Suurin osa munakkaasi hinnasta koostuu tuosta juustosta ja sienistä. Hintakritiikki tulee myös kohdistaa täsmällisesti näihin artikkeleihin, ei muniin, kermaan tai sipuliin, koska niin sanottu hinnassa piilevä ilma ilma paikallistuu myös tuohon suuntaan.
Sienet voi itse hakea syksyllä metsästä ja säilöä pakkaseen, toimivat myös munakkaassa aivan hienosti. Toki tuore on tuore.
Jos tykkäät laittaa grana padanoa munakkaaseen, niin sitä on vaikeampi korvata, mutta mukaan voi joskus koettaa ympätä muutakin juustotuotetta.
Oikeassa olet. Sieni ja juusto tuossa maksaa. En äkkiseltään keksi edullisempaa, mutta samalla intensiteetillä makua antavaa juustotuotetta. Sienen voisi korvata lihalla, mutta kustannusmielessä se olisi yhdentekevää.
Toki reseptiä voi riisua vaikka kuinka, mutta silloin puhutaan eri luokan ja luonnollisesti eri hintaluokan tuotteesta. Mielestäni gp ja sieni eivät kuulu luxury-kategoriaan, vaan peruselintarvikkeisiin. Tai siis, pitäisi kuulua.
Viimeiseen vastasin edellisessä viestissä.
Pointtini oli lähinnä kuitenkin se, että kuinka kallista simppeli arkiruoka voi olla. Käytän ylijääviä raaka-aineita tai en, maksan tuosta munakkaasta
kuusi euroa, joka tuntuu ainakin opiskelijan kukkarossa. Joku voisi sanoa, että mukaudu ostamaan ruokaa tulotason mukaan, mutta minä tyydyn valittamaan tällä palstalla, koska haluan myös nauttia ruuasta.