Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. faro Jäsen

  27-vuotias oikealta ampuva jenkkilaituri. Kuluneella kaudella AHL:ssä 42 otteluun 32 tehopistettä. Neill pelasi myös tällä kaudella 22 ottelua New Jersey Devilsissä. Edellisellä kaudella teki AHL:ssä 71 ottelussa peräti 80 pistettä, ja mies valittiinkin AHL:n MVP:ksi.


  Sopimus mallia 1+1. Tervetuloa.
   
 2. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Nyt oli kyllä hyvä haku Jokereilta, vaikka O'Neill floppasikin täysin NHL:ssä tällä kaudella. Jos ei olisi flopannut niin eipä olisi myöskään Eurooppaan suunnannut. Toissa kaudella voitti AHL:n pistepörssin ja playoffeissa oli pistepörssin kolmonen. Hyvänä luistelijana ja pelintekijänä on loistavat edellytykset olla yksi KHL:n parhaista pelaajista heti ensimmäisellä kaudella. Toki se vaatii sitä, että vierelle löytyy kova maalintekijä ja mielellään "tilantekijä" toiselle laidalle.
   
 3. faro Jäsen

  Lainaus:
  Lisäksi suurena plussana vielä se, että pystyy pelaamaan myös sentterinä.
   
 4. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Ennakkoon ajateltuna ihan loistava haku ja tärkeä palanen joukkueeseen kun osaa pelata myös keskellä. Juuri tälläistä miestä haettiin, koodinimi "Stapleton" tuli ekana mieleen.

  Odotan innolla miehen otteita jokerinutussa.

  ps. Olisi heittämällä SM-liigan "kovimmat siirrot"- ketjun kärkinimiä tämä(kin) hankinta!
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2016 klo 09.27
 5. MR8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Klubi, Kallion Voima
  Lainaus:
  Hmm, mutta eihän me pelata SM-liigassa? Nämä vertaukset menevät kyllä joka kerta ihan ohi.

  ...

  Todella mielenkiintoinen pelaaja ja hyvä että satsataan näihin nuorempiin, juuri AHL-NHL-välimaastossa taisteleviin ja nousujohteisesti kehittyviin pelaajiin. Ja tosiaan erinomaista, että pystyy tarvittaessa pelaamaan keskellä.
   
 6. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, uhriutuminen ja olkiukot
  Ohhoh! Ei tullut sitä puhdasta maalinsylkijää, vaan kenties jopa paranneltu versio Kozunista. O'Neillin ominaisuudet vaikuttaa kuin tehdyiltä Kohelokiekkoon. Ei tule puuttumaan ainakaan taitoa tämän kauden hyökkäysarsenaalista.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huh huh!!! Ennakkoon ja statsien valossa vaikuttaa kyllä aivan helvetin kovalta hankinnalta!

  Kurri & Co on kausi kaudelta kovempaa ja viihdyttävämpää nippua kasaamassa! This is KHL ;=D
   
 8. Gemondo Jäsen

  Kelpaa, odotusarvoltaan vähintään Kozunin tasoinen kaveri.
  Lainaus:
  Ensi kaudella O´Neill voi myös ottaa revanssin tästä, mikäli Klingberg jatkaa Torpedossa. AHL-ajoilta löytyy myös toinen tappelu - tällä kertaa O´Neillille kyytiä antaa Brett Hextall. Vaikka tappelut eivät taida olla ihan O´Neillin vahvinta osaamista niin pisteet siitä että noitakin löytyy. Toivottavasti ensi kaudella Jokereissa ei puhallella enää muniin silloin kun meitä kohdellaan kaltoin, vaan näytetään että täältä tulee myös iskuja takaisin.

  Vuodentakaisen Devils-haastattelun perusteella pystyy pelaamaan molempia laitoja, ja Kurrin mukaan myös sentterin tonttikin on tuttu. Melko monipuolinen kaveri siis kyseessä. Odotukset ovat suuret, Welcome Brian!

  Kaikki linkit vievät Youtubeen.
   
 9. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  0+2 tehot.

  – O'Neill on erinomaisilla hyökkäyspään taidoilla varustettu pelaaja. Hän on nopea jaloistaan ja päästään, pystyy tekemään peliä ja viimeistelemään sekä pelaamaan niin laidalla kuin keskellä, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri tiedotteessa.
   
 10. Konsta Kepuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Athletic Bilbao, Millwall FC, Pool,Saints
  Lainaus:
  Kyllä. Jääaika keskimäärin 10:22 min 22 pelissä Devilsissä. "NHL-uralla" 24 laukausta joista 14 maalia kohti. Laukaukset per ottelu on kuitenkin yli hyökkääjien maagisen rajan, yli laaki per matsi!

  AHL-ura (runkosarja):
  GP: 234 65 + 111 = 176, ppg:0.75 PIM:126 +72

  Jos nämä AHL-lukemat olisi NHL:stä niin rohkenen epäillä ettei olisi tullut meille pellailemmaan. Saipa olisi toki halutessaan kaverin houkutellut laulumaille.
   
 11. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Loistava haku ja potentiaalia selvästi on. Welcome Brian!
   
 12. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Kyllähän tämä ainakin lähtökohtaisesti on mielestäni kovempi seppä, kuin se yksi pohojosen pellailija. Toki Aaltosen kanssa olisi tiedetty, että saadaan ~30 pinnaa ja muutama godlike-matsi, mutta uskoisin ettå nyt saadaan se ~40 pinnaa ja kundi, joka on ns. ytimessä kokoajan.
   
 13. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei se tarkoita, että jos pystyy pelaamaan keskellä, että on hyvä pelaamaan keskellä. Lähtökohtaisesti sentteriosastolle olisi hyvä löytyä joukkueesta kokoa.

  Vähän epäilyttää tämäkin kaveri, maajoukkue-edustukset puuttuvat kaikilta tasoilta. Miten mahtaa pärjätä laatujoukkueita vastaan?
   
 14. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  hyvää viihdettä tulalan näkemään Arenalla ensi kaudella, kova haku !!!!
   
 15. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  En oikein seuraa ameriikan divareita, mutta mikäli AHL:stä löytyy ainuttakaan laatujoukkuetta, niin väittäisin hyvin pärjäävän.

  Toki kysymysmerkkejä on ilmassa, mutta ainakin raporttien mukaan kyseessä on muutaman astetta Kozunia fyysisempi pelaaja.
   
 16. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Pääsi ihan Yle Teksti-TV:n etusivulle tämä pistelinko, jonka tuorein näyttö on kuitenkin alle piste per peli AHL:stä, josta on tultu useamman kerran epäonnistumaan liigaankin. Jos olisi tullut Kärppiin niin en pitäisi varmana onnistujana. Potentiaalia on kyllä olla Perrin tai Metropolit, mutta voi olla floppikin. No pointti oli että kylläpä heppoisin eväin pääsee Jokerihankinta ihan pääotsikoihin.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Positiivinen yllätys tämä viimeinen vahvistus. Yläfemma toimistolle.
   
 18. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Oletko aivan varma että otsikoihin päädyttiin juuri edelliskauden näytöillä? Jos Olli Jokinen menee Hifkiin ensi kaudeksi niin sitä ei pitäisi uutisoida ollenkaan koska OJ:lla ei ole näyttöjä viime kaudelta lainkaan?

  Ja toisaalta jos Bäckström menee naapuriin niin uutisen pitäisi olla 5,5 kertaa vähäpätöisempi kuin O´Neillin tapauksessa.
   
 19. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Kuka vaan voi olla floppi jos ei istu joukkueeseen tai pelityyliin. Mut vähän turha noita viimekauden AHL-pisteitä pelkästään tuijottaa. Kaveri pelannut reilusti myös shown puolella ja paljon pienemmässä roolissa joten ei ihme ettei ole ihan edelliskauden tahtiin hyrrännyt alhaalla ollessakaan, varsinkin kun AHL joukkuekin oli eri kuin se edelliskautinen missä menestystä tuli. Itse luen tuota tilastoscouttausta niin, että nousujohteinen AHL-ura josta palkittiin hänet NHL paikalla mutta ei homma natsannut. Nyt ei ole paikkaa tiedossa NHL:n ja AHL on nyt miehen osalta nähty. Juuri sopiva pelaaja meille siis.
   
 20. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä hankinta tulee floppaamaan kun ei pärjäisi edes Kärpissä :( Mutta pääsi sentään teksti tv:n etusivulle, voi lisätä sen sitten ansioluetteloonsa.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Onhan tuo juuri sitä mitä on hakusessa: AHL on menestys ja kirkaissa valoissa vähän takkuaa. Ison jään KHL luultavasti sopii erinomaisesti, koska sitä kuuluisaa aikaa ja tilaa on sen pikkuriikkisen enemmän kuin NHL.
   
 22. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Ihan kun muistuisi mieleen tässä tovi sitten ollut otsikko Kärppien kahdesta kärkihankinnasta, jotka ei ole edes liigassa pääsyt edes 0,5 pinnaan peliä kohden. Otsikoissa sen oli pakko olla, koska en olisi muuten tuollaista tullut edes lukeneeksi.

  Eipä sillä, ei liity aiheeseen mitenkään. Me saatiin pelaaja joka on edellisellä kokonaisella AHL kaudellaan ollut sarjan MVP. Kuinkas monta kyseisen palkinnon voittajaa liigassa pelaa tällä hetkellä?

  Jos sun koko pointti nyt oli maalaisen katkera Helsinki purkautuminen, niin painu takasin sinne peltotöihin.
   
 23. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Erittäin hyvät vibat tästä hankinnasta ja koko ensi kauden joukkueesta! Welcome!
   
 24. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  No jopas maajussille nyt suututtiin. En muista Kärpiltä Ylen pääotsikoihin tai tekstitv:n etusivulle päässyttä hankintaa, mutta jos näin on käynyt niin virhe on tapahtunut siinäkin. Kärpiltä ei ole tälle kevättä nähty yhtään merkittävää hankintaa. O'Neill olisi kelvannut minulle hankintana, sanoin, että en pitäisi häntä varmana onnistujana. Onhan tänne tosiaan vastaavilla statseilla tultu floppaamaankin. O'neill vaikuttaa paperilla ihan ookoo AHL hankintana, mutta se kuinka hyvä hankinta hän loppujeksi on, on täysi arvoitus. Näistä kun ei voi historian valossa koskaan tietää.