Valioyksilö
Jäsen
Mikä estää sinua joko tekemästä tuplamunakasta ja syömästä loppua myöhemmin tai tekemästä vaikka seuraavana päivänä ainesosista toista munakasta?
Grana padanosta ei ole aavistustakaan mikä se on enkä jaksa sitä nyt googlata (jotain lihaa toivottavasti, munakkaaseen kuuluu laittaa lihaa), mutta tuskin sekään mätänee silmissä vuorokaudessa.
Voi olla, että tästä satsista menee hävikkiin vain kerma. Olen loppuviikon hyvin vähän kotona, joten päiväykset saattaa tulla vastaan. Grana Padano on parmesaanimaisen kovaa, joskin edullisempaa juustoa. Sen tulen käyttämään joskus pastan päälle. Tuplamunakas olisi tupla-ainesuhteella tässä tapauksessa 11,90 e + öljy.
Munakkaaseen ei välttämättä kuulu laittaa lihaa. Miksi kuuluisi? Siitake on pakattu täyteen umamia, joten lihaa ei todellakaan tarvita.