Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Voi olla että pelasi keskellä aikaisemminkin, netistä löydettynä oli vaan siinä muodossa että pelaisi oikeata laitaa.
   
 2. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  IIHF:n grafiikat ovat ainakin jossain vaiheessa olleet sellaiset, että hyökkääjät ovat aina numerojärjestyksessä. 11 Roe, 14 Little, 21 O'Neill.
   
 3. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Vähän kyllä ihmetyttää O'Neillin vire. Ensi kaudeksi sopimus muualle ja nyt vaan pelaillaan Jokeri-ura pakettiin?
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Sillähän on soppari 2020 (vai 2021) asti Jokereissa.
   
 5. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Nyt pitkästä aikaa paine Sotshi-päädyssä.
   
 6. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Onhan niitä ennenkin ollut vaikka mitä soppareita ":)"
   
 7. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Musta näyttää enemmänkin siltä, että O'Neill ei ole täysin kuntoutunut siitä syksyn olkapäävammasta. Vai miksi yhtäkkiä playoffien alettua hänen ketjunsa aloituksia ottaa pääasiassa Nicklas Jensen, joka ei runkosarjassa tainnut kauheasti edes aloittaa? Ei myöskään mene enää niin hanakasti ahtaisiin väleihin kuin joskus aiemmin.
   
 8. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Joo ei oo Nelli ollu valitettavasti loukin jälkeen lähellekkään samassa tikissä. No nyt vaan taistellen nää pleijarit läpi, kesällä mies kuntoon ja ens kauteen taas uudella lennolla
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sopimus on mutta O’neill on niitä harvoja, jotka eivät ole pleijareihin tasoa pystyneet nostamaan.
   
 10. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sama on pistänyt silmään. Tosin, Jensen myös lähes joka kerta yrittää avata suoraan eteenpäin NHL 18 -pelistä tutulla liikkeellä (L1 + Ylös)
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  ...kuumenee, kuumenee.... tänään nähtiin sitä syksyistä O’neilia.

  Keep up da good work, Dude!
   
 12. Flameberg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  All over the place! Huolissaanhan tuota loukkantumisen jälkeistä hortoilua, turhautunutta ja arkaa kehonkieltä ja tuomareille jäpittämistä on katsellut, mutta tänään näkyi jo sitä tahtoa ja vimmaa, joka Brianista tekee erityisen ja arvokkaan. Voi vielä olla iso juttu koko jengille, jos syksyn meno ja meininki tekee paluun.
   
 13. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Sääli lukea omasta joukkueesta ja suurella sydämellä pelaavasta miehestä uutisia sukeltelusakoista, mutta näemmä ropsaistiin matsista Avtoa vastaan. Kyllähän tuohon seurannassakin reagoitiin.
   
 14. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Saakohan venäläisten suurseurojen pelaajat sukeltelusta sakkoja? En muista kertaakaan ainakaan kuulleeni ja pelkästään Jokereita vastaan on useampi tehnyt kuolleista nousun yv:lle.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Saa, mutta ei yleensä joku Sibir-Traktor -pelissä tullut sukellus yllätä uutiskynnystä suomessa.
   
 16. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Jo otteluseurantaan kirjoitin, että olihan tuossa melkoista "tehostamista" mukana. En siis voi sanoa, että tuossa kohdassa tuomio olisi ollut väärä. Pikemminkin filmien osalta näkisin, että näistä pitäisi tulla kovempia tuomiota; esimerkiksi kymppitiliin merkintä ja nolla sakkojen perään voisivat olla hyvä yhdistelmä siihen, ettei kaatumisia tarvitsisi tehostaa tai loukkaantumista korostaa. Samalla toki sarjan osalta noihin pitäisi kiinnittää enemmän huomiota, mutta se on jo toinen asia.
   
 17. Subrosa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL-Jokerit
  Lainaus:
  En ole eri mieltä siitä, etteikö filmaamisiin tulisi puuttua, enkä suinkaan tarkoita surkutella filmaamiseen puuttumista ylipäänsä. Kalastelu ei kuulu tähän tai mihinkään muuhunkaan lajiin. Sitten on asia erikseen onko taloudellinen rokottaminen oikea tapa puuttua ja millainen rangaistus olisi mielekkäin hyvän jääkiekon jatkuvuuden kannalta. Lähinnä valittelin tunnetasolla, että jotenkin haluaisin ajatella O'Neillin edustavan sitä ammattilaistyyppiä, joka ei sorru näissä vastustajan tasolle.
   
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  O´Neill vetää kovalla tasolla illasta toiseen. Tässäkin pelissä toimitti kiekkoa useamman kerran maalille todella vaarallisesti hakien ohjuria tms.
  Antti Mäkistä lainatakseni "Kyllä Brianilla sellainen hockey-IQ on!"

  Huikea pelimies!
   
 19. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Nelli on kyllä huikea jätkä. K&V hereillä ja pitkä jatkosoppari nokan alle. Uskomaton raataja ja väkkärä kentällä joka tekee ketjukavereistaan parempia.
  Ja vasta 30v eli ainakin viitisen vuotta tasokasta kiekkoa miehellä edessä. Jos taso pysyy samana niin kovin ulkkari sitten Oton? (Okei, Karlsson oli objektiivisesti kovin ikinä, mutta pelasi vain puolikkaan kauden)
   
 20. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Eikös Nelli valittu ennen meille tuloa AHL:n pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi vai muistanko ihan väärin? Ei sekään todellakaan ole mikään pilipalisarja. Kertoo vaan kuinka kova pelimies on kyseessä. Tänään Nellin ketju sai painetta eniten meidän ketjuista Kazanin päätyyn. Järkyttävä työmoraali illasta toiseen.
   
 21. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Kyllä hän on selkeästi joukkueen pelillinen johtaja ja paras hyökkääjä ollut jo pitkät ajat. Kaikki kunnia Joensuulle ja Normanille, tai viime kaudella Tolvaselle, mutta olisi oikeasti hieno nähdä millaista tuhoa hän kylväisi joidenkin 50p/kausi tasoisten ketjukavereiden rinnalla.
   
 22. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kaksi kautta ennen kun tuli meille (14-15 kaudella) sai AHL runkosarjan MVP palkinnon, voitti tuolloin myös AHL pistepörssin.
   
 23. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kuinka pitkä sopparin pitää olla, jos tässä vaiheessa ei riitä "SOPIMUS: 2021"?

  Pelaaja: Brian O'Neill
  linkki narrien sivuille
   
 24. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Huh huh. Mä niin fanitan tätä pelaajaa. Tätä miestä ei voi liikaa kehua. Mahtavaa että meidän jengissä on näin hieno persoona ja erittäin loistava jääkiekkoilija samassa paketissa.

  Go Brian. You are best.
   
 25. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Onhan tämä aivan käsittämättömän hienoa, että tällaista pelaajaa saa vielä kolme vuotta ihastella. Seuran ja pelaajan arvot kohdanneet. Siinä on mukava rakentaa joukkuetta tällaisten palasten varaan, kun isot pyssyt on samalla ison sydämen omaavia joukkuepelaajia, jotka kantavat vastuunsa molempiin suuntiin. Ja erityisesti O'Neillin tapauksessa painivat vielä tilanteesta toiseen menestyksekkäästi ja perääntymättä yli päätä isompia vastustajia vastaan pysyen pystyssä ja tullen ulos kaksinkamppailuista vielä kiekon kanssa poikkeuksellisen usein, mikä sitten luo muillekin enemmän ja enemmän tilaa.

  Hieno ketju on kasassa ja pelityylikin tietysti maistuu tällaiselle pelintekijälle, kun pakit lähtee aktiivisesti tukemaan ja hakemaan takamiehen paikoille.