Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ottohan oli joskus vuosina 1992-1996 suunnilleen top3 parhaita pelaajia NHL:n ulkopuolella. Olympiajoukkueensa kapteeni ja sitä rataa. Se, etteivät Regin tai O'Neill yllä Oton tasolle ei ole mitään pois näiltä herroilta, Otakar nyt vain sattui olemaan aivan mahdottoman hyvä pelaaja. Sen ajan SM-Liiga oli maailman toiseksi paras sarja ja Jokerit sen paras tai toiseksi paras joukkue.
   
 2. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe
  Lainaus:
  Idän tarjouksessa tuskin oli nollia perässä? Kyllähän varmaan myös esim. Linus Omark (Karlssonin jälkeen ehkä taitavin jokeriulkkari) täällä jatkaisi, jos ero nettoliksassa olisi vain kymmenissä tonneissa tappioksi.

  Pointti: O'Neill ei (Jokereiden onneksi) räjäyttänyt pankkia koko liigan tasolla, vaan oli "vain" hyvä ja saatiin mies kiinnitettyä.

  Yleisesti olen mielissäni näistä kesken kauden tehdyistä jatkosoppareista, millä haetaan jatkuvuutta, eikä odoteta kauden loppusaldoa. Tässä suhteessa Reginin jatkosainaus oli kovempi näyttö (mennyt kausi tuskin on pysyvä taso) toimistolta
  .
   
 3. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe
  Lainaus:
  Jep. Ilman ulkojääkiekollisia rasitteita (röökin ja viinan veto + muutenkin ammattimaiseen kuriin sopeutumaton off-ice meno) vaihtoehtomaailmassa Otto saattaisi kilpailla jopa Jagrin ja Hasekin kanssa kaikkien aikojen parhaan tshekkipelaajan tittelistä.
   
 4. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Kaveri asui aikanaan Lappeenrannassa ja muistan kun usein sanoi ” Janecky on huikea äijä”.
  Kun Otto tuli Jokereihin pelasi hän treenipeleissä Rami Koiviston ja Mikko Halosen kanssa niin muistelen että tämä kaksikko oli treenipelien parhaat pistemiehet.

  Otto teki muista parempia vähän kuten O’Neill tekee nykyään.
   
 5. Myrkky Jäsen

  Kun täällä ei ole "tykkää" toimintoa, niin pakko laittaa verbaalinen vahvistus asialle. TYKKÄÄN!

  O'Neill on ehdottomasti ollut hotinta hottia tämän syyskauden joukkueesta ja muutos edelliseen kauteen on ollut järkyttävän iso. Ehkä edellisen tällaisen "tasokorjauksen" muistan Tim Stapletonista. On kuitenkin syytä muistaa, että joukkuelajissa on äärettömän tärkeää, että yhteistyö ja kemia löytyy ketjukaverien kanssa. Ja tällä kaudella siirto keskelle on ollut varmaan todella isossa roolissa kemioiden löytymisessä. Huikeaa.
   
 6. Myrkky Jäsen

  Lainaus:
  Juu, tästä tykkään myös. Hyvät jatkot pois heti kun on saatavilla. Monesti varmaan vaan pelaaja/agentti haluaa neuvotella vaihtoehtojen kanssa loppuun asti.
   
 7. Jeffrey Jäsen

  Nähdäkseni Brianin voitontahto ja halu kehittyä ovat todennäköisesti olleet syitä sille miksi mies täällä jatkaa.

  Mieshän on lisäksi koulutettu ja silminnähden hyvän kasvatuksen saanut kotoa. Nämä arvot varmasti ovat nostaneet sitä ajatusta, ettei raha ole kaikki kaikessa. Tosiasia kuitenkin on se, että Jokereissa tienaa varmasti paremmin kuin hyvin, eikä edes Suomen verotus kuullosta P-Amerikkalaiselle kiekkoilijalle niin kohtuuttomalta, kun vertailee sitä minkälaisia prosentteja maksoi siellä pelatessaan.

  Ja onhan meillä myös esimerkkejä siitä mitä uralle voi käydä kun meiltä lähtee itään rahastamaan. Ei ole millään tavalla tarkoitus arvostella esimerkiksi Mosesin valintoja. Hän varmasti teki miljoonansa, mutta samalla ura on kolahtanut pois raiteiltaan.

  Aivan kerrassaan mieletöntä, että Brian O'Neill tulee edustamaan Jokereita ainakin puolivuosikymmentä.
   
 8. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Tähän täytyy kommentoida että tapasin Hishonin silloin kun kesällä siirtyi Jokereihin. Muutti sattumoisin naapuriksi samaan rappuun viime kauden alussa ja tuli hänen kanssaa pari kertaa juteltuakin. Silloin oli kyllä todella innostunut sekä vaikutti kyllä niin jalat maassa olevalta tyypiltä että vaikea uskoa ylimielisyyden tai paskan asenteen pelillisiin asioihin olevan syynä. Miehen pelikunnosta sitten vaikea sanoa mitään.

  O'Neilinkin alku oli vaikea, mutta sanoisin KHL tyyppisen pelin sopivan paremmin Nellille kuin Hishonille. Erittäin hienoa kuitenkin että saadaan miestä katsella vielä monta vuotta.
   
 9. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  TYKKÄÄN.

  Olen silti sitä mieltä, että muutos edelliseen kauteen ei ole ollut kovin iso. Noin puolet kun oli viime kaudesta pelattu, niin Brian sai juonen päästä kiinni. Sen jälkeen tyhmempikin katsoja varmasti näki, että kyseessä on kovan luokan pelimies. Minäkin näin sen ja sen jälkeen olen digannut kaverista törkeän paljon.

  Vielä kiitokset Brianille jatkosopparista. Eli THANKS BRIAN.
   
 10. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä.

  Osa tasonnostosta menee Jonnen ja Nellin keskinäisen kemian piikkiin.
   
 11. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Lainaus:
  Sen verran tuohon. Tyyppinä siviilissä mukava pointti oli se miten hän treenasi ja mikä oli asenne harkoissa niin nähtynä kuin kuultuna.
  Moni voi olla tekevinään ja jenkit ovat pääsääntöisesti mukavia .
  Luleåssa 1+1 15 peliin ja samojen ongelmien kanssa painittiin ennen loukkaantumista niin nähtynä kuin kuultuna .
   
 12. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Huomenna taas kehissä!
   
 13. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Loistohomma!
   
 14. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On kyllä O'Neill iso pala tuota hyökkäystä. Tänään hiukan kiekot pomppivat ja ehkä pelituntuma vähän haussa. Silti petasi monenmonta paikkaa uskomattoman oivaltavilla syötöillään. Brian on kuin yhden miehen LoKoMo, tekee maalit, syöttelee ja puolustaakin vielä. Hieno pelaaja.
   
 15. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Ite kans mietin, että näköjään ihan sama ketkä siellä laidoilla pelaa, niin O'Neillin ketju saa pelin pyörimään vastustajan päätyyn.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Pelaamattomuus näkyi otteissa, etenkin luistelussa mitä pidemmälle ottelu eteni. Silti heti parhaimpia jokereita kentällä.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  O’Neill myös kuin varjo itsestään verrattuna ennen loukkaantumista.
  Ei mene tällä hetkellä niin rohkeasti väleihin kuin ennen loukkiaan. Mikä nyt tietysti ihan fiksuakin...
   
 18. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikös tuo sanonut itekin jossain haastattelussa, että semmoset viisi peliä menee, että pääsee takaisin tasolleen.
   
 19. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Kaikessa hiljaisuudessa O'Neill nakutti 1+1 jenkkien ekassa ottelussa Sloveniaa vastaan!
   
 20. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Lisätään vielä se, että ainakin grafiikoiden mukaan pelasi kolmosen laidassa.
   
 21. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Keiden kanssa?
   
 22. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Keskellä Garrett Roe ja toisessa laidassa Jokereissakin pelannut Broc Little.
   
 23. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Tänään pelasi ainakin keskellä kyseiset miehet laitureinaan.

  Aika erilaisessa roolissa kuin Jokereissa. Tosiaan taisi olla kolmosketju, peliaikaa 3-5 minuuttia erää kohti ja vastuuta ylivoiman sijaan alivoimassa. Tokassa erässä sai yhteen vaihtoon pari hyvää maalipaikkaa, mutta ei onnistunut viimeistelemään. Ekaa erää en nähnyt, enkä ekaa ottelua, mutta pitää katsoa myös huominen peli OAR:n joukkuetta vastaan.
   
 24. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei taida jenkeillä kovin kova nippu sitten olla jos Broc Little mahtuu mukaan. Itselleni herran vierailu Jokereissa ei jättänyt mitään pelimiehen kuvaa.
   
 25. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Jokereista lähdettyä kuitenkin Ruotsissa ja Sveitsissä lähes piste per peli tahtia, oli vissiin Arenan valot liian kirkkaat tai jotain.