Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Joo, peli kyllä vastasi odotuksia ja seuraavat matsit ovat varmasti Oilerseja vastaan todella kovia pelejä. Hanifin sai tosiaan (ehkä kevyen) jäähyn ja lopussa Rinaldo antoi höntyilyllään Oilersille edun parin viimeisen minuutin ajaksi. Muutoin peli oli koko joukkueelta hyvää suorittamista. Kokonaisuutena on hyvä, että on pystytty tulemaan takaa ohi ja puolustamaan johto jo useammassa matsissa. Divarin sisäisissä sais juurikin ottaa voitot varsinaisella peliajalla.

Ward puheli joskus aiemmin, että tekee hyvää, kun kaikki pelit on todella merkityksellisiä ja Tyynenmeren divarissa tulee olemaan jännittämistä viimeisille kierroksille saakka. Sikäli, kun peleijareihin ollaan menossa, niin lähtökohta, tunnetila ja draivi tulee olemaan viime kaudesta muuttunut.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Matthew Tkachuk -keskustelu käy kuumana.
Mietin, että olisko koko taklausta tapahtunu ollenkaan, jos Lucic ja Neal -tradea ei olisi tapahtunu. Lucic on oikeasti varmaan iso osa MT:n ihon alle menevää peliä.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Heikko esitys ja ansaittu tappio. Rittich palasi normaalille tasolleen ja Kylington jatkoi hyviä otteitaan. Eipä siitä matsista sitten mitään muuta hyvää jäänytkään mieleen.

Yelesin nostettu ylös ja Morgan Rielly on pari kuukautta sivussa. Eivät varmaan liity mitenkään toisiinsa, mutta saahan sitä toivoa. Rosterissa olisi juuri sopivasti Kapasen kokoinen aukko...
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Juu, ilman Rittichiä tuo peli olisi ratkennut paljon aikaisemmin. Jostain syystä Canadiens on vaikeimpia vastuksia Flamesille. Seuraava peli saisi olla kasvojen pesu -matsi. Sen verran flegu esitys oli.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Flames otti kuin ottikin Leafsista voiton myös kauden toisessa keskinäisessä. BSD oli kunnon päällikkö, ei olisi muuten pisteitä karttunut. Auston Matthews on osunut muita NHL-jengejä vastaan, mutta Flamesin verkkoon ei vieläkään uponnut. 9 laukausta ja vielä rankkarikisassakin yritys, mutta Rittich otti kaikki. Varsinkin tuossa kolmannen erän loppupuolella Rittich ryösti Matthewsin, ja oli siellä pari muutakin huipputorjuntaa tsekkiveskalla. Hieno ja hauska mies, kuten ottelun jälkeisestä haastattelusta voi taas todeta:


Flames oli siis hiukan enemmän ottavana osapuolena, mutta pääsi tokassa erässä piikkipaikalle Ryanin ohjurin ansiosta. Leafs sai ylivoimilla aika vaarallista painetta aikaan, ja lopulta kolmannessa erässä sitten Nylander pääsi tasoittamaan. Jäähyt olivat ihan aiheellisia, paitsi tuo Bennettin boksi. Kaveri taklaa avojäällä puhtaasti Leafsin kiekollista Gauthieria, ja saa 2min kampitusjäähyn!? Noh, näitä tullee suuntaan jos toiseen pitkässä juoksussa, ja tuo av kuitenkin tapettiin.

Gaudreau oli tällä kertaa melko pihalla, kuten myös tuo heidän ketjunsa. Ryanin ja Lindholmin ketjut taisivat olla Flamesin parhaimmistoa, ja Jankowskikin pelasi ihan kohtuullisesti popparikomennuksensa jälkeen.

Ja muihin uutisiin: Insider Trading: Flames, Oilers looking for a top 6 forward; Eyeing Leafs?

Flamesilla siis kiikarissa vähemmän yllättäen TOP6-hööki rightin kätisyydellä, ja Toffolin nimeä tarjoavat tuohon yhteyteen. Samassa klipissä muuten todetaan, että ilmeisesti Parros on menossa seuraavaan BoA:aan paikan päälle.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Rittich oli huikealla pelipäällä ja pelasi varmasti yhden uransa parhaista otteluista, mutta myös muu joukkue paransi paljon tuohon viime matsiin verrattuna.

Jos nyt noita top-6 pelaajia miettii, niin kyllähän nimenomaan Backlund pitäisi saada sieltä mahdollisimman nopeasti ulos. Mielestäni vaikuttaa negatiivisesti Gaudreaun ja Monyn hyökkäyspelaamiseen. Minimisopparilla pelaava Kovalchuk on nyt pelannut Habseissa seitsemän matsia piste per peli tahdilla ja olisi ollut mielestäni hyvä kokeilu. Eipä sillä silti mitään väliä, jos Tre onnistuu nyt tällä kertaa saamaan treidin maaliin saakka ja sieltä tulee joku nuorempi pelaaja siihen rooliin. Toffoli olisi varmasti yksi parhaista vaihtoehdoista, mutta kyllä siinä sitten samalla pitäisi syntyä jatkosopimusta pelaajan kanssa. Liigasta ei taida löytyä toista pelaajaa, jolla olisi yhtä huono tasapaino, kuin Mangilla, mutta muuten kyllä pidän tuosta pelaamisesta. Tuo tuohon ykkösen pelaamiseen sellaista Gaudreau-tyylistä pelaamista ja omaa vielä hyvän laukauksen.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Jos nyt noita top-6 pelaajia miettii, niin kyllähän nimenomaan Backlund pitäisi saada sieltä mahdollisimman nopeasti ulos. Mielestäni vaikuttaa negatiivisesti Gaudreaun ja Monyn hyökkäyspelaamiseen.
Tämä onkin yksi pointti sille, miksi sitä hyökkääjää nimenomaan tarvitaan. Muutenkin oikealla laidalla on taso selvästi vasenta heikompi. Kun tuohon joku Toffolin tyylinen saataisiin, niin parantaisi varmaan kahta ketjua saman tien. Toisi toiseen kärkiketjuun lisää maalintekouhkaa ja samalla Backlund olisi upgrade pykälää alaspäin.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Senatorsien 15 ensimmäistä laukausta tuottivat neljä maalia ja pari tolppaa. Rittichin taso siis putosi aika rajusti viime peliin nähden. Muu joukkue puolestaan oli hyvä ainoastaan laukomaan suoraan kohti vastustajan maalivahtia. Janko onnistui vihdoinkin tekemään maalin, mutta liian vähän ja liian myöhään. Wardin saldo on ihan hyvä, mutta saa joukkueen pelaamaan näköjään vain aina välillä. Gallant olisi edelleen vapaana.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Siitä, jos jostain tuli mieleen Gulutzan-kiekko. Voi perkele sentään, kun voi peleissä olla jatkuvasti eroa kuin yöllä ja päivällä. Flames on jäänyt nollaan maaliin kuusi kertaa tämän kauden aikana, mikä on NHL:n kovin noteeraus kyseisessä tilastossa. Ei se periaatteessa kaukana nytkään ollut.

Gallant olisi vapaana juu, ja joku tekijämies tarvitaan myös toiseen kärkiketjuun ASAP. Backlund ei ole tainnut tehdä yhtään maalia Gaudreaun tai Monahanin syötöstä, vaikka on ollut helvetin monta peliä siinä ketjussa. Kertoo paitsi Backlundista, myös Monahanista ja etenkin Gaudreausta, jota ei vaan tunnu tarpeeksi nappaavan ihan joka peli. Se pätee myös edelleen, että se Gaudreaun kauppaaminen on jopa suotavaa (mikäli vastine riittää), jos jäädään jälleen ilman playoff-sarjan voittoa. Positiivisesti jos ajattelee, niin runkosarjassa näissä isommissa rivalryissa jne. ei tällaista perseilyvaihdetta sentään yleensä nähdä, mutta kyllä tästäkin mukavan tatin otsaan sai ASG-breakille lähdettäessä.

Itäisen konferenssin Kanada-matkasta tuomisina siis 2/6p, ja sekin yksinään Dave Rittichin ansiosta.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Ei tosiaan mennyt se kolmen ottelun vieraskiertue ihan sillä tavalla, kuin olisi voinut odottaa. Habsilla alla vain yksi voitto viimeiseen yhdeksään matsiin ja Sensillä alla yhdeksän ottelun tappioputki. Kolmeen matsiin yhteensä neljä tehtyä maalia, niin enempää pisteitä on turha odottaa. Mukavat paineet omilla maalivahdeilla, kun melkein joka matsiin pitäisi pystyä tekemään huippuluokan esitys, jotta joukkue saisi mahdollisuuden voittaa ottelun. Tuolla kaavalla on ainakin täysin turha odottaa mitään menestystä. Sopivasti juuri tässä kohtaa alkoi tuo All-Star-tauko, jonka jälkeen joukkueella on normaalisti alkanut se synkempi jakso.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern

Sportsnet in mukaan Leafs olis enemmän kiinnostunu Hamonicista, kuin Brodiesta..
Mä antaisin mieluummin Hamonicin pois, koska Brodie on monipuolisemmin käytettävissä.
Kasperi Kapanen olis kyllä hyvä lisä...
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Hamonic-Kapanen olisi ehdottomasti sellainen treidi, jossa olisi monelta kannalta paljon järkeä. Palkat melkein tasan, Leafs saisi sen puolustavan top-4 pakin ja Flames saisi vihdoin sen oikean laiturin top-6 rooliin. Kapanen puolestaan olisi sen jälkeen joukkueensa paras rightin kätinen laituri, joten ainakin isompaa roolia olisi tarjolla.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Haynes ja Cruickshank Athleticilla listailivat assetteja ja potentiaalisia hankintoja jutuissaan.


Flamesin trade asset -lista oli pistetty järjestykseen sen perusteella, mikä eri assettien markkina-arvon uskotaan olevan. Listoilta poissuljettiin ne tämänhetkiset koskemattomat pelaajat, joita olivat Rittich+Talbot, Giordano+Andersson+Välimäki sekä Tkachuk+Lindholm+Monahan+Gaudreau. Lista oli:

1. Hanifin
2. 1st rounder(it)
3. Dubé
4. Bennett
5. Kylington
6. Brodie/Hamonic
7. Brodie/Hamonic
8. Cap space
9. Muut varausvuorot
10. "In a pinch" (prospekteja a la Pelletier, Pettersen jne.)

Jos tuota nyt jollain tapaa kommentoi, niin kuten jutussakin kerrottiin, ei pakeista voi oikein liikuttaa kuin yhden, ja silloinkin tuo alakerta vaatisi todennäköisesti jonkun täytemiehen. Luultavasti tuo Hamonic on tällä hetkellä se todennäköisin nimi. Muista nimistä tuskin ainakaan Dubéa tai first rounderia annetaan kauhean mielellään pois.

Tuosta jälkimmäisestä linkistä löytyy seuraavat kymmenen pelaajaa Haynesin listaamana:

Rentalit:

Toffoli
Simmonds
Pageau

Ei-rentalit:

Palmieri
Anderson
Kapanen
Kase
Getzlaf
Rakell
Gusev

Kaikki asiat huomioiden tässä tietty toivoo, että saataisiin joku pitkäkestoisempi ratkaisu kuin rental. Ja jos se rentaliin kallistuisi, niin noista kolmesta nimistä kaksi käy ja Simmonds ei kiinnosta tippaakaan. Ja jos noista ei-rentaleista pitäisi jotain toivoa, niin oikeastaan kaikki ovat ihan kiinnostavia nimiä. Jotkut tuskin ovat edes marketissa, mutta kyllähän tässä maalintekijää hyvällä asenteella varustettuna enemmän tarvitaan.

Molemmat listat olivat toki silkkaa spekulaatiota, eikä mitään vankkoja huhuja sieltä tarjoiltu. Selvää kuitenkin on, että vähintään se yksi rightin kaveri olisi kiva, kun ottaa huomioon, että Flames on tällä hetkellä ainoa NHL-seura, jolla ei pelaa yhtään oikea käsi alhaalla pelaavaa kaveria oikeassa laidassa. Myös sellaista yksi yhteen -menevää treidiä, jossa leftin laituri vaihtuisi rightiin, tervehtisin ilolla.

Loppuun vielä listaa rightin kavereista, joita tässä on viime vuosien saatossa koitettu:

Foo
Smith-Pelly
Jones
Stempniak
Brouwer
Kostopoulos
McGrattan
Jooris
Kobasew
McCarty
Godard
Versteeg
Chiasson
Donovan
Nolan
Lazar
Kotalik
Westgarth
Mayers

Lindholmin hankintaa lukuunottamatta vetää aika hiljaiseksi.
 

laamis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville Predators
Hamonic-Kapanen olisi ehdottomasti sellainen treidi, jossa olisi monelta kannalta paljon järkeä. Palkat melkein tasan, Leafs saisi sen puolustavan top-4 pakin ja Flames saisi vihdoin sen oikean laiturin top-6 rooliin. Kapanen puolestaan olisi sen jälkeen joukkueensa paras rightin kätinen laituri, joten ainakin isompaa roolia olisi tarjolla.
Onko se Kapanen oikeasti niin hyvä sitten?
Itse koen että Kapanen on sellanen middle-6 hyökkääjä. Nykysellä sopparilla ihan ok, mutta isommalla ei, olettaen että ei kehity rajusti.
Myönnettäköön että AV:lla aika timanttia, joten siinä mielessä olisi aika loistava esim 3 ketjun jannu jos siis liksa pysyy samana.

edit: niin siis samana ja se capspace nousee sen odotetun määräh.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Onko se Kapanen oikeasti niin hyvä sitten?
Itse koen että Kapanen on sellanen middle-6 hyökkääjä. Nykysellä sopparilla ihan ok, mutta isommalla ei, olettaen että ei kehity rajusti.
Myönnettäköön että AV:lla aika timanttia, joten siinä mielessä olisi aika loistava esim 3 ketjun jannu jos siis liksa pysyy samana.

edit: niin siis samana ja se capspace nousee sen odotetun määräh.
Onko Kapanen tällä hetkellä top-6 pelaaja, kun samalla pelipaikalla pelaavat Marner ja Nylander? Ei. Olisiko Kapanen top-6 pelaaja Flamesissa, kun samalla paikalla pelaavat Mangiapane ja Backlund? Olisi ja helposti. Kapanen on melkein 50 pisteen tahdissa, joten ei tuossa nyt mitään rajua kehitystä tarvitsisi tulla, jotta Kapanen olisi jatkossakin top-6 pelaaja Flamesissa.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
#Flames lines at practice:

Mangiapane-Lindholm-Tkachuk
Gaudreau-Ryan-Monahan
Lucic-Backlund-Dube
Bennett-Jankowski-Rieder
Rinaldo-Robinson

Ryan on varmaan parempi vaihtoehto Johnnyn ja Monyn kanssa. Backlund ei ainakaan tehoja sinä oo saanu aikaan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Blues-pelistä olisi ihan yhtä hyvin voinut tulla kaksi tai nolla pistettä, mutta lopulta yhteen päädyttiin rankkutappion myötä. Flamesilla oli mm. kolmannen erän alussa, maalin johtoasemassa paikka tehdä 5-3, kun Mangiapanella oli tyhjä maali, mutta tolppaan sitten pisti. Saman vaihdon lopussa Blues nousi tasoihin. Flamesilla oli lisäksi Gaudreaun osalta kaksi läpiajoa ja muutama 2vs1, joista yhdestäkään ei saatu kiekkoa maaliin. Vastaavasti Bluesilla oli kolme tolppaa/rimaa, ja vielä tuo Perronin johtomaali kolmannessa erässä, joka todettiin kuitenkin paitsioksi. Se olikin Flamesin tämän kauden ensimmäinen onnistunut valmentajahaasto, jos oikein muistan.

- YV oli hyvä, paitsi jatkoajan yv, jolla olisi saatu se toinenkin pojo.
- Robinson debytoi ja löysi itsensä lopulta Monahanin ja Gaudreaun ketjusta. Pelasi hyvin ja energisesti.
- Talbot oli melko paska pitkän tauon jälkeen (hänellä viimeisin peli tammikuun alusta), ja rankkareissa tuo sitten viimeistään kulminoitui (Rittichin kanssa olisi varmaan ollut edes saumaa niissä). Imuroi myös tuon Perronin paitsomaalin, eli siinä tuo haasto pelasti Camin.
- Jankowski maaliputkessa, vaikka kauden maalisarake näyttää kahta tehtyä.
- Flames sai pelissä paremmat/enemmän maalintekopaikkoja. Talbot oli kuitenkin sen verran Binningtonia heikompi, että loppujen lopuksi tällainen rankkutappio ei noihin faktoihin peilaten ole mikään yllättävä tulos. Muutenkin maalintekotehokkuus on ollut tällä kaudella heikompaa, ja tuollainen vastustaja mitä Blues on, on luonnollisesti niissä vähän tappavampi.

Toivottavasti ensi yön BoA:an jäi rutkasti energiaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Se oli ainakin omiin odotuksiini nähden yllättävän hyvä esitys. Ottelu olisi kyllä ollut täysin voitettavissa, mutta hukatut paikat ja Talbotin paska esitys oli tällä kertaa liikaa. Välillä toki näinkin päin, että joukkue paikkaa maalivahdin heikompaa pelaamista. Jankon huonoa kautta ei nyt enää pelasta mikään, mutta ainakin vaihtoarvon kannalta olisi hyvä juttu jos noita maaleja alkaisi vihdoin syntymään. Robinsonilta ihan lupaava esitys. On ainakin tuohon ketjuun Backlundia parempi vaihtoehto. Rightin kätisyys ja isosta koosta huolimatta osaa luistella. On myös tällä hetkellä Heatin paras maalintekijä, joten ihan katsomisen arvoinen kortti.

Mielenkiintoista nähdä, että minkälainen matsi Oilersia vastaan nähdään. Veikataan nyt vaikka, että yllättävän rauhallinen ja molempia joukkueita kiinnostaa eniten se kaksi pistettä.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Valitettavasti Oilers sai sen yhden pisteen, mutta joka tapauksessa tärkeä voitto b2b-ottelusta. Matsissa oli kyllä sopivasti lämpöä, mutta olihan tuo meno kuitenkin rauhallisempaa, kuin viime kerralla. Chucky otti nyt matsia Kassianin kanssa, eikä tainnut taklata tätä kertaakaan, joten kaikki voivat varmaan olla nyt hyvillä mielin. Flames oli ekassa erässä muutaman millin päässä 2-0 johdosta, kun maaliviivalle kertynyt lumi hidasti kiekkoa sopivasti Oilersin kannalta. Kolmannessa erässä saikin sitten jännittää tosissaan, kun Flames tarjoili vastustajalle kolme ylivoimaa täysin turhilla jäähyillä. Hanifinin perseily oli sitten lopulta liikaa ja Oilers tuli tasoihin. Rittich sai paskakisassa pari kertaa apua tolpilta, mutta pelasi muuten todella hyvän ottelun. Smith puolestaan sekoili pari kertaa mailapelinsä kanssa, mutta teki myös isoja torjuntoja.

Robinson olisi voinut pelata paremmin tuossa Oilersien ekassa maalissa, mutta muuten pelasi taas hyvän ottelun. Jakoi isoja taklauksia, tarjoili Monylle hyvän paikan ja oli itsekin lähellä tehdä maalin. Ainakin parempi vaihtoehto rosteriin, kuin Janko, Rieder ja Rinaldo.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Tosiaan 3p näistä b2b-peleistä sopii kyllä hyvin, varsinkin, kun se voitto tuli jälleen BoA:sta. Pari olisi vielä jäljellä, ja tähän asti on sweepattu.

Tkachuk tosiaan heitti hanskat veke, ja ainakin Kassian oli sanonut Tkachukille arvostavansa tuota ratkaisua. Peli olikin suht rauhallista näiden herrojen osalta, Tkachukin tarjoillessa yhden hyvän maalisyötön Mangiapanen illan toiseen. Tuo reilu viiden minuutin pätkä, jolloin Monahan ja Tkachuk istui Flamesilta ja Kassian/Nugent-Hopkins Oilersilta, oli kyllä Oilersin hallintaa ja Flamesin ketjut olivat aika sekaisin, ja hyvä ekan erän alku kääntyi noiden jälkeen vähän toiseen suuntaan aina tasoitusmaaliin asti.

Kolmas erä oli mielestäni muuten hyvää pelaamista johtoasemassa, mutta tyhmiä ja turhia jäähyjä tuli. Jäähyjä jäikin useampia kaksiminuuttisia näkemättä tuomareilta, tosin molemminpuolisesti (maila Klefbomin naamaan, Nursen poikkari Tkachukiin, Giordanon estäminen McDavidiin jne.). Vastaavasti se Gion eka jäähy, josta Oilers tasoitti pelin, tuli hetki viheltämättömän paitsion jälkeen.

Kuten Bluesia vastaan, myös tällä kertaa Flamesilla oli hyvä sauma mennä kolmannessa erässä kahden maalin karkumatkalle, mutta Ryanin läpiajo tai Gaudreau-Monahanin 2vs1 ei tuottanut tulosta. Erä huipentui sitten tuohon Hanifinin ihmeelliseen perseilyyn, ja Rittichkin taisi olla vähän yllättynyt, kun tuollainen jäänuoliainen pääsi läpi patjoista. Sitä tässä välillä miettii, että olisiko jo korkea aika laittaa Andersson Hanifinin ja Kylington Hamonicin rinnalle. Andersson oli varmaan Flamesin paras pakki jälleen, ja Kylingtonkin paransi huomattavasti Blues-pelistä. Brodie on myös ollut niin hyvä jo pitkään, että tässä rupeaa jo miettimään, että saisiko sille tehtyä jatkopahvin.

Jatkoajalla molemmilla oli muutama helvetin hyvä paikka, mutta viimeistely ontui. En tiedä, miksi Backlund pelaa niin paljon hyökkäysten kannalta tärkeitä vaihtoja näissä lopuissa, kun ei saa tällä menoa varmaan edes kymmenen maalin rajaa rikki. Oli yksi tuhnuilijoista siellä. Noh, rankuilla Monahan ei tällä kertaa vetänytkään kilpikäden puolelle, vaan Smithin puikoista limpun uuniin, ja hieno lopetus oli tuo Rittichkin mailakatko Draisaitlin yritykseen ja siitä vielä nöyrä tuuletus päälle. Rittich on rankkareissa tällä kaudella 5-0 -saldolla, ja 18 yrityksestä vain kaksi kappaletta on mennyt Rittichin vartioimaan maaliin. Viime kaudella Flames hävisi järjestäen nämä karkelot, joten tämä täyskäännös lämmittää kyllä.

Kokoonpanomuutokset viime yöhön nähden olivat varmaan ihan ok, mutta eipä tuosta Rinaldosta esim. ollut kauheasti hyötyä. Veti toki Draisaitliin kertaalleen upean pommin, mutta jos tuolla peliajalla ottaa yhdenkin tuollaisen boksin, mitä Zac viime yönä, niin jo se on liikaa. Dubea vaan kehiin uudestaan, ja samaten Jankowski varmaan myös takaisin, kun alkoi jo ehkä hiukan hänelläkin kulkea.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Sitä tässä välillä miettii, että olisiko jo korkea aika laittaa Andersson Hanifinin ja Kylington Hamonicin rinnalle. Andersson oli varmaan Flamesin paras pakki jälleen, ja Kylingtonkin paransi huomattavasti Blues-pelistä. Brodie on myös ollut niin hyvä jo pitkään, että tässä rupeaa jo miettimään, että saisiko sille tehtyä jatkopahvin.
Samaa tässä itsekin miettinyt. Nyt kun sillä ei ole enää mitään merkitystä Anderssonin sopparin kannalta, niin onhan se aika erikoista, että joukkueen top-2 puolustajaa peluutetaan kolmosparissa. Hamonic on muutenkin aika varmasti ulkona tämän kauden jälkeen ja Hanifin-Andersson varmaan nähdään ensi kaudella kakkosparina, niin voisihan sitä jo aikaistaa. Jos myös Brodie treidataan/päästetään pois, niin joku kuitenkin pitäisi hankkia tilalle. Ei välttämättä ole kovin montaa samantasoista pelaajaa tarjolla siihen hintaan. Brodien taso nyt tuskin tulee romahtamaan 3-4 vuoden sisään. Hanifinin tämä kausi on ollut selkeä pettymys, mutta turha tässä on nyt vielä alkaa tekemään mitään hätäisiä ratkaisuja.

En tiedä, miksi Backlund pelaa niin paljon hyökkäysten kannalta tärkeitä vaihtoja näissä lopuissa, kun ei saa tällä menoa varmaan edes kymmenen maalin rajaa rikki.
Ei ole tosiaan ainakaan siitä ollut kiinni, että Backlund ei olisi saanut kunnolla mahdollisuuksia hyökkäyspelaamisen suhteen. On ehkä vielä aikaista sanoa, mutta onhan tuossa iso riski, että tuosta sopparista tulee aika nopeasti ongelmia. Tällä hetkellä alle 10 maalin ja 36 pisteen tahdissa. Jos/kun tämän kauden jälkeen ei ole enää mitään asiaa top-6 rooliin, niin sen jälkeen kyseessä on ehkä sellainen 20-25 pisteen pelaaja. Se on tuohon rahaan todella vähän, vaikka pelaisikin sitten omassa päässä hyvää peliä.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Oilers-peliä katsoessa tuli kyllä mieleen ajatus, että Andersson on kypsyydessä Hanifiniä paljon edellä. Brodien kyllä oikeastaan pitäisin, jos vain hyvällä sopparilla olisi pidettävissä.
Kaiken kaikkiaan tuntuu, että nämä tälläiset matsit on parasta valmistautumista pleijareihin. Viime kauden n. 20 vipaa matsia oli aika paljon HMV kastin pelejä intensiteetiltään.

Rosteri on kyllä tosi laaja, jos saadaan vielä joku Top6-hyökkääjä(Toffoli, pageau) saadaan vaikka pelkillä varausvuoroilla(Neal tekee vielä 2..) niin potentiaalia on kyllä.
Toisaalta toivoisin, että Robinson sais pistetilin auki ja JG-Mony-Robinson saisivat 5v-5 - pelissä tulosta aikaan.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Tre oli päivittänyt eilen Välimäen tilannetta.
Kuntoutus on sujunut ilman takapakkeja ja jääharjoitukset yksin on aloitettu.
Paluuaikataulua ei vielä voi sanoa, vaan se selviää, kunhan Juuso liittyy joukkueen treeneihin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Eepi

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Ei tullut BoA-season sweepiä, eikä tuollaisella paskalla sitä kyllä ansaittukaan, huhhuh...

Monelle pelaajalle se viime kausi oli career year, ja tälle kaudelle on sitten rauhoituttu. Silti, jos pitää yksi nimi nostaa "yli muiden", niin olipahan todellinen kirsikka kakun päälle Noah Hanifinille tuo viimeöinen kamppailu. Siitä voi kukin itse käydä katsomassa, miten paskasti voi puolustaja NHL:ssä pelata. Parhaina paloina 1-3 -ja 1-4 -maalit. Rittich pelasi myös aika huonosti, vaikka joukkue edessä veti myös ihan vihkoon. Talbot tuli tolppien väliin ja pelasi helvetin hyvin, vaikka sieltä ropisi heti grade-A -tsäänssejä vieraille. Noilla tonteilla meni kuitenkin väkisin ennen pitkää myös Talbotin taa kiekkoja. No, sitten meni sielläkin tunteisiin ja Smithin kanssa myllyille ja ulos, ja erätauko siihen ja veskat vaihtoon.

Jossei muuta, niin sirkushuveja ainakin riitti. En tiedä, voiko kenellekään antaa tuosta pelistä plussaa, mutta näköjään Tkachuk, Lindholm ja Robinson selvisivät hyökkääjistä plussalle siitä pelistä ja Giordano peräti +2. Aikamoinen ulospuhallus, hyh helvete.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Tuo Hanifin kyllä pisti ikävästi silmään..
Toki aika shokkialku ja tällä kaudella comeback-Kids ei oo oikeen toiminu.
Tuo peli toi mieleen viime kauden Colorado-sarjan. Intensiivisen matsin jälkeen tiedetään, että kaveri tulee lujaa seuraavalla kerralla. Ei vaan pystytä vastaamaan siihen.
Lucic on kyllä ollu noissa Boa-peleissä ihan mauton, ja hajuton rivimies.

Haluaisin nähdä, että Sharkseja vastaan tullaan todella lujaa alkuun ja saadaan ekaan vitoseen ainakin yks maali.
Meidän johtavat pelaajat on liian pehmeitä, kun peli menee kovemmaksi. Mäktaavetti ja Raisaitti pystyy vastaamaan sellaiseen peliin.
Nealit, Brouwerit, Lucicit on hankittu helpottamaan tähän ongelmaan, mutta ei se riitä, kun Gaudreut, Baclundit ja Hanifinit katoaa kuvasta.

Jos joku pitää koittaa nostaa positiivisessa mielessä, niin Bennett pelas mun mielestä hyvin. Ryan pelas omaa tasaista peliään ja ei kyllä koskaa erotu perseilyllä, samoin ei erotu myöskään Lindholm. Bennett jotenkin nostaa omaa tasoaan missä matseissa, mutta jos 1/12 hyökkääjästä nostaa, noin puolet pitää tasonsa ja Lopuilla taso laskee, niin ei voi pärjätä.

Flamesilla on kohta liigan kallein nelosketju, kun Lucic-Backlund-Janko vetää menemään.
Ehkä tällä deadlinella olis hyvä tehdä useampikin muutos.
Anderson Columbuksesta ja Toffoli Kingseistä. Hamonic ja Brodie pidetään omina rentaleina.

Mietin myös sitä, että jos esim. Gaudreau ja Monahan vetäisivät ppg - vauhdissa, niin ei tarvis joka pelin jälkeen käydä keskustelua siitä mitä MT teki tai jätti tekemättä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy