Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. Regin ja O'Neill ovat näyttäneet, ettei kaikille raha ole tärkein asia sopimuksia tehdessä. Hyvä joukkue, hyvät fanit ja hyvä paikka asua menevät rahan ohi monilla ihmisillä.
   
 2. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Ja nähtävästi myös jo ennen joulua takaisin laatikossa. Loistava uutinen.
   
 3. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Tärkein pelaaja koko joukkueessa. O'Neillin ja Reginin ympärille on helppo rakentaa tulevien kausien jengit.
   
 4. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Kyllä. Tuohon vielä jollain ihmeellä Kontiola kolmanneksi mieheksi keskustaan niin olisi KHL:nkin mittakaavalla todella kova keskikaista kasassa.
   
 5. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Ykkös- ja kakkossentteri kiinnitetty tuleviksi kausiksi. Ei yhtään huono tilanne.
   
 6. enigma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuusKi, Nikerit
  Kärkiketjujen sentterit kiinnitetty pitkillä sopimuksilla ilman mitään NHL-peikkoja sun muita. Liigajoukkueet voi vain haaveilla näin hyvästä sentteritilanteesta mikä Jokereilla on nyt. Mahtava uutinen Jokereille.
   
 7. Kartsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan loistava homma, nyt on top 6 senat kiinni hetken aikaa.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno homma, kiitos Brian!

  Ja muista pysyä terveenä ;-)
   
 9. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  KIITOS BRIAN. KIITOS.
   
 10. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Siis eihä näin huikeella uutisella voi ees itsenäisyyspäivä alkaa?! Aivan mieletön jatko!

  Kiitos Jokerit! Kiitos Brian!
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Jotain Jokereissa tehdään oikein kun O' neillin ja Reginin kaltaiset pelaajat puhuvat siitä niin kauniita asioita ja tekevät pitkiä jatkosoppareita.

  Ihan saatanan hieno homma. Hyvä Kurri. Hyvä Brian. Kiitos kaikki.
   
 12. ela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Jes! Parempaa itsenäisyyspäivänlahjaa ei olisi voinu toivoa Jokereilta! Hyvää duunia TAAS Kurrilta. Thank you Brian!
   
 13. C.Orr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Liigassa
  Brianin jatkosopimus on tiodella hieno uutinen Jokereille. Alkaa palaset loksahdella kohdalleen ensi kaudenkin joukkueeseen. Vielä Mosesin nimi paperiin niin saadaan Tolvaselle stuntti ensi kaudelle.
   
 14. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Enpähän olisi uskonut, että Jokerit oikeasti pystyy naaraamaan isoilla sopimuksilla Reginin ja O'Neilin tasoisia pelaajia. Näiden pelaajien arvo Jokereille on aivan mielettömän suuri ja myös tämän kauden menestys tai menestymättömyys kulminoitunee näiden pelaajian harteille maalivahtien lisäksi.

  Joku sitä Kontiolaa, itseni mukaanlukien on haaveillut meille, mutta ellei O'Neill pelaa tulevaisuudessa laidalla niin Kontiola saanee jatkaa kyllä muissa ympyröissä. En näe edes mitään järkeä siinä, että Jokereilla olisi kolme ykköskorin sentteriä joukkueessaan.

  Lepistölle ja Gilryolle seuraavaksi jatkot? ;)
   
 15. Vahamestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Nhl-sympatiat Nashvilleen
  Lainaus:
  Lainaus:
  Pakko laittaa pieni eriävä mielipide Kontiolasta ja sen tarpeellisuudesta meille. Mielestäni alkaa olla aika ajanut ohi näistä hitaista, mutta taitavista senttereistä. Henkilökohtaisesti toivonkin pelaajatyypiltä nopeampaa ja riittävän kamppailuvoiman omaavaa, jotta pärjää keskikaistalla tyyliin Norman, Haula (tiedän, ettei tule) jne
   
 16. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Hyvä näkemys ja ajatuksissasi on varmasti totuuden siementä. Kontiola on entisestään hidastuva pelaaja ja tuskin ensi kausi ainakaan enää nopeuttaa Petrin peliä. Norman olisi varsin optimaalinen pelaaja myös ensi kauden kolmossentteriksi. Nopea pelaaja jolta löytyy myös tarpeen tulle käsiä ja osaa laittaa kiekkoa liikkeelle. Mutta se siitä offtopicista, Brianin ketju on pyhitetty Brianille ja tämänpäivän uutiset saavat kyllä hymyn huulille! Kiitos O'Neill, Kurri ja kumppanit! Komeaa työtä kertakaikkiaan!
   
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno homma! Ei ihan blowjob mutta great job. Jokerit on luomassa dynastiaa KHL:ään ja tämä oli yksi tärkeä palanen sen joukkueen kokoamisessa. Keep up the good work!
   
 18. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Helsingin Jokerit
  No nyt on kova sainaus! Kiitos Kurri!
   
 19. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Nellin pitkä, 3 vuotinen, jatko on hieno juttu ja kuten tämä kausi on näyttänyt ennen loukkaantumista että Brian on yksi joukkueen parhaimmista pelaajista ja on huippua että saadaan pidettyä Nelli täällä pitkään. Kiitos Jokerit, Kurri ja Vuorinen se ennen kaikkea Thank you Brian!
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Narrien parhaat pelaajat on kelvanneet muille aika hyvällä prosentilla, joten näillä hokijätkillä ei liksa ollut tärkein palanen valintaa tehdessä.
  Lainaus:
  Kahvakiekko estetään nykyisellä tuomarilinjalla. Allekirjoitan näkemyksen.
  Lainaus:
  Älä vähättele. Paras.

  Nelli on täydellinen prototyyppi jokerimaisesta pelaajasta: taitava, nopea, älykäs ja pelaa kovaa mutta puhtaasti eikä ikinä luovuta. Nallipyssyjen perinteen jatkaja? Minun mielessäni siirtyi lokerosta ulkkarivahvistukset kohtaan omat pojat tämän jatkosopparin myötä.
   
 21. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Nellin jatko oli kauden tärkein uutinen piste.
  Älykäs ja maaliahne polkukone joka pienestä varresta huolimatta pelaa kuin kaksmetrinen voimahyökkääjä kun sitä tarvitaan.
  Ja viimesimmän joulukakenteriluukun perusteella pukkarin ainoa joka saa laitettua Joensuulle verbaalisesti vastaan!

  Tällee sivuhuomautuksena: Jos O'Neill ja Regin pelaavat sopparinsa loppuun omalla tasollaan (ja varsinkin jos tekevät sitten vielä jatkot) niin he ovat Jokerihistorian kovimmat ulkkarit. Kaikki kunnia Otolle, mutta hän oli "vain" yksi palanen täysin ylivoimaista joukkuetta ysärin SM-liigassa kun taas Pete ja Nelli ovat joukkueen kaksi tärkeintä palasta nykyKHL:ssä joka on PALJON kovempi sarja.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  O´neill tosiaan tuli sisään hyvillä statseilla AHL:stä, oliko peräti pistepörssin voittaja?

  Ensimmäinen kausi oli vaikea ja moni tällä pastalla (minä mukaanlukien) huusi potkuja Brianille ja Hishonille. Jotenkin tuossa Brianissa
  oli kuitenkin nähtävissä joku potentiaali ja vaikkapa Hishoniin verrattuna voitontahto ja luonne voittaa pelejä. En kuitenkaan olisi uskonut silloin,
  että äijästä kehittyy näin loistava pelimanne mitä ennen loukkaantumistaan parhaimmillaan esitti.
   
 23. Swearengen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Fortress Europe
  Lainaus:
  No, kyllä näissä rankingeissa pitää olla suhteellinen. Otto oli vielä kovempi vahvistus SM-liigassa Jokereille kuin O'Neill tai Regin KHL-tasolla. Janecky ei ollut pelkästään pisteitä, vaan vastustajalle hyvin ärsyttävä pelaaja ja vähän likainenkin tapaus (mistä pidän).

  Absoluuttisesti paras ulkkari Jokereissa kuitenkin on ollut Erik Karlsson (Jarkko Ruudun kutsumana)
   
 24. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  O’Neill ja Hishon kun tulivat Jokereihin niin heissä oli yksi iso ero ja se oli ylimielisyys . Se kumpi ei enää Jokereissa pelaa tuli paskalla asenteella , ylimielisenä ja ”heikossa” kunnossa.

  Toinen juttu minkä kuulin tänään oli se että O’Neill olisi saanut kovan pahvin Venäjältä sillä ottajia oli mutta mies oli itse aloitteellinen siihen että haluaa jatkaa täällä.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mun muistin mukaan ekat 20 peliä oli Nelille vaikeita.
  Lainaus:
  Tää on helppo uskoa.