Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Chicago Blackhawks 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Lico, 23.04.2017 klo 17.33.

 1. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  En pysty tätä ymmärtämään enkä sitä minkälaista kritiikkiä Saad sekä Kapteeni saavat. Parit pomput sinne tänne, niin molemmilla olisi lähes piste per ottelu pelatessaan vastustajien parhaita vastaan. Panikin tilalle joku syöttämään kykenevä, niin olisi vielä dominoivampaa esitystä jatkuvasti.

  Toews on aivan törkeästi parempi kuin kahtena edelliskautena, Saad on parempi kuin lähtiessään ja Murphyn kohdalla en vain ymmärrä mitä hänen pitää tehdä eri tavalla eikä edes ole erityisen ylihintainenkaan. Mun mielestä.
   
 2. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Joo nuohan olivatkin minun mielipiteeni 25 pelin jälkeen. Yhtälailla Panikiin kohdistuva kritiikki, mainitsin hänet vaikka Panikilla on tehoja enemmän kuin Saadilla ja hän on vain kaksi pistettä kapua perässä. Panik on edelleen taklaustilastassammekin nelosena joten hän tuo fyysisyyttäkin.

  Joe et näe että Toewsilla olisi parannettavaa niin se on mulle ihan ok. Toews on esimerkiksi liigan pistepörssissä sijalla 118 tai centtereiden 49. Hän on meidän selkeä ykköscentterimme ja minä odotan häneltä enemmän myös pisteitä, koska hänellä on nyt rinnallaan kaivattu ykköslaituri Saad. Ja kylllä ne muidenkin joukkueiden ykkköscentterit pelaavat yhtälailla vastustajan parhaita vastaan. Ja tiedetään kyllä hänen avunsa ovat myös laaja-alaisesti kaikilla muilla osa-alueilla. Nuo molemmat jampat ovat peliajoiltaan jengin top kolmosessa, ettei siitä ole kiinni ettei mahdollisuuksia olisi.
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Muotoilin ehkä väärin, aina on parannettavaa ja varsinkin Toewsilla, koska ei ole lähellekään sen miljoonaan kertaan mainitun vuosittaisen palkkansa arvoinen. Mutta näkisin, että Kapteeni on nyt paljon lähempänä sitä liksaansa kuin vaikkapa viime kaudella ja sitä edeltävällä.

  Mun pointti olikin se, että jos Toewsin pelaamiseen kiinnittää huomiota tarkemmin, niin mun mielestä ainakin otteet ovat paljon parempia ja on ollut älyttömästi huonoa tuuria mukana. Jos ne parit pomput olisivat uponneet, niin pistepörssisijoitus olisi esimerkiksi paljon korkeampi. Ei Toews ole kevään 2015 tasolla tai vaikka kauden 2013-14 tasolla eikä sinne koskaan enää pääse, mutta näillä mennään mitä on.

  En ole hirveästi perustanut koskaan näihin kehittyneisiin tilastoihin enkä ala splittaamaan peli peliltä Toewsin (ja Saadin) otteita niiden kautta, mutta tekisi mieli väittää, että Toews on tällä kaudella pelannut vastustajan parhaita vastaan paljon paremmin kuin edellisinä kahtena vuotena, vaikka tehot ovat edelleen piipussa. Huolestuisin vasta, jos ketju ei saisi ollenkaan päätymyllyjä käyntiin tai luotua tilanteita. Jos joku jaksaa ja viitsii, niin olisi kiva nähdä vertailun vuoksi miten tämän syksyn corsit ja vaaralliset maalipaikat menevät suhteessa vaikkapa kahteen edelliseen mestaruuskauteen. Väitän, ettei kaukana ole tai sitten mun eye-test on aivan kassalla ja parempi lopettaa kirjoittaminen, haha. :)

  Olet kuitenkin oikeassa suurimmalta osin ja siis, mestaruudesta kamppaillessa Toewsin ja Saadin pitää pelata paremmin myös tulostaulun perusteella. Vaikka sillä secondary scoringilla on iso merkitys, niin silti noilla liksoilla sopii odottaa parempaa. Voi olla, että mun mielipide mitä Toewsilta kannattaa odottaa nojaa liikaa mestaruuskeväisiin, kun on tasoaan todella nostanut ja siihen, että joukkueessa on ollut laatua neljässä ketjussa kokonaisuudessaan, jolloin Kapteenilta on riittänyt se vastustajan nollaus sekä maali tyyliin kahteen otteluun kolmesta. Tuo marraskuun tilasto oli todella surullinen ja siihen kaivataan suurta parannusta heiltä sekä secondary scoringilta ja mä uskon, että sitä tullaan saamaan. Sen verran talenttia tuossa joukkueessa on, toki kysymys onkin seuraava: entäs verrattuna muihin joukkueisiin?

  Sen verran vielä kysyn Murphysta, että koetko pojan kehittyneen yhtään alkukaudesta vai annatko painoarvon sille, että Hammerin 21 minuuttia otteluun korvattiin tällä ~15 minuutin nuorukaisella? Sen verran olen samaa mieltä, että suoraan Hammeriin vertaillessa kauppa on ollut tähän mennessä huono, mutta ainakin itse olen nähnyt jatkuvaa kehitystä sekä tasaisuutta. Uskon, että Murphyn taso on siellä contenderin kolmospakin kieppeillä, ehkä jopa kakkospakin. Alle 4 miljoonaa on alennus kolmospakista.
   
 4. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Herra Crawford asetettu IR:lle ja Berube nostettu Rockfordista. Viime vuosina Coreyn poissaollessa kakkosmaalivahti on nostanut tasoaan, nyt on Forsbergin paikka todistaa kuuluvansa NHL:ään ja olla jopa potentiaalinen ykkösmaalivahti pian.
   
 5. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Ja Crawford on siis poissa pelistä vähintään seitsemän päivää ollessaan tuolla listalla.
   
 6. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kuulemma puhutaan ihan week-to-week meiningeistä, Zawaskin kuuleman mukaan 1-3 viikkoa sairaslomaa. Tässä voi olla jopa käänteentekevä jakso edessä, sillä kauden pahin otteluruuhka on käsillä. Isot saappaat täytettäviksi jommalle kummalle.
   
 7. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Blaah. Taas vain piste ja Centralin joukkueelle ekstra. Joskus näitä nyt pitää voittaa, jotta se pudotuspeliunelma säilyy realistisena. Stars vei siis 3-2, voittomaaliskaban kautta. Kauden ensimmäinen voittomaalikisa haukkapaidoille, josta tappio. Toewsilta ja Kanelta vaisut yritykset, toki five-hole on aina five-hole. Onnistuessaan kiva, mutta kun ei mene, niin jää semmone "etkö muuta keksinyt"-fiilis.

  Forsberg pelasi hyvän matsin. Maalit teki Franson sekä Saad. Eipä sen enempää lisättävää.

  Huomenna heti Kings.
   
 8. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Murheellisen tuttu kuviohan se sieltä jälleen napsahti. Näistä on tosiaan päästävä pikaisesti eroon.
   
 9. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kings on kova tällä hetkellä. Todella hyvä esitys vierailta, joskin vähän tietysti voi jossitella, jos nuo kaksi tyhjää rysää olisi uponnut ensimmäisessä erässä. No mutta, ei voi koskaan tietää. Ainokaisen teki Toews.

  Blackhawksilta ensimmäinen erä aika meh, toinen selkeästi parempi ja ilmeisesti kolmannessa sitten energia vain loppui. Samalla suurimmat viholliset Centralissa napsivat tasaisesti pisteitä, mutta kaikki on vielä auki. Huolestuttaa vain silti. Välikaudelta tämä vähän haiskahtaa ja isoilta muutoksilta.

  Keith on aika borderline ykköspuolustaja tähän sarjaan nykyään, alempaa keskitasoa. Hieno pelaaja edelleen, paita nousee kattoon ja varmasti patsaskin pystytetään pihalle aikanaan, mutta täytyy kritisoida kun aihetta on. En haluaisi käyttää termiä paras liian kevytkenkäisesti, varsinkin kun ensimmäinen Cupin jälkeen uralle mahtui parikin huonoa kautta, mutta jos jollain osa-alueella Keith erottui muista, niin se miten teki kiekon kanssa lähes aina vain oikeita päätöksiä, erityisesti paineen alla. Tsekatkaapa tämän hetken Keithiä vaikka ylivoimalla, hyvä esimerkki ensimmäisessä erässä. On sijoittunut vasemmalle laidalle, saa kiekon ja pakottaa useamman sekunnin jälkeen kiekon slottiin Saadille, jota vartioi käytännössä kaksi pelaajaa. Älytöntä nähdä tuollaisia suorituksia ilta toisensa jälkeen, kun selässä lukee #2.

  Ehkä se viimeisin Cup-run oli sitten se viimeinen top-notch suoritus hänelle. Toissa kaudellahan Keith oli sen kevään jälkeen polvileikkauksessa, mutta ei tämä suoritustaso mun mielestä niin paljoa ole kiinni liikkeestä. Joukkue edessä on huonontunut, parina on Franson (tai Seabrook), mutta ehkä se ikä on tehnyt käsiinkin tehtävänsä. Onneksi Forsling on näyttänyt modernilta manttelinperijältä, mutta on kohtuutonta odottaa hänestä seuraavaa Keithiä. Väylä ykköspuolustajaksi on auki, mutta Keith on ollut maailman paras puolustaja vähintään kahdella kaudella.

  Jottei menisi täysin negailuun, niin edelleen tykkään siitä miten nuoriso pelaa. Hayden nostettiin vihdoinkin ykkösketjuun ja toi siihen sitä mitä Panik ei ole tuonut. Pidä Quenneville tuo kolmikko kasassa, koska Haydenissa on Saadin potentiaali. DeBrincat sekä Schmaltz pelaavat myös hyvin, kasvukipuja välillä havaittavissa, mutta kyllä ne siitä. Forslingia on nyt kehuttu tässä, kuten myös Ruttaa. Murphylta jälleen vahva matsi. Myös Hartman pelannut pari matsia hyvin.

  PS: ykkösylivoimassa oli Forsling, Schmaltz, Kane, DeBrincat sekä Anisimov. Parhaat ylivoimapelaajat vihdoinkin samaan viisikkoon. Eiköhän seuraavassa matsissa taas tilanne palaa normaaliksi, kun eivät heti tehneet viittä osumaa.
   
 10. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Hetken illakoitu ylivoimatehojen löytyminen onkin jo historiaa. Blackhawksien viimeisten ylivoimien saldo on yksi maali viimeisestä seitsemästätoista ylivoimasta.
   
 11. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Tämä Panik Hayden pelipaikkojen vaihto toi muuten Panikin otteisiin myös lisää virtaa, hän oli nelosessa paljon näkyvämpi. Schmaltz saisi leipoa ja kikkailla hiukan vähemmän ja pyrkiä suoraviivaisemmin maalintekoon jopa laukomalla maalia kohti.
   
 12. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hartman - Toews - Hayden
  Saad - Anisimov - Kane
  Bouma - Schmaltz - DeBrincat
  Sharp - Wingels - Panik

  Kohtalaista miksausta ketjuihin kyllä. Ans kattoo nyt.
   
 13. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Lainaus:
  Pakkohan tässä jotakin oli tehdä kun mikään ketju ei ole dominoinut peliä vähään aikaan, puhumattakaan verkkojen heiluttelusta.
  Kakkonenhan noista nyt äkkiä katsottuna näyttäisi tuhoisimmalta, muilla voi olla vaikeampaa saada limppua verkkoon.
   
 14. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Riippuen tietysti mitä ketjuilta odottaa eli viittä maalia per peli vai ei, mutta mun mielestä on todella erikoista ja osittain kohtuutonta rikkoa ketjut, kun tulee tolla suhteellisen raskaalla viikolla väsymys päälle.

  Keksin ainakin itse paperilla parempia ketjuja ja vaikka itse olen pitänyt siitä mitä esimerkiksi Lance Bouma on tuonut joukkueeseen, ei hänen paikkansa yksinkertaisesti ole tulosketjussa ja sitä kolmosketju on. Jos siihen Schmaltzin ja DeBrincatin viereen halutaan fyysisyyttä, niin kyllä Panik siihen paremmin sopii. Saad - Anisimov - Kane ei tule myöskään toimimaan Brandonin nykykunnolla, manataan nyt suosikkipelaaja ihan kunnolla eli taas streak käyntiin.

  Saad - Toews - Hayden
  DeBrincat - Anisimov - Kane
  Sharp - Schmaltz - Panik
  Hartman - Wingels - Bouma

  Vaikka Saad ja Toews eivät olekaan tehoilleet jokaisessa matsissa, ovat pelanneet yhdessä pääsääntöisesti vähintään kohtalaisesti. Unohdetaan ne miljoonat nyt hetkeksi, ei ne siitä ole muuttumassa ja ihan turha tässä vaiheessa enää peilata suorittamista liksaan kun tilanne ei ole heidän kohdalla muuttumassa. Jos kakkosketju Kanen johdolla kykenisi tekemään tuhojaan kahden viime kauden tapaan tai ylivoima olisi parempaa, ykkösketjukin saisi paremman arvosanan, fakta. Ja ennen kuin saadaan tästä joku Saad vs. Panarin -väittely kenenkään kanssa, niin Kane tuossa kakkosketjussa on ollut iso ongelma pitkin kautta sekä se, että siinä on ollut väärä nimi pelitavallisesti vasemmalla laidalla jatkuvasti. Ihan pelkästään jo siksi, että se numero #8 ei lauo. Muita kokeilijoita ei tarvitse edes mainita. DeBrincat on ainoa oikea kaveri siihen, ennustin sitä jo kesällä varsin kohtuuttomasti, mutta se on nyt realiteetti.

  Mutta joo. Hayden todisti jo muutamassa vaihdossa kykenevänsä pelaamaan ykkösessä ja sopii siihen kuin juusto pihvin päälle hampurilaiseen. Schmaltz on tällä hetkellä liikaa pass-first guy, joten antakaa hänelle nyt helpommat vastustajat ja liikettä laidoille, jotka ampuu.
   
 15. skuuran Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
  Crow jäällä tänään, sunnuntaiksi paluu tähtäimessä. Hyvä että week-to-week näyttää jäämässä lyhyeksi.
   
 16. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Nyt ollaan syvällä. Viides peräkkäinen tappio, Capitals edelleen kotonaan suvereeni Blackhawksia vastaan ja ottanut sen match-upin nyt muutaman vuoden putkeen. 6-2, osumat Boumalle sekä Toewsille.

  Mitäpä tähän sanoisi. Divisioona alkaa tässä vähän karata, vaikka joulukuuta mennäänkin vasta. Mikään ei ole mahdotonta, mutta ainakin tässä aavistuksen toivoo ettei mitään ostajia olla lähiaikoina, sillä ei se yhdellä hankinnalla paremmaksi muutu, tai kahdellakaan.

  Olisi kiva nähdä nuoria enemmän ylhäällä ja vähän siirtää jo katseita ehkä tulevaisuuteen. Ei nimittäin näytä yhtään hyvältä. Nyt toki tulee kolme kotimatsia heikompia joukkueita vastaan, jos niistä otetaan turpaan, niin luovutan jo viimeistenkin menestysmahdollisuuksien suhteen. Mutta kaikkea voi tapahtua ja silti matsit katsotaan. Sen verran tuolla kentällä kuitenkin sitä tulevaisuutta on.
   
 17. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kero waivereissa eli lieneekö se Hinostroza nyt sitten tulossa ylös. Ei Vinnie mikään vastaus mihinkään ole, mutta ansaitsee mahdollisuuden.
   
 18. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Terkkuja laivalta. Paska meininki, joten Jatkoaikaan piti tulla päivitteleen uusimmat uutiset:

  Corey on kunnossa ja pelaa tänään. Hinostroza nostettiin ylös ja pelaa tänään. Mielenkiintoista nähdä ketjut, Cat oli Saadin ja Kapteenin kanssa sekä Kane taas Anisimovin ja Schmaltzin kanssa. Joku tippuu rosterista, saas nähä.

  Yritän olla uutispimennossa sunnuntaihin asti, joten sitten raporttia ottelusta.
   
 19. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  No nyt vihdoinkin sain aikaiseksi katsoa tuon perjantain matsin eikä kauaa menekään, kun Coyotes tulee vierailulle United Centeriin. Ihan kiva tapa viettää sunnuntaita, vaikka pahaa oloa aavistuksen podetaankin.

  Sabres kävi siis tosiaan kylässä pari päivää sitten ja no, onhan tuo peli aikamoista läpsyttelyä jatkuvasti. Ei siitä mihinkään pääse. Onneksi Wingelsin alivoimamaalin siivittämänä päästiin jatkoille ja sitten Forsling upotti kevyellä kudilla Buffalon ja kotiin jäi ylimääräinen piste. Gustaville kolmen pisteen ilta eli kohtalainen iltama hänelle. DeBrincat teki myös yhden kassin.

  Twitter-viidakkoon en ole vielä ehtinyt eksyä, joten saattaa tulla väärääkin informaatiota, mutta toivottavasti edes näennäisesti pysytään faktoissa. Franson tipahti kyydistä, joka paranti puolustuspelaamista ja Murphy pelasi enemmän kuin normaalisti. Loistava juttu vaikkei kellekään loukkaantumisia toivo, mutta Connor on tällä hetkellä joukkueen kakkospakki, Forslingin ollessa ykkönen. Kuinka paljon se kertoo sitten esimerkiksi kaksinkertaisesta Norris-voittajastamme, niinpä. Taas aivan karmea matsi, päätöksenteko kiekon kanssa on katastrofaalista suorastaan ja edelleen saa isosti vastuuta.

  Blackhawks ei tarjoa tällä hetkellä elämyksiä ja ymmärrän kyllä, jos kiinnostus matseja kohtaan on aika nollissa yleisöllä, mutta ihan kiva on seurata Catia, Forslingia sekä Schmaltzia etunenässä. Vinnie pelasi ihan hyvin, toi sähäkkyyttä keskelle sekä vauhtia ja oli todella suoraviivainen. Pitäisin rosterissa, toi peliin enemmän kuin Hartman.

  Vähän jäi latteaksi raportti, mutta katsellaan, jos tulevasta matsista saadaan vähän sisältöpitoisempaa settiä kasaan.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Voittoputki!

  Numeroin 3-1 kotivoitto Arizonasta, maalit Wingelsille, Anisimoville sekä Schmaltzille. #88:lle kaksi syöttöpistettä ja ohitti Doug Wilsonin pisteellä siirtyen Blackhawks-historian viidenneksi parhaaksi pistemieheksi. 781 pistettä kasassa, ensi kaudella sitten Larmerin ohi eikä montaa vuotta, niin kärkkyy poika jo seuralegendoja.

  Franson oli tosiaan sivussa ja Oesterle nousi paikkaamaan. Hän pelasi Keithin kanssa käytännössä läpi ottelun ja ihan hyvin suorittikin, joten ei vielä Oesterlenkaan kohdalla täysin dumata. Liikuttaa hyvin kiekkoa ja peliäly kohdallaan, ei ole kuitenkaan aivan ykkösparin puolustaja eikä sitä tule olemaan, joten lienee edelleen depth chartissa aika alhaalla varsinkin valmennusjohdon ajatuksissa. Harmi, koska mielestäni pelaa paremmin kuin Franson erityisesti liikkeensä ansiosta.

  Vinnieltä taas ihan hyvä matsi ja muutenkin kolmoselta ihan väkevä esitys. Ykkösketjulta meni matsi vähän, toki paikkoja oli. Schmaltz oli kuitenkin kentän kuningas ja on ollut siisti nähdä kahdessa edellisessä ottelussa, että peli on suoraviivaistunut ja ajaa jopa maalillekin. Erikoisinta on nähdä se, että hän pitää kiekkoa enemmän kuin Kane ja ainakin tänään se tuotti tulosta. Koen Schmaltzilla edelleen olevan semmoista 1B-sentterin potentiaalia ja jos hän sentteriksi tuosta kehittyy, niin hyvällä mallilla on sentteriosasto, sillä Toews on vähintään sitä 1B-tasoa sentterinä myös.

  Forslingilta vahva peli, vaikka pari kertaa olikin omissa pulassa. Rutta ok, Murphy erinomainen, Seabrook ok, Keith ok. Crawford erinomainen.

  Mestaruutta ei tule ja pudotuspelipaikkakin on työn takana, mutta retooliksihan tämä näyttäisi muutenkin menevän.
   
 21. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Olihan komeita maaleja kaikki Arizonan verkkoon mätetyt osumat. Vinnie Hinostroza on pelannut hyvin ja vain ihme on pitänyt hänet poissa maalisarakkeesta.

  On totta että Murphy on parantanut peliään alun hapuiluista, mutta hän pelasi silti kutospakin minuutit. Jordan Oesterle on myös mielenkiintoinen kaveri. Hänellä on potentiaalia tuoda lisää tehoja hyökkäyspäähänkin. Kokonaisuudessaan pakistossamme on nyt hyvin syvyyttä koska tykkään myös Kempnyn esityksistä ja Fransonin laukaus on varmaan pakistomme lujin. Ja voisi sanoa että pakiston kysymysmerkit ovat lunastaneet paikkansa erittäin hyvin. Core kaverit ovatkin olleet ne tämän kauden alisuorittajat puolustuksenkin puolella.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Vaikeimman kautta taas voittoon. Vaikka välillä tuleekin kirottua tätä NHL:n pistelaskusysteemiä, niin nyt siitä on ollut hyötyä pariin otteeseen viimeisen viikon aikana. 3-2 numeroin kaksi pistettä jäi Chicagoon, kun Trocheck kävi vierailemassa. Maalit Saadille, Toewsille sekä voittomaali Kanelle. DeBrincatille kaksi tarjotinta.

  Huono matsi Blackhawksilta, mutta annetaan tunnustusta vieraille. Trocheck oli aivan jäätävä ja jäi fiilis, notta kävikö kaveri edes vaihtopenkillä kertaakaan. Välillä kotijoukkue sai ihan kivaa painetta luotua, mutta aika harvalukuiseksi jäi ne todelliset maalipaikat. Ylivoima edelleen tukossa, mutta siitä ei edes jaksa valittaa.

  Forslingilta kauden huonoin esitys, mutta onneksi Seabrookilta ja Keithiltä paremmat suoritukset. Brentiltä ollaan nähty parissa matsissa vähän jopa jalkoja kiekon kanssa, saas nähdä milloin ne kymmenen kilon lisäpainot isketään taas jalkoihin.

  Jan Rutta otti osumaa ja missasi loput matsista. Toivottavasti ei mitään isoa käynyt, sillä Forsling meni aivan sekaisin tsekin poistumisen myötä.

  Tyhmä jauhaa pakkovoitoista, mutta seuravat kolme ottelua pitäisi kairata. Centralin joukkueita vastaan ei olla pärjätty, nyt tulossa kolme kärkijoukkuetta vastaan. Viisi pistettä tavoitteeksi, jotta unelma säilyy.

  Tai no, 0 pistettä ja Dahlin, on sekin unelma.
   
 23. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Peli meni juurikin noin kuin @Lico kirjoitteli, Forsling ei ollut hyvä tänään. Keithilta upeita riistoja ja Seabs parantaa. #10 Patrick Sharp pelasi NHL-uransa ottelun numero 900.
   
 24. reme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -Chicago Blackhawks-
  Franson sairaslistalle ja nyt oli pokkaa nostaa Pokka ylös.
   
 25. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Hyvä aloitus tärkeälle rupeamalle! Jetsiä turpaan numeroin 5-1, huomenna varmaan hyvää settiä Lainetta käsittelevässä ketjussa. Maalit Hinostrozalle, Wingelsille, Schmaltzille, Kanelle sekä kokoonpanoon takaisin päässeelle Kempnylle. Kanen osuma oli erittäin komea, tai no lähinnä se esityö. Varovaisesti tässä taas innostuu Schmaltzin suhteen, poika pelaa edelleen mun mielestä paremmin kuin Kane ja #88 on nostanut tasoaan alkukaudesta.

  Forslingilta taas lukuisten turn-overeiden säväyttämä matsi. Murphy palasi oikealle ja pelasi hyvin, taas. Oesterleltakin varsin vahva matsi. Crawford oli esillä kun tarve oli suurin. Kolmosketjulta hyvää tekemistä, ykköseltäkin ihan kohtalaista vierasesitystä Scheifelen ketjua vastaan.

  Sunnuntaina Wild.