Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Asia, joka ”avautui” minulle

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Carlos, 16.12.2002 klo 10.57.

 1. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Mieleni loihti kuvan jossa nuori poika amiskalapuikoilla varustettuna näppäilee viestiä kymmensormijärjestelmällä ja suusta törröttää tortilla.
   
 2. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Itse asiassa tämä ei ole sellainen tavallinen tortilla, vaan tälläinen lätty. Vissiin kolme kerrosta ja niiden välissä kaikkea hyvää. Äiti toi näitä jostain juhlista, kun siellä oli jäänyt yli.
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mulla on liveseurantaa ja loput besserwisseröintiä ja muuta kuittailua.
   
 4. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Nyt jos oikein muistelen, niin taitaa mulla olla yksi viesti tänne kirjoitettuna, mihin olen edes vähän panostanut. Muuten samanlaista länkytystä. Tuskinpa se linja tulee muuttumaan.
   
 5. Kiekkokatsoja Jäsen

  Moni juttu olisi eri lailla, jos ei olisi internettiä. Toki hyötyäkin tästä on.
  Pitäisi olla rajattu netti niin että max. 5h viikko/henkilö.
  Perusteluita en tälle mielipiteelle ala luettelemaan.
   
 6. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Tämä on se mitä tarkoitan. Naisten eurokoripallon finaali Espanja - Ranska. Tuskin tätä kovin moni katsoo ja ne jotka sattuvat niin tekemään saattavat kirjoittaa viestejä.
   
 7. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Hups, niinhän onkin. Kiitti onnitteluista.
   
  Turha Kaukalo tykkää tästä.
 8. Czescku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Avautui parikin asiaa: se minkä näköinen kala on suutari ja mitä tarkoittaa limaisen kalan (yleensä made) kalttaaminen. Tuli oudon näköinen kala katiskasta ja googlettamalla toki selvisi että se on suutari, joka on myös hyvä ruokakala, kunhan suomupinnan lima kaltataan. Tuli sitten kokeiltua sekin, ja hyvän makuista tuli suutaristakin savustuspöntössä. Vertailukohtana tällä kertaa oli tyttäreni ensimmäinen virvelillä pyydystymä kala, joka oli säynävä. Maku oli sinänsä hyvä molemmissa, mutta säynessä enemmän vittumaisia ruotoja.
   
 9. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joskus menin kämpiltä keskustaan yliopiston konesaliin ihan vain että pääsee nettiin. 20 minuuttia suuntaansa tai enemmänkin. No en sentään pyörällä lähtenyt, vaikka sitten ei olisi tarvinnut kytätä sitä viimeisen paikallisjuna lähtöaikaa.

  Ei sitä osannut silloin arvatakaan, miten nämä hommat kehittyy.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Sellainen alle puolen tunnin kävely oli yliopiston koneille, huone 127 oli paras. Tai oli läppärikin kämpillä, mutta ei nettiyhteyttä. Aika paljon tuli vuokrattua DVD-levyjä, kun niitä sai muutaman sadan metrin päästä. Sitä valitsi elokuvaillan tai internetin.
   
 11. Uimalakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Melkein huimasi kun ensimmäistä kertaa pääsi nettiin maksamaan laskuja. Tämä tapahtui Nordean tiloissa olleella koneella. Muistaakseni koneita oli tasan yksi, mutta siihen ei yleensä ollut jonoa koska kukaan ei kai osannut sitä vielä käyttää. Laskunmaksukoneille (ne isot, pelkästään laskun maksamiseen tarkoitetut koneet) sen sijaan oli aina tungosta ja menihän siinä aina yhdellä ihmisellä hyvä aika kun kerran kuussa kaikki laskut kävi maksamassa.
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Olisi mielenkiintoista tietää mikähän lasku on ollut se ensimmäinen. Joku matkapuhelinlasku voisi olla lähellä vai olikohan sellaisia laitteita edes vielä.

  Onpa sitä itsekin tullut joskus oltua niiden isojen koneiden ääressä pitkään ja nakuteltua laskukaupalla. Jonnet ei voi muistaa, kun ne ei edes tiedä mistä puhutaan.

  Kyllä sekkivihkosta maksaminen taisi kuitenkin olla kaikista jännittävintä. Maailmalla on vieläkin aika normaalia, että käydään maksamassa käteisellä jossain kioskissa. Ainakin esimerkiksi Filippiineillä on kioskeja mitkä eivät ole pankkeja, mutta vastaanottavat eri puljujen laskuja.
   
  Uimalakki tykkää tästä.
 13. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Tosi tapaus shekkivihkojen aikakaudelta:
  Muuan mies (Kouvolasta) kävi kavereilta kuultujen kehujen takia avaamassa itselleen käyttötilin, johon kuului ns. käyttöshekkipalvelu. Pankkivirkailija sai tyypin vielä ottamaan lisäpalvelun, jossa pankki lähetti kotiosoitteeseen ilmoituksen kaikista tilitapahtumista.
  Shekkejä innoissaan, kynä savuten kirjoitellut mies tuli sitten ylittäneeksi tilinsä, ja sai pankista kirjeen: Käyttötilinne saldo: -50 mk.
  Mies tulkitsi sen niin, että tilille oli tullut 50 mk rahaa, ja kirjoitti oitis 50 mk:n shekin. Muutaman päivän kuluttua tuli uusi ilmoitus: Käyttötilinne saldo: -100 mk. Ja tietenkin lähti liikenteeseen uusi shekki, nyt 100 mk.
  Kun pankki pian muisti ilmoituksella Käyttötilinne saldo: -200 mk, tajusi mies lopulta ihmetellä kavereilleen, että mistähän sitä rahaa sinne tilille oikein koko ajan tulee ja tulee...
   
 14. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Oli se hienoa aikaa, kun pystyi maksamaan mistä tahansa kirjoittamalla valitsemansa summan paperilapulle.

  Kerran jouduin soittamaan vuokraemännälle voitko olla lunastamatta paperia vielä muutaman päivän ajan, kun liksa tulee vasta perjantaina.
   
 15. finnjewel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, KooKoo
  Lainaus:
  Oli myös kohtalaisen varma tapa lainata rahaa jollekin. Lainan vakuudeksi kelpasi allekirjoitettu ja tulevaisuuteen päivätty shekki. Päiväykseksi se päivä, jolloin laina oli sovittu maksettavaksi takaisin. Pankkihan lunasti shekit, oli niillä katetta tai ei.
   
 16. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, Leijonat, Mikkelin Palloilijat
  Avautui, että en osaa nukkua normaalisti. Aina joko liikaa tai liian vähän.
   
 17. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Parin vuoden tauon jälkeen palasin noin 3 viikkoa sitten saliharrastuksen pariin. Minulle "avautui uudelleen" se, kuinka vaikeaa on olkapää+käsitreenipäivän jälkeen saada hikinen paita pois päältä. Olkapäistä on mehut tyhjätty, niin paita ei vain nouse, varsinkin sen hikisenä hangatessa vähän vastaan. Ei se nyt mikään 5 minuutin projekti ole sitä pois saada, mutta totuttuun verrattuna yllättävän hankalaa ja vaatii vähän tavallisesta poikkeavia menetelmiä. No, tietää ainakin, että treeni on tehty kunnolla.
   
 18. Consumed Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Koitappa selkä-olkapääpäivänä kun latissimukset ihan täynnä verta ja ovesta ei mahdu kunnolla pihalle. Siihen sitten tosiaan yhdistettynä tuo kun olkapäät niin pumpissa ettei käsiä saa nostettua. Ei sitä paitaa ole pelkästään hankala ottaa pois päältä, vaan myös mahdoton.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 19. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Avautui, että Johnny on taas joutunut lusimaan. Taitaa olla jo kolmas kerta sinä aikana, kun minä olen ollut täällä. Ei ihan ensikertalainen siis kyseessä. Osaako, joku sanoa paljonko noita pieniä kakkuja annetaan ennen kuin lentää isoista ovista?
   
 20. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei sitä kukaan julkisesti tiedä, tälläiset asiat päätetään salaseuroissa, Tai siis salaseurassa.

  Loppukesä ilman Johnnya sitten, pakko keksiä jotain muuta tekemistä kuin jutella hänen kanssaan.
   
  SMT tykkää tästä.
 21. Glove Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
  Lainaus:
  Sama täällä. Voisiko asiaa opiskella jossakin, jotta oppisi?
   
 22. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Elämän tarkoitus on tehdä leivästä paskaa.
   
 23. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Amaranthe tekee perkeleen hyvää musaa. En oo ennen sillä silmällä kuunnellut. Olen vain katsellut laulajaa, mut täähän on helvetin kova pumppu.
   
 24. lasaleiko Jäsen

  Avautui äsken, että Petteri Nummelin on lopettanut peliuransa. Luulin, että höntsäisi vielä jossain siellä Japanin (Aasian?) liigassa. No, jääkiekkoilian mittapuulla pelasi kyllä vanhaksi. Vaikka ulkoapäin ei koskaan näytä vanhenevan.
   
 25. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Avautui, että Etiopiassa käytetään aakkosia, jotka muistuttavat ulkonäöltään erittäin paljon kyrillisiä kirjaimia.