäarvoa joukkueeseen. Mutta mikäli joku on silminnähden uransa ehtoopuolella tai pikemminkin toinen jalka eläkkeellä, niin kyllä se on Sharp. Kiitos ja näkemiin hänellekin.
   
 16. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tosiaan tiiviimpi peli tänään ja hieno voitto. Katselin ja ihmettelin taas läpi pelin miten saamaton tuo Saad onkaan. Joku toinenkin on samaa mieltä. Erik Gustafsson on ollut hyökkäyspäässä tuhoisa pakki viime aikoina ja osuihan se Seabrook myös tänään. Sharpilla sinällään jalka liikkuu spurteissa vielä hyvin mutta Saadmaisen tehotonta on ollut hänenkin yrittämisensä.
   
 17. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Brandon Saad on ollut itselleni se pahin pettymys kaikista tällä kaudella. Nimenomaan tuo hänen tehottomuutensa. Tänäänkin näytti sitä parasta osaamistaan, kun luisteli karkuun Bostonin pakeilta, mutta vain lyödäkseen kiekkoa molarin syliin. Uskon tai haluan uskoa, että tuo henkinen apina karkoitetaan ensi kaudeksi ja kadonneet tehot löytyvät.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ian Mitchellin pakkipari Blake Hillman on ottanut Powersin mukaan isoja steppejä eteenpäin jääkiekkoilijana. Tämä toissa kesän kuudennen kierroksen varaus on mitä ilmeisimmin signaamassa kauden jälkeen.

  Potentiaalista en sen enempää mene kirjoittamaan, mutta mistään kiekollisesta virtuoosista ei ole kyse. Jos joskus NHL-matsin saa alleen, niin hienoa. Jos kehittyy kolmosparin runkopuolustajaksi, niin vielä hienompaa.
   
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sen mitä Blake Hillmanista on tullut luettua niin fyysinen puolustava puolustaja kyseessä, joka ei arastele taklata. Ideaalinen pakkiparille Mitchellille. joka taas on selvästi enemmän kiekollinen pakki. Rockfordiin kasvamaan korkoa sitten vaan.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tästä tulikin mieleeni, että Powers pitää mahdollisena Euroopassa jo kautensa päättäneille saapumista Rockfordiin loppukauden ajaksi. En ole aivan varma keillä kaikilla kausi nyt on loppunut, mutta nimekkäämmistä Joni Tuulola sekä Victor Ejdsell nyt ainakin. Varsinkin ruotsalaista odotan mielenkiinnolla.
   
 21. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ejdsellin edustamalla HV-71:llä on ainakin vielä yksi peli jäljellä. Hävisivät ensimmäisen osaottelun Lingköpingille ja kahdella voitolla mennään tästä jatkoon.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ah, ehkä tuossa twiitissä sitten käytettiin englannin hienoa kieltä ja puhuttiinkin mahdollisesta skenaariosta.
   
 23. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Joka tapauksessa mielenkiintoinen kaveri tämä Ejdsell, joka tosiaan oli vahvasti Chicagon tutkassa jo viime kesänä. Viime kaudella Allsvenkanin MVP ja tällä kaudella 20 maalia SHL;ssä tälle kookkaalle, voisiko sanoa "late bloomerille". Olisi mukava kuulla joltain joka on nähnyt Ejdsellin pelejä, että minkä tyylinen pelaaja on kyseessä ja onko pelannut enemmän sentterinä vai laidassa? Jotain herkkupaloja on tullut tubesta katseltua ja niistä nyt voi ehkä päätellä, että suhteellisen pehmeät kädet tuntuu olevan.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 25. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Voi hyvää päivää mikä matsi Forsbergilta, nyt ei olisi jalkapallokaan tarttunut.