Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Ei ihan hirveästi jaksa ennakkoon innostua näistä iäkkäämistä yliopisto pelaajista, kun yleensä hypetys näillä menee totaalisen yli. Tapaus Vesey aika tuoreessa muistissa, ja ei Chicago mitään siinä menettänyt vaikka tuon kisan silloin hävisikin. Aikamoinen floppi on kaveri ollut siihen nähden millainen hässäkkä kaverin ympärillä oli NHL-medioissa.

  Edit- tosin tuo Kevin Hayes olisi sitten kyllä ollut jo ihan jopa vahvistus.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ainut mikä tuli mieleen oli se fakta, että Gustafssonille pitää (piti) tulla tällä kaudella pelattuja otteluita tietty määrä täyteen, jottei muutu kesällä UFA:ksi. Viime viikolla tai sitä ennen määrä oli tyyliin jotain ”pakko pelata 20:ssa ottelussa 23:sta”. Ehkä tällä sitten varmisteltiin se, että kaveria voi rotaatiossa käyttää eikä kaikkia tarvitse pelata? Outo ajankohta silti oudolle sopimukselle.

  Luin myös analyyseja, joissa spekuloitiin Jeremy Collitonin ja Gustafssonin suhdetta Rockfordissa, joka oli käsittääkseni erinomainen. Gustafsson oli jonkun raportin mukaan IceHogseissa Collitonin ykköshevonen. Myös tulevaa Seattlen joukkuetta sekä laajennusdraftia joku spekuloi. Nuo eivät tokikaan tähän ajankohtaan sitten liity oikein millään tavalla.

  Toivottavasti palkkakatto nousee ja samalla cap hitin määrä, jonka kokonaisuudessaan pystyy farmiin hautaamaan, kasvaa.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Gustafssonin diilin kokonaisarvo $2.4 miljoonaa eli cap hit puolet tuosta.

  Uuden sopimuksen myötä teki myös maalin ja Kapteeni voitto-osuman jatkoilla, kun Avalanche kävi vierailemassa United Centerissä. Vauhdikasta peliä ja Berubelta hyvä matsi maalilla.

  Tällä hetkellä ollaan yhdeksäntenä Dahlin-kisassa oddsien osalta ja viimeaikaisia otteita analysoidessa voi melkein jo olettaa, että kausi päätetään pää ylhäällä ja sijoitutaan vielä huonommin varaustilaisuuden kannalta.

  ESPN Chicagon radioshow:n puolella oli ilmeisesti huhu, että Dylan Sikura haluaisi pitkäjänteisyyttä valmennusosastolle. Implikoiko haluavansa Quennevillen jatkoa, en tiedä. Mun puolesta jatkakoon UFA-markkinoille, jos Quenneville on syy signata; ei taida poika tietää miten se vaikuttaa omaan peliaikaan, jos seniili edelleen koutsina jatkaa.
   
 4. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En ymmärrä nyt tätäkään. Aina voi tietenkin haluta kaikenlaista, mutta kukaan ei ole NHL:ssä lopulta turvassa kun hommat alkaa sakkaamaan. Jos nyt oikeesti joku yliopistojyrä alkaa laittamaan jotain toiveita valmennuksen suhteen organisaatioille, niin antaa mennä vaan jonnekin muualle sitten. Ja mikäli nyt on yhtään Sikura Chicagoa seurannut niin siellä on samat viikset tutisseet penkin takana jo aika pitkään. Ehkä liiankin pitkään? Toivottavasti tämä oli nyt hevostoimiston juttuja vaan.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kovaa kritiikkiä tämä lähde tosiaan sai tuolla huonommalla foorumilla niiltä varteenotettavilta asiantuntijoilta, jotka vertasivat ESPN Chicagon toimittajia aika rumillakin sanoilla. Joten toivotaan tosiaan noin miten kirjoititkin; normaalisti en näitä edes jaksaisi laittaa, mutta kun tässä on hiukan panokset loppuneet, niin pitää keksiä keskusteltavaa.

  Panoksiin liittyen, ilmeisesti 28. huhtikuuta tämä organisaatio saattaa kääntää laivan todella nopeasti. Draft lottery pidetään todennäköisesti kyseisenä päivänä.
   
 6. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Tykkään kyllä ajatuksesta viikselle kenkää. En pidä häntä ollenkaan huonona valmentajana, ja varmasti hän olisi hyvä valinta jollekkin muulle joukkueelle. Pitkän pestin varjopuolet vain alkavat ikävä kyllä näkyä viiksen toiminnassa, eli saunaseurojen syntymiset seuran sisälle. Nyt kun nuoria pitäisi ajaa sisään, niin monoa vaan ja valmentaja jonka kanssa kaikki pelaajat pääsevät lähtemään taas samalta viivalta.
   
 7. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Joka tapauksessa käsiin jää ihan mukavan tason lupaus. Jos Chicago varaa jossain 8-10 välillä, niin jotenkin mä niin näen Quinn Hughesin nimen isolla siinä kohtaa mikäli on vain otettavissa. Niin Blackhawksin näköinen pelaaja kuin olla ja voi. Evan Bouchard Londonista on myös mielenkiintoinen puolustaja ja on hypännyt viimeisessä iss:n listauksessa jo sijalle kuusi. Blackhawksilla ei tosin ole ollut tapana juurikaan OHL:stä pakkeja varata, mutta Bouchard kelpais kyllä. Hyökkääjistä Joe Veleno olisi myös mielenkiintoinen haku. En nyt uskalla puhua mistään Dahlinista tai Tkachukista.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Nimenomaan ja haluan uskoa, että kokenut kaarti saa myös tulta persuksille vaihdosta. Mikäli ei, niin sitten voi jo luovuttaa heidän suhteen.

  Lainaus:
  Mulla on aika selkeä top-10:

  #1 Dahlin
  #2 Zadina
  #3 Svechnikov
  #4 Boqvist
  #5 Tkachuk
  #6 Wahlstrom (tekisi mieli jopa laittaa Tkachukin edelle)
  #7 Dobson
  #8 Bouchard
  #9 Hughes
  #10 Lundestrom

  Velenossa on piilevää potentiaalia paljon. Myös Haytonissa on semmoisia suhteellisen varmoja kakkos-kolmossentterin ominaisuuksia. Suhtaudun itse varauksella Hughesiin, pidän Dobsonia ja Bouchardia kovempina (lue: varmempina) lupauksina.

  Paljon mielenkiintoisia nimiä on tarjolla. Toivottavasti Predators ei voita divisioonaa, koska vaikka putoaisi ensimmäisellä kierroksella, varausvuoro menee silti aikaisintaan sinne 20:n puoliväliin.
   
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Tätä ei pidä tulkita vittuiluna, mutta mitä on tapahtunut Toewsille? Suuri johtaja murhasi ankoilta(minulle Vataselta) SC-finaalit ja muutenkin ollut suuresti ihailemani sena. Toki akselilla 2010-2020 kolme mestaruutta jää historiaan, mutta silti.
   
 10. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä kysymys! 10,5 miljoonaa arvausta voi laittaa, mutta luoja yksin tai Toews tietää. Paljon pelejä alla, loukkaantumisia, kolme kannua ja miljoonat tilillä..vatsa täynnä..go figure? Ikä ei pitäisi vielä painaa ja mikä jottei tuosta vielä pysty takaisin tasolleen nousta. Moni oli valmis iskemään mm. Eric Staaliin haarukan myös. Katsotaan nyt vielä ura loppuun.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Varmasti useampia syitä löytyy ja osa on pääteltävissä, osa on raportoitu mutta suurin osa menee arvailun puolelle.

  Viimeisimmän mestaruuden jälkeen saattoi kadota motivaatio olla entistä parempi. Kevät 2014 päättyi niin ikävällä tavalla Kingsin tuuripomppuun ja seuraava kausi oli sitten huikea, varsinkin pudotuspelien osalta. Joka tapauksessa syksystä 2015 lähtien Toews ei ole enää ollut sama pelaaja, yksittäisiä jaksoja lukuunottamatta. Tällä kaudella mies on mielestäni ollut parempi kuin kahdella edellisellä, mutta silti kaukana palkkakuittinsa tasosta.

  Raporttien mukaan Toews on myös siirtynyt vegaaniksi ja alkoi pari vuotta sitten keskittymään yläkropan treenamiseen, jotta näyttäisi mallikuvissa sitten fitimmältä. Vielä muutama vuosi sitten, mm. viimeisimmässä pokaali-kuvassa veneeltä, kaverilla oli todella isot ja lihaksikkaat reidet ja nyt siitä on varmaan murto-osa enää jäljellä. Toews näyttää jopa todella laihalta ulkoiselta olemukselta. Vegaanius nyt ei estä tietysti huippu-urheilijan elämää, mutta varmasti tällä on myös ollut jotain vaikutusta. Toews näyttää todella väsyneeltä suurimman osan ajasta, joten onko palautumisen kanssa ongelmia?

  Kuten @secord totesi, pelejä on myös älyttömästi alla ja myös pari isompaa loukkaantumista. Viimeisimmästä aivotärähdyksestä on pari vuotta ja viime kaudella paini myös selkäongelmien kanssa, jotka voivat olla todella petollisia ja haitata loppuelämääkin.

  Viime kesänä Toews päätti keskittyä enemmän nopeuteen sekä kiekolliseen pelaamiseen ja mielestäni siitä on vähän osviittaa ollut nähtävissä. Toewsia pystyi mielestäni ihan aidosto kutsua huipputaitavaksi sentteriksi, mutta nyt hän on pikemminkin näyttänyt saamattomalta kiekon kanssa. Välillä tulee niitä wow-efektejä, mutta todella harvoin.

  Joukkue kaatuu, jos Toews, Kane ja Keith ei pelaa omalla tasollaan. Vain yksi heistä on ainakin lähellä sitä.
   
 12. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Mietin vain sitä kun Toewsilla olisi eväitä legendojenkin joukkoon(toki nykymittarilla tulee olemaan) ja juurikin miljoonat lompakossa arvostuksen kera. Jotenkin tuntuisi että nykyistä parempaan liiderinä pystyy.

  Jokos tuolla mömmömkulta on? Ei vissiin.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Onhan sillä. 2007 Venäjän kisoista. Suomea vastaan.
   
 14. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  No kappas, my mistake. Ja kiitos viestistä. Ehkä JT on lopulta myös ihminen.

  Onko tuonne pakistoon tulevaisuutta? Keith tuskin loputtomiin riittää.

  Edit. Tuntuu vain pöljältä kun hyökkäyksessä on tulevaisuutta, mutten pakistosta oikein havainnut. Kuitenkin on Toews ja Kane vielä olemassa kärkenä. Miksei Keith myös.
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2018 klo 19.33
 15. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @Lico ehtikin vastaamaan jo. En tiedä sitten kuinka paljon Toews miettii itse legendojen joukkoon laskemista tms.? Tiedetään kuitenkin hyvin kuinka vaikea on motivoida itsensä uudestaan ja uudestaan huippusuorituksiin vuodesta toiseen, kun olet periaatteessa voittanut kaiken. Toisaalta Toews vaikuttaa tyypiltä, jolta ei heti motivaatio kesken lopu. Onko sitten kilometrit tullut kropassa täyteen ja uran huippu pelaajana on mennyttä. Tätä en osaa vielä sanoa.

  Lainaus:
  Hughes ei ole mikään oma suosikkini, mutta veikkaan hänen olevan korkealla Bowmanin&Kelleyn papereissa. Pakeista jos saisi valita niin tietenkin Dahlin ja sitten Boqvist ja hyökkääjistä oma suosikkini tällä hetkellä on Tkachuk. En kuitenkaan usko, että Chicago pääsee draftissa näitä nimiä havittelemaan.
   
 16. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Organisaatiossa on nimenomaan puolustajissa eniten laadukkaita lupauksia, mutta he ovat kuitenkin vasta lupauksia. Kokoonpanosta ei tällä hetkellä sellaisia nimiä löydy. Farmissa Forsling on lähinnä tällaista, mutta kuitenkin vielä aika kaukana top 4 NHL-puolustajasta.
   
 17. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Lainaus:
  Mietin vain juurikin että löytyykö valmiutta tukea Toewsin ja Kanen laatuvuosia. 2-4 vuoden haarukassa.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Näin näen tämän itsekin eli se prospect poolin kärki löytyy puolustuksesta. Semmoista maksimissaan kakkoskentän hyökkääjää löytyy kaikkien tähtien ollessa prikulleen oikeassa linjassa pari kappaletta, mutta ovat kyllä kaukana vielä.

  Puolustajien kohdalla on todella vaikea arvioida milloin ja kauan hyppy NHL:ään kestää, mutta varsin potentiaalisia arpoja on muutamia.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ei oikeastaan ja siksi uskon (toivon), että Bowman nopeuttaa aikataulua kesällä hieman hankkimalla kaupan kautta jonkun koodinimi trouban tai vapailta carlsonin.

  Toki yhdessä kesässä voi käydä Charlie McAvoyt, joten ei koskaan saa sanoa ei koskaan.
   
 20. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Vastaisin tähän, että Toewsin ja Kanen laatuvuosia tukivat Keith, Seabrook ja Hjalmarsson. Se toi kolme kannua organisaatiolle. Ellei tosiaan jotain yllättävää tapahdu lähivuosina nuorten puolustajalupausten kehityksessä, hankintojen tai kauppojen suhteen niin parempaa ei ole luvassa. Ja toisaalta Toewsin laatuvuodet saattoivat jo mennä. Itseäni hieman häiritsee se seikka, että unohdetaan kuinka pitkään organisaatio on ollut huipulla ja saavuttanut siinä ajassa enemmän kuin moni muu joukkue yhteensä. Edesmenneen George Carlinin sanoin: "it´s never gonna get any better, don´t look forward and be happy what you got. " Noin niin kuin kärjistäen.
   
 21. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Jep. Blackhawks törmännee maahan melko kovaa jossain kohtaa. Tilanne ei kuitenkaan ole yhtä paha kuin Wingsillä jossa on kasassa joukkue jossa on ihan liikaa ylihintaisia ja ylimittaisia sopimuksia. Periaatteessa Kane ja Toews saattavat nostella vielä yhtä Cuppia urallaan Hawksissa vaikka mentäisiin full rebuildiin. Wingsillä Kronwall ja Zetterberg eivät enää nostele cuppia ellei ihmeitä tapahdu.
   
 22. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Yritetään nyt niitä positiivisuuden siemeniä kylvää ja mainitaan, että Henri Jokiharjulle pitkästä aikaa maali Portlandin ilotulittaessa Prince Georgen maanrakoon 7-1. Jokiharjulle myös yksi syöttöpiste ja +3 tehotilastoon. Kolme pinnaa vielä ja 70 tehopisteen rajapyykki rikki.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Jan Rutta vuoden jatkopahvi, tämä hyvä. (Scott Powers)
   
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Cap hit $2.25 miljoonaa. Ei hyvä.

  Tämän kauden puolustus on nyt käytännössä ensi kaudelle signattu. Oikeastaan ihan kirjaimellisesti.

  Ei pysty ymmärtämään.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2018 klo 20.02
 25. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  En jaksa millään tai ainakaan halua uskoa, että ensi syksynä puolustus on sama kuin nyt. Muuten tämä toiminta alkaa jo muistuttamaan Kummelin tv-johtajan meininkiä. Tuossa on kahdeksan miljarrrrdia. Ostakaa kolmosparin pakkeja, pääasia että rrrryhmä naurrraa.