Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Brian O'Neill Jokereihin

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana faro, 20.05.2016 klo 09.02.

 1. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  O'Neiil on Linus Omarkin kanssa paras hyökkääjä, joka Jokereita on koskaan edustanut pl. Otto, joka ei ollut ihminen vaan kone.
  Hyökkäyspäässä näen O'Neillissa ja Omarkissa hyvin paljon samaakin. Molemmilla on ihmeellinen kyky luikerrella täysin toivottomista rakosista kiekon kanssa ulos, ja vastaavasti myös kaivaa se vastustajalta itselleen tilanteissa, joissa eivät varsinaisesti näytä olevan millään lailla positiossa jossa sen voisi ryövätä. Lisäksi on se silmä. Molemmilta tulee sellaista syöttöä välillä, että a.) niitä rakoja ei kukaan muu paikallaolija näe ja b.) henkilökohtainen taitotaso on niin kova, että ne syötöt lähtevät asennoista ja tilanteista, joista 99% pelaajista ei kykenisi sitä syöttöä antamaan. Molemmat taitavat myös maalinteon. Omark pelaajana, ei tältä planeetalta olevan taitotasonsa ja tietyllä tapaa härskimmän uskalluksensa yrittää kaikkea mahdotonta, vielä piirun verran kovempi ja viihdyttävämpi hyökkäyspäässä, mutta vastaavasti siinä missä Linus ei paljoa omissa jaksa painia, niin Brianilta onnistuu kaikki hommat. Olisi todennäköisesti ihan suvereeni myös byyrissä ja koutsina.

  Mitään Joensuulta ja Normanilta poisottamatta - molemmilla huikea kausi menossa - niin nämä ovat tehoiltaan kuitenkin kolmosketjun miehiä, jotka pelaavat tällä hetkellä elämänsä tehokausia ja siitä on erittäin pitkälti kiittäminen ketjun kolmatta kaveria. AHL:n pörssivoitto ei ole ollut sattumaa. Väitän, että olisi KHL:ssäkin vakava kandidaatti taistelemaan kyseisestä kunniasta, jos vieressä olisi samantasoisia kavereita kun niillä jotka siellä kärjessä perinteisesti ovat.
   
 2. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  loistava analyysi , olen samaa mieltä paitsi eri aikakausia on vaikea verrata kun peli on muuttunut aika paljon 90-luvusta. Limpan oli ehdottomasti LoKoMon aivot ja heillä kemiat toimi. Sitä samaa on Nellin ketjussa nyt mutta en ehkä laittaisi heitä vielä samalle viivalle. Toki kevät ratkaisee ja voin mielelläni vaihtaa mielipidettä ...
   
 3. Marquez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, FC Barcelona, Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Tosiaan hyviä pointteja ja itseäni noin vähemmän vakavasti lämmitti tämä ylläoleva lause. Tuli nuoruus mieleen, kun joskus ysärillä oltiin katsomassa Nordiksella jotain tappiopeliä, jossa Jokereiden maalivahti tai peräti molemmat epäonnistuivat. Vieressä joku random-katsoja totesi että "pitäisi laittaa Ströbä byyriin" (nuoremmille tiedoksi, että viittaus on pakkilegenda Mika Strömbergiin), ja tästä heitosta jotenkin jäi meille suorastaan lentävä lause silloin kun tulee ylipäänsä mokia ja tietysti läppänä etenkin jos Jokereiden maalivahdeille sattuu joku lipsahdus: "Ströbä byyriin!".

  Mutta ketjun aiheesta, että jälleen hienoa kautta vetää kyllä O'Neill ja muun muassa noita Omsk-pelin syöttöjä katsoi kyllä kannattajana todella mielellään. Mikä parasta, se ei tosiaan ole Brianin ainoa taito.
   
 4. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jatkoajalla tuli vielä selkeämmin esiin minkä tasoinen pelimies ja kuntokone on kyseessä.

  Yksi parhaimmista Jokereista ikinä. Moni viemässä Jenseniä NHL:ään mutta kyllä mä skouttina enemmän olisin Brianista kiinnostunut. Kokokaan ei enää ongelma nyky NHL:ssä jossa liike kaiken aaa ja ooo.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Luojan kiitos Nelli on tykästynyt Jokereihin ja Helsinkiin niin paljon et teki tuon 3 vuoden jatkon.

  On kyllä hieno mies kaikinpuolin. Varsinainen papupata ja loistava analysoimaan peliä.

  Miettikääs, Nelli tienaa Jokereissa nettona n.210k vuodessa. Venäjällä sais aivan varmasti vähintään 600-700k nettona. Jätkä silti haluaa painaa ja antaa kaikkensa Jokereissa joka ilta! Arvostan!

  Todellinen huippupelaaja, hieno ihminen ja yks parhaista ulkkareista Jokereissa. Go Brian!
   
  Moses ja Ippenator tykkäävät tästä.
 6. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Vähän mietin O'Neillin kannalta tuota pitkää jatkosopparia, jonka teki Jokereiden kanssa. Onko tosiaan niin, että NHL-haave on lopullisesti haudattu jo ja nyt pelaa vain nauttiakseen jääkiekosta? Kuitenkin yliopiston käynyt, ollut harjoittelussa jossain kunnon firmassa ja kaikesta päätellen erittäin fiksu mies muutenkin, joten ilmeisesti elannon hankkiminen ei tuota uran jälkeenkään ongelmia.

  Helppo yhtyä muiden mielipiteisiin, että yksi parhaista ulkkareista koskaan Jokereissa. En muista tältä kaudelta ainuttakaan huonoa peliä Brianilta, koska suoritustaso on sen verran jäätävä juuri nyt.
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nellistä tuli viides ulkkari joka rikkoo sadan pinnan Jokereissa. Lisää tulossa!
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  On tää kyllä aivan hevonvitunsaatanan uskomaton mies. Jos koko muu joukkue suorittaa tasapaksusti, niin Nelli nousee aina esiin. Uskomaton työmoraali ja off-iltoja nähdään tältä mieheltä todella harvoin. Täysin suvereeni kaveri. Pelaa meillä niin halvalla, että välillä ihan tuntuu ryöstöltä, mutta hyvä kun arvostaa organisaation ja kaupungin rahan yli!

  Voi morjesta pöytään ku tämmösiä löytöjä tulis useemminkin.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onhan se toistettava itseään ja sanottava, että onhan tässä yksi kovimmista ulkkareista ikinä Jokereissa. Liiga aikoina oli Ottoa, Metropolitia, Leinoa jne mutta vastus oli kuitenkin tasoa tai kahta kevyempää (mitään näiltä tietenkään ottamatta pois) mutta kyllähän O´Neill on kaveri joka loistaa käytännössä illasta toiseen raudankovassa KHL liigassa.

  Lepistön ohessa Jokereiden tärkein pelaaja. Huge respect!
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Brian pelaa kyllä selvästi parasta kauttaan tällä hetkellä. Edelliskausien pistemäärät ovat jo nyt paperia. Nyt koossa 39 paunaa. Eiköhän tuo 50 pistettä mene rikki ja näin Nellistä tulee toinen pelaaja Jokereiden KHL-ajalta, joka rikkoo 50 pistettä kaudessa.

  On kyllä kaikinpuolin harvinaislaatuinen pelaaja. Mies on viisas kuin mikä. Valmistunut Yalen yliopistosta, ymmärtää pelistä todella paljon ja on tajuton moottoriturpa, mutta puhuu kyllä asiaa, eikä paskaa. Varmasti olisi loistava kommentaattori/valmentaja uran jälkeen.

  Joensuu sanoi, että ei ihmettelisi yhtään vaikka O'Neill jäisi Suomeen uran jälkeen. Voidaan olla aika hyvillä mielin siitä, että tuskin Nelli enää joukkuetta vaihtaa loppu-uralla.
   
 11. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Mitäpä tästä taas sanomaan. Aivan omaa luokkaansa tänäänkin. Tuntuu vaan parantavan peli peliltä. Ei riitä sanat kuvailemaan tätä miestä.
   
 12. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aivan käsittämättömän hieno pelimies
   
 13. Eteläpääty Ry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Jokerit FC, JHC Helsinki
  Vahvasti Helsinkiläistynyt Brian O'Neill Eteläpäädyn fanihaastattelussa sunnuntain pelin jälkeen. Omia kysymyksiä voi käydä jättämässä Eteläpäädyn fanitiskillä; haastattelu Arenana Power Play ravintolassa heti matsin jälkeen.
   
 14. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Ne jotka pääsee paikan päälle niin tässä toive. Kysykää, että miten Brian viihtyy Helsingissä ja mitä tekee vapaa-aikana kaupungilla. Vastaukset mielellään sitten tähän ketjuun.

  Kiitos jo etukäteen.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Viihtyy todella hyvin, Helsinki tuntuu kuin toiselta kodilta. Vapaa-ajallaan tykkää käydä ravintoloissa syömässä, sekä nauttia Helsingin loistavista ulkoilumahdollisuuksista. Tämän lisäksi tykkää levätä kotona hyvien kirjojen ja elokuvien parissa.

  Ei tarvitse odottaa sunnuntaihin asti.
   
  # Seiskakasi tykkää tästä.
 16. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Hienoa jos rakas kotikaupunkini kelpaa myös joukkueemme parhaalle pelaajalle. Olen jo pitkään fanittanut joukkueesta eniten tätä pientä pelaajaa numerolla 21. Aivan mahtava sälli. Tapasin hänen isänsä Riikassa ja esittelin hänet Sami Heleniukselle pelin jälkeen. Mukava mies oli Brianin faija . Kehui reissua ja jokerifaneja. Brianille vielä terveisiä ja tsemppiä tuleviin peleihin.

  Go Brian.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olisko ollut O´Neillin paskin peli Jokerit paidassa?

  Ei montaa syöttöä mennyt tänään omille ja siitä pahimmasta puppeloinnista vastustaja meni 0-2 johtoon.

  (yleensä Jensenin ohella Jokereiden paras mutta tänään ei mikään onnistunut)
   
 18. spertti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On mun lempipelaaja joukkueesta, mutta täytyy kyllä sanoa että tänään oli todellakin huono esitys. Kyllä luotto on kova että tuosta palautuu notmaalille tasolleen, mutta toivottavasti jo ensi peliin....
   
 19. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Myös minun Jokereissa ihan ykkösäijä. Minä olen tosin sitä mieltä, että on jo muutaman pelin vetänyt aika vihkoon. Tasapaksua pelaamista on ollut pääasiassa ehkä edelliset 5-6 peliä. Uskotaan, että tämä mies palaa pian takas sille huipputasolleen.
   
 20. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ollut vaikeampi vaihe meneillään viime peleissä. Välillä mieleen hiipii se SKA-pelin tilanne, jossa nilkutti pukukoppiin, mutta tuskin olisi pelannut heti seuraavassa pelissä jos ei olisi kunnossa. Veikkaan ennemmin kuitenkin vain henkistä väsymystä ja uskoisin Nellin löytävän huippuvireen parin onnistumisen kautta taas.
   
 21. Eram Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Viimeaikoina on näyttänyt siltä että ei nauti pelaamisesta. Useamman vaihdon jälkeen säksättää tuomarille, itselleen ja pahimmillaan omille. Yksikin väärin mennyt vihellys/viheltämättömyys saa kaiken läikkymään yli. Loppupelin energiat kuluu tämän jälkeen vääriin asioihin ja pelistä paistaa turhautuminen, yliyrittäminen ja välillä jopa haluttomuus.

  Yksi minun silmään pistänyt tilanne jossain vuodenvaihteessa oli viimeinen kotipeli kun Vesalainen pelasi Nellin kanssa samassa ketjussa ja molemmat hakivat kiekkoa samasta päädystä. Törmäsivät kulmassa melko rajusti ja näytti antavan Vesalaiselle melkolailla palautetta tästä. Silloin mietin että pelissä ei nyt ole kaikki kunnossa ja pelaaminen ei ole kivaa, ja samalta on näyttänyt oikeastaan siitä asti.
   
 22. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Jos tämä pitää paikkansa, että ei nauti tällä hetkellä jostain syystä hommasta niin ei hyvä. Joukkue pelaa tällä hetkellä niin heikosti, että onkohan sama vaiva levinnyt jostain syystä ympäri pukukoppia? Kaikki varmaan arvaa, että jos joukkueurheilussa alkaa jengissä olemaan jotain ongelmia joukkuehengen kanssa niin homma ei vaan silloin ota toimiakseen. Toivotaan, että tätä ongelmaa ei ole Jokereissa.
   
 23. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Mikäli O'Neillille merkataan vielä kolmas syöttö tuohon Lepistön jatkoaikamaaliin, ja miksei merkattaisi, niin hänestä tulee Steve Mosesin kanssa toistaiseksi ainoa pelaaja Jokereiden KHL-aikakaudella, joka on rikkonut 50 pisteen rajan. Congrats Brian!

  Eiköhän samoilla höyryillä rikota Moseksen yhden kauden piste-ennätyskin.
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nelli pistepörssin viides. Tarvitseeko hirveästi valehdella, jos sanoo tässä olevan NHL:n ulkopuolelta top 10 laitahyökkääjä maailmassa? Ja se pelaa Jokereissa!
   
 25. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei yhtään valetta, käsittämätön pelimies, ja Jokereissa. Kiitos.