Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olen edelleen sitä mieltä, että Panarinin myyminen ei ollut Stanin pahin virhe. Saadin kausi on ollut kyllä täysin pannukakku ja totaalinen pettymys, aivan samanlainen kuin koko joukkueen esitykset kokonaisuutena. Jos nyt yksittäistä pelaajaa on ikävä, niin kyllä se on Marian Hossa. Ja toki Niklas Hjalmarssonia, se Hjalmarsson johon saimme Chicagon paidassa tottua. Ja Crawfordia..

  Huolestuttavaa on kuulla näitä pelaajien ulostuloja kuten nyt tämä Patrick Kanen viimeisin. Jonathan Toews kommentoi myös hyvin suorasanaisesti Hartmanin kauppaamista eikä osannut enää nähdä mihin suuntaan joukkue on menossa. Onko pukukopissa mennyt usko jo toimistonkin tekemisiin? Mutta jos on peiliin katsomisen paikka valmennuksella ja toimiston väellä niin on myös suurimmalla osalla pelaajistakin. Ensi kaudella, jos haluavat pudotuspelejä nähdä silloinkaan on parempi, että Jonathan Toews ja Brandon Saad nostavat tasoaan merkittävästi. Sellainen kutina on, että näiden konkarien liekin syttymiseen tarvitaan uusi valmentaja(t).

  Edit. Niin ja pelaajia joita en haluaisi enää ensi kaudella Chicagossa nähdä ovat nyt ainakin Duclair, Jurco, Oesterle, Sharp ja Seabrook.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Toews: ”Obviously that will take shape as we go along. I'm sure management knows what it's doing.”

  Hartman oli pidetty pelaaja kopissa, joten Toewsilta ihan asiallinen kommentti.

  Kanekaan ei Panarinia suoranaisesti sanonut kaipaavansa, vaan kertoi, ettei ole tällä kaudella saanut vielä yhteyttä kenenkään kanssa samalla tavalla kuin Panarinin. Jutun lopussa kertoo uskovansa, että kemiat tulevat kehittymään mm. Schmaltzin kanssa. Jutun pääpointti oli se, että on asettanut itselleen kovat tavoitteet eikä niihin päässyt tällä kaudella.

  Ei tehdä nyt kärpäsestä härkästä, mutta ehkä se on sitten pannukakkukauden jälkeen helpompi tulkita ulostuloja pessimistisesti.

  Saad-kauppaa ei jaksa edes kommentoida, kun menee jo toiston puolelle. Samaa mieltä silti @secord :n kanssa.

  Jos Saad olisi yhtä hyvä ylivoimapelaaja kuin Panarin, kukaan ei Saadia haukkuisi. Ei kukaan. 14 pistettä eroa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2018 klo 14.20
 3. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  "Other than that, I don't really understand or see the whole picture right now. Obviously that will take shape as we go along. I'm sure management knows what it's doing."

  Miten tuon nyt sitten tulkitsee? Ensimmäinen kerta kun kuulen kapteenin tuolla tavalla kauppaa kommentoivan. Toews on saanut nähdä muutaman pidetyn joukkuekaverin lähtevän, mutta en muista yhdestäkään aiemmasta kaupasta yhtä hämillään olleen. Ehkä tässä ei pelkästään nyt puhuta ainoastaan Hartmanin kauppaamisesta vaan koko joukkueen suunnasta.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Laitetaan erilliseen viestiin, että itse ainakin haluan vielä nähdä Duclarin sekä Oesterlen ensi kaudella. Oesterle pelaa nyt liian suuressa roolissa ja Duclairissa on edelleen potentiaalia. Jälkimmäisen kohdalla olen kyllä valmis kauppaan, jos joku tarjoaa kunnon varausvuoroa.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Boldaus oma. Mä haluan ainakin uskoa, että tuossa on se ydin koko ulostulolle ja siellä on koko joukkueessa pieni vitutuksen tunne päällä. Ehkä haluan uskoa sokeastikin, en tiedä.

  Jos Toews on tyytymätön Stanin toimintaan, niin sitten on asiat todella huonosti. Joka tapauksessa Toews oli itse raporttien mukaan Kanen kanssa hommaamassa Saadia takaisin. Milläköhän fiiliksellä olivat Hjalmarssonin kauppaamisesta, jos nyt tulkitaan Hartman-kauppaa pessimistisestä näkökulmasta?
   
 6. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Omaan silmään Duclairin paras apu on nopeus, mutta toisaalta peliäly ei tunnu olevan A-luokkaa ja ilman kiekkoa melko turha kaveri. Alan hyvin ymmärtämään, miksi edes Arizonasta ei löytynyt kunnon roolia. Mikäli Dylan Sikurasta saadaan pelimies niin antaisin Duclarin mennä menojaan. Johonkin varausvuoroon tosiaan. Oesterle on ihan kiva puolustaja, tosiaan pienemmässä roolissa, mutta en tiedä kuuluuko hän pudotuspelejä havittelevan joukkueen vakioporukkaan?
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Samat havainnot meikäläiselläkin Duclairista. Onkohan tuommoiset asiat sitten tuossa iässä vielä opeteltavissa? Sikura varmasti vaikuttaa sekä pian signaava Olofsson, josta Powers odottaa NHL-pelaajaa heti.

  Oesterlen kohdalla kolmosparin kohtelu sekä kakkosylivoima voisivat olla ihan hyvä kokeilu. On kuitenkin halpa vielä ja näytti jonkun aikaa ihan hyvältäkin siinä ykkösparissa. Hänenkin kohdalla alhaisen varausvuoron jos saa, niin tervemenoa. Pidempi ”leash” mulla kuitenkin hänen kohdalla on.
   
 8. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Toisaalta on suhteellisen inhimillistä jos coren hemmot alkavat turhautua pannukakkuunsa, mutta sammakot pitäisi pystyä pitämään sisällään.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Fredrik Olofsson? Minkäs takia Powers näin ajattelee hänestä? En ole seurannut häntä enää vuoteen ja vähän jo menettänyt toiveen hänen suhteensa, mutta olen ollut vissiin väärässä sitten.

  Puolustuksesta puhuttaessa odotan innolla, jos vaikka Lucas Carlsson olisi jo valmis hyppämään ensi kaudella kelkkaan mukaan. Myös pieni etäinen haave, että Jokiharju yllättää ensi syksynä. Toisaalta tuskin on kovin realistista odottaa kahta tulokaspuolustajaa takalinjoille, jos ja kun tavoite on päästä pudotuspeleihin.

  Maxim Shalunov, joko ensi kaudella olisi aika kokeilla uudestaan siipiä Pohjois-Amerikassa?
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tämä on aivan totta ja kuten @secord totesikin, todella harvoin jos ollenkaan Blackhawksin jäsenet ovat näitä sammakoita suustaan päästäneet.

  Lainaus:
  Nimenomaan Freddy Olofsson. Luen suhteellisen aktiivisesti The Athleticia sekä erityisesti Powersin tekstejä ja jäin vaikutelmaan, että ruotsalainen on tällä kaudella ottanut harppauksia eteenpäin. On pelannut Omahassa tällä kaudella käsittääkseni sentterinä ja monipuolistanut peliään paljon. Powers ainakin antoi ymmärtää, että odottaa häneltä tulevalla kaudella paljon, jopa NHL-paikkaa. Kuulemma pelityyli sopii erinomaisesti Show’n puolelle. Saas nähdä, mutta tosiaan signaamassa on kauden jälkeen.

  Carlssoniin vahva sama. Ruotsalainen liikkuu pitkälti samalla ansioluettelolla kuin Gustav Forsling ja sopimus Brynäsiin loppuu tänä keväänä. Toivottavasti tekisi sopimuksen kesällä ja lähtisi meren toiselle puolelle, vaikka samanlaisella paperilla kuin Forsling viime kaudella eli sen Eurooppa-pykälän kanssa. Se meni muistaakseni jotenkin niin, että jos Forsling ei olisi lunastanut paikkaa Blackhawksista kauden alussa ja pysynyt ylhäällä johonkin määräaikaan mennessä, niin sai palata Ruotsiin.

  Monet odottavat Jokiharjun pelaavan ensi kaudella Blackhawksissa ja niin odotan minäkin, sen verran lahjakas kaveri Henri kuitenkin on. Saanee varmasti sen yhdeksän ottelun kokeilun vyölleen ja sitten katsovat mitä tekevät. Junioreissa hänelle ei oikein löydy sopivaa haastetta, joten olisiko sitten esimerkiksi Jokerit vaihtoehto?

  Mutta kuten totesitkin, pudotuspeleistä saa kyllä haaveilla, jos puolustuksessa on tulokkaita useampi kappale. Itse uskon, että Bowman tekee kesällä ison liikkeen puolustuksen suhteen ja jossain mainittiin jopa mahdollisuus Karlssoniin ainakin palkkakaton puolesta. Tuskin sentään, mutta Trouba voisi olla kohteena, jos poika haluaa takaisin Yhdysvaltoihin.

  Shalunovilla on vielä kaksi kautta diiliä jäljellä, mutta ei tuosta koskaan tiedä mitä venäläisten kanssa tapahtuu. Siinä olisi kyllä potentiaalinen kaveri suoraan tulosyksikköön, tekee kovaa tulosta kovassa CSKA:ssa.

  Olispa jo kesä, kuten kirjoitit!
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olipahan taas matsi. Törkeän huono esitys vierasjoukkueelta kokonaisuudessaan, mutta silti kahden maalin takaa nousu rinnalle ja ohi päätöserässä. Jotenkin jäi fiilis, että tämä voitto tuli täysin vahingossa. Maalit Oesterlelle, Anisimoville, Hinostrozalle, Toewsille sekä Kanelle.

  Nuoret taas näyttivät esimerkillään ja jaksoivat tehdä töitä, Kapteeni näytti niin välinpitämättömältä ja Keith taisi antaa kolme kertaa kiekon vastustajalle, joista rokottivat. Ainakin kahdesti. On se kyllä kumma, ettei esityksestä oikein jäänyt mitään kehuttavaa ja voitto tuli silti. Quick oli aika heikko Kingsin maalilla, mm. Toewsin osuma meni aivan liian helposti.

  Huomenna Ducks. Eiköhän sieltä tule taas muutama tappio putkeen, jotta oddsit säilyy. Viiden viikon päästä tähän aikaan kausi on ohi meidän osalta.
   
 12. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Henri Jokiharjulle viime yönä 0+3 ja kakkostähti Portlandin voittaessa Tri-Cityn 5-0. Jokiharju on iskenyt mukavat lukemat tällä kaudella taululle: 55 peliä 8+54=62 ja tehotilastossa +38. Ei muuta.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Schmaltzille kaksi osumaa ja Jurcolle pitkästä aikaa onnistuminen näppärällä ohjauksella Murphyn laukaukseen. Tappio tuli, 6-3.

  16 jäljellä.
   
 14. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Meanwhile in WHL. Jokiharjulle jälleen 0+3 tehot su-ma yön pelistä. Viisi pinnaa vielä niin 70 pistettä rikki.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Toewsilla olisi nyt kaksi yv-maalia ja yksi voittomaali tällä kaudella. Se ei oo paljoa se.

  Kyllähän tuo nuorisokenttä on tän hetken ykköskenttämme. Sopivasti nopeutta ja taitoa.

  DeBrincat-Schmaltz-Hinostroza
   
 16. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mike Kelly‏@MikeKellyNHL
  "Expect the Blackhawks to announce a 2-year extension for Erik Gustafsson some time this week. Total value in the neighbourhood of $2.2 - $2.5M. Gustafsson is RFA making $650K this season."
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei vain yksinkertaisesti voi olla mahdollista. Ihan oikeasti nyt menee usko.

  No toisaalta kehitystä voi edelleen tapahtua ja jos total value on tuo huhuttu, niin sopimuksen pystyy hautaamaan kokonaisuudessaan Rockfordiin. Mutta silti todella outo päätös ja jotenkin vain pelottaa, että tässä sitten menee näiden oikeasti potentiaalisten nuorukaisten peliajat.
   
 18. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Olisi jotenkin Chicagon tyylistä maksaa nyt vähän reilummalla kädellä. Mitäs Jan Rutta saa jos Gustafsson pääsee tuollaiseen ansioon? Koska Rutta ei nyt ainakaan vähemmän voi saada. Teillähän alkaa olla yhtä kallis puolustus kuin Nashvillellä. Tasosta en sano mitään.
   
 19. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Ei tuo puolustus kyllä kallis ole, vaikka siihen lyötäisiin useampikin 2,5 miljoonan passi käteen. Tasoltaan kyllä varmasti NHL:än yksi heikoimmista, kun Keith ja Seabrook ovat vajonneet mariaanien haudan syvyisiin vesiin. Taitaa muuten oikeasti olla koko NHL:llän huonoin puolustus, kun vertasin tuota Buffalon vastaavaan jota olen pitkään pitänyt aika heikkona puolustuksen osalta.
   
 20. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Lainaus:
  No kyllä tuolla @Parker27 aika hyvin jäljillä on tuon pakiston kalliuden osalta. Nashvillen ens kauden TOP7-puolustus maksaa 21,25 miljoonaa dollaria ja jos tuonne laitetaan edes se 1,2 miljoonan soppari Gustafssonille ja Ruttalle niin itse saan tuosta pakistosto luvuksi 20,24 miljoonaa. Onhan siinä nyt toki vielä miljoonan ero Nashvilleen, mutta tuon TOP4:n osalta ero on vähän isompi.

  Sitten jos laitettaisiin jotain 2,5 miljoonan soppareita useampiakin niin sittenhän Chicagon pakisto nousisi Nashvillen pakistoa kalliimmaksi.
   
 21. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Lainaus:
  Ohoh. Enpä olisi nyt aivan heti uskonut tätä. Olisi pitänyt katsoa ehkä ennen, mutta on tuo Nashvillen pakisto kyllä halpa.

  Edit- taitaa olla Winnipegissä kaikkein kallein puolustus.
   
  Viimeksi muokattu: 05.03.2018 klo 23.36
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Niin mikäli tämä pitää paikkansa on Gustafssonin aav 1,1-1,25 millin välillä. Ei ymmärrä?
   
 23. Parker27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  No ainakin itselle tuli tässä pieni virhe. Kuin luin ajatuksissani että Gustafssonin huhuttu vuosiansio olisi tuo 2.2 - 2.5 milj. Siltikin yli miljoonan lappu miehelle olisi liikaa omasta mielestäni.
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tyler Sikura sai myös vuoden mittaisen, elämänsä ensimmäisen NHL-sopimuksen.

  Nyt on velipojan eteen tehty kaikki. Signaa jo.
   
 25. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Malttia @Lico! Antaa pojan pelata ensin yliopistohöntsyt loppuun. Eiköhän se sitten sieltä. Malttia myös odotusten suhteen. Hyppy ammattilaiseksi ei aina ole mikään helppo.

  Gustafssonin jatkosopimusta en oikein ymmärrä vieläkään, että mikäs tässä oli hoppu sen suhteen?