Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Coach Q antaa Jeff Glassin aloittaa jo toisen matsin peräkkäin kotikonnuillaan Calgaryssä.
   
 2. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Glass ei ole NHL-vahti ainakaan säännöllisesti, mutta ei joukkue edessä kovin kummoiseksi sitä torjumista tee tällä hetkellä. Taas iso kasa vetoja maalia kohti eikä puolustus oikein hereillä ollut maalin edessä. Säälipiste jäi Calgarysta matkaan kuitenkin, joten ihan positiivinen lopputulos silti. Maalit Oesterlelle, Toewsille ja Saadille.

  Saadilta ja Toewsilta hyvät matsit pitkästä aikaa, mutta lienevät tulevat viikot sitten aivan kassalla taas. Panik on osoittautunut yhden kauden ihmeeksi, ei tee oikeastaan mitään hyödyllistä. Kauppatavaraksi kiitos ja Haydenia siihen ykköseen pidemmäksi ajaksi, vai onkohan Yalesta valmistunut Hayden liian fiksu koutsattava Quennevillelle?

  Schmaltz sentterinä Hartmanin ja Kanen kanssa näyttää ihan hyvältä, tuossa koostumuksessahan se oli kauden avauksessa. Hartmanilla ja Schmaltzilla on edelleen varaa kehittyä, joten antaisin koostumuksen pysyä kasassa.

  Jos ja kun Sikura signataan, niin toivottavasti hän pääsee kolmosketjuun DeBrincatin ja Anisimovin kanssa. Jolloin ketjut olisivat jotain tämmöistä:

  Saad - Toews - Hayden
  Hartman - Schmaltz - Kane
  Cat - Anisimov - Sikura
  Bouma - Wingels - Kampf/Hinostroza/Panik

  Käytännössä näkisin tilanteen olevan high risk - high reward, sillä tässä kuitenkin tulevaisuutta rakennetaan uudestaan. Haydenistä voi tulla mitä vaan, Schmaltzista mitä vaan ja niin edelleen. Jos kaikki klikkaa, pudotuspeleihin vielä mennään. Jos ei klikkaa, saadaan korkea varausvuoro ja tiedetään onko näistä nuorista ensi vuonna mihinkään.

  Ja Forsling takas peleihin kuin olis jo.
   
 3. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Jeff Glass on ansainnut kolmannen perättäisen starttinsa Rangers ottelussa.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  On tää aikamoista vuoristorataa. Kumpi nyt on se oikea Blackhawks vai onko se vastustajasta kiinni?

  Rangers kaatui lukemin 5-2, maalit Vinnielle, Schmaltzille, Sharpille with a bullet, Toewsille ja Kanelle empty netterit. Tontteja oli useampaankin osumaan, mutta tärkeämpää on mun mielestä se, että paikoille päästään organisoidusti ja yksilöt pelaavat paremmin. Rangers oli toisaalta todella passiivinen, joka antoi avaimet Blackhawksille tehdä mitä vain keskialueella ja sen ylityksissä.

  Murphylta erinomainen matsi, Forslingilta paluu rosteriin ja aika heikko oli. Jeff Glass 23 torjuntaa, toinen voitto.

  Perjantaina Vegas.
   
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Blackhawks peli-ilme oli alusta saakka aktiivinen ja uhrautuva, sekä jalat olivat erittäin hyvin mukana. Sharpille soi kyllä tuon osuman ja mihin paikkaan. Kaikki kentälliset toimivat aika hyvin. Erityismaininta myös kapulle, hän oli alati vaarallinen tänään. Mitenhän tehokas tuo Schmaltz olisi jos hän laukoisi paikoistaan maalia kohti eikä yrittäisi väkisin etsiä syöttöpaikkaa, näitä tilanteita tänäänkin nähtiin.

  Samaa mieltä Murphyltä hyvä matsi ja Forsling oli meidän heikoin pakkimme. Oesterle napsii pisteitä peli peliltä ja häntä on muutenkin vaikea tiputtaa kokoonpanosta. Jeff Glass taas pelaa noilla esityksillään ehkäpä kaikkien yllätykseksi itselleen kakkosen paikkaa. Onhan Forsbergin statsit myös karmivan heikot.
  Hey look! Jonathan Toews is playing like Jonathan Toews!
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Glass aloittaa tänään eli tismalleen samalla rosterilla kaatamaan Vegas tänään. Todennäköisesti tulee turpaan, jos työhaalareita ei laiteta päälle.

  Piti edellisestä matsista nostaa Hinostroza tapetille, pelasi todella hyvin ykkösketjussa. Saas nähdä onko pidemmän aikavälin ratkaisu, mutta on Vinnie taitava sekä nopea, jolla voi pärjätä NHL:ssä kohtalaisesti. Jos historiaa miettii, niin Toewsin ja Saadin kanssa on parhaiten toiminut nopeat sekä vahvat kulmapelaajat, mutta myös esimerkiksi Patrick Kane. Vinnie on pelityyliltään lähempänä #88:a, joten periaatteessa siinä on potentiaaliakin. Toivotaan parasta, sillä ketjut alkaisivat löytämään tasapainoa, jos ykkösketju saadaan liekkeihin jatkuvalla syötöllä.
   
 7. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Chicagossa nähtiin hyvä taistelu ja nousu Vegasia vastaan, mutta käteen jäi vain nolla pistettä. Iltaa värittivät etenkin lukuisat puolustuspelaamisen lipsahdukset mistä Vegas pääsi iskemään karmivan määrän ylivoimahyökkäyksiä tai läpiajoja. Plussaa on se että ykköskenttä on alkanut kannatella meitä piitkästä aikaa jo useamman ottelun ajan. Hinostroza ja Shmaltz ovat päässeet myös kovaan pistevauhtiin. Ehkäpä siinä lopputuloksessa nähtiin kuitenkin tavallisen ja voittavan joukkueen ero. Ylivoimaa saatiin painettua taas hiukan lähemmäs liigan jumbosijaa. Ja alkukauden top5 sijoilla pysynyt alivoimamme on tippunut myös sijalla 17. Seuraavasta kahdeksasta ottelusta peräti seitsemän pelataan kotona, siinä on kurssin käännön paikka.

  Tässä hyvät statsit puolustuksemme virheistä. Kyllähän tämä matsi oli Murphylle taas raju notkahdus.
   
  Viimeksi muokattu: 06.01.2018 klo 12.00
 8. Ramchester Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Chicago Blackhawks
  Kohta ollaan sitten vedenjakajalla. Pudotuspelipaikoista taistelevat joukkueet napsivat pisteitä tasaiseen tahtiin samalla, kun Hawks konttaa ja jakaa vastustajille pisteitä saman konferenssin sisällä.

  Kohta pudotuspelipaikka ei ole enää kiinni omasta suorittamisesta, vaan tarvitaan muiden pudotuspelipaikoista taistelevien joukkueiden epäonnistumisia.

  Katsotaan nyt kuitenkin nyt nuo Remen mainitsemat seitsemän kotipeliä ennen kuin lyödään hanskat naulaan...
   
 9. Artturenos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
  Taitaa koitua ongelmaksi divisioonan taso tänä vuonna. Tuolta ei ole helppoa nousta noin kovassa seurassa. Central on kyllä taas lunastanut paikkansa aika ylivoimaisena divisioonana tasoltaan.
   
 10. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vegas oli jälleen todella hyvä. Tekevät hommia jatkuvasti, luistelevat, voittavat kamppailut ja jokaisella on itseluottamus aivan tapissa. Blackhawks pelasi ajoittain todella hyvin, mutta vähintään näennäisesti hallinta oli lähes jatkuvasti vierailla. Tähän ei olla totuttu United Centerissä, mutta nyt se on arkipäivää. Kannattajat saivat kuitenkin nähdä hienon ja viihdyttävän matsin.

  Maalit Vinnielle, Sharpille, Schmaltzille sekä Toewsille. Glass ei ole voittava maalivahti, vaikka kiva tarina onkin. Joukkue tosin edessä antaa jatkuvasti aivan käsittämättömän määrän laukauksia ja vaikka kolme ensimmäistä Vegasin maalia olivatkin pomppuja, tuuri aina ansaitaan ja todennäköisyydet lisääntyvät maaleille, kun vain lauot.

  Tuleva kotiputki määrittelee kohtalon ja sen perusteella toivottavasti Bowman tekee fiksun ratkaisun peliliikkeille deadlinea ajatellen. Erot eivät ole valtavia, viime kaudella se nähtiin, mutta toivottavasti joukkueen menoa analysoidaan tarkasti siinä deadlinen kynnyksellä, sillä tämä joukkue ei tarvitse mitään kakkosparin puolustajaa tai middle-6 hyökkääjää kääntämään laivaa. Jos ollaan deadlinen kohdalla ulkona, Sikura olkoot se vahvistus ja sitten näitä Fransoneja, Panikeja sun muita ulos pickeihin, jos ottajia on. Suurin virhe olisi seistä paikoillaan nykyisillä pelaajilla olla tekemättä mitään. Nuorille tilaa.
   
 11. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyt kun junnukisat ovat ohi, niin loogista on tehdä pieni välikatsaus tärkeimpien Blackhawks-prospectien alkukausista. Jotkut nimet varmasti unohtuvat ja jotkut jäivät pois myös tarkoituksella, saa pyydellä raportteja, jos joku mieleinen jää mainitsematta. Aloitan junnukisoissa esiintyneistä, raportin pääpaino on kisaotteista.

  Henri Jokiharju - 5gp 2+2 (31gp 7+30, Portland Winterhawks)

  Jokiharju pelasi vahvat kisat ja oli mielestäni Suomen yksi parhaista puolustajista läpi turnauksen. Jo toiseen peliin ryösti ykkösylivoimasta paikan itselleen ja vaikka tehot jäivätkin lopulta suht pieniksi, oli Henrin otteista nähtävissä se minkälaisen roolin hän tulee aikanaan NHL:stä nappaamaan. Kakkosparin puolustaja suurella ylivoimavastuulla. Liikkuu hyvin, käyttää kroppaa hyvin ja on erinomainen kiekon kanssa. Todennäköisesti kilpailee ensi syksynä tosissaan kokoonpanopaikasta, koska on WHL on aivan väärä sarja hänelle. Potentiaalinen kohde ensi kaudella voi olla myös Jokerit.

  Andrei Altybarmakyan - 5gp 1+2

  Taitava venäläinen pelasi ihan hyvät kisat, teki yhden todella hienon maalin ja käytti parhaita apujaan eli luisteluvoimaansa sekä taitojaan ihan kohtalaisesti. Venäjä peluutti ainakin eye-testin mukaan todella tasaisesti hyökkäysketjujaan, joten Andreista ei ainakaan näihin kisoihin kasvanut selkeää ykköstykkiä. Venäläinen pelaa varmasti ensi vuonna Vancouverin ja Victorian kisoissa ja sinne uskaltaa latoa isot odotukset hänen kohdalleen. Pidempi projekti, vaikka taitojen puolesta lienee NHL-kamaa tulevaisuudessa. Venäläisistä kun ei koskaan tiedä.

  Tim Söderlund - 7gp 2+3 (26gp 6+2 Skellefteå AIK)

  Söderlundia verrattiin kesällä Victor Arvidssoniin ja nyt kun näin kaverilta jokaisen matsin, ymmärrän vertausta todella hyvin. Kaveri polkee tuhatta ja sataa, käyttää pieneksi kaveriksi todella hyvin kroppaansa ja hänellä on loistava laukaus. Potentiaalia on NHL-tasolle ihan tulosyksikköön, jos kaikki menee nappiin, mutta ruotsalaisesta on varmasti hyötyä myös alemmissa ketjuissa. Tim on kuin luotu alivoimalle eikä tuosta pelityylistä voi olla tykkäämättä. Skellefteåssa saa kehittyä varmasti rauhassa ja lienee ensi vuonna jo isommassa roolissa. Tim pelasi erinomaiset kisat ja rooli kasvoi mitä pidemmälle turnaus eteni.

  Jakub Galvas - 7gp 0+2 (30gp 1+7 HC Olomouc)

  Galvakselta näin pari ottelua turnauksen aikana ja pelasi kakkosparin minuutteja. Koko Tsekin puolustus vaikutti todelta epäorganisoidulta, joten on vaikea saada Galvaksesta sen suurempaa analyysia, mutta vaikutti otteiden perusteella todella pitkän tähtäimen prospectilta Blackhawksin kannalta. @red.machine saattaa kaverista osata kertoa paremmin.

  Artur Kayumov - 5gp 3+2

  Vaikea alkukausi Kayumovilla alla ison loukkaantumisen vuoksi, mutta näissä kisoissa oli yksi Venäjän parhaista. Laukaus on todella hyvä ja jonkinlaista pelikäsitystäkin vaikuttaisi nuorukaisella olevan. Samat teemat pätee mitä Altybarmakyaninkin kanssa: taidot ovat olemassa, mutta sopeutuminen mahdolliseen pohjoisamerikkalaiseen kiekkoon on täysin avoinna. Pidemmän tähtäimen paketti on myös Artur, toivottavasti rooli isossa organisaatiossa Lokomotivissa kasvaa kausien mittaan.

  Lucas Carlsson - 30gp 6+8 Brynäs IF

  Kuusi osumaa SHL:ssä on kova lukema ja se oikeuttaa jaetulle kärkipaikalle maalimäärissä puolustajien osalta. Carlsson pelaa vahvaa kautta ja vaikuttaisi siltä Scott Powersilta luettujen tietojen mukaan, että ensi kaudella tavoite on ottaa rooli joko Blackhawksista tai palata Ruotsiin. Reitti lienee siis sama kuin Forslingilla. Carlsson pelaa hyviä minuutteja ja pelaa erinomaisesti molempiin suuntiin. Moderni kiekollinen puolustaja ja ruotsalaisuus tietysti siihen päälle eli potentiaali on edelleen siellä kakkosparin tienoilla.

  Chad Krys - 19gp 5+13 Boston University

  Krys jätettiin yllättäen Yhdysvaltojen U20-joukkueesta pois, vaikka statsit ovat todella hyvät tältä kaudelta. Yliopistomatseja en ole nähnyt ainuttakaan, mutta raporttien perusteella Krys on mennyt todella paljon eteenpäin viime kaudesta ja jos ymmärsin Powersin viestejä oikein, on Krys mahdollisesti signaamassa tulevana kesänä. Kiekollinen puolustaja, joka on kuulemma kehittynyt entisestään luistelussa sekä laukauksessa, joka oli vuosi sitten yksi hänen suurimmista heikkouksistaan.

  Ian Mitchell - 21gp 1+14 Denver University

  Ian Mitchell on paljastumassa raporttien perusteella todella hyväksi löydöksi. Luotettavilta tahoilta olen lukenut, että Mitchell oli tyrkyllä Kanadan U20-joukkueeseen jo täksi kaudeksi, mutta päätös lähteä yliopistoon teki siitä hieman hankalampaa. Toki Kanadan joukkueessa oli kovia nimiä oikealla puolella jo valmiiksi, mutta Mitchell lienee sitten ensi vuonna vuorossa. Kaverille on ladottu isot odotukset jo nyt, itse en otteita ole nähnyt ainuttakaan, mutta mukava kuitenkin lukea raportteja. Tekee kuulemma kaikkea suvereenisti yliopistotasolla ollen joukkueensa paras puolustaja, by far.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Galvas pelasi mielestäni ihan mallikkaat kisat ja oli mielestäni Hajekin jälkeen heidän paras puolustajansa. Yllättävän hyvin kamppaili kokoonsa ja painoonsa nähden isompiaan vastaan mikä johtunee osittain siitä, että Tshekinkin liigassa pelaa ikäisekseen suhteellisen isoja minuutteja. Yleensä siellä nuorille kavereille jää ainoastaan jämäminuutit pelattavaksi, joten jotain on tehty oikein ja pisteitäkin on ihan kivasti syntynyt. Tshekin ykköspakki seuraavissa kisoissa ja kyllä itse näen Jakubissa ainakin sellaista kolmosparin NHL-puolustajan potentiaalia, mutta aika näyttää.
   
 13. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  En ihan ymmärrä tuota Glassin dissaamista. Hän on pelannut tähän rakoon riittävän hyvin antaakseen mahdollisuuden voittaa. Hän tuli kolmosen tontilta ja pelasi itselleen jatkopaikan kun Forsberg haparoi oman mahdollisuutensa. Glassin pelatessa Hawks on kuitenkin neljästä ottelusta napsinut viisi pistettä ja se on kova saldo Crawfordinkin ollessa veräjällä.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Jos nyt vaikka vertaa muihin kakkosmaalivahteihin, niin kyllä Glassissa on paljon puutteita, jopa Forsbergiin. Fakta on kuitenkin se ettei Glass ole pidemmässä juoksussa voittava maalivahti, mutta hyvä, että on onnistunut nyt. Neljä ottelua on kuitenkin neljä ottelua. En ole maalivahtiasiantuntija, mutta kaveri ei vaikuta kovinkaan rauhalliselta maalivahdilta ja tekee itsestään jatkuvasti pienen. Pomputtaa kiekkoja ja ylipelaa.

  En mä hirveästi kuitenkaan tuossa lainaamassasi viestissä Glassia kritisoinut, enemmänkin joukkuetta edessä.
   
 15. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Blackhawks - Oilers prime time matsi tänään, lähetys alkaa 22:05. Anton Forsberg lähtee tavoittelemaan kauden toista voittoaan maalilla.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Forsbergilta erinomainen paluu ja tekee pojan itseluottamukselle varmasti hyvää. Osoitti sitä mitä olen häneltä aikaisemminkin nähnyt eli lahjakkuutta, nyt myös joukkue tuli jäälle edessä. 4-1 voitto Oilersista, niin sanottu pakollinen voitto tähän paikkaan. Maalit Schmaltzille, Saadille, DeBrincatille sekä Oesterlelle.

  Kokonaisuudessaan hyvä esitys. Oikeastaan suurimmat murheet olivat McDavidia vastaan, jota nyt on yksinkertaisesti vain mahdotonta puolustaa. Toewsin kolmikko pelasi varsin hyvän ottelun siihen nähden ja pääsi tehoilemaankin. Vinnie viiden ottelun pisteputkessa ja pelaa hyvin ykkösketjussa, vaikka pari tyhmää menetystä tulikin. Vastineeksi muutamia huikeita syöttöjä ja hyvää duunia kulmissa. Toimii tällä hetkellä.

  Schmaltz alkaa olla jo yksi parhaista senttereistä, jonka kanssa Kane on säännöllisesti pelannut. Hartman keskittyy myös oikeisiin asioihin kentällä eikä oleta itsestään liikoja, joten kakkonen toimii. Kolmosessa Kampf pelaa hyvin, rooli ei vain ole oikea. Aikanaan ottanee nelossentterin roolin, kun Anisimov palaa. Toivottavasti ainakin.

  Forslingilta hyvä ottelu, kuten myös pitkästä aikaa Ruttalta. Seabrook oli kauhea turn-over machine, Oesterle pelaa liian isossa roolissa, mutta hyvä hyökkäyspäässä.

  Tiistaina Senators.
   
 17. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Tämä matsi kuului juurikin pakkovoittoihin ja se hoidettiinkin hienosti maaliin. Forsberg kasasi hörpyn jälkeen hienosti itsensä ja hoiti hommansa hänelle tärkeässä ottelussaan. Nuoriso-osasto jatkaa tehoiluaan ja hyvä niin, samaa tekevät myös esim. Toews ja Saad. Schmaltz näyttäisi pelaavan aika pitkällä kepillä, oletteko kiinnittäneet huomiota samaan?

  Oesterle on erinomainen pari Keithille, luistin liikkuu ja maila käy. Oesterlen peliajat viimeisen viiden matsin osalta ovat 24 minuutin luokkaa per peli. Pisteitä on syntynyt 3+2, 14 laukausta maalia kohti, 8 taklausta ja 12 blokattua laukausta kertovat myös kovasta suorittamisesta. Ylivoima aikaakin on ruvennut kertymään Oesterlelle kivasti.
  Murphy lienee kärsinyt tässä matsissa Vegas ottelun ratkaisumaalin syntymiseen johtanutta kohtalokasta virhettään. Saas nähdä jatkuuko penkkikomennus pidempään kuin yhden ottelun verran. Ruttakin pelasi hyvän matsin ja on pelannut hyvin läpi kauden.
  Täällä on kyllä vielä täysi luotto pleijaripaikkaan ja nousujohteiseen kauden päätökseen. Viime kaudellahan sijoituksen nostaminen alkoi tätäkin hetkeä myöhemmin. Suurin huolenaihe ovat nämä kaksi tärkeää loukkaantunutta peluriamme Anisimov ja Crawford, heidän pelikunnoistaan ei ole tippunut hyviä uutisia...
   
 18. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Nytpä on tehty ihmeellinen veto Hayden on lähetetty farmiin ja Jurco nostettu tilalle. Onkohan Hayden toilaillut jotakin vai mikä tässä voi olla taustalla...
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Franson myös waivereissa.

  Jurco ollut kuuma AHL:ssä, ehkä hänestä odotetaan samaa kuin Vinnieltä? En ymmärrä kuitenkaan.
   
 20. Nickelback Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NHL yleisesti
  Franson pistettiin myös waivereihin. Onko Oesterle pelannut Fransonin pihalle. Enpä olisi uskonut, eipä taida vaan Fransonin liike riittää?
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Joo nelonen oli mielestäni erittäin hyvässä balanssissa Haydenin kanssa enkä olisi sitä rikkonut.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Liike ei todellakaan riitä ja Q rakastaa Oesterlea. Minäkin pidän Oesterlesta, mutta pelaa aivan liian isossa roolissa.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Ei ollut toki liikkeeltään Seabrookia hitaampi:)

  Tässä yksi näkemys pakistomme suoriutumisesta alkukauden osalta.

  Hayden on painanut vaihtonsa niin satalasissa, että osa epäilee Jurcon tulleen ainoastaan näytille treidiä varten... Toisaalta Stanilla on vahva usko Jurcosta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.01.2018 klo 21.24
 24. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Brent Seabrook healthy scratchina tänään. Nyt on kaikki nähty.

  Gustafsson nostettiin farmista, Franson läpäisi. Forsberg aloittaa.
   
 25. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Hienoa on ettei nimiä kumarrella, totuuden nimissä Seabs oli heikoin pakki edellisessä matsissa. Hyökkäys menee todennäköisesti näillä:

  Saad-Toews-Hinostroza
  Hartman-Schmaltz-Kane
  Sharp-Kampf-DeBrincat
  Bouma-Wingels-Panik