Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. KimpisenKaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Jokerit
  Kyllä on sanottava, että katsottuani tuon kauden avauksen en olisi missään vaiheessa uskonut Debrincatin ja Schmaltzin olevan ainoa positiivinen asia, mikä jää mieleen tästä kaudesta. Voidaan mun puolesta hävitä vaikka kaikki pelit loppukaudella jos tuo peli on tuollaista kuin parissa viime pelissä, jotka erehdyin katsomaan. Etenkin toi aiemin jo mainittu Seabrookin töllöttäminen viime yönä meni suoraan ihon alle. Paljon mielummin lähden hakemaan pientä varausvuoroa ja sitä kautta sitten uutta nousua tulevaisuudessa, kuin jotain epätoivosta tekohengitystä pleijarihaaveet silmissä kiiluen. Samoilla linjoilla siinä suhteen, että Saadin voisi laittaa lihoiksi ja vaihtaa sitten syötteineen johonkin Troubaan tai jos itse saisin haaveilla niin Ekman-Larssonin näkisin mielellään haukkapaidoissa pelaavan vaikka numerolla 7(hymiö).
   
 2. Ni$pekt15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  BOSTON BRUINS
  Tiedossahan oli hyvinkin että uusien isompien soppareiden jälkeen capin suhteen tulee Chicagolle ongelmia. Keith ja Seabrook ilmeisesti olleet paskoja tällä kaudella. Hyvinkin mahdollista mielestäni ettei reenikausi ole mennyt ihan nappiin kavereilla ja jatkuvan menestyksen myötä pieni yltäkylläisyyden tunne vallannut sällit. Itse en ehkä ihan yhden kauden perusteella kuiteskaan nostaisi käsiä pystyyn ja vaihtaisi johonkin ihan turhaan. Helpostikki mahdollista että kilpailuvietti ottaa vallan ja ensi kaudeksi saapuvat ihan uudella ryhdillä tatamille. Toki nuo kakkoskorin ukot voi räjäyttää kaikki ja ottaa tilalle nuorempia sällejä. Ongelmana kylläkin on sitten onko Keithin ja Searookin kanssa vielä ikkuna mestaruuteen auki vai menikö juna jo, jälkimmäisessä tapauksessa voi sitten kaikki vetää lihoiksi mikäli jonnekkin kelpaa ja rakentaan Kanen ja Toewsin kautta uutta tulemista.
   
 3. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Ihan tuli jopa katsottua livenä tämä matsi pitkästä aikaa. Eipä tuosta paljoa jäänyt käteen. Ei pisteitä muttei "tankkaus" niitä tarvikkaan. 5-2 pataan Vegasilta ja samalla 7. tappio putkeen. Plussaa Wingelsin niitti omalla sinisellä:

  Streamable - free video publishing

  Ei jaksais enää pitää yllä minkäännäköisiä toiveita tälle kaudelle, niin hirveää tuo peli on nyt ollut. Ja ei myöskään enää jaksa mennä noiden AHL-maalivahtien taakse heitä tappioista syyttelemään. Debrincät kuitenkin sai 21. pussin, joten tästä sentään voi iloita. Loistava kausi, ja voisi jonain toisena vuonna Calderikin tuolla irrota jos tahti jatkuu. Varovaisin odotuksin kauteen lähdin pojan kanssa ja on kyllä kaikki odotukset lunastanut ja vielä pistänyt kermaa kakun päälle. Tulevaisuudessa varmasti kyseisestä kaverista iloa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Matsista jäi mieleen Wingelsin sekä Bouman pelaaminen ylivoimalla, käsittämättömät healthy scratchit sekä uutinen Edzon paluusta maaliskuussa. Niin ja tietysti DeBrincat.
   
 5. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  NHL-maalivahdille olisi mennyt ehkä yksi, mutta mitäs sitä turhia syyttelemään. Olihan siinä lisäksi Keithin pelastusta maaliviivalta ym. Ei maalivahteja toki yksin ole syyttäminen, mutta olihan Glass tänään taas aivan sysipaska.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Glass waivereihin ja odotusarvona pidetään Beruben kutsua kilpailemaan peliajasta. Kunhan vain muistaa jättää torjumatta muutamat!
   
 7. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Lainaus:
  Olen samaa mieltä että nämä maalivahdit on mitä on, mutta ei joukkue häviä mitä 7 peliä putkeen pelkästään sen takia että maalivahdit on kuraa. Joukkue on vaan niin syvällä suossa ettei yks Crawford sitä pelasta.

  Mutta asiasta toiseen. Onkohan Hawksit nyt oikeasti tankkaamassa? Arizonalle (!) hävittiin rumasti ja pelejä hävitään liukuhihnalta muitakin vastaan. Tänä iltana vastassa Ducks ja mitähän sieltä sitten tulee. Jostain luin että 1st pick ois 5% mahdollisuus nykyisillä standingeilla, ja mielenkiintoista nähdä että mitä joukkuejohto meinaa. Playoffeihin en tätä tiimiä halua, koska sieltä tuskin tulee muuta kuin viime vuoden kaltaista nöyryytystä.
   
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Älä turhaan päätäsi vaivaa pudotuspelihaaveilla. Jonkun edistyneen algometrin mukaan Blackhawksilla on 0,5 prosenttiyksikön todennäköisyys päästä pudotuspeleihin. Matemaattisesti todennäköisyys on tietysti suurempi, koska emme voi ennustaa muita joukkueita, mutta tämä laskukaava ennustaa.

  Katselin hieman loppukauden matseja ja nopeasti laskeskelin, että vastustajiksi tulee viimeisen 25:n ottelun aikana neljästi pudotuspelitaistelun ulkopuolella oleva joukkue. Toisin sanoen, vastustajat tulevat panoksien kanssa vastaan, kun Hawkseilla lipas on tyhjä.

  http://www.tankathon.com/nhl

  Linkin takaa näet reaaliaikasia oddseja millekin varausvuoroille. Tankkaus on käynnissä, Bowman on ilmoittanut jo, että myy joitain UFA-statuksen pelaajia. Wingels pelaakin ykkösketjussa ja Bouma kakkosketjussa, jotta muut näkevät kuinka saatanan hyviä ovat.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Ville Pokka Ottawa Senatorsiin, vaihdossa Blackhawksiin ainakin pariin otteeseen waiverit läpäissyt Chris DiDomenico. DiDomenico suuntaa pikimmiten Rockfordiin.

  Tuttu mies Rockfordia aikaisemmin seuranneille, sillä pelasi siellä muutama vuosi sitten parikin kautta. Farmikauppa tämä pitkälti on ja IceHogsin puolustukseen tehtiin tilaa.
   
 10. B4rre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
  Lainaus:
  Suomalaislasein toivon, että Pokka saisi Sensissä mahdollisuuden. Sitä ei niiden heikkojen harjoitusleirien jälkeen koskaan ollut Chicagossa tulossa, vaikka pakisto oli mitä oli etenkin tällä kaudella.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Duncan Keithille vajaan vuoden tauon jälkeen maali, 169 laukausta se tarvitsi. Saadille osuma myös. Kaikkensa tekivät, tappio tuli ja matka jatkuu. Hyvä matsi.

  Kahdeksan ottelun tappioputki.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Olisi luullut, että Chicago olisi antanut Pokalle näyttöpaikan loppukaudesta, kun ei ole mitään hävittävää enää. Kait sitä suomalaisena luuli Pokan arvon olevan muuta kuin 28-vuotias farmipakki. Toivottavasti Pokka saa Ottawassa näyttöpaikan. Yhtä lailla Ottawa on ulkona pudotuspeleistä.
   
 13. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  DiDomenico on kylläkin hyökkääjä ja melko tehokaskin. Sinällään vähän outo treidi.
   
 14. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Katsotaan kuinka käy, mutta itse epäilen että ei Bowman saa mitään kuningas kauppoja aikaan. Kun katselee pelaajien sopimuksia, niin melkein jokainen isompi sopimus on aikalailla arvoton. Arvottomilla sopimuksilla asetelmat tehdä peliliikkeitä ovat huonot. Myös Saad on mielestäni aikalailla arvoton tämän kauden esityksillä. Arvokkaimmat pelaajat löytyvät näistä nuorista, ja itse en näe heistä ketään kauppatavarana. Keith voisi olla pelaaja joka herättää kysyntää, mutta onko häntä järkeä kaupata.
   
 15. Rene Saari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Mielestäni tyhmimpiä virheitä (ei ehkä isoimpia) oli Teräväisen päästäminen muualle Panarinin vuoksi. On meinaan poikien pisteiden hinnalla vähän eroa nyt ja lähitulevaisuudessa.
  Samantyylisiä pelaajia, mutta Panarin 3 vuotta vanhempi, Teuvon ollessa vasta ensi kaudella saman ikäinen kuin Panarin rookie-vuotenaan. Tällä kehityksellä haastaa ihan tosissaan Artemin tulokaskauden statsit. Ja HUOM. ILMAN Kanea, Duncania ja kumppaneita (no, on siellä yksi Aho)

  Kuinka laskivat, että pystyisivät pitämään Panarinin?
  Kuinka nopeasti unohtivat TT:n finaaliesitykset?

  Ja Panarinista ilmeisesti saatiin siis:
  Artem Anisimov, Jeremy Morin, Corey Tropp and Marko Dano, and a fourth-round pick in the 2016 NHL Draft, jos ajatellaan, että Saad-Panarin treidi menisi tasan (miten sekään ei varmaan kovin monen mielestä mene, vaan CBJ oli voittaja...?)
   
 16. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Teräväisen kaupassa oli minusta järki, kun organisaatiossa oli saman profiilin Schmaltz. Minusta tuo kuului niihin onnistuneisiin liikkeisiin, kun sillä ulostettiin Bickell. Sitten taas tosiaan tuon jatkossa ei ollutkaan mitään järkeä, kun perjaatteessa sen kaupan saldo on, että Saad on nyt joukkueessa. Tuo Panarin Saad on minusta todella huono liike, vaikka joukkueen roolitukseen Saad tuntuukin paremmalta. Toimivien tutkaparien rikkominen on minusta aina ehdoton ei, ja Panarin kauppa oli juuri sitä.
   
 17. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Aivan. Jostain oli jäänyt päähän, että olisi ollut puolustaja. Enkä jaksanut tarkistaa.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Muistetaan nyt kuitenkin, ettei Teräväisen jatko riippunut millään tavalla Panarinista. Teräväinen oli huonon sopimuksen ulostamisen hinta.

  Jos jossain tehtiin suuri moka, niin Blackhawksin lääkäriosastolla, kun Bickellin MS-tautia ei osattu tunnistaa. Teräväinen olisi edelleen joukkueessa.

  Panarinin sekä Saadin välisessä kaupassa on paljon enemmän muuttujia kuin pisteet. Tällä hetkellä tuo kauppa kääntyy selkeästi Columbukselle, mutta on kohtuutonta odottaa Saadilta samanlaisia pisteitä. Saad tuli joukkueeseen tasaviisikkopelin kurkoksi, ei ole siinä onnistunut täysin, koska tehot eivät ole hyvät. Panarin tehnyt mutulla aika paljon ylivoimalla pisteitä ja varmasti parantaisi Blackhawksin nykyistäkin ylivoimaa, mutta niin.

  Voi tietysti olla, että Saad ei enää koskaan pelaa hyvin, mutta kyllä mä näen sen hopeareunuksen aika väljästi ja uskon, että ensi kaudella poika tehoilee myös. Kauppaisin Saadin korkean profiilin puolustajaan, mutta en usko sen olevan mahdollista.

  Sanon vain loppuun, että voi perse sentään Seabrookin jatkosopimus. Puolustuskalusto olisi kärsinyt varmasti, mutta nyt tilanne olisi paljon parempi.
   
 19. Rene Saari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings
  Hyviä argumentteja, kiitos noista.

  En oo Schmaltzin pelejä paljoa nähnyt, mutta varmasti @Artturenos kommentissa perää.

  Ite ajattelin silloin kun TT kaupattiin, että olisi pärjännyt Kanen / Toewsin rinnalla siinä missä Panarinkin.
  Toki uskon, että Panarinista oltaisiin saatu Bickelin kanssa kova vastine, silloin joukkueessa olisi tod.näk. nyt TT, Saad + joku jokeri.

  Seabrookia moni parjaa, mutta ollut niissä POffeissa, mitä olen nähnyt omia suosikkejani, ja mielestäni osin jopa aliarvostettu (paitsi ehkä joukkueen toimistolla jatkosopimuksen mukaan).

  Tän ja viime kauden pelejä en ole kuitenkaan koosteita kummemmin katsellut.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En usko, että Teräväisen kauppaamiseen liittyi Schmaltz mitenkään. Uskon ainakin itse, että Bickellin sopimus oli niin huono muiden GM:ien mielestä, että Bowman ajettiin pakkorakoon, jolloin laadukkaasta prospectista oli pakko luopua. Toki täytyy muistaa, että edellisellä kaudella Teräväinen oli vähän siinä ja siinä oliko top-6 pelaaja, joten kyseisenä hetkenä oli kaupattavissa. Mediassa myös kulki legendaa Teuvon huonosta harjoittelumotivaatiosta, jota ei Blackhawksin kopissa hyväksytty.

  Schmaltz on tosiaan aina samantyylinen pelaaja kuin Teräväinen, Schmaltzilla on vain enemmän north-southia pelityylissä sekä luisteluvoimaa, Teuvolla enemmän käsiä. Kyllä mä mieluusti molempia katsoisin, mutta tosiaan.

  Bickell oli pakko kaupata kesällä 2016, koska palkkakatto-ongelmat olivat todella vaikeat. Panarin toki olisi voitu kaupata silloin kyljessä, mutta tuskin Saadiin. Vastine olisi varmasti ollut parempi kuitenkin, koska kyseisellä hetkellä Panarin oli ppg-pelaaja, Teräväinen ei. Mutta tosiaan Saad tuli takaisin, koska Panarin kaupattiin Jacketsiin. Blackhawksilla voisi olla kaikki kolme, jos Seabrook ei olisi saanut jatkoa.

  Seabrook on ollut todella iso pelaaja pudotuspeleissä Blackhawksille tehden useita tärkeitä maaleja, mutta viimeisimmän mestaruuden jälkeen taso on laskenut radikaalisti. Siitä oli jo viitteitä kaudella 2014-15, mutta kolmen Cupin miehelle piti tietysti maksaa, koska puolustuskalusto olisi jäänyt todella laihaksi. Tämän jälkeen on ollut vain alamäkeä, joskin kutospakin minuuteilla on ollut parissa ottelussa hyvä.

  Ongelmana on hitaus, joka näkyy nykyjääkiekossa valitettavan hyvin. Seabrook edelleen sijoittuu hyvin, osaa syöttää sekä pelisilmä on kohdallaan, mutta kun on kiire jatkuvasti, niin virhealttius kasvaa.
   
 21. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Tääkin on mielenkiintoinen ajatus että pitää maksaa voitetuista mestaruuksista. Tässä Bowman teki paha virheen, kun on maksanut pelaajille jo menneistä mestaruuksista. (Ei lähdetä nyt keskustelemaan Toewsista, koska siitä on jo puhuttu) Toki olihan Seabrook allekirjoitus hetkellä todella kova pakki, mutta about kaikki jotka Blackhawksien pelejä oli katsonut muilla kuin fanilaseilla (esim. sinä @Lico) näki ongelmat ja toivoi että Seabrook realisoidaan kun on vielä mahdollisuus. Mm. Edmontoniin. Puhumattakaan ulkopuolisista. Tätä en ymmärrä että miten Bowman tuota ei nähnyt. Jos liike on vajavaista, niin iän myötä se ei koskaan parane ja näistä pakeista tulee vaan rasitteita joukkueille.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Nimenomaan. Muistelen, joskin hämärästi, että todella monet meistä aktiivisista kirjoittajista olivat ensimmäisenä työntämässä Seabrookia vapaille markkinoille, jotta vaikka Saad olisi saatu pidettyä. Ja mitä nyt muistelen lukeneeni tuolla HFBoardseilla, niin sama juttu. Jos Seabrook oltaisiin kaupattu, niin mestaruutta taas ei olisi tullut. Mutta kyllä tuossa oli tosiaan nähtävissä se, että ongelmasopimusta vanhojen meriittien vuoksi rustattiin. Toki Seabrookin merkitys brändille oli ja on ihan eri tasolla kuin vaikkapa Saadin.

  Toki pakko se on käsi sydämellä sanoa, että en uskonut Seabrookin tason laskevan näin nopeasti.

  Saatoin ehkä ymmärtää väärin kun merkkasit meikäläisen tonne sulkuihin, mutta jos tarkoitit tuolla esimerkiksi sitä, että me Jatkoajan kannattajat emme nähneet Seabrookin tason mahdollista putoamista, niin aika varma olen, että monet arvasivat sen etukäteen. Todennäköisesti tätä tarkoititkin, mutta en ollut aivan varma olimmeko fanilaseilla varustettuja vai emme. :)
   
 23. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Lainaus:
  Ei, ei ollut kuitti, vaan nimeomaan tarkoitin sitä että muistelen juuri sinun todenneen että tuosta Seabrookin sopimuksesta tulee vielä ongelma. Huonosti laitoin tuon huomion. :)
   
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  NHL-organisaation johtaminen tuntuu olevan joskus kovin helppoa. Ainakin se on varmasti helpompaa keskustelupalstalta käsin kuin oikeasti. Ymmärrän kyllä turhautumisen ja toki allekirjoitan esim. Seabrookin sopimuksen tässä kohtaa olevan riippakivi. On kuitenkin aina hyvä palauttaa mieleen jokaisen sopimuksen kohdalla, että ne on tehty sen hetkisten tietojen pohjalta. Tulevaisuutta on vaan joskus vaikea ennustaa. Mikäli Bowmanit ja kumppanit olisivat olleet yhtä kauasnäköisiä kuin me täällä Jatkoajassa, niin olisivat varmasti ymmärtäneet olla sopimuksia sorvaamatta. Virheetöntä toimitusjohtajaa tuskin löytyy tosin mistään. Bowman ja kumppanit ovat omat virheensä tehneet, mutta ei tämän hetkinen alennustila nyt ihan pelkästään noilla sopimuksilla selity.

  Taustalla on varmasti monta tekijää ja uskon vahvasti, että tällä ryhmällä on potentiaalia huomattavasti parempaan. Ei ehkä taisteltaisi kaikkein kirkkaimmasta, mutta koen joukkueen alisuorittavan tällä hetkellä pahasti. Siihenkin on varmasti useampia syitä, mutta tietynlainen rentous ja usko omaan tekemiseen on varmasti heikolla tasolla juuri nyt. Olisi myös kiva päästä näiden konkarien pään sisään ja tietää, kuinka paljon sitä nälkää enää on oikeasti jäljellä. Varmasti ammattiylpeyttä on, mutta kuinka paljon voittamisen kiimaa enää todella löytyy? Kolmet kannut ja useammat miljoonat kuitenkin takataskussa.
   
 25. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Valmentajan vaihtaminen voisi kyllä Chicagossa olla paikallaan tämän kauden jälkeen. Nyt kun tämä/kin kausi on päättymässä mahalaskuun (muistetaan viime kauden sarja Nashvillea vastaan) niin kuinka moni esim. täällä pystyy aidon oikeasti uskomaan, että Chicago voisi ensi kaudella menestyä ja taistella tosissaan Stanley Cupista Quennevillen alaisuudessa? Itse en tuohon usko, mutta valmentajan vaihtaminen saattaisi herättää mm. Toewsin syväjäästä ja siinä olisi heti erittäin iso asia Blackhawksille. Ja kyllähän valmentajanvaihdos toisi tuolle rungolle ns. uuden mahdollisuuden (ja toimisi samalla herätyksenä), jos ei sittenkään onnistu niin voi alkaa miettiä jotain muuta, mutta tuskin tuossa vaihtamisessa mitään menettäisi. Kymmenen vuotta saman joukkueen valmentajan on tänä päivänä todella pitkä aika.