Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Carolina Hurricanes 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana red.machine, 10.05.2018 klo 14.54.

 1. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Katselin tuossa jotain Valentin Zykovin maalikoostetta ja ei voi kuin ihmetellä miksi mies pistettiin pois. Voihan tuo jäädä AHL/KHL-jyräksi, mutta näyttäisi edes jonkunlaiselta köyhän miehen viimeistelijältä, joka juuri Carolinalta puuttuu, kun näitä heikkoja laukaisuprosentteja on ihmetelty. Hyvä haistelemaan reboundeja ja on aina siellä mihin kiekko tulee. Waddel on joko idiootti tai teki tämän tarkoituksella.

  Luulisi että menisi jonkinlaisena mentorina Svechnikovillekin, kun ei tuolla muita ryssiä ole.
   
  Jääkoneenkuljettaja tykkää tästä.
 2. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Mitä tuolle Raskille oikein on tapahtunut? En ole matseja katsonut mutta ainakin tehojen valossa aika radikaali kyykkääminen edelliskausiin verrattuna.

  Sivuhuomautuksena että kun katsoo noita Canesin laukaisuprosentteja niin onhan nuo ihan järkyttävät. Kaksi kaveria, joilla edes yli 10%. Kertoo omaa kieltään laukaisutehoista.
   
 3. Dissonanssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Moderaattorit
  Lainaus:
  Valtaosahan organisaatiosta toimii näin. Esim. Kekäläinenhän vuosia vanhassa Jatkoajan artikkelissa hieman avasi perusteluita tuolle.

  Mieleeni osuu muutama varaus viime vuosilta, joissa GM on mitä ilmeisimmin poikennut BPA-periaatteesta. Yzerman varasi Drounin eikä Jonesia ja tätähän perusteltiin sillä, että haluttiin uusi pelintekijälaituri St.Louisin tilalle Stamkosille. Samoin Chiarellin itse myönsi Puljujärven kohdalla olleen kyse pelipaikan preferoinnista. Sanoisin, että ei olisi kannattanut kummassakaan tapauksessa.

  Kuitenkin ehkä suurimmat syyt ovat siinä, että ihan kärkipään äijilläkin yleensä menee useampi vuosi ennen kuin he ovat ns. impact-pelaajia. Tuossa ajassa kerkee tapahtumaan todella paljon ja organisaation tilanne pelipaikoittain voi olla aivan toinen kuin pari vuotta takaperin. Tämä pätee erityisesti rebuild-vaiheessa oleviin joukkueisiin. Ja vaikka jollekkin pelipaikalle syntyisikin "ylijäämää", voi tuota tilannetta hyödyntään treidien muodossa kuten Poile on Nashvillessa erinomaisesti näyttänyt (on muutes ylipäänsä yksi modernin ajan parhaimmista ellei paras GM koko liigassa). Siellä puolustuksen ylijäämän kautta hommattiin joukkueeseen 1. ja 2. sentterit.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuo Skinnerin treidi sekään ihan putkeen mielestäni mennyt. Tottakai lähtökohta kaupalle oli ihan erilainen kuin tuossa suurkaupassa Calgaryn kanssa. Siltikin voidaan sanoa, että Skinner päästettiin käytännössä ilmaiseksi. Vielä tämän kauden takarajalla hänestä olisi saanut reilusti paremman vastineen kuin mitä hänestä kesällä saatiin. Ja tässä ei edes huomioida sitä, että Skinnerin markkina-arvo on nyt korkeampi kuin kesällä johtuen hienosta kaudesta Buffalossa Eichelin siivellä.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tällä hetkellä 35 pojoa ja 36 ottelua eli tahti reilusti elle PO pääsyn. Carolinan PO on jo oikeastaan alkaneet, niin paljon pitäisi kurssin muuttua.

  Noi luo joka matsiin hyviä maalipaikkoja, mutta mikään ei mene perille saakka. Ja jos ei ykkösketju tee, niin avut taustalta on aika vähissä. En osaa sanoa, että on vikaa valmennuksessa vai joukkueen rakennuksessa, mutta putkeen ei todellakaan mene.
   
 6. Ruutu8 Jäsen

  Aika monta NHL -peliä tällä kaudella nähtynä, enkä muista nähneeni yhtä huonoa yv:tä, kuin mitä Hurricanes tällä hetkellä suorittaa. Veikkaan että Aholla ja Teräväisellä on aikamoinen tatti otsassa, kun joutuu tuossa jengissä tällä hetkellä operoimaan.
   
 7. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Aholla jo kaksi hukattua läpiajoa joten eivät nuo suomipojatkaan positiivisesti erotu. Pääsevät toki paikoille sentään mutta tehokkuus puuttuu.
   
 8. Joope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Aholla ja Teräväisellä kuitenkin aika iso rooli tuossa yv:n toimimisessa, eli peiliinkin voi katsella jos ei toimi. Ei sillä, kyllähän Carolinan ongelmat ovat aivan muualla kuin heissä kahdessa. Hyökkäyksen taso tippuu ihan liikaa työn ykköskentän takana. Ja mitä on tapahtunut Victor Raskille? Vaikutti ihan potentiaaliselta kaverilta vielä 2-3 kautta sitten ja veti kohtuullisilla tehoilla silloin, nyt taitaa olla nelosessa.
   
 9. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Rask oli toki alkukauden sivussa, kun kokkiveitsi hiukan lipsahti. Mutta onhan ne tehot paluun jälkeen aika kehnot.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Nuo saa aikaan ison määrä laukauksia ja niistä ns hyviä tontteja on jonkin verran, mutta ei vaan mene maaliin. Toki viivakudit ilman joukkuetoveria maalin edessä on lämmittelylaukaksia molarille.

  Tuossa laskeskelin, että mitä tahtia pitäisi pojoja tulla, jotta PO paikka olisi haarukassa. Nyt siis 38 peliä ja 37 pojoo. Jos raja tulee olemaan 95 pinnaa, niin lopput runkosarjasta pitää tahkota keskiarvolla 1,32 pojoo per ottelu.
   
 11. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Tietysti kaikkea voi tapahtua mutta niin paljon pitäisi muuttua kurssi että melkein voi sanoa että PO paikka on mennyt.
   
 12. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  43 peliä ja 45 pistettä eli edellisen viestini määreisiin tukeutuen nyt vaadittava tahti on 1,28 per peli eli kiriä on tapahtunut.

  Vertailun vuoksi 95/82=1,16
   
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Predatorsia vastaan oli oikein hyvää pelaamista. Oli suorastaan vaikea uskoa samaksi joukkueeksi kuin vain muutama viikko sitten. Tällä tekemisellä PO-paikka on todennäköinen. Vaan pysyykö tekemisen taso?
   
 14. Zohan Jäsen

  Alkukaudesta maalinteko oli välillä käsittämättömän vaikeaa, mutta nyt tuntuu kaikki menevän. Välillä kolmen pelaajan kimmokkeen kautta jne mitä ihmeellisimpiä maaleja. Kova työ alkaa vihdoin tuottaa siis tulosta. Saa nähdä, mikäli jengi alkaa nousemaan playoffviivan tuntumaaan ja yläpuolelle, että vahvistetaanko jengiä trade deadlinella. Kyllähän toi TOP 6 laituria huutais.

  E: Ja eilen muuten Mäenalaiselta todella mahtava peli.
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ihan alku oli ok, mut sen jälkeen ei mennyt mistään paikasta sisään ja oman puolustuspelin mokilla lahjoitettiin varmoja maalipaikkoja riittävästi vastustajille. Hurrikaanit loi silloinkin ihan hyviä maalipaikkoja ok määrän, mut ei onni ollut myöden.

  Jotta kala ja turbo pääsis pleijareihin täytyy loppukauden olla voittoputkien sävyttämää.
   
 16. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Kovasti on Carolina Ahon ja Teuvon pelivireen varassa.
   
 17. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  No, on siellä tainnut Williams osua nyt viidessä pelissä putkeen, mutta se on kyllä totta, että iso osa tuloksentekovastuusta on kieltämättä Aholla ja Teräväisellä.
   
 18. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Hurricanesin voittaminen ei ole kovin vaikeaa kun pimentää ykkösketjun. Muidenkin pitäisi pystyä nousemaan esiin.
   
 19. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Erittäin tärkeän pelin hävisivät Rangersia vastaan. Playoff-viiva karkaa kohta liian kauas, jos tällaisia tappioita heikompia joukkueita vastaan tulee. Nyt kun Islanders ja Canadiens voittivat omat pelinsä, niin yhtäkkiä viimeisellä wild card paikalla onkin Penguins. Välissä toki myös pahasti laskusuunnassa oleva Sabres. Muut joukkueet lasken jo melkein ulos kisasta.

  Jännä nähdä miten joukkue reagoi ennen trade deadlinea, vahvistekaanko vai luovutaanko pickejä vastaan jostain pelaajista. Olisi kyllä viimeistään ensi kaudella mukava nähdä joku vähän Ferlandia "isompi kala" tuossa Ahon vieressä. Nylander?

  Pulju voisi tietysti olla mielenkiintoista nähdä Canes-paidassa. Olisi aika ihanteellinen paikka kaverille, kun paineita ei juuri fanien ja median puolelta olisi ja useita suomalaisia joukkueessa. Toki häntä ei voida tässä kohtaa pitää minään isona hankintana, joten menisi enemmänkin sellaisena riski-kokeiluna, mistä voisi hyvällä onnella olla paljon apua hyökkäyksessä.
   
 20. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Mietin vaan, että mitä hyötyä Puljusta oikeasti olisi Carolinalle? Joukkueessa on jo ihan tarpeeksi alempien ketjujen pelaajia ja Pulju on vähän toivotaan toivotaan -pelaaja eikä hänestä mitään pickejä kannata luovuttaa. Joku iso kala Carolinaan tarvitaan.
   
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Sanopa joukkue kenellä ei olisi tarpeeksi 3-4 kentän pelaajia? Tästä syystähän pelaajia treidataan ja vaihdetaan, että niillä mahdollisesti voidaan saada molemmille jotain sellaista ominaisuutta mitä ei ole tai nähdään mahdollisuuksia paikkailla 1-2 kentässä tai jopa nousta sinne tulevaisuudessa, jotta on taas uusia palasia muihin treideihin.
   
 22. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Onhan Puljulla ja Aholla paljon yhteistä historiaa. Epäilemättä olisi Puljulle lottovoitto päästä Ahon viereen kokeilemaan. Onhan siellä nyt Mänälane alkanut pistään kiekkoa reppuun, että jos organisaatiolla syttyy lamppu Kärppätaustaisiin pelaajiin enemmänkin, kun historiaa on myös Pitkäsestä ja Jokisestakin.

  Niin nyt ens alkuun voisivat kasata Mänalasen kanssa finishlinen.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Minä en ainakaan tuota pirteästi esiintynyttä nelosta ehkä lähtisi purkamaan. Ahon ketju kyllä toimii, kunhan vaan poikia sattuu huvittamaan pelaaminen.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Puljujärvi varmasti olisi hyvä reklamaatio-idea Canesin kannalta, mutta jos Oilersin toiveena on saada epätoivoisesti joku pätevä TOP6-hyökkäjä, niin eihän semmoista Carolinalla ole antaa. Skinner meni jo. Justin Williams lienee ainoa, mutta eiköhän tuo nyt ole liian ikäloppu ratkaisu ja kaikenlisäksi UFA. Value ei kohtaa millään.

  Jollain three-way treidillä Puljun voisi maksimissaan saada Hurricanesiin.
   
 25. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Sekä AHLssä pelaava Janne Kuokkanen. Kärppiä ovat siis pumpannee ihan urakalla. Olisihan tuo melkoista nähdä Pulju-Aho-Teräväinen. Saattaisi Jessenkin ura kääntyä ihan uudelle luvulle. Aho on niin dominantti pelaaja, että Puljukin tuossa parantuneen puolustuspelaamisen takia pärjäisi. Ja saattaisi jopa syttyä tehoilemaankin. Kolmoseen tai neloseen sitten vielä Mäenalanen-Kuokkanen-Saarela.

  Canesia on aina nuissa treidihuhuissa huhuttu laitavan puolustajaa vaihtotavaraksi. Vastasuuntaan pitäisi toki tulla top6 hyökkääjä, mielummin top4. Eipä taida olla Edmontonillakaan antaa laatulaituria + Puljua vaihdossa. Enkä nyt tarkalleen tiedä miten Edmontonilla on pickejä. Että lähtisi vain Pulju + pickejä vaihdossa. Vaikea on siksi nähdä mitään suoraa vaihtokauppaa, mutta kuten yllä mainittu niin joku three-way-trade voisi olla hyvinkin mahdollinen.