Mä en ymmärrä vieläkään, kun omassa kaveripiirissä järjestelmällisesti suositaan Heseä Mäkkärin edelle. Hesen palikat, anteeksi "ranskalaiset", voi vittu. Mitään noin puulta maistuvaa ja olemukseltaan en ole vieläkään saanut muissa pikaruokaketjuissa. Ohje on silputa ranskalaisten kokoisia tikkuja kakkosnelosesta ja heittää rasvakeittimeen? On juu pojat niin hyvää.
Hesen tuote on noita kuorrutettuja pottutikkuja. En oikeen tajua mikä idea on käyttää kuorrutettuja kun friteeraamalla saadaan se aito ranskanperuna ihan siitä siitä pelkästä potusta . Kotiuunissa jotkut kuorrutetut on mielestäni parempia kuin ihan vaan perunatikut jotka ei uunissa paistu oikein.
Hesen ranskikset:
peruna, kuorrute (muunneltu tärkkelys, riisijauho, tärkkelys, suola, nostatusaineet (E450, E500), sakeutusaine (ksantaanikumi), mausteuute (E100), rypälesokeri), auringonkukkaöljy. Valmistaja: Lamb Weston, Hollanti.
Mäkkärin ranskikset:
(Lamb Weston/Meijer, Hollanti) :
Peruna, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy), dekstroosi, stabilointiaine (E450).