Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olihan se erittäin viihdyttävä matsi, mutta Flamesin pelillinen esitys oli tosiaan tasoa hyi helvetti. Ennen tuota matsia ajattelin, että Hanifinille voisi vielä antaa ensi kauden siirtotakarajalle asti aikaa parantaa, mutta aika vaikeaa se on tämän tason esityksen jälkeen. Aika uskomatonta, että kaveri on joukkueen toiseksi kallein puolustaja.

Siinä mielessä ihan hyvä tilanne, että joukkue on kuitenkin vielä täysillä mukana playoff-taistelussa, vaikka onkin alisuorittanut tällä kaudella noin pahasti.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Katsoin puolet 2. erästä ja kolmannen erän kokonaan ja oma, tietyllä tavalla asenteellinen kysymykseni on, että kävikö Johnny Gaudreau kentällä ollenkaan?

Puolet hyökkäjistä näyttivät tekevän jotain ja puolet vaeltelivat jossain varjojen mailla. Käytännössä kiekollista peliä ei päästy pelaamaan kun syötöt eivät napsuneet lapaan tai kiekot pyörähtelivät lavan yli. Tavallaan tuo ottelu kuvasti hyvin koko kauden ilmettä. Välillä kulkee ja välillä ollaan niin syvissä vesissä, että pää ei yllä pinnalle. Ilmeisen huono alku taisi naulata ottelun ennen kuin se kerkesi edes kunnolla alkaa. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta tällä kaudella. Vastustajalla vielä b2b.

Edmontonin voimakaksikolla on molemmilla tuplasti enemmän tehopinnoja kuin parhailla Flames pelaajilla. Toki jääkiekko on joukkuelaji ja henkilökohtaiset pisteet eivät ratkaise mitään, mutta silti fakta on se, että meiltä puuttuu tällä hetkellä hyökkäyksestä se terävin kärki. Näissä peleissä yritämme haastaa vastustajaa nyrkeillä ja siinäkin tunnumme ottavan kaikissa kaksinkamppailuissa pataan.

Olen edelleen sitä mieltä, että tuota rosteria voisi vielä siirtotakarajalla möyhiä reilulsti kohti tulevia haasteita. Edellä on tullut ihan varteenotettavia ehdotuksia. Pistäisin edelleen JG:n lihoiksi sopivaa vastinetta vastaan. Jankowski ulos, heti. Sisään potenttiaalinen ykköskentän laituri ja lisää Duben kaltaisia kevytjalkaisia hyökkäjiä joilla kuitenkin on fysiikkaa taklata.

Cap friendlyä kun selailee niin pahaa tekee kun katsoo tuota Backlundin ja Lucic:n sopparien kestoja. Kauppaa voi aina hieroa, mutta kuka noita pahveja haluaa ottaa?

Pahoittelut synkistelystä, mutta jotenkin tämä kausi ei tunnu millään lähtevän lentoon ja jotenkin on sellainen tunne, että pitkälle ei tulla millään eväillä menemään, Toivottavasti olen väärässä.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Maanantain aamujäiden ketjut ja pakkiparit:

Andrew Mangiapane - Elias Lindholm - Matthew Tkachuk
Johnny Gaudreau - Sean Monahan - Buddy Robinson
Milan Lucic - Derek Ryan - Dillon Dube
Mark Jankowski - Mikael Backlund - Sam Bennett
Zac Rinaldo - Tobias Rieder

Mark Giordano - Rasmus Andersson
TJ Brodie - Travis Hamonic
Noah Hanifin - Michael Stone
Oliver Kylington

Eli Hanifin pääsee suojatumpaan rooliin ja Kylington on ilmeisesti poppareilla Sharkseja vastaan.

Keskustelua on käyty Atlantin toisella puolella siitä, auttaisko puolustuksen vahvistaminen hyökkäystä vai pitääkö hyökkäykseen saada lisää tulivoimaa.
Ite jotenkin kallistun silti siihen, että se "oikea" oikea laituri tarvitaan kaikkein ensimmäisenä, eli hyökkääjä.
Flames on tehny tosi vähän maaleja tällä kaudella ja joutunu liian usein takaa-ajajaksi. Johtoasemassa pelaaminen on ollut ehkä jopa tasaisen hyvää koko kauden..
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Lienee turvallista sanoa, ettei tämä roska kanna taaskaan yhtään mihinkään. Maaleja ei osata tehdä, peli näyttää koko ajan paskemmalta Wardin aikana, ja en edes muista, koska oltaisiin voitettu vähintään kahdella maalilla viimeksi. Järkyttävää kuraa taas, ja vielä huipentumana Giordano loukkaantui. Viimeinen sammuttaa taas kerran ne valot.


Toivottavasti yhtään rentalia ei hommata pickeillä/prospekteilla.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Lupaava avauserä, mutta siihen se sitten jäikin. Kolmannessa erässä joukkuetta kiinnosti sitten sen verran paljon, että saivat aikaan vain neljä laukausta kohti maalia. Joukkue toki puolusti huonosti noissa särkien maaleissa, mutta olisi vaihteeksi kiva nähdä isoja torjuntoja myös Ritteriltä. Jos/kun Gio on sivussa pitempään, niin on aika selvää, että Hamonic ja Brodie eivät ole lähdössä minnekään.

Toivottavasti yhtään rentalia ei hommata pickeillä/prospekteilla.
Samaa mieltä. Joukkueen peli on ollut tällä kaudella sellaista sotkua, että yksi rental ei sitä korjaa mihinkään suuntaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Lucic on ollut kyllä ihmeen rauhallinen koko kauden ajan. Viime yön myllyssäkin oli jotenkin niin kesy, hyvä taklaus toki ennen sitä, mutta sitten ei reagoi mitenkään kun haastetta tulee takaa ja niin kuin sanoin niin aika rauhaksiin otti myllynkin. Entisaikojen Lucic olisi tiputtanut hanskat saman tien tuon taklauksen jälleen ja mätkinyt menemään minkä kerkiää sekä heittänyt yleisölle jotain tuuletusta jne. Onhan sillä toki oma preesens kun on pelkästään paikalla, mutta näin ulkopuolisen silmin yli 5M$ capista tuohon on kyllä hirveä summa ja tuskin on parempaakaan luvassa tulevina vuosina. Ulososto lähenee päivä päivältä?
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Onhan Lucic ollut aika huono varsinkin tämän vuoden puolella, ja on totta, että viidellä miljoonalla on ylihintainen. Mutta rehellisyyden nimissä häneltä ei mitään ihmeitä odotettukaan, kuten esim. tämän ketjun ensimmäisiltä sivuilta voi todeta. Uumoilin itse kolmos-nelosketjun roolia maksimissaan. Ja kun sen tuohon viime kauden Nealiin suhteuttaa (jonka meno ei toivottavasti hyydy totaalisesti siten nyt, että jää se kolmoskierroksen pick saamatta), niin ei heiluta merkittävästi mittaria mihinkään suuntaan.

Pahimpia pettymyksiä ovat olleet Gaudreau-Monahan -akseli sekä koko pakisto Anderssonia ja Brodieta lukuunottamatta, kun suhteutetaan odotukset toteutuneeseen. Ja seuraavina niminä sitten nuo jankowskit ja bennettit. Tai no, nämä ovat tietysti subjektiivisia asioita, mutta näin sen itse koen. Tuoreeltaan playoff-pettymyksen jälkeen tuli jo mietittyä isompaa mylläystä, ja tämä kausi on osoittanut sen, että sille on todella tarvetta.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Giordanon vamma ei vaadi leikkaushoitoa ja on nyt week-to-week.
Jos nyt deadlinen aikaan on saatavissa hyvä rightin laituri ilman tuhottomia kustannuksia, niin mielelläni näkiisin joukkueen peliä sellaisilla koostumuksilla, että edes jompi kumpi ykkös tai kakkosketju olis rakennettu ilman kompromisseja.
GAUDREAU-MONAHAN-X
TKACHUK-LINDHOLM-X
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olihan se selvästi parempi suoritus, kuin parissa edellisessä matsissa, mutta sama lopputulos. Kolmannen erän "loppukiri" oli iso pettymys, kun joukkueelta kesti yli 12 minuuttia saada ensimmäinen laukaus kohti maalia. Talbot ei ollut huono, mutta taas kerran vastustajan maalivahti oli se ottelun paras maalivahti. Wardin pitäisi nyt keksiä jotain ja nopeasti. Ensimmäinen askel voisi ainakin olla se, että syväjäässä olevat Gaudreau ja Monahan laitettaisiin eri ketjuihin. Jos vaikka sen jälkeen pelaaminen alkaisi taas kiinnostamaan.
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Flamesilta Canucksia vastaan paras peli varmaan kahteen kuukauteen. Nucksilla oli yhdeksän pelin kotivoittoputki, ja vaikka siinä mm. tuurikimmokkeen kautta Canucks pääsi pelissä tasoihin, Flames pelasi valtaosan pelistä viidellä pakilla, ja tuomarien vihellykset menivät vähintäänkin selvästi kotijoukkueen eduksi, niin noinkin selvä voitto saatiin revittyä. Antaa nyt hiukan sentään uskoa paremmasta noiden parin järkyttävän pelin perään.

Tuntuu olevan kauden teemana, että vieraissa pelataan suhteessa paremmin. Nyt oli ketjut laitettu uuteen uskoon, ihan hyvällä menestyksellä. Dube, Ryan ja Lucic olivat ehdottomia onnistujia, ja tuli sieltä muillekin onnistumisia. Dubelle uran eka kolmen pisteen peli, Ryanille 1+1, ja samat pojot varmaan Flames-uran parhaan pelinsä pelanneelle Lucicille, jonka klyyvarin varsi sai hittiä, ja nuo fyysiset tilanteet taisivat miestä sitten sytyttää. Ehkä sellainen "unsung hero" -palkinto menee kuitenkin alakerralle Anderssonin johdolla, koska sen Hamonicin tippumisen jälkeen siellä sai nämä stonet ja kylingtonit isompaa vastuuta kuin mihin ovat tottuneet. Anderssonia kun koitti isossa roolissa seurata erityisen tarkasti, niin kyllä on vain todettava, ettei sieltä meinaa tulla yhtään tyhmiä päätöksiä tai virheitä. Ehdottomasti tämän kauden pakiston ja ehkä koko joukkueen suurin onnistuja odotuksiin nähden.

Nyt nähtiin suht ehjä kuusikymppinen tooodella pitkään aikaan, joka yllätti positiivisesti. Toivottavasti ei lähde lipsumaan takaisin viime aikaisen normaalin puolelle...
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Eipä tuohon ole juuri mitään lisättävää. Mainitaan nyt kuitenkin Tkachukin reagointi siihen nopeaan avausmaaliin, kun otti heti sen jälkeen matsia Millerin kanssa. Ilman sitä olisi ollut täysin mahdollista, että joukkue olisi yhtäkkiä ollut sen 2-3 maalia perässä ennenkuin heräävät mukaan otteluun.

Mitä taas Anderssoniin tulee, niin uskon vahvasti siihen, että tuo soppari tulee aika nopeasti olemaan yksi joukkueen parhaista. Ehkä jopa paras yhdessä tuon Lindholmin vastaavan kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Olihan siinä matsin aikana välillä niitä vaikeitakin hetkiä, mutta kokonaisuutena taas vahva esitys. Varsinkin Lucic ja nelonen olivat loistavalla pelipäällä. Hanifin puolestaan 0+2 ja pelasi melkein 25 minuuttia ilman virheitä, joten hyvältä näyttää senkin suhteen. Ainoa huoli on Brodie+Stone ja top-4 rooli. Tuntui, että melkein aina kun vastustaja pyöritti peliä Flamesin päässä, niin tuo kaksikko oli kentällä. Jos Gio ja Hamonic ovat vielä pidempään sivussa, niin varmaan se pakki pitäisi hankkia.

Ei nyt tietenkään ole mikään uutinen, että Sharks-selostajat vetävät rajusti kotiinpäin, mutta tuon ottelun suoritus oli kyllä täysi vitsi. Ainoa hyväksyttävä Sharks-jäähy oli Kanen kyynärpäätaklaus Hanifiniin. Flamesin olisi puolestaan pitänyt saada 2-3 kakkosta sukeltamisesta. Itsekin alkuun ihmettelin Dillonin toisen kakkosen yhteydessä, että minkä takia Tkachuk kaatui. Toisesta kuvakulmasta kuitenkin näkyi selvästi, että syynä oli paidasta repiminen. Gaudreau kyllä kaatui helposti, mutta se ei nyt enää vaikuttanut otteluun mitenkään.

Seuraavaksi vuorossa on koko liigan toiseksi huonoin joukkue, mutta tämän kauden kohtaamisten perusteella luvassa on hankala ottelu.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Kyllä nämä pari viimeisintä ottelua ovat vaikuttaneet siltä, että kun tärkeitä pelaajia on sivussa, niin muut nostavat tasoaan.
Joukkue myös selkeästi keskittyy peleissä nyt oikeisiin asioihin ja tunnelataus osuu siksikin kohdalleen.
Backlund näyttää esimerkiksi eri pelaajalta, kuin pitkään aikaan.
Huolenaiheena ehkä ykkösylivoiman mielikuvituksettomuus, jos jotain yksittäistä asiaa tästä pelistä kehittäisin.

Mikähän siinä on, että tällaisia pelejä ei saada kotona aikaiseksi?
 

Uniquewn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Flames
Samoja mietteitä täältäkin kuin edellisillä kommenteilla. Homer-feedi oli melkomoisen vahva, huh. Ehkä yksi kevyehkö vihellys, mutta peli oli jo ihan selvä siinä kohtaa (no tapa sekin, että kun ei pärjää, niin voi ainakin haukkua tuomarit). Eka erä olisi voinut olla jotain 1-6 ilman Aaron Dellin loistotorjuntoja.

Ykkösyv on toisaalta ollut vähän meh, mutta toisaalta Tkachuk teki kyllä aika mielikuvituksellisen maalin, ja hyvä puoli on, että kakkosyv:kin on saanut onnistumisia. Lucic viisi pinnaa viimeiseen kahteen peliin, ja kun joukkueen neljä tärkeintä hyökkääjää (Rinaldo, Rieder, Jankowski ja Lucic) painoivat maalin mieheen, niin se on hienoa se.

Mikähän siinä on, että tällaisia pelejä ei saada kotona aikaiseksi?
Tuntuu vähän siltä, että kun kotona pitäisi ottaa kuskin ja kiekonhallinnan paikka, niin ei oikein onnistu. Vastaavasti sitten vieraissa mennään ehkä enemmän oman pään kautta. Sikäli siis vähän samanlainen ilmiö kuin sillä Gulutzanin viimeisellä kaudella. Tuntuu tosin aika oudolta, että ehkä kauden paskimpien otteiden perään pelataankin parasta peliä pitkään aikaan. Loppuviikon vastukset ovat kaikki playoff-paikan ulkopuolella, joten vähintään 2/3 voittoa pitäisi raapia.
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Seuraavaksi vuorossa on koko liigan toiseksi huonoin joukkue, mutta tämän kauden kohtaamisten perusteella luvassa on hankala ottelu.
Juuri niinhän se sitten olikin. Flames ei oikeastaan saanut ekan 40 minuutin aikana hyökkäyspäässä aikaan mitään muuta, kuin otti vastaan sen Petersenin lahjamaalin. Siitä sitten 83 sekuntia eteenpäin ja joukkue on jo tappiolla. Andersson tekee todella harvoin virheitä, mutta tuossa toisessa maalissa olisi voinut keskittyä puolustamiseen, kun siellä oli jo muutenkin neljä pelaajaa hyökkäämässä. Kolmannessa erässä oli sitten jo parempaa yritystä ja mm. yli minuutin verran kahden miehen ylivoimaa, mutta taas kerran liian vähän ja liian myöhään. Tällä kaudella on nähty ihan liikaa näitä matseja, jossa kaikki jätetään kolmannen erän ja sen ketjuloton varaan. Aina välillä tuntuu siltä, että Ward on ainoastaan parempi versio Gulutzanista.

Ankat sitten vuorossa ensi yönä ja ainakin Monahan voisi hakea vauhtia alaketjuista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Mitäs Flamesillä olisi tarjottavaa Mike Greenistä. Vaiko pickejä vaan?
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern

Tuossa osittain vastausta edelliseen kysymykseenkin, ainakin tarjottavien osalta. En sitten tiedä onko Mike Greenille mitään käyttöä.
Oheisen jutun mukaan siis Janko ja 1st rounder ovat todennäköisimmät kaupattavat. Bennett ja Kylington sen jälkeen.
Nuo kolme nimeä ovat sellaiset, joiden kauppaaminen ei varmasti kovaa kirpaise. Kaikki saattavat toki uudestisyntyä maisema vaihdoksen ansiosta. Kylington haluaisi ilmeisesti isompaa roolia. Flamesissa sitä varmaankaan ei ole saamassa, varsinkaan kun Välimäki kuntoutuu.

Ehkä aina vain puuttuu se pelaaja/pelaajat, jotka tekee sen 20+ rumaa maalia kaudessa.
Esim. Jos Janko/Rieder/Bennett/Rinaldo tekisivät noissa Kings-pelien kaltaisissa matseissa edes yhden maalin joskus, niin se voisi noita pelejä kääntää. Tarkoitan siis sellaisia pelejä, joissa ykkösketju pitää Flamesia iskuetäisyydellä, mutta ei saa mitään tukea bottom6 - osastolta. Toisaalta esim. Sharkseja ja Nuckseja vastaan taas peli oli täysin toisenlaista, kun Dube, Lucic ja Rinaldo teki niitä maaleja myös.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Bennet varmasti voisi kiinnostaa Detroitia ja kai tuosta jotain pitäisi maksaa Greenin kylkeen.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
En nyt oikein jaksa uskoa, että Flames vaihtaisi Bennettin 5,375M hintaiseen rental-pakkiin, jonka tämän kauden pistetahti on ollut vain vähän parempi, kuin Michael Stonella.
 

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Bennet varmasti voisi kiinnostaa Detroitia ja kai tuosta jotain pitäisi maksaa Greenin kylkeen.
Toki on aina kiva tuoda oman kylän poikia, mutta en usko, että Flamesilla järkeä ottaa tuota sopparia, vaikka Detroit pidättäis puolet. Kallis se on silti.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Toki on aina kiva tuoda oman kylän poikia, mutta en usko, että Flamesilla järkeä ottaa tuota sopparia, vaikka Detroit pidättäis puolet. Kallis se on silti.
Mitäs sillä on väliä kun se on vaan jonkun loppukauden? Ja suurin osa palkasta on maksettu, trade deadlinen jälkeinen osa on rahassa noin ~650k.

Koko sopimushomma on käytännössä merkityksetön mahdollisessa treidissä. Se on sitten eri asia että tarvitaanko Greeniä nyt jäälle, tai edes hätävaraksi. jos ei tarvita, niin ok. Sitten kun pleijareissa iskee ne pari loukkaantumista ja ei ole kokenutta veteraania ottaa tilalle, niin voipi harmittaa. Näihin harmituksiin GMt yleensä tykkää varautua etukäteen.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Flames tarvii cap tilaa ihan muuhun.
Jos cap tilaa on jäljellä reilut 4 miljoonaa, niin ei siitä laiteta kolmea kiinni ilman suurta hyötyä joukkueelle. Tarve edelleen myös Top6 laiturille..
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Flames tarvii cap tilaa ihan muuhun.
Jos cap tilaa on jäljellä reilut 4 miljoonaa, niin ei siitä laiteta kolmea kiinni ilman suurta hyötyä joukkueelle. Tarve edelleen myös Top6 laiturille..
Jos Green tulee teilleppäin 2.65M caphitillä ja Bennetti Detroittiin 2.55M caphitillä, niin mitenhän cappi siitä kärsii. Samaan pakettiin mahtuu 3M Athanasiou tai palkkapidätetty Toffoli Losista.

Kumman vaikeaksi nämä helpot cap-asiat tunnutaan tehtävän.
 
Pelaaja on valmis sitten kun on metri multaa päällä.

Kopke1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Flames, Fc Bayern
Kumman vaikeaksi nämä helpot cap-asiat tunnutaan tehtävän.
En tiedä kumman vaikeasta, mutta myönnän katsoneeni Greenille isomman Capin. Pahoittelut siitä.

Bennett tosiaan on varmaan Flamesin arvokkain pala vaihto arvoltaan ykköskiekan kanssa. Jos Hamonic ja Gio on kauemmin poissa, niin Kylingtonia ei voida laittaa lihoiksi.

Loppuun pitää vielä todeta, että alkukauden teema näyttää taas täällä keskustelupalstalla, kun jotain toivotaan, niin huutoon vastataan.
Jankon eka kahden maalin peli tähän kauteen..
 
Suosikkijoukkue
Calgary Flames
Joukkue jatkaa vuoristoratamaisia otteitaan ja tällä kertaa vuorossa murskavoitto. Ottelu oli kyllä pelillisesti paljon tasaisempi, kuin numerot antavat ymmärtää. Ero tuli lähinnä siitä, että Flames teki paikoistaan maaleja kovalla prosentilla ja Talbot pelasi aivan loistavan ottelun. Jankon suhteen tuli jo aiemmin luovutettua, mutta viime aikojen hyvien otteiden perusteella varmaan kannattaisi katsoa vielä seuraava kausi ennen mitään ratkaisuja. Backlund on myös saanut tällä kaudella paskaa niskaansa ja ihan aiheesta, mutta on myös ollut viime peleissä erittäin hyvällä pelipäällä. Monahan puolestaan jatkaa näkymättömällä linjalla.

Koko sopimushomma on käytännössä merkityksetön mahdollisessa treidissä. Se on sitten eri asia että tarvitaanko Greeniä nyt jäälle, tai edes hätävaraksi. jos ei tarvita, niin ok. Sitten kun pleijareissa iskee ne pari loukkaantumista ja ei ole kokenutta veteraania ottaa tilalle, niin voipi harmittaa. Näihin harmituksiin GMt yleensä tykkää varautua etukäteen.
Jos Green(-50%) vaihtuisi Bennettiin, niin ei sillä tosiaan olisi capin kannalta mitään merkitystä, mutta uskoisin, että jos Bennett on lähdössä niin tilalle haetaan jotain ihan erilaista vastinetta. Eli varmaan jotain edelleen potentiaalia omaavaa nuorta pelaajaa, joka voisi Bennettin tavoin hyötyä maisemanvaihdoksesta.

Ymmärtäisin kyllä muuten Greenin hankinnan, jos olisi jo tiedossa, että Gio tai Hamonic ovat varmuudella sivussa loppukauden ajan. Ymmärtääkseni molemmat ovat kuitenkin jo palaamassa runkosarjan aikana. Sen jälkeen, kun edes toinen palaa kaukaloon, niin joukkueen top-4 on taas hyvässä mallissa ja kolmospariin on sitten useita vaihtoehtoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy