Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Luin romaanit ketjua. Avautui, että jatkoajassa ei saa sanoa vähemmistöistä negatiivistä mielipidettä. Eikä myöskään tuoda esiin negatiivisia faktoja. Moderaattorit kielsi.
Tämähän on ollut jo pitkään valloillaan oleva trendi täällä. Halitaan ja pusutellaan. Kaikki muu on "öyhötystä". Mansikoita ja kermavaahtoa vaan kaikille. Rakkautta ja sateenkaaria. Pusipusi, naminami.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Monesti puhutaan että vuorikiipeilijöissä ja muissakin extreme-urheilijoissa on paljon samaa alkoholistien kanssa, mutta kyllä mä tunnen yhtäläisyyttä myös noihin halki Suomen käveleviinkin.
 
Suosikkijoukkue
HPK, Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers
Lisäys. Luin romaanit ketjua. Avautui, että jatkoajassa ei saa sanoa vähemmistöistä negatiivistä mielipidettä. Eikä myöskään tuoda esiin negatiivisia faktoja. Moderaattorit kielsi.
No rauha maassa, ja ihmisillä hyvä tahto.
Menet toisen lempiromaania haukkumaan, niin ottaahan se pattiin. Minun lempiromaani saattaisi olla vaikka Arto Paasilinnan - Ukkosenjumalan poika.
 
Nobody Is Perfect. I Am Nobody.

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Helsingissä on hauska katualuekokonaisuus liittyen Suomen marsalkka C.G.E. Mannerheimiin.

Kuten kaikki tiedämme, niin Helsingin jäähalli sijaitsee Nordenskiöldinkadun varrella, ylittäen länteenpäin mentäessä Mannerheimintien. Adolf Erik Nordenskiöld, jonka mukaan katu on nimetty, oli naimisissa C.G.E.Mannerheimin tädin Anna Maria Mannerheimin kanssa. Linnakoskenpuiston kohdalla Nordenskiöldinkatu muuttuu Mechelininkaduksi, joka on nimetty Leo Mechelinin mukaan. Leo Mechelin taasen oli C.G.E. Mannerheimin vanhempien läheinen perheystävä ja Gustaville "Leo-setä".
 
Simo Saarinen on HIFK-historian kovin jätkä.

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raipe's Legion
Montrealin Erik Gustafsson, joka siirtyi kesken kauden Flyersista, ei olekaan se sama Erik Gustafsson, joka pelasi Flyersissa joskus 2010-luvun alussa. Tämä Erik I Gustafsson pelasi siis NHL:ssä kaudesta 2010-2011, kauteen 2014-15 asti, jolloin hän siirtyi KHL:ään. Sen sijaan tämä Erik II Gustafsson aloitti oman NHL uransa seuraavalla kaudella, eli 2015-16 Chicagossa, ja on siitä asti pelannut NHL:ää ja nyt siis Montrealissa. Molemmat ovat suunnilleen saman ikäisiä, kokoisia ja pelaajatyypiltäänkin aika saman tyylisiä. Vaikka väitän seuraavani NHL:ää melkoisen tarkasti, en koskaan osannut ajatella näiden kahden ruotsin mikkolehtosen olevan eri henkilö.


 
"Ei kai gloryhunttereista niin paljon päänvaivaa ole. Toisaalta, ymmärrän kyllä hyvin esim. Montrealin kannattajia täällä. Olet seurannut vaikka 30 vuotta joukkuetta ja yhden treidin / draftin takia hiekkalaatikkosi on yhtäkkiä täynnä porilaisia mussuttamassa peliaikaa suosikilleen." -Jatkoajan käyttäjä MR8

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Tämä jalkapallopappi ja tv-tyrkky Kari Kanala on sukunsa musta lammas. Halsuan pesäpallo-Kanaloita ja samaa sukua Vimpelin Marko Kanalan kanssa.

Niin on. Totisesti.

Ihan hirveä tyyppi.
 
KIITOS MODERAATTORIT
27.1.2021–6.2.2021

M.i.n.ä.S.e.n.t.ä.ä.n.O.l.i.n.V.a.r.j.o.M.o.d.e.R.a.a.t.T.o.r.i.T.o.i.s.i.n.K.u.i.n.E.r.ä.ä.t.

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
"Legal interpretation takes place in a field of pain and death"
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
"It is possible to commit no mistakes and still lose. That is not a weakness. That is life."

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
“Ymmärrän vain hiljaista, sisältäpäin kumpuavaa juhlintaa, sellaista jota sivullinen ei juuri huomaakaan. Kynttilän liekki ikkunalla ilmentää mielestäni paljon asiaa...”

― Veikko Huovinen, Mikäpä tässä

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ja Kansas City on Missourissa.
Löytyy myös Kansasin osavaltiosta... mutta toki Missourin puolella oleva osa tätä käytännössä yhtä ja samaa "metropolialuetta" on suurempi ja väkirikkaampi ja "downtown" sijaitsee Missourin puolella rajoittuen koko missourin puoleisen osan tavoin länsipuoleltaan juurikin osavaltioiden rajaan.
 
I'm just here so I won't get fined.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy