Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Omat ajatukset hyvin pitkälle samankaltaiset. Quenneville on osoittanut olevansa hyvä valmentaja, mutta onko hänellä enää mitään annettavaa tälle joukkueelle? Ja kuten Walkin tuossa sanoo niin valmentajan vaihtamisessa tuskin enää mitään menetettäisiin.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Seitsemän maalia, seitsemän eri tekijää. Toews, Saad, Schmaltz, Kane, Hartman, Anisimov sekä DeBrincat. #88:lle uran 500:s syöttö. Forsberg maalilla.

  Ihan komeita maaleja ja mukava nähdä onnistumisia. On kuitenkin myöhäistä lähteä pitkälle runille, joten toivottavasti semmoista ei nähdä. Ammattiylpeyden vuoksi oli varmasti tärkeä voitto.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2018 klo 09.21
 3. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Ehkei kannattaisi jauhaa vanhaa purkkaa mutta olipahan tyydyttävää katsoa peli, jossa tuntui että siellä on oikeesti nhl-tason maalivahtipeliä kun viime peleissä livahtanu noita aivan liian helppoja (mm. Goligoskin, Carpenterin ja Perronin maalit), jotka syö aika paljon näinkin "motivoitunutta" jengiä. Vaikkei nyt päälläänkään tarvinnut Forsbergin seisoa niin eipä tuo Wilsonin maali veskarin piikkiin mennyt.

  Mutta eipä siinä mukava että Kanekin pääsi taas pienen tauon jälkeen tehoille. Seuraavaan peliin vaikka Berube hörppäämään muutama niin pysyy tuo lotteryhaave relistisena.
   
 4. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Kertokaas nyt jotain tästä Capslandiaan siirtyneestä Kempnystä? Valehtelematta voin tunnustaa että kuulin kaverin nimen ekaa kertaa kun tuota Jatkoajan siirtouutista luin.
   
 5. Hawk #22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
  Lainaus:
  Tällä kaudella pelejä ei ole kertynyt ihan kauheasti, kun on ollut lähinnä rotaatiopuolustaja, ja sielläkin lähempänä 7-8 pakkia.

  Pelityyli ehkä lähempänä kiekollista puolustajaa, mutta ei siinä kauheasti häikäise. Ylivoima-aikaa tosin ei ole tullut käytännössä ollenkaan, joten on aikalailla mahdotonta sanoa, onko Kempnylla siihen potentiaalia. Omassa päässä ei ole pulassa, mutta ei toisaalta ole mikään alivoimapuolustajakaan. Hyvin tasapaksu pelaaja (ei vahvuuksia tai heikkouksia, jotka pistäisivät koko ajan silmään), joka joutuu taistelemaan peliajasta illasta toiseen. Caps sai Kempnysta hyvän rotaatiopuolustajan, jonka uskaltaa laittaa kentälle sen 10-12 minuuttia pelissä, ilman suurempia murheita. Ei mikään puuttuva pala mestaruusjahtiin, mutta loukkaantumisten sattuessa voi olla hyvinkin käyttökelpoinen pelaaja.

  EDIT: Pelejä olikin kertynyt 31, eli enemmän kuin aluksi muistelin, mutta eipä se muuta minun mielikuvaani Kempnysta.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Erinomainen luistelemaan, erinomainen laukaus ja osaa myös avata peliä. Ei kaihda fyysistäkään peliä. Ongelmat ovat mielestäni merkkauksissa sekä pelinluvussa, mutta koen, että potentiaalia on parempaan, jos säännöllisesti pääsee pelaamaan. Quenneville rankaisi tsekkiä alusta asti jokaisesta virheestä eikä päässyt koskaan valmennuksen luottamuksen alle. Uskon, että saitte kolmospariin hyvän puolustajan.

  Blackhawks sai Kempnysta myös mielestäni erinomaiseen vastineen siihen nähden, että tulevaan draftiin varausvuoroja on vähän.
   
 7. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Lainaus:
  Kuulostaa vähän Nate Schmidtille lukuun ottamatta laukausta, joka lienee parempi. Voi olla, että pääsee tässä kohdin pelaamaan jopa kakkospariin Carlsonin pariksi.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Itse uskon, että Kempnylla on annettavaa NHL:ssä enemmän mitä on näyttänyt ja uskon, että Trotzin alaisuudessa hänen suoritusvarmuutensa kasvaa. Toivon kaverille onnistumisia, mutta pienehkö riski kuitenkin Eurooppa/NHL-väliinputoajaksi, koska tosiaan vielä juuri mitään ei ole todistanut.

  Carlsonin kanssa kevyemmillä minuuteilla voisi tulla hyvää tulostakin.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tulevana yönä Kings. Wingelsillä edelleen iso rooli ja selkeästi on showcasen roolissa. Rutta voisi myös pelata muutamat, jotta saadaan lisää varausvuoroja.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Niin joo, yöllä pelattiin. Kings kävi hakemassa pisteet lukemin 3-1, ainokainen Sharpille.

  Vaikea arvioida pelaajia sen enempää, koska otteet on koko joukkueella niin ala-arvoiset.
   
 11. Ranksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues
 12. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Hartmanin, nimi pyörii huhuissa mm. Darren Dreger kirjoitti huhuista. Suhteellisen kalliilla pahveilla olevista Saad ja Murphy olisivat irroteltavissa ilman treidisuojauksia. Kuuntelisin tässä vaiheessa molemmista jampoista parhaat tarjoukset.
   
 13. chubster Jäsen

  Aika vähälle on jäänyt Hawksin seuraaminen tällä kaudella omien kiireiden vuoksi, lähinnä tulokset ja muutama peli siellä täällä tullut katsottua. Harmillinen juttu, vaikka tuloksellisesti onkin mennyt päin persettä.

  Nyt kuitenkin sinisen linjan junassa kohti downtownia matkalla. Ottawa ja san jose pelit tulee käytyä ja tietysti yksi kiintiöpeli koripalloa.

  Toivottavasti pisteitä jää Chicagoon. Taitaa olla 11 peli paikanpäällä ja vain yhden kerran olen nähnyt Hawksin häviävän.
   
 14. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Tsemppiä peleihisi. Kyllähän ne noi pelit ovat paikan päällä aivan eri tapahtuma kuin jostakin viaplayltä katsottuna. Katsastin viime viikolla Vegasin kotiluolan ja Chicago pelasi ihan hyvän matsin, mutta Glass oli tuossa pelissä umpisurkea. Paikalla oli läjäpäin Chicagon kannattajia, mutta Vegasin tunnelma on silti kertaheitolla ajanut ohi mm. todella aneemisen Floridan vastaavan touhun.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Zawaski kertoo Hartmanin sekä Anisimovin olevan kaupan. Anisimovilla on NMC, mutta kuten todettua, kesällä se muuttuu NTC:ksi eli lienesikö halua lähteä jo nyt tavoittelemaan mestaruutta, jos joku paketti tulee Bowmanin eteen tarjolle. Hartman on ollut tällä kaudella pettymys, mutta en itse kauppaisi, jos ei jotain todella kivaa tule eteen.

  Katsellaan, eiköhän sunnuntaihin mennessä kaikki ole selvää ja maanantaina vain läpsytellään TSN:n studiossa.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hei me voitettiin. Kanelle sekä Anisimoville osumat varsinaisella, voittolaukauksien kautta ekstrapiste Senatorsilta. Älkääs pojat liikaa innostuko!
   
 17. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Mielenkiintoinen statsi on tuo, että Connor Murphy pelaa pakeistamme vähiten. Mm. tuoreet pakkimme Gustafsson ja Dahlström pelaavat häntä suurempia minuutteja. Seabrook on kyllä parantanut otteitaan kauden jatkuessa. Jos Murphy ei saa peliaikaa niin kyllähän häntä kannattaa koittaa kaupata muualle.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Rutta, Schmaltz sekä Anisimov onnistuivat. Särki kaatui lukemin 3-1. Berube maalilla.

  Todennäköistä on, että Blackhawks sijoittuu tankkauskisassa sijalle 9. Ammattiylpeys on nostanut viime aikoina päätään, joka on ehkä ihan hyvä asia.
   
 19. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Toinen voitto putkeen, huikeeta:) Berubelta vahva näytös ekassa matsissaan. Rutta toi mukavasti ryhtiä ja tehoja puolustukseen. Anisimovilta pohjanoteeraus aloituksissa 2 voittoa 14 tappiota oli illan saldo.
   
 20. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Nyt tuli onneksi nolla pistettä. Sieltä on useampikin joukkue tulossa ohi ja tilastollinen mahdollisuus päästä pleijareihin on jo luokkaa alle prosentti. Ei tässä enää muuta toivo kuin lisää näitä. Nollan pisteen takuumiehenä taas Forsberg, joka hörppäsi sen ratkaisevan.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tasainen matsi Columbusta vastaan, hävittiin maalivahtipelissä sekä erikoistilannepelaamisessa. Berubea vaan kehiin Forsberg on näyttönsä näyttänyt, kyllä Fopalle vaan menee liikaa helppoja.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Bouma waivereissa. Eiköhän läpäise, jolloin Hayden saanee paikan ylhäältä.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Mun mielestä erittäin hyvä kauppa. En olisi sijoittanut Hartmania edes kolmosketjuun, kiitos Vinnien ja Duclairin sekä Sikuran.

  Nyt kaksi ykköskierroksen varausvuoroa.

  Anisimovilta on myös pyydetty lupaa siirtoon. Katsellaan.
   
 25. TweetyLeaf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Täysin eri mieltä.

  Mutta kysehän on siitä, mihin Chicago haluaa mennä jatkossa. Hartman on 23 ja mun mielestä ainoita jotka edes yrittää pelata fyysisesti tuossa jengissä.
  Kyllä mä kaipaan Chicagoa joka pystyy pelaamaan myös fyysistä peliä, eikä vaan luistella päädystä päätyyn nopeasti.