Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Sattumaa tai ei niin erikoista että juuri SKA:n pelaaja oli asialla. Ettei vaan Rotalla olisi sormet pelissä? Valtava takaisku pelillisesti. Joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja. Nyt on sitten muiden aika astua esiin. Nyt voisi Masille olla käyttöä seuraavassa pelissä. Pitkä pelikielto Ei haittaa joten seuraavassa pelissä Gusev, Datsyuk tai Ilja Lasarettiin.
   
 2. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Sanoihan radion setä "loppuvuosi". Kuulin että LOPPUKAUSI. Kuulinhan väärin, kuulinhan.
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vuoden loppuun herran tähden, VUODEN loppuun!
   
 4. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Koska Jokereiden ilmoittama sairasloma on ollut lyhyempi? Meillä päivä kerrallaan voi jo tarkoittaa uran päätöstä, suora parin kuukauden saikku on helvetin vakava vamma.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Noh, pakko yrittää löytää tästä jotain positiivista: Pieni breikki kesken pitkää runkkaria, sitten terveenä pleijareihin ja fresseillä kintuilla SKA lauluun.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Siis oliko missään oliko aivotärähdys? Niskassa joku venähdys?

  Kyllä tosiaan 2 kk zaikku on jo kova vamma ja jos joutuu vaikka päävamman takia pitämään 1,5 kk taukoa luistelusta, kuntopyörästä tms...
   
 7. Ergie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Eikös viime kaudella Reginin ilmoitettu olevan sivussa joku 3-4 viikkoa, mutta palasikin jo jonkun viikon jälkeen takaisin kokoonpanoon?
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei taida Reginin vamma olla vieläkään kunnossa. Tänään taas korkeintaan keskinkertaista tekemistä. Kun ei ehdi niin ei ehdi...
   
 9. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  4-6 viikkoa.
   
 10. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos aivotärähdys, niin arvio loppuvuoden saikusta on vain puhdas veikkaus tässä vaiheessa. Voi olla 2 viikkoa, voi olla loppukaudi ja mitä tahansa siltä väliltä.

  Jos olkapäävamma, niin lähes sama tilanne kuin edellisessä, riippuen toki tarkasta vamman laadusta. Leikkauksella ei parane reilussa kuukaudessa millään ja lepuuttamalla mennään toivotaantoivotaan-linjalla.

  Solisluun murtuma olisi ehkä se "toivottavin" vaihtoehto. 6 viikkoa pois, että luutuu kunnolla ja ei muuta kuin takaisin askiin. Eikä pitäisi aiheuttaa suurempia ongelmia loppukauden pelikunnon osalta, ainakaan tuosta vammasta johtuvia.

  Itse tilanne nyt oli omaan silmään 80% vahinkoa ja 20% Ketovin sikailua. Odotin jotain järjetöntä teloitusta jutuista päätellen, mutta ei toi tilanne nyt mikään niin ihmeellisen vakava ollut. Seuraukset paljon pahemmat kuin itse tilanne.
   
 11. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Kyseinen herra oli eilen pohjoispäädyn katsomossa. Olkapää/ kädet ok. Pupillit osoittivat eteenpäin, joten mtään Ville Peltosmaista jakamo -ongelmaa tuskin on. Eipä minulla ole kyllä lääkärin koulutustakaan, mutta tuli mieleen että onko tässä tilanne ettei puolikuntoisena jäälle.
  Ja varsin kohtuullisesti Eeli pärjäsi ilman O´Neilliäkin. Ollikin otti pikku treenit Ketovia silmällä pitäen.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Voisiko kyseessä olla joku niskan retkahdusvamma, tai muu lihasvamma?
   
 13. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pahojakaan olkapäävammoja ei välttämättä näe päälle päin millään tapaa. Usein pahoissakin kantoside vain pari päivää alkukipuihin ja sen jälkeen käsi on päivittäiseen käyttöön täysin kykenevä ja kivuton, mutta urheilussa sillä olkapäällä ei tee mitään.
   
 14. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  Toivotaan, että lääkärit osaavat tehdä oikean diagnoosin, hoitotarpeen arvioinnin ja kuntoutussuunnitelman pikaisesti, eikä takapakkia tulisi. Muuten (ehkä muutoinkin) pitää lähteä pelaajakaupoille.
   
 15. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jatkoajan maajoukkuespekulaatiota: "Totta on, että Juhamatin suoritustaso on vaihteleva, mutta mies on suomalaisista lähinnä Brian O´Neillin tapaista vauhdikasta taitohyökkääjää, jonka vierellä Tolvanen on Jokereissa saanut itsestään parhaan irti."

  Kummankohan pelejä he eivät ole nähneet, Brianin vai Juhiksen...
   
 16. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tää voi olla koko vuoden paras vitsi. Mutta jos oikeesti joku on tätä mieltä niin kannattaa vaihtaa lajia.
   
 17. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Siis että jokaisessa vaihdossa 110% lasissa painava O'Neill on lähimpänä suomalaisista Juhamatti Aaltosta? Mitähän sieniä jatkoajan toimituksessa on syöty, haluaisin samoja.
   
 18. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Tämä on todellista komiikkaa jos jatkoajassa lukee näin. Itse en ole vielä jaksanut tuota juttua juhiksesta lukea. Yhteistä Aaltosessa ja Brian O' Neillissä on sen verran, että molemmat on taitavia. Lisäksi toinen heistä pelaa Joukkueelle. Varmaan tiedätte kumpi.

  Go Brian.
   
 19. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Vuoden vitsi: Salmisen Juhismatti-vertaus. Ei helvetti. On totta, että Nuhamaddin pelit ovat menenet ihan OK:sti nyt vaikean alkukauden jälkeen. Ja voihan ollakin, että Nuhis ja Tolvanen olisivat hyvä tutkapari, mutta ei Aaltosta saa kyllä millään samaan muottiin O'Neillin kanssa.
   
 20. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aaltonen saattaisi olla uhan hyvä kerjukaveri monellekin jos osaisi ja haluaisi edes joskus syöttää kiekkoa. Ero O'Neilliin on massiivinen ja noista kahdesta ei pitäisi voida puhua edes samassa kappaleessa.
   
 21. Piikkiperse Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 22. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  O'Neill seuraavat kolme kautta vielä meillä. Ihan uskomaton juttu, suuri kiitos toimistolle ja Brianille!
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 24. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
 25. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jumagega. Nyt oli kova temppu Brianilta ja Jokereilta. Huhhuh. Kiitos.