Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Anton Forsberg on uransa ensimmäisessä voittoputkessa!

  Hyökkäysketjut olivat kuten @reme tuossa yllä mainitsi, puolustuksessa mentiin näillä:

  Keith - Oesterle
  Forsling - Rutta
  Kempny - Murphy

  Kahdeksan kaappia, olipahan huonoa maalivahtityöskentelyä Senatorsin kassareilta. Toki siellä oli tekemällä tehtyjäkin maaleja muutamia, mutta kuitenkin. Maalit Toewsille kahdesti, Schmaltzille kahdesti, Kanelle, Sharpille, Ruttalle sekä Panikille, joka teki vihdoinkin maalin. Jos oikein muistan, niin se oli Discolle ensimmäinen osuma since lokakuun 21. Pitkä matka tultu.

  #88 viiden pisteen ilta, 800 pistettä lähestyy sekä 500:s syöttöpiste. Kapteeni jatkaa virettään, Hinostroza pelaa hyvin ykkösessä edelleen. Kiva olla Vinnien kohdalla väärässä, ainakin tällä hetkellä näyttää hyvältä. Local boy, uskaltaa käyttää kroppaansa ja tärkein eli koohotus on loppunut. Käyttää vauhtiaan oikein ja näyttäisi oppineen millon sitä polkukonetta ei tarvitse vetää kaikilla sylintereillä, jolloin pää ja kädet pysyy mukana.

  Suurin syy iloon oli kuitenkin toimiva ylivoima. Uskotteko kotona, Duncan Keith ei ollut ykkösylivoimassa, vaan Jordan Oesterlen laukausta uskallettiin käyttää. Syöttötaito on vähintään Keithin tasolla, nyt siellä on myös uhka tyylikkäälle laukaukselle. Neljää maalia ylivoimalla on jatkossa turha odottaa, mutta nyt siinä oli järkeä ja näytti vaaralliselta. DeBrincat aloitti vasemmalla puolella ja vaihtui Sharpiin pelin edetessä, älä nyt Quenneville viitsi. Anna Catin olla siellä, niin kentällä on ykkösylivoimassa paras mahdollinen koostumus. Toki Toewsin käyttäminen maalin edessä on hieman kyseenalaista, koska osumaa saa, mutta toivotaan parasta.

  Kahdeksas sija lännessä ainakin hetkellisesti, toisessa wildcard-sijoituksessa kiinni. Nyt kuuden matsin kotikiertue, huomenna heti Wild. Tästä viisi voittoa, niin asemat paranee entisestään.
   
  Viimeksi muokattu: 10.01.2018 klo 05.31
 2. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Ei varmaan kovin hyvä peli kun 5 pistettä ja tehotilasto -1 pakkasella. Kyllä jyvät erottuu akanoista. Tähän joku sarkastinen hymiö perään.
   
 3. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Sharp kolmas maali viimeiseen neljään peliin lämmittää myös, onko tankissa sittenkin vielä bensaa;) Kiva että Panik ja Ruttakin onnistuivat. Mutta ehkäpä suurimmat kulmakivet parantuneelle pelillemme ovat olleet Hinostrozan tulo ykköseen ja niinä aikoina ykkösen syttyminen sekä Oesterlen tulo puolustukseen. Oesterlella tuntuu olevan kyky saada kiekkoa perille maalille saakka, ja pistemielessä hänen menonsa on ollut mukavan tehokassa.

  Nyt jäämme odottamaan löytyikö ylivoimaamme tehosävel ja jatkuuko hyvä tasainen suorittaminen kokonaisuutena vai onko taas luvassa slumppi. Pitää muistaa että meiltä puuttuu yhä Crawford ja Anisimov. Nyt näyttäisi siltä että Anis voisi mennä paluunsa jälkeen kolmoseen.
   
 4. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Taisin mainita alkukaudesta että kausi tullee kulkemaan käsi-kädessä Jonathanin otteiden kanssa. vähän hölmöltähän se kuulostaa, mutta on siinä totuuden jyvääkin. Nyt kun onnistumisia on tullut, jopa Panikille ja Sharpille, niin nythän on hyvä hetki alkaa pelastamaan kautta. Fransonin hitautta ei tarvitse enää katsella (vaikka muuten ok olikin). Oliko Seabs healthy scratch viimeyönä? Jos oli niin, hyvä veto. Parempaan pystyy, ei ole ihan toivoton tapaus...vielä. En lähde lyttäämään häntä sen enempää, ukko kuitenkin iso pala meille tulleesta menestyksestä. Se mitä tulevaisuus tuo jää nähtäväksi. Hayden tavallaan ok, mutta jotain puuttuu. Pääsisköhän Jurco askiin tänään?

  #88 tulessa...again.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kane odotetusti tähdistöotteluun. Hienoa, että ei muita.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Mark Lazerus‏Varmennettu tili@MarkLazerus 6 min6 minuuttia sitten
  Richard Panik heading to Arizona. Anthony Duclair coming to Chicago. Other pieces involved.

  Elliotte Friedman‏Varmennettu tili@FriedgeHNIC 1 min1 minuutti sitten
  Per @RealKyper, Adam Clendenning is part of the deal too

  Glendening tulossa takaisin farmiin, mutta Anthony Duclair siis Blackhawksiin. Panikin sopimus treidattu, Dauphin kaveriksi. Per LeBrun.

  Duclairin potentiaali on edelleen olemassa, nuori on vielä. Arizonassa ollut hieman vaikeuksia ja ajautunut koirankoppiin, katsotaan mitä Quenneville saa pojasta irti. En ihmettelisi, vaikka löytäisi itsensä ykkösketjusta, sillä kaveri oli todella hyvä pari kautta sitten. Nopea, nopea, nopea.

  Hyvä treidi, erinomainen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018 klo 02.32
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Pistetään vielä erikseen, että Bowman odottaa Duclairin pelaavan perjantaina. Kertoi haastattelussa, että vuosi sitten joukkueessa oli neljä alle 25-vuotiasta tai nuorempaa pelaajaa. Nyt heitä on 13.

  Myös Dylan Sikurasta Bowman mainitsi sen, että edelleen oletus on Sikuran signaavan kevään aikana. Mielenkiintoinen oli kohta, jossa Bowman puhutteli Sikuraa trade deadline-hankintana, sillä kokoonpano näyttää aika täydeltä, mutta hyvä juttu, että kilpailua lisätään.

  Tykkään todella tästä mitä tällä hetkellä Chicagossa tehdään.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018 klo 05.12
 8. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Tärkeä, todella tärkeä kamppailu takana United Centerissä eikä pisteen pistettä jäänyt plakkariin. Niin vain loistava ensimmäinen erä onnistuttiin kääntämään tappioksi eikä tylsää jääkiekkoa pelaava Wild oikeastaan tehnyt yhtään mitään muuta kuin odotti, odotti ja odotti sitä mahdollisuutta. Suter näki mahdollisuuden ja upotti helpohkon Forsbergin taakse, joka pelasi kuitenkin hyvän ottelun.

  Ensimmäinen erä oli tosiaan aivan loistava ja kenttätapahtumien perusteella ottelu olisi voinut olla lukemissa 4-0. Ainokaisen teki kuitenkin kokoonpanoon palannut Seabrook. Toisessa erässä jalka pois kaasulta, pari paikkaa tuhlattiin ja vahingossa kaveri tasoihin. Ottelun lopun teema olikin sitten takaa-ajo, ylivoiman paluu maanpinnalle sekä laukaukset ilman mitään liikehdintää Dubnykin edessä. Voi olla, että back-to-back vaikutti, kun ensimmäisessä erässä jalka oli kaasulla ja vieraat lähinnä seisoi, mutta en tiedä. Bye-viikko lähestyy, jalan pitäisi olla kaasulla koko ajan.

  Ottawaa vastaan ylivoima toimi, koska Oesterlella oli lupa laukoa, jolloin vastustaja joutui kunnioittamaan sitä laukausta. Nyt kuvio oli joko Suomeen asti nähtävissä ollut poikittaissyöttö Sharpille, joka ei osunut kertaakaan tai syöttö Toewsille maalin kulmalle, joka haki poikittaissyöttöä puolustajan läpi, Sharpille. Ei osunut sekään. Miksei Oesterle voisi jokaisen ylivoiman alussa esimerkiksi laukoa kerran, kaksi ukkoa maskiin ja pistää Wild tai muut vastustajat miettimään, että hei, sieltä saattaa tulla muitakin ratkaisuita kuin #88:n syöttö takatolpalle tyhjiin?

  Jets perjantaina.
   
 9. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Ei vaan olla opittu mitään viime kauden pudotuspeleistä. Turpaan tulee aina, kun joku vastustaja tulee hakemaan tosissaan voittoa puolustuksen ja vastahyökkäyksien kautta. Sama saatanan tulos joka kerta...

  Valmentajan vaihtokaan tuskin auttaa tällä kaudella, mutta ensi kaudeksi olisi aika saada uutta pelikirjaa...
   
 10. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Kylläpä sapettaa, pelattiin näennäisesti hyvä matsi ja hävittiin totutusti maalilla oman divarin jengille tässä tärkeässä pelissä. Näitä pelejä pitää vaan ruveta voittamaan.
   
 11. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Oma suosikkipelaajani elämäni toisesta NHL-konsolipelistä silloin vuodelta 2004. 11-vuotiaana tuli Dazella mätettyä Blackhawks Dynasty Modessa useampaan mestaruuteen. Oikeassa elämässä ura loppui vähän eri tavalla. Ansaitsee silti tuon muodollisuuden ja juhlat.

  Nick Schmaltz johtaa NHL:n take-away tilastoa. Jos tuo tilasto uran aikana pysyy yhtä korkealla, tulee vierellä pelaava Kane ja toinen laitahyökkääjä tietysti hyötymään tuosta taidosta älyttömästi. Hienoa katseltavaa.
   
 13. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Saad - Toews - Hinostroza
  Hartman - Schmaltz - Kane
  Duclair - Kampf - DeBrincat
  Sharp - Wingels - Bouma

  Keith - Oesterle
  Forsling - Rutta
  Murphy - Seabrook

  Glass

  Duclairin rooli ihan ok, vaikka näkisin hänet soveltuvan paremmin oikealle ja Catin vasemmalle. Positiivista kuitenkin ettei aloita nelosketjussa!
   
 14. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Duclair on mielenkiintoinen tapaus, potentiaalia löytyy kuten myös ehkä ripaus laiskuutta. Meillä hänen ei kannata ruveta oikkuilemaan vaikka joutuisikin vetelemään nelosen vaihtoja. Q laittaa muuten kaverin ruotuun.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Todella, todella iso voitto. Divisioonan kärkijoukkue Winnipeg Jets kaatui kotona lukemin 2-1. Maalit uransa ensimmäisellä, syntymäpäiväsankarille David Kampfille sekä Jan Ruttalle.

  Kokonaisuudessaan hyvä esitys ja lähinnä henkilökohtaisista virheistä Jets pääsi rokottamaan ja lopussa sai kivan kirinkin aikaan. Mielestäni Blackhawks kuitenkin pelasi hyvin, sai luotua mukavasti tilanteita ja oli rahkeita useampaankin maaliin. Heikkoa oli vain viimeistely, mm. Saad ampui paikoista lähes poikkeuksetta ohi maalin. Niin ja syöttely, usea hyökkäys jäätyi heikkoon syöttöön. Korjattavissa varmasti.

  Anthony Duclair, debyytti takana. Syöttöpiste Ruttan maaliin. Tehotilasto plussan puolella kahden kappaleen verran, pääsi ykkösylivoimaan ja näytti todella hyvältä siinä. Mutta ne suurimmat aseet on todella kova itseluottamus, nopeus, taito pitää kiekkoa sekä sopiva itsekkyys. Trouba esimerkiksi vietiin ihan simppelisti nopeudella sekä kiekonhallinnalla aika pihalle ja pari kertaa Duclair tuli todella näyttävästi kiekon kanssa keskialueen yli puhtaasti haastaen vastustajaa. Laiskuudesta ei tietoakaan, menohaluja oli maalillekin ja no siis, se potentiaali vain näkyi. Pelasi sittenkin oikealla ja Cat vasemmalla, ketju toimi todella hyvin.

  Pari sanaa kuitenkin ketjun kolmannesta lenkistä eli David Kampfista. Kampf pelasi todella hyvän preseasonin ja teki Rockfordiin lähettämisestä varmasti todella vaikean päätöksen Bowmanille. En tiedä miten Rockfordissa on pelit mennyt muuten kuin tilastoja tuijottamalla, mutta jos harjoitusotteluissa tsekki oli jo hyvä, niin nyt on seuraava askel otettu kohti kompaktia NHL-pelaajaa. Osaa aloittaa, pelaa tunnollisesti puolustussuuntaan ja vaikuttaa todella fiksulta pelaajalta. Ja pelaa hyvin myös hyökkäyssuuntaan. Quenneville peluuttaa kaveria alivoimalla sekä antaa isoja puolustuspään aloituksiakin. Vaikea sanoa, mun mielestä Kerossa oli aineksia ottaa Krügerin rooli ja väärin meni. Manaankohan, jos väitän Kampfissa olevan vielä suurempi potentiaali? Mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, kun Anisimov palaa kokoonpanoon.

  Tuli jo Duclair-treidin yhteydessä mainittua miten tykkään tuosta Bowmanin tyylistä rakentaa hyökkäystä tällä hetkellä ja tuntuu, että Q on myös löytänyt jotain pelillisiä asioita, jotka sopivat myös nykyjääkiekkoon. Vauhtia, vauhtia ja vauhtia, taidon lisäksi. Toews pelaa todella hyvää jääkiekkoa ja ihan varmasti Saad vieressä alkaa jossain vaiheessa osua. Ketju pelaa hyvin. Kane, Schmaltz ja Hartman pelaa kivaa lätkää. Duclair, DeBrincat, pian Sikura, Hinostroza. Kaikki soveltuvat tähän muutokseen. Ja vaikka kuinka kritisoin Boumaa ennen kautta, niin kyllä Lance pelaa hyvin ja tuo paljon enemmän mitä vaikkapa Tootoo. Vaikea nelosketjua on kritisoida.

  Jos puolustajat ottavat eteenpäin niitä harppauksia vielä ja kehutut Jokiharjut, Snuggerudit, Mitchellit ja Carlssonit parissa vuodessa kehittyvät NHL-tason puolustajiksi, niin retool voi päättyä vielä paraatiin. Toki palkkakaton nousu ja muutenkin potentiaalinen ryhmä voi olla esimerkiksi Ekman-Larssonille mieluinen kohde puolentoista vuoden päästä..

  Sunnuntaina Detroit ennen hei-viikkoa.
   
 16. Ben Marco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks
  Wild-pelin pettymys vaihtui isoon tuuletukseen kun summeri soi United Centerissä tänä aamuna. Yksi kauden ehjimmistä esityksistä kovaa Jetsiä vastaan. Duclair pisti heti silmään positiivisesti. Ukolla näyttää olevan tosiaan nopeutta kivasti ja varsinkin ensimmäiset potkut tuottaa jo päänvaivaa vastustajan puolustajille. Pakkohan tästä treidistä on diggaa, Panikille iski paniikki jostain syystä ja slumppi oli aikamoinen. Jordan Oesterle, siinä on kova jannu tekemään oikeita päätöksiä. Murphyltä myös tänään hyvään paikkaan tasokas peli. Chicken wingsit vielä voitettava.
   
 17. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Siihen kun vielä lisätään että voiton takuumiehenä toimi erinomaisen matsin pelannut ottelun ykköstähti Jeff Glass. Hän torjui mm. lukuisia läpiajoja. Pakistolta saatiin vahva tuki tähän voittoon, hyökkäyspäässä Murphyn kuti mistä ohjaus ja maali Kampfille sekä Rutan viimeistely. Oesterle taas pelasi ehkä parhaan pelinsä puolustuspäässä ja tulee pelaamaan loppukautensa pelaavassa kokoonpanossa mikäli ei loukkaannu.

  Meillä on kohta tulossa positiivista ongelmaa kun Anisimov milloin palaa. Uskon että Anis istahtaa paluunsa jälkeen kolmosen keskelle, sen verran vahvaa on nyt Schmaltzin meno kakkosessa. Kampfin paikka onkin sitten mielenkiintoinen mikä se tulee olemaan.

  Kyllähän varamolarimme ovat hommansa hyvin hoitaneet Crawfordin loukin aikana !
   
  Viimeksi muokattu: 13.01.2018 klo 12.50
 18. Kaner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hawks, SaiPa
  Suhtaudun yleensä suurella varauksella Duclairin kaltaisiin tapauksiin, joista paistaa asennevammainen käytös kilometrien päähän. Viimeöinen avaus Hawks-nutussa oli kuitenkin oikein miellyttävää seurattavaa, ja tuon perusteella vaikuttaisi, että hänen vahvuudet sopivat hyvin Q:n pelisysteemiin. Melonin kasassa pysyminen on sitten toinen asia.

  Kampf on kyllä ollut todella hyvä. Anisimovin voi nakata vaikka nelosen keskelle, kunhan joskus tervehtyy.
   
 19. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Rutan sutaisulla ja Glassin unelmapelillä pisteet, mutta muuten sitä samaa paskaa kuin ennenkin. Vastustaja tämän tästä ylivoimahyökkäyksissä ja läpiajoissa. Viisikkopuolustus ihan paperia, hyökkäys tehotonta ja YV mielikuvituksetonta.

  Noh, 2 pistettä ja unelma pudotuspeleistä elää!
   
 20. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Historiaakin tehtiin tuossa Jets pelissä.
  Kampf on nyt Blackhaws historian ensimmäinen pelaaja joka on tehnyt NHL-maalin syntymäpäivänään.

  Ja @Ramchester tiivistää aika hyvin tuon meidän joukkuepuolustamisen vaivat jotka ovat aiheuttaneet vastustajille läpiajoja ja ylivoimahyökkäyksiä liian paljon viime peleissä ehkä hiukan parantuneen hyökkäyspelin kustannuksella.
   
 21. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Näkisin itse, että viisikkopuolustus on todella hyvässä kuosissa, kun vastustaja pääsee myllyttämään pidempiä hyökkäyksiä. Suurimmat ongelmat ovat juuri nopeissa vastahyökkäyksissä ja niiden määrässä, välillä tulee ihmeellisiä aivopieruja joko kiekollisilta tai kiekottomilta, joista vastustaja sitten pääsee vapaasti niihin mainittuihin ylivoimahyökkäyksiin. Kolikon kääntöpuolella on tietysti se, että myös Blackhawks tuntuu pääsevän nyt todella usein vauhdilla keskialueen yli ja luomaan ylivoimatilanteita. Toki jokaisessa matsissa tulee se 3-5 hyvää maalintekopaikkaa pidempienkin hyökkäysten jälkeen, mutta ainakin itse näen joukkuepuolustuksen toimivan ainakin paremmin kuin alkukaudella.

  En ole varma kuinka usein esimerkiksi Penguins kahtena edellisenä kautena päästi vastustajaa ylivoimahyökkäyksiin, mutta mutulla heitän, että suurin osa vastustajan ylivoimahyökkäyksistä Blackhawksia vastaan aiheutuu puolustajien aktiivisista nousuista. En tiedä, mutta uskon, että tuo on korjattavissa, kun toistoja tulee. Nimenomaan onnistuneita, tykkään nimittäin siitä miten puolustajat tällä hetkellä nousevat mukaan hyökkäyksiin. Voi tietysti olla, että syinä ovat olleet hyökkääjien virheet, kuten eilen Sharpin tarpeeton ryntäys kohti Connoria, joka johti 3vs1-tilanteeseen. Jonka Oesterle sitten seivasi, onneksi.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Sellanen. Positiivista oli Duclair, muiden jalka puoliksi koneessa. Kun hyökkäys ei toimi, niin ei pelejä voiteta, kun puolustus ei vain riitä tällä kaudella. Kun Keith saa kiekon lapaan, peli kuolee.

  Hyvää minilomaa!
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Chicago 0 - Detroit 4. Juuri kun peli näytti muutaman matsin ajan hiukan parantuneen, niin tuleekin umpisurkea esitys surkimus Detroitia vastaan. Superheikko startti jatkettuna lukuisiin tyhmiin jäähyihin ja muuhun munattomuuteen. Joukkue ei ansainnut tuolla suorituksellaan muuta kuin tappion ja teki samalla elämästään entistäkin vaikeampaa. Nyt olisi onneksii muutama päivä hermolomaa Chicagon peleistä.
   
 24. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Täytyy myöntää etten ole kauden alun innostuksen jälkeen jaksanut kovin montaa peliä kokonaan joukkueelta katsella. Ei vaan ole jostain syystä syttynyt enää samalla tavalla. Detroitia vastaan näytti sitten ettei syty pelaajatkaan. Kovin on aaltomaista Blackhawksin esitykset olleet tällä kaudella.

  Ehkä on vaan hyväksyttävä se tosiasia, että Blackhawksin todellinen taso on sitä miltä sarjataulukko näyttää? Tietenkin mukaan mahtuu muutama alisuorittaja tai yksinkertainen selitys on, että näillä pitkään pelanneilla runkopelaajilla alkaa parhaat päivät olemaan lopullisesti takanapäin. Ei koskaan niin huonoa ettei jotain hyvääkin. Mielestäni Hinostroza on tullut hyvin sisään ja tuo nopeudellaan ykköskenttään mukavasti jalkoja&käsiä. Brandon Saad taas ei tunnu tällä hetkellä osuvan edes veneestä järveen. Uskon kuitenkin hänen vielä löytävän tehonsa. Kapteenista en jaksa edes puhua. Vähän surullista nähdä oman suosikin hiipuvan huipulta tuollaiseksi ehkä keskitasoa hieman paremmaksi pelaajaksi. Toisaalta sitten Schmaltzin otteisiin voi olla tyytyväinen ja kasvupotentiaalia yhä on. Tällä hetkellä hän on Chicagon paras kiekollinen sentteri. Hartman, DeBrincat, Forsling ja muutama prospekti; horisontissa voi nähdä valoakin. Fakta taitaa olla kuitenkin se, että huippuvuodet ovat takanapäin ja samanlaista jaksoa emme ehkä enää koskaan pääse todistamaan.

  Samalla on käynyt mielessä, että onko Q:n anti tälle rungolle ja joukkueelle nähty? En osaa sanoa, mutta tuntuu siltä ettei hän välttämättä tule vetämään sopimuskauttaan loppuun Chicagon penkin takana. Tällä kaudella ulos pudotuspeleistä ja palli voi alkaa heilua. En osaa sanoa olisko Q:n vapauttaminen oikea ratkaisu. Muutoksen se saisi aikaan, mutta mihin suuntaan? Aikaansa kutakin, mutta toisaalta Quennevillen tasoisia valmentajia ei ihan joka oksalla istu. Vai onko ongelma siinä, että Q yrittää yhä samalla pelitavalla vyöryttää kuin ennenkin? Rosterin leveys ei vaan riitä tuon pelitavan toteuttamiseen enää. En tiedä?

  Aikaansa kutakin myös näiden vanha suola -tyyppisten hankintojen kohdalla. Campbell, Ladd, Odyua, Sharp ja niin edelleen. Tekisi mieli laittaa tuohon jatkoksi vielä Brandon Saad, mutta hänen kohdallaan olen vielä kärsivällinen. Romanttista ja mukavat tarinat, mutta ei oikein lähde. Siispä ei kiitos minkäänlaisille Hjalmarssonin paluu haaveille. Kiitos kaikesta hänelle, mutta ei kiitos.

  Edit. Unohtui mainita, että David Kämpf on ollut hyvä. Ehdottomasti pidettävä mikäli vaan jatkaa samalla tasolla. Ja toisekseen kysymys teille urheille tovereille, jotka olette jaksaneet intensiivisesti seurata joukkueen otteita. Mikä on teidän mielestä syy sille ettei Kempny pelaa enempää? Sen vähän mitä häntä olen pelaamassa nähnyt niin itse olisin antanut hänelle enemmän vastuuta tällä kaudella.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2018 klo 18.52
 25. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-